![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)
Cytat:
![]() U moich kolezanek pada czesto tekst ze one nie beda nikomu mowily obok kogo kto ma siedziec a potem przed kosciolem ugadywaly sie kto komu miejsce zajmuje i ile tych miejsc :p zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będziemy mieli okrągłe stoły max. na 10 os więc będziemy kombinować z usadzaniem ![]() U nas winietek też nie będzie ale będzie plan stołów z wypisanymi nazwiskami ale kto już na którym krześle usiądzie to jego sprawa ![]() ![]()
03.04.2011 ![]() 14.02.2014 ![]() 30.05.2015 ![]() Edytowane przez Nusia1988 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
No u mnie rodzice tez po rozwodzie :p ale na weselu bedzie tata , mamy nie.
zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
U nas tak nie da rady bo mlodzi ci 29/35 majacy dzieci wola miec rodzicow obok zeby zajeli sie dziecmi.
Nas tak posadzili wlasnie z ludzmi mlodymi wszyscy sie znali tylko my nie i nas tak wyalienowali ze nie widzialam czegos takiego . co my raczej kontaktowi i pijacy. Bylo widac ze nie podobalo sie ze tam siedzimy i nas olewali. Dlatego ja chce by cala mlodziez siedziala z nami a reszte sie jakos usadzi. zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2014-10-20 o 11:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Hey, widze ze tutaj juz zaawansowane planowanie😊
My rownież mamy pkragle stoły i planuje posadzić tych co sie znają razem no i z tego wynika ze wiekowo tez sie jakos podzieli. Najgorzej ma moja starsza bo nie zna nikogo ale ona bedzie siedzieć obok mnie👯 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
My zastanawiamy się co zrobić z kuzynostwem które nie zna naszych znajomych ale mają 30lat i nie chcemy ich sadzać z ich rodzicami...
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
my ostatnio tak siedzieliśmy, bo nie było winietek i była porażka.. justynka to super, że się koncert udał tym bardziej, że był on niespodziankowy ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Hej wszystkim!
![]() Jestem tutaj nowa, więc mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. ![]() Planujemy ślub na czerwiec 2016, więc jeszcze daleka droga przed nami (chociaż jak wiele z Was pisze, szybko to zleci), ale mam do Was dwa pytanka. ![]() Przejrzałam prawie wszystkie części tego wątku i znalazłam już wiele opinii, ale chciałabym świeższe, niż te z 2008 roku. ![]() Zatem co sądzicie o Dworku w Masłowie, Szafranowym Dworze i Stodółce? Może któraś z Was ostatnio była tam, albo już ma klepnięty termin? Dodam, że wesele będzie na około 140-150 osób. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie odwrotnie było ![]() Nie mieszaliśmy rodzin - same z biegiem czasu się wymieszały ![]() Goście byli zadowoleni z miejsc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chciałabym właśnie usadzić tak aby każdy siedział obok kogoś kogo lubi i przy kim siedzieć by chciał. No i skoro chcą rodzinami to niech będzie - mam w nosie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! Nie bijcie, że się nie odzywam i nagle się pojawiam
![]() Ja tylko z ogłoszeniem parafialnym, bo może któraś będzie zainteresowana - jeśli nie teraz, to potem. Chodzi o kursy przedmałżeńskie w formie warsztatów - podobno ciekawe doświadczenie. Tutaj więcej informacji: facebook.com/wesola54.kursyprzedmalzen skie?fref=ts |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście mam spokój poza problemem z zapraszaniem znajomych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Mogg ja tez mysle o piwoniach
![]() ![]() U mnie znowu to Tz sie upiera zeby rozdawac wodke swoim gosciom a ja jestem temu bardzo przeciwna.W koncu stwierdzilam ze jesli chce to niech rozdaje.Ja moim gosciom nie mam zamiaru dawac alkoholu.U mnie za wesele placi mama i nie chce nadwyrezac i tak napietego buzdzetu.
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się zrobiło przykro jak mama Tż po raz kolejny wykręca się, przekłada spotkanie z moimi rodzicami :/ ja wiem że mam tatę i macochę i może trochę nietypową rodzinę bo wychowywał mnie tato - ale ja się czuję tak jakby przez to moja rodzina była w czymś gorsza - a nie jest. Ja jej nie zmusze - Tż mówi że się za nią wstydzi - wyobraźcie sobie, byliśmy na 3 roku studiów tata nam przewoził z miasta rodzinnego rzeczy do kielc i wjechał do Tż na działkę samochodem i nawet nikt nie wyszedł się przywitać czy powiedzieć dzień dobry - ani dziadkowie ani rodzice udali że ich nie ma a tż znowu się wstydził za nich. Mama tż tak to niby daje Nam wolną rękę ale są rzeczy w których kłócić się jest 1wsza i nie rozumie np. że moglibyśmy tym jednym wyjazdem do mojej babci objechać wszystkich tych którzy są po drodze to ona nie bo mamy jechać wtedy kiedy ona nam karze- ![]() Bo auto jeździ na wodę a 400/500 zł za paliwo to przecież grosze, biorąc pod uwagę wydatki i to że ja nie wiem kiedy pójdę do pracy. Bo jak pojadę do 1dnej ciotki to nie wypada mi wysłać zaproszenia do drugiej - my dopiero jej pokażemy w ostrowcu jak będziemy chodzić do jakiś jej koleżanek ![]() Swoją drogą dzowniłam do chrzestnego - w sobotę umówieni jesteśmy do nich - uff stresowałam się jak dzowniłam bo rzadko się widuję z tą częścią rodziny i właściwie ich nie znam - pomimo że to ta najbliższa. Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-10-20 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdybyś potrzebowała pomocy to ja i mogg jesteśmy już zaprawione w boju i chętnie doradzimy! ![]() Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) pojedzie z Nami ![]() 2) da Nam na paliwo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
o nie.. to desperatka jakaś z niej..!
a argument, że już jesteście duzi i wszystko załatwicie sami nie działa? jesu, co to za różnica czy zaproszenia teraz czy za 2-3 miesiące..
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Mogg najważniejsze wy razem to samo myślicie, robicie i TZ cie wspiera w decyzjach 💝
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Tak mogg, najważniejsze że TŻ jest z Tobą i gracie w jednej drużynie
![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mowia nam zebysmy na nauki poszli ![]() zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Wiesz facet to facet on pewnie nawet nie rozróżnia rodzajów kwiatów
![]()
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
U mnie nawet tego tematu nie bylo,bo Tz sam placi za swoich gosci.Na poczatku tylko jak jej powiedzial ze planujemy slub to spytala czy przyjecie bedzie a Tz powiedzial ze ja chce wesele i bedzie wesele:-D od tamtej pory ten temat nie istnieje.Mimo wszystko postanowilam sie tym nie przejmowac i robic swoje.Dobrze ze chociaz moja mama sie interesuje i to jest w sumie dla mnie najwazniejsze
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak sie blizej slubu beda wtracali to zapytaj ich wtedy dlaczego jak podejmowaliscie decyzje to nic nie mowili. Skoro sami placicie to rodzice raczej nie powinni sie wtracac. Owszem wesele jest dla gosci ale w dalszym ciagu to Twoj dzien i kwiaty powinny sie tobie podobac ![]() zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() Nie dajmy naszym tesciom przyszlym psuc naszego dnia ![]() ![]() zjadam literki i gubie polskie znaki na moim lenovo ![]() Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-10-21 o 08:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.