![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana, nowe + kosmetyczka LISTOPAD
Myślę u Ciebie nad kosmetyczką tą pierwszą i zestawem Bingo lub żelami Bingo, ale nie oddam za te rzeczy meteorków, nie chcę się za nie rozdrabniać, tylko chapsnąć coś konkretnego
![]() Oprócz kosmetyczki tej mojej wpadło Ci jeszcze coś w oko?
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dokładka biżuterii LISTOPAD
hej kochana, zwolniły się cienie, za to pędzel chyba leci... możemy wrócić do wcześniejszej wersji wymianki tzn. cienie + podkład + mydełko + perfumki? chętnie przyjęłabym za to zawieszkę + kulkę + perfumy od Ciebie jeśli byłabyś zainteresowana, mogę dorzucić jeszcze jakiś drobiazg
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tyle trwał, bo myślałam sobie ![]() Z tych rzeczy co u mnie wymieniłaś najtrudniej rozstać mi się ze złotem Bourjois za Twoje kosmetyki. Mogę oddać obie paletki Ruby Rose i pacynki nowe do nich, albo coś innego wymyslimy. Ewent mogę zrezygnować z jakiegoś żelu. A jakie wymiery są kosmetyczki, czy mogę poprosic o fotki jej wnętrza ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Tyle, że za cień Becca chciałabym coś o podobnej wartości (kosztował mnie ok. 100 zł) - może zamiast tego chciałabyś pół jasnego korektora Benefit Boi-ing? Jest rewelacyjny tylko dla mnie za jasny (to ten tylko ja mam opakowanie bez lusterka: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-w-kremie.html)
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Wpadły mi w oko żele pod prysznic, ale niestety nic więcej, także dziękuję za propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Hej
Czyli wyglądałoby następującą: Ode mnie: wats 250ml maska (poproszę o pojemniczek), paletka Essence, pędzel chowany, kuleczki, szampon Dove Od Ciebie: kosmetyczka, zestaw zielony BingoSpa, oba żele BingoSpa Czy nic nie pomieszałam? Jeżeli jest ok, to możemy wymienić się adresami ![]()
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie za:
4)Żele pod prysznic BingoSpa - borowinowy i arganowy i ewentualnie 3) Zestaw kosmetyków Bingo Spa(szampon, żel i płyn do kąpieli z zieloną herbatą i algami ) ? ![]() Sprawdź proszę oba wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie znalazłam info od Ciebie, że zestaw jest zarezerwowany... może przeoczyłam, to napisz mi proszę w którym poście to jest, bo ja ślepawa bywam
![]() Czyli za dwa żele BingoSpa i kosmetyczkę chcesz te wszystkie rzeczy ode mnie? Dwa żele to 15zł, czyli tyle co 250ml maski Wats. A za samą kosmetyczkę nie oddam tylu rzeczy, dlatego uznałam że mówimy również o zestawie Bingo Spa... Trudno, może następnym razem ![]()
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Masz może jakieś żele do mycia twarzy? Bo kusi mnie ta kosmetyczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
czego szukasz za zawieszkę Apart?
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
cos za zawieszke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Listopad: DIORSKIN NUDE, kolorówka, pielęgnacja, nowe gry
Witam, Zasady jak u większości. zarezerwowane dokładkawymienione oferuję na wymianę: KOLORÓWKA: 1) - Podkład DIORSKIN NUDE, kolor 10, ok70-80%(tylko za inny dobry podkład najchętniej DIORSKIN NUDE, kolor 20, lub meteorki, ale rozpatrzę inne propozycje 2) - Kulki brązujące AVON - nowe, tylko testowane - pędzel AVON, do różu, brązera - nowy, w folii - Perfumy Satin Pink H&M, 15ml, nowe, tylko testowe psiki - Francuskie mydełko, duże 150gr, nowe, w plastikowym pudełku 3) Maskara Rimmel Ekstra Super Lash- kupiona 10/2014 w Superpharm, użyta kilka razy - kredki AVON, wykręcane- granatowa i srebrna błyszczące, ok 3/4 - podkład Manhattan kolor 106, natural beige, , została 1/5 - kuleczki Manhatan, niewielkie zużycie, mogą być po terminie, ale są OK, bardzo wydajne - cienie AVON, mogą być po terminie 4) Lakiery i odżywki do paznokci różne(część w rezerwacji) PIELĘGNACJA 5) - Zestaw kosmetyków Bingo Spa(szampon 300ml, żel 300ml i płyn do kąpieli 500ml z zieloną herbatą i algami ) - nowe, zapakowane, mogą być na prezent 6) - Żel pod prysznic BingoSpa 300ml - tylko borowinowy- nowy 7) -Odlewka szamponu BingoSpa z minerałami Morza Martwego 300ml 8) - Odlewka maski Kallos z jedwabiem i oliwą z oliwek ok 200-300ml http://czeszesie.pl/blog/recenzje/re...kupow,232.html 9) -Serum na zniszczone końcówki AVON, nowe, Spray do stóp - 1/3, pasta bezbarwna do butów w sprayu- połowa, kulki brak PERFUMY 9) - Perfumy CK Down Town 15 ml- testowe psiki, pudełko - Yodema Beach 15ml- męskie, testowe psiki, pudełko - Yodema 15ml, testowe psiki - Yodema Sweet Girl - 10/15ml, - Yodema Fruit- 5/15ml KOSMETYCZKA 10) - Kosmetyczka podróżna, duża, w środku różne przegródki i małe lustreczko, jak nowa, prawie nieużywana, zakupiona w Rossmanie, dobrej jakości, wymiary ok 30/25cm pozdrawiam i zapraszam Edytowane przez abogusiaa Czas edycji: 2014-12-07 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Dot.: Grudzień: DIORSKIN NUDE, kolorówka, pielęgnacja, nowe gry
DOKŁADKA:
1) Super Farmer - nowa gra , lekko uszkodzona folia, ale nadaje się na prezent 2) Detektyw - nowa gra w folii 3) Mały Super Farmer gra - otwarta i użyta dwa razy, są wszystkie elementy 4) Torebka, stan bardzo dobry 5) Zestaw biżuterii Karrena- zegarek, kolczyki, zawieszka, stop metali, pozłacano-posrebrzany, nowy, ale pudełko sfatygowane Edytowane przez abogusiaa Czas edycji: 2014-12-03 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1) Super Farmer - nowa gra , lekko uszkodzona folia, ale nadaje się na prezent
2) Detektyw - nowa gra w folii 3) Perfumy CK Down Town 15 ml- testowe psiki, pudełko - Podkład DIORSKIN NUDE cosm u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Moze cos u mnie za diorskin?
![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Cos za
Diorskin, pedzel do rózu Żel pod prysznic BingoSpa 300ml - tylko borowinowy- nowy -Odlewka szamponu BingoSpa z minerałami Morza Martwego 300ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
:)
|
coś u mnie za pedzel do różu, zestaw kosmetyków bingo spa i CK Down Town ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś w moim wątku za:
- Kulki brązujące AVON - nowe, tylko testowane - pędzel AVON, do różu, brązera - nowy, w folii - Zestaw kosmetyków Bingo Spa(szampon 300ml, żel 300ml i płyn do kąpieli 500ml z zieloną herbatą i algami ) - nowe, zapakowane, mogą być na prezent - Perfumy CK Down Town 15 ml- testowe psiki, pudełko - Yodema Beach 15ml- męskie, testowe psiki, pudełko - Yodema 15ml, testowe psiki - Yodema Sweet Girl - 10/15ml, - Yodema Fruit- 5/15ml - Kosmetyczka podróżna, duża, w środku różne przegródki i małe lustreczko, jak nowa, prawie nieużywana, zakupiona w Rossmanie, dobrej jakości, wymiary ok 30/25cm
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moge oddac
krem yves rocher szampon subrina pomadka sylveco ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- to jak dasz pojemnik to spoko, nie usmiecha mi sie w takim wielkim wysylac ![]()
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Kulki brązujące AVON - nowe, tylko testowane Perfumy Satin Pink H&M, 15ml, nowe, tylko testowe psiki Yodema Sweet Girl - 10/15ml, Yodema Fruit- 5/15ml Perfumy CK Down Town 15 ml- testowe psiki, pudełko ? ![]()
WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796055 WISH https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=789960 szukam Van Cleef & Arpels Feerie, Arden 5th Avenue Nights, D&G Pour Femme, Paco Rabanne Ultraviolet, Moschino, Demeter Pure Soap, Jil Sander Sport, Gucci Guilty, FM i La Rive |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś u mnie za:
- Zestaw kosmetyków Bingo Spa(szampon 300ml, żel 300ml i płyn do kąpieli 500ml z zieloną herbatą i algami ) - nowe, zapakowane, mogą być na prezent
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.