|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki SIMPLE :)
No to nakupowalam i teraz czekam na kurierów
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym może jednak z 34 nie ryzykowała, spodnie nie wypadają aż o cały rozmiar większe. Jak nosisz 36 to bierz 36. Buty jak już to drugie. |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne zakupy ![]() Piesek słodziutki |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
z tym rozmiarem to chyba o dresowe chodziło
ja mam w Simple spodnie 38 i dresowe mam M - one mają być takie luźne na tyłku co do czarnych dresowych już nieosiągalnych - pokazałam krawcowej, kupiłam materiał i już się szyją materiał 68 zł, ozdoby 12 zł - wyjdą mnie z szyciem jakies 150 zł zamiast 340![]() Mirindo, buty jak coś to drugie, ale ja też za takimi wezowymi wzorami nie przepadam - pocieszę cię, ja wzięłam wczoraj 9 par (no, ale dla mnie samej sa tylko 3 jak szaleć to szaleć
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49069513]z tym rozmiarem to chyba o dresowe chodziło
ja mam w Simple spodnie 38 i dresowe mam M - one mają być takie luźne na tyłku co do czarnych dresowych już nieosiągalnych - pokazałam krawcowej, kupiłam materiał i już się szyją materiał 68 zł, ozdoby 12 zł - wyjdą mnie z szyciem jakies 150 zł zamiast 340![]() Mirindo, buty jak coś to drugie, ale ja też za takimi wezowymi wzorami nie przepadam - pocieszę cię, ja wzięłam wczoraj 9 par (no, ale dla mnie samej sa tylko 3 jak szaleć to szaleć [/QUOTE]Mi udało się je kupić z 20% rabatem
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Ja gady lubię
I jedne szpilki z gada mogę mieć A poza tym wzięłam coś tam jeszcze... a i na oficerki jedne też patrzylam ale dość dość dość... muszę sobie jeszcze płaszcz kupić ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
dopiero dzisiaj wysłali do mnie pierwszą paczkę
drugia dalej się robi, już od 19, trochę długo to trwa ![]() na razie czekam na szary melanżowy żakiet, sukienkę i bluzkę mam nadzieję, że jutro zdam relację
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49086908]dopiero dzisiaj wysłali do mnie pierwszą paczkę
drugia dalej się robi, już od 19, trochę długo to trwa ![]() na razie czekam na szary melanżowy żakiet, sukienkę i bluzkę mam nadzieję, że jutro zdam relację [/QUOTE]ale śliczna ta sukienka |
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny która sukienka lepsza?
Ta ze zdjecia mam biała w kwadraciki ale niebieska tez mi sie podoba ![]() Lepsza z linka czy ze zdjecia ? http://e-simple-cp.com/product-pol-8653-Sukienka.html |
|
|
|
|
#100 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49086908]na razie czekam na szary melanżowy żakiet, sukienkę i bluzkę
[/QUOTE] Sukienka bardzo ładna, a bluzka jest w jednym z moich ulubionych kolorów <3. Cytat:
: mniej praktyczny, przynajmniej dla mnie, bo za bardzo nie widzę zakładania czegoś na górę (przy takim dekolcie), w samej byłoby mi teraz za zimno, a latem zapewne za gorąco. Poza tym bardziej mi się podoba na pierwszym zdjęciu, na trzecim marszczenie dołu mi się nie podoba. Ale ta ze zdjęcia też mi się podoba, lubię proste kroje.
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A one mają taki sam skład materiału? |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
tą ze zdjęcia mam, więc będę nieobiektywna
![]() ale ciekawszy fason ma ta z linka, za to praktyczniejsza ta ze zdjęcia jadę po paczkę, uhuuuuuuu w końcu dotarła
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
No sa podobne, skład ten sam.
Mam juz taka ale ona nadaje sie na lato a ta niebieska na cały rok ![]() W tej ze zdjecia mogłabym iść do pracy w luźny dzien... W tej z linka pewnie juz nie bardzo
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49098809]tą ze zdjęcia mam, więc będę nieobiektywna
![]() ale ciekawszy fason ma ta z linka, za to praktyczniejsza ta ze zdjęcia jadę po paczkę, uhuuuuuuu w końcu dotarła [/QUOTE]Pochwal sie zawartością |
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
chwaliłam się już wyżej
![]() no niestety, różowa sukienka to nie słodki pudrowy róż jak na zdjęciu, tylko brudny róż i jest za krótka bluzka ma ładny kolor fuksjowy, ale materiał się świeci czego nie lubię, a opuszczany rękawek skutecznie krępuje ruchy ![]() tylko żakieciki zostają, no ale to nie był zakup w ciemno oba wcześniej mierzyłam, udało się upolować je ze zniżką 20%
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49121084]chwaliłam się już wyżej
![]() no niestety, różowa sukienka to nie słodki pudrowy róż jak na zdjęciu, tylko brudny róż i jest za krótka bluzka ma ładny kolor fuksjowy, ale materiał się świeci czego nie lubię, a opuszczany rękawek skutecznie krępuje ruchy ![]() tylko żakieciki zostają, no ale to nie był zakup w ciemno oba wcześniej mierzyłam, udało się upolować je ze zniżką 20% [/QUOTE]Oj to szkoda, bluzka na zdjęciu wygląda super dobrze, że coś zostało na pocieszenie ![]() Ja się już zdecydowałam na tą sukienkę... jednak praktyczniejsza i to zadecydowało |
|
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
dziś dotarły kolejne 2 paczuszki i byłam w outlecie - liczyłam, że przygotują coś na black friday i nie zawiodłam się - druga rzecz była z 40% zniżką
dzięki temu mam sukienkę identyczną jak kobaltowa moja i ta z postu powyżej - z klamerką, ale szarą w kwiatowy wzór i jeszcze tańszy żakiecik, więc ten co mam z 20% zniżką odeślę zyskałam na tym dealu 46 zł, niedużo, ale też coś ![]() wiecie, że Simple szyje też kolekcje specjalne dla outletów, rzeczy, których nie ma w normalnych sklepach? trochę się zdziwiłam, ale tak jest -moje wzorzyste spodnie dresowe i sukienka dziś kupiona to właśnie z serii outletowych są |
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49132286]dziś dotarły kolejne 2 paczuszki i byłam w outlecie - liczyłam, że przygotują coś na black friday i nie zawiodłam się - druga rzecz była z 40% zniżką
dzięki temu mam sukienkę identyczną jak kobaltowa moja i ta z postu powyżej - z klamerką, ale szarą w kwiatowy wzór i jeszcze tańszy żakiecik, więc ten co mam z 20% zniżką odeślę zyskałam na tym dealu 46 zł, niedużo, ale też coś ![]() wiecie, że Simple szyje też kolekcje specjalne dla outletów, rzeczy, których nie ma w normalnych sklepach? trochę się zdziwiłam, ale tak jest -moje wzorzyste spodnie dresowe i sukienka dziś kupiona to właśnie z serii outletowych są[/QUOTE] A tego nie wiedziałam ze szyja specjalne kolekcje. Wg Ciebie sa tak samo ciekawe jak te w sklepach? Odebralam dzis spodnice, musze ja zmniejszyć bo 38 jest ogromne ale poza tym bardzo mi sie podoba http://e-simple-cp.com/product-pol-1051-Spodnica.html Edytowane przez Mirindo Czas edycji: 2014-11-30 o 20:01 |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Witam. Ja wczoraj odebrałam swoją sukienkę i jest śliczna. Nawet ten welur mi nie przeszkadza,a falbanka bardzo sztywna i super sie uklada i bardzo odstaje. Jestem milo zaskoczona. http://e-simple-cp.com/product-pol-7...-BOUTIQUE.html
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;49132286]dziś dotarły kolejne 2 paczuszki i byłam w outlecie - liczyłam, że przygotują coś na black friday i nie zawiodłam się - druga rzecz była z 40% zniżką
dzięki temu mam sukienkę identyczną jak kobaltowa moja i ta z postu powyżej - z klamerką, ale szarą w kwiatowy wzór i jeszcze tańszy żakiecik, więc ten co mam z 20% zniżką odeślę zyskałam na tym dealu 46 zł, niedużo, ale też coś ![]() wiecie, że Simple szyje też kolekcje specjalne dla outletów, rzeczy, których nie ma w normalnych sklepach? trochę się zdziwiłam, ale tak jest -moje wzorzyste spodnie dresowe i sukienka dziś kupiona to właśnie z serii outletowych są[/QUOTE] Też to zauważyłam, u mnie np było pełno szarych sukienek z czarnymi wstawkami (hity z zeszłorocznej kolekcji jesień-zima). Mi to nie bardzo się podoba, bo wg mnie to tak jakby robili podróbki swoich produktów . Dostałam wiadomość, że w simple rabat 30%
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj moja kobaltowa sukienka miała status Gotowe, dzis rano dostałam wiadomość od Simple ze wysłana a potwierdzenia od Inpostu brak.... Nie moge sie jej doczekać
Emma gratulacje cieszę sie ze sukienka Cie zachwyciła |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Mirindo w czwartek bedzie u Ciebie kobaltowa sukieneczka
![]() Czytalam na aliexpress,ze kupilas bluzke z koronką,bardzo mi sie podoba jak ja oceniasz,jak material? I najważniejsze jak dlugo czekałaś na przesyłkę? Ja zamówiłam kamizelkę z alli i już szósty dzień leży w Minhang, Shanghai czy to normalne? |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Emma jakosc jak na aliexpress całkiem całkiem
czekałam ze 2 tyg od momentu wysyłki. Bluzka jest dosc krótka ale da sie wciągnąć w spodnie i nie prześwituje bo ma podszewke. Ja jestem zadowolona ale czy Ty będziesz - nie wiem. Dla mnie ta bluzka kosztowała grosze wiec... Nawet gdyby była kiepska to wszystko mi jedno
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Mirindo dostałaś już różową bluzeczkę Simplową ? |
||
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Mirindo,dziekuje za informacje. Dwa tygodnie,to bardzo szybko,no nic pomyślę.
Marta ,czyli wyprzedzam trendy... bardzo mnie to cieszy a tak na poważnie to ladnie sie prezentuje,jak mi sie uda to jutro zrobię zdjęcia.Stacjonarnie też jest zniżka w simple,więc najlepiej przymierzyć i nie płacić za wysyłkę 18zl. |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie ta zniżka dla mnie trochę w nieodpowiednim czasie bo niestety jestem chora i synek też chory więc nie mogę się ruszyć z domu a nie uśmiecha mi się właśnie płacić za wysyłkę i jeszcze zwracać jak nie będzie pasować, ciekawe do kiedy ta zniżka będzie bo jak do niedzieli się wykuruję to może wtedy udałoby mi się podjechać |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Marti, zamówiłam tą kamizelkę http://www.aliexpress.com/item/2014-...031240713.html czarną (oby tylko doszła)
Z alli podoba mi się jeszcze ta sukienka http://www.aliexpress.com/item/HIGH-...239091249.html i te buty na ślub http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-Summer-New-Arrive-Necklace-Peep-Toe-High-Heel-Sandals/1352014053.html---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Myślę,że zniżka będzie do niedzieli,więc może się wstrzymaj,a swoją drogą to mają bardzo drogą tą wysyłkę. ![]() Marti,czy zamawiałaś coś z alii? Ja pierwszy raz więc nie wiem czego się spodziewać,na pewno wszystko zależy od sprzedawcy i ceny danego produktu,no nic zobaczymy. Dużo zdrówka dla Twojego synka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

wybaczcie, że tak to wygląda.
drugia dalej się robi, już od 19, trochę długo to trwa 

: mniej praktyczny, przynajmniej dla mnie, bo za bardzo nie widzę zakładania czegoś na górę (przy takim dekolcie), w samej byłoby mi teraz za zimno, a latem zapewne za gorąco. Poza tym bardziej mi się podoba na pierwszym zdjęciu, na trzecim marszczenie dołu mi się nie podoba. Ale ta ze zdjęcia też mi się podoba, lubię proste kroje.

.