![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 50 twarzy greya - ekranizacja
sweetcorn miałam tak samo
![]() Też zaczęłam oglądać White Collar , fajnie się rozkręca i Matt z Peterem świetnie się dopełniają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Widzę, że chyba sama zacznę to oglądać.;-) Wygląda na to, że większość seriali zaczynam oglądać z powodu przystojnych aktorów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: 50 twarzy greya - ekranizacja
Sweetcorn59, gratuluję spojleru.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#94 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Proszę, zedytuj to co zaznaczyłam w Twojej wypowiedzi na biało, nie psujmy innym radości z czytania...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
tak na dobrą sprawę 3cia część tak się dłużyła jak flaki z nosa, że ten spoiler chyba nie ma szans zepsuć jej bardziej :P
co do white collar faktycznie matt przyciąga, wchłonęłam 4 sezony w niecałe 2 tygodnie.
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Odp: 50 twarzy greya - ekranizacja
Ojejciu sory, wgl nie ogarnęłam, że to spoiler.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() "flaki z olejem" lub "krew z nosa", nie mix ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a na studiach tak zawsze mówiliśmy
![]() ![]()
![]() |
#99 |
na przekór do celu
|
flaki z nosa jakoś silnie oddziałują na moją wyobraźnię
![]() a co do części książki, to mi jakoś druga się ciągnęła, od momentu tych prześladowań zrobiło się ciekawiej ![]()
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2013-07-18 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Mi najbardziej podobała się druga część
![]() ![]() ![]() Ohhh chciałabym ,żeby Greya zagrał Matt ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Mi także druga.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: 50 twarzy greya - ekranizacja
Zgadzam się z poprzedniczką - w drugiej części najwięcej się działo. Trzecia była już spokojniejsza, ale też ciekawa i wciągająca. Jak dla mnie - Matt Bomer to jedyny kandydat godny tej roli, co do Any - Alexis Bladel. Producenci filmu będą mięli twardy orzech do zgryzienia, jeżeli zdecydują się na inną obsadę.
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
w drodze do...Ciebie...
|
kolejne newsy:
1. Kto zagra Christiana Greya? Ruszył casting na obsadę filmu! Obsada filmu 50 Twarzy Greya już wkrótce zostanie wybrana! W internecie pojawiły się informacje o castingu do roli Christiana Greya i Anastasii Steele. To oznacza, że nawet takie gwiazdy jak Robert Pattinson, Alex Pettyfer czy Matt Bomer będą musiały walczyć o rolę w filmie 50 Twarzy Greya! Jak producenci wyobrażają sobie Christiana i Anastasię? To już pewne. Wciąż nie wybrano aktorów, którzy zagrają Christiana Greya i Anstasię Steele w filmie 50 Twarzy Greya. Najlepszym dowodem na to mogą być ogłoszenia, które studio Universal Pictures miało zamieścić w internecie. Według amerykańskich serwisów plotkarskich, informacja była prawdziwa. Producenci ogłosili otwarty casting do roli Christiana i Anastasii. Jak wyobrażają sobie głównych bohaterów ekranizacji? Anastasia Steele: kobieta, 20-25 lat, kaukaski typ urody, bardzo piękna, niewinna i niedoświadczona, lecz także bardzo inteligentna i bystra. Główna rola. Christian Grey: mężczyzna, 25-33 lata, kaukaski typ urody, idealny mężczyzna, niezwykle przystojny, seksowny, pewny siebie i zadbany. Jego inteligencja i polot doprowadziły go do wielkiej fortuny. Główna rola. To fragment ogłoszenia o castingu i najwyraźniej tak wyobrażają sobie głównych bohaterów producenci filmu. Co ciekawe, zgodnie z tymi założeniami, na rolę Christiana Greya nie ma szans ulubieniec polskich fanów serii - Matt Bomer. Matt ma bowiem 35 lat, czyli o dwa więcej niż oczekują tego producenci... Kolejny kandydat - Alex Pettyfer jest natomiast za młody! Alex ma 23 lata. W podanym przedziale mieści się jedynie Robert Pattinson, który ma 27 lat. Otwarty casting może jednak całkowicie zmienić listę potencjalnych faworytów do roli. 2. Kto zagra Christiana Greya? Somerhalder i Hedlund nie zagrają w filmie! Kto zagra Christiana Greya? Największe szanse na rolę w filmie 50 Twarzy Greya ma wciąż Alex Pettyfer. Wiemy jednak, kto na pewno nie dostanie roli. Z wyścigu o udział w ekranizacji 50 Twarzy Greya wypadli właśnie Ian Somerhalder i Garrett Hedlund! Aktorzy wciąż walczą o rolę Christiana Greya. Jest o co walczyć, bo obsada filmu 50 Twarzy Greya z pewnością zrobi wielką karierę i... wielkie pieniądze. Kto zagra Christiana Greya? Tej informacji wciąż nie potwierdzono, jednak wiemy, kto z pewnością nie ma już szans na rolę w ekranizacji. Z wyścigu do obsady odpadł właśnie jeden z faworytów fanów książek E.L. James - Ian Somerhalder. Jego nazwisko pojawia się chyba najczęściej, zaraz po Macie Bomerze w dyskusjach o aktorze, który byłby najlepszym Christianem Greyem. Swego czasu krążyła nawet plotka, że sama autorka 50 Twarzy Greya wskazywała Iana jako swojego faworyta. Kolejnym wielkim przegranym okazał się mało znany w Polsce Garrett Hedlund. Jego nazwisko także przewijało się wśród potencjalnych kandydatów do roli Christiana Greya. Jednak gwiazda filmu Tron: Dziedzictwo też może pożegnać się z marzeniami o dołączeniu do obsady. Według informacji amerykańskich mediów, panowie sami zrezygnowali z ubiegania się o rolę, bo nie chcieli dać się zaszufladkować... Owszem, aktor który przyjmie rolę Greya może być z nią kojarzony do końca swojej kariery i mieć problemy z otrzymywaniem kolejnych ról. Jednak udział w jednej z najbardziej oczekiwanych premier filmowych ostatnich lat, nie powinien tak naprawdę zaszkodzić niczyjej karierze... Decyzja wydaje się więc - delikatnie mówiąc - dziwna. Na giełdzie nazwisk wciąż pozostają Matt Bomer, Robert Pattinson i chyba najmocniejszy obecnie kandydat - Alex Pettyfer. Pojawiały się już nawet informacje o tym, że Pettyfer ma już rolę w kieszeni. E.L. James, autorka serii książek Pięćdziesiąt Twarzy Greya wciąż milczy jak zaklęta. Obstawiamy, że James doskonale bawi się, czytając nieustające spekulacje mediów i fanów. Premiera filmu już w sierpniu 2014. To oznacza, że obsada ekranizacji najpewniej jest już wybrana, lub właśnie kończą się ostatnie castingi. Czas ucieka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
na przekór do celu
|
Skąd w ogóle wzięło się jakiś czas temu to info o tym młodzieniaszku, który miał niby grać Greya?
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki za Matta
![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: 50 twarzy greya - ekranizacja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
na przekór do celu
|
A ja nie, bo wiem, że to niestety niemożliwe
![]() Trzymam kciuki za kogoś, kto po prostu się nadaje ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
A dlaczego nie? Bo jest gejem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
na przekór do celu
|
Dlatego, że w tym wypadku jestem realistką
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Może założą, że Matt przyciągnie najwięcej kobiet do kina, bo w końcu większość fanek trylogii chciałaby go zobaczyć w tej roli.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że tak, w końcu wystarczy wpisać w google 'Christian Grey' i wyskakuje mnóstwo zdjęć Bomera, podobnie chyba jest z filmikami na yt, chociaż nie jestem pewna, bo oglądałam tylko 1.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
na przekór do celu
|
No też właśnie, nie wiemy nic na pewno
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
w drodze do...Ciebie...
|
ja trzymam kciuki za Matta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
ostatnio pojawiło się info, że o rolę Greya będzie się ubiegał również mąż pani reżyser...
Matt na listach popularności był obok Iana (Ian na 100% Greya nie zagra) w sumie mi to już wsio ryba bo matt jest rozpatrywany na batmana i jak matt nie zagra greya to i tak będzie na co iść do kina się poślinić <3 :P
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: 50 twarzy greya - ekranizacja
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
w drodze do...Ciebie...
|
kolejny news
![]() Kto zagra Anastasię Steele w filmie 50 twarzy Greya? - to pytanie po raz kolejny zadali sobie fani książki na wieść o rozpoczęciu castingów do ekranizacji tytułu. Według plotek te wystartowały na początku sierpnia 2013 roku a my jesteśmy pewni, że swoich sił spróbują na nich nie tylko hollywoodzkie aktorki, ale także śpiewające gwiazdy. Która wokalistka powinna powalczyć o rolę panny Steele? Na tapecie oczywiście jest nowe, młode pokolenie pop gwiazd. Selena Gomez wielokrotnie wymieniana była już jako kandydatka do głównej roli. Po piętach depcze jej także Miley Cyrus. Dlaczego artystki mogłyby być zainteresowane zagraniem Anastasii? Zarówno Sel jak i Miley od pewnego czasu skutecznie zrywają z wizerunkiem słodkich gwiazdek Disneya. Kto następny w kolejce? Vanessa Hudgens, która zaczynała śpiewając w High School Musical. Odważne role to jej nowa specjalność, o czym świadczy chociażby ta ze Spring Breakers. Fani typują też Amandę Seyfried - musicalową gwiazdę takich produkcji jak Mamma Mia! i Nędznicy. Grając Anastiasię Steele nie popisałaby się swoim wokalem, ale wielu już wyobraża sobie ją w scenie z Toxic - Britney Spears. W wyścigu o rolę może także wziąć udział także Taylor Swift. Skąd taki pomysł? Piosenkarka nie miała jeszcze okazji zaprezentować się z tej nieco bardziej niegrzecznej strony. Kogo wybieracie? A może jednak śpiewające gwiazdy powinny odpuścić? nie no to już chyba przesada :P żadna z nich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() "my jesteśmy pewni, że swoich sił spróbują na nich nie tylko hollywoodzkie aktorki, ale także śpiewające gwiazdy" - my czyli kto? pismaki z neta ![]() równie dobrze mogliby opublikować nasze wypowiedzi, wyszłoby na to samo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.