|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Victor & Rolf - Flowerbomb
Cytat:
Ale jak się urwie, to nie koniec świata
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z pomocy konsultantek korzystam tylko wtedy, gdy muszę-a że nie muszę, bo sama umiem sobie psiknąć na rękę czy pomazać dłoń cieniem Nawet ta Pani i jej zachowanie mnie nie zniechęciły do Flałerka Ropuszko naprawdę gorąco Ci polecam ten zapach. Cudny we wszystkich wcieleniach danych mi spróbować
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja umieram z ciekawosci jesli chodzi o Extreme, ale dzieki jednej dobrej duszy poznam niebawem Zebym sie tylko nie rozczarowala... No ijak? Bylas/pytalas o Extreme? Ja mam zamiar obdzwonic wszystkie polskie Sephory i zapytac czy byl/bedzie i kiedy
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edt na pewno jest lżejsza, ale utrzymuje się na skórze równie długo, co edp. Strasznie się cieszę, że trafiłam na Flałerka, niewiele zapachów mi pasuje, bo od większości potrafi mnie głowa rozboleć ;] A tu-jak w filmie, miłość od pierwszego niuchnięcia Sephorę w Silesii ominęłam szerokim łukiem, bo Asienka postem wcześniej już dała znać, że nie ma i nie wiedzą, o co chodzi ![]() Czasem mam wrażenie, że byłabym lepszą konsultantką, a przynajmniej bardziej kompetentną Jak poniuchasz Extreme weź podziel się wrażeniami, ja także umieram z ciekawości |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
czyli Endżi
|
Dziewczyny, wygląda na to, że Extreme to rzeczywiście edycja limitowana
Tu opis: Cytat:
Szkoda ![]() Uwielbiam EDP i Extreme
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziwi mnie rozbieżność w opisie zapachu-na jednych stronach opisują jako łagodniejszy od EDP, na innych-intensywniejszy
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Akurat mi link zwiał, a tyle tego przeglądałam, że nie mogę trafić 2 raz na niego
Sens był taki, że Extreme jest łagodniejsza, bo mniej słodka i zaczęłam się zastanawiać, czy by mi się spodobała, bo ja uwielbiam cukier. Oj tak
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
No swietnie, jednak limitowanka
Wczesniej zerkalam na ten osmoz, a tam byla Extreme wlasnie w zlotej butelce, wiec pomyslalam, ze limitowane jest tylko to zlote opakowanie Dobrze, ze sa jeszcze perfumerie internetowe Trafilam jeszcze na jakis amerykanski shop internetowy i tam bylo napisane, ze wersja juz nie ejst dostepna. Napisalam maila do V&R, a raczej do ich pracownikow przez stronke oficjalna, tam, gdzie mozna zadawac pytania czy ta wersja jest limitowana, ale jesczez nikt nie odpisal. Tak czy siak, uwazam juz za wielki sukces to, ze w ogole zmeinilam stosunek do bombki na bardziej przychylny
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Extreme limitownaka
? A na Truskawce jest
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ropuszko, gdybyś się zdecydowała na zakup to chętnie pomogę bo w mojej Sephorze Extreme jeszcze są
|
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kwiaty-chyba mi sie nie spodoba ale flakon świetny.Nosku-w oryginale flakon Extreme jest fioletowy, czy bardziej czarny? Wolisz wersję klasyczną czy Extreme (zakładam, że lubisz słodziaki do utraty tchu) ?
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Nosku po ile 50 ml w Sephorze?
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli na dwoje babka wróżyła ![]() Flakon w świetle jest fioletowy |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czy dziewczyny wiecie ale flowerbomb extreme to chyba nie limitowka jest dostepna na www.perfumy-perfumeria.pl i na www.dolce.pl i sa 30 i 50ml jesli oczywiscie chodzi wam o ta w tym ciemnym flakonie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapomniałam sierotka, że dałam cytuj i w tym samym poście dałam pytania do dwóch osób![]() Ale i tak dziękuję za odpowiedź ![]() ps. jak można nie kochać HP? |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() A co do drugiego pytania to zgadzam się zgadzam się z poprzedniczką flakon jest ciemnofioletowy a w świetle trochę się rozjaśnia, bo mimo że ciemny to przezroczysty. Ładny ![]() Co do moich preferencji to faktycznie słodycze to moja największa miłość, co czuć i niestety widać Wg mnie słodycz jest tu trochę inna, głębsza. Przełamana czymś, myślę że coś w stylu L Lempickiej ... coś na kształt gorzkiego kakao Moje główne skojarzenia - mroźna zimna, ciepły szalik i zapach czekoladowo-kwiatowy Tak, zdecydowanie Extreme pasuje mi do zimy jak mało co ![]()
|
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwielbiam słodziaki, a jeśli Extreme jest w porównaniu jak serduszko Lolity, z pazurkiem, to musi być mmm... choć też na każdym inaczej pachnie i znam osoby, które (o zgrozo! ), nie lubią ani Bombki ani Lolitki. Ale Twój opis zapachu budzi miłe skojarzenia... Jak już napisałam w recenzji-zapach zimowy, ale dla mnie ta zima będzie trwała cały rok ![]() Tu pytanie ogólne do posiadaczek Bombki: walczycie z sobą przed psikaniem się Bo mnie trochę szkoda zawsze i mam wurzuty sumienia, że używanie powoduje zużywanie tak z trudem zdobytego zapachu Ale że używanie powoduje nie tylko zużywanie, ale i uzależnienie, więc..jestem uzależniona i tylko tym psikam teraz
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam nie mam rzadnych wyrzutow kiedy "psikam" sie Bombka
. Stwierdzam, ze co jak co, ale na Bombke fundusze zawsze sie znajda (chocbym miala bank obrabowac ). A tak na marginesie stwierdzam, ze owszem EDP to byl afrodyzjak (przynajmniej), to EDT to czysty przylepiec na facetow.
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Oj tak
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
O, ile postow na temat Bombki
jak tylko poznam Extreme i mi sie spodoba to kupie na pewno. Dzieki Nosku za ofiarowana pomoc Ja sie chyba dzis wybiore do perfumerii z TZ i sprawdze jak reaguje na Bombke EDT, bo EDP na pewno mu sie nie spodoba. W kazdym razie ktoras z bombek na pewno wyladuje pod choinka dla mnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
Jak komus moze sie nie podobac Bombka
. Koniecznie sprobuj !
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, moze
Mnie sie na poczatku w ogole nie podobala. A teraz w ogole mi sie gust zmienil i stad taka zmiana. Moj TZ nie znosi zapachow slodkich, ciezkich, orientalnych - wszystkie takie nazywa babciowatymi:/ Wg niego mloda kobieta powinna pachniec jak doswiezacz do kibla albo ogorki zanurzone w morskiej wodzie Glupol
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najpierw mówił, że ładnie pachnie edp w fazie testów nadgarstkowych, ale później, że fuj I zrozum tu faceta...
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
"jak doswiezacz do kibla albo ogorki...
![]() A moj (a wlasciwie jeszcze nie moj, ale to kwestia czasu ) uwielbia slodkie zapachy, ale za to zadnych kadzilanych Mnie Bombka oczarowala od pierwszego "niuchniecia" i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie innego zapachu juz. Po prostu do siebie pasujemy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
figg a co Twój na to, że stanowisz już parę z Bombką? Zazdrosny? ![]() ps. mój jest mój ale jeszcze nieformalnie. jeszcze
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz "Moj" jeszcze moj nie jest, ale jak wyczuwa tylko Bombke to nic mu nie przeszkadza
prawdziwy afrodyzjak.... poza tym to dosc skomplikowana sytuacja jest, a Bombka jest bohaterem glowym. Moge ci opowiedziec, ale na PW ![]() Rowniez bez urazy, ale swiezaki sa okropne...wybaczcie
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakaś historia poznania się z Bombką w roli głównej? Jestem bardzo ciekawa Właśnie na Allegro pojawiły się miniaturka używana oraz używany (zostało ok. 15 ml) Extreme http://allegro.pl/item257206215_flow...ktor_rolf.html na licytacji. Edytowane przez an00 Czas edycji: 2007-10-16 o 18:47 Powód: błąd w linku |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

Bo ja sie boje, ze bym to urwala, na zjdeciach wyglada na dosc kruche...
Ale jak się urwie, to nie koniec świata

Ja umieram z ciekawosci jesli chodzi o Extreme, ale dzieki jednej dobrej duszy poznam niebawem

? A na Truskawce jest 

), nie lubią ani Bombki ani Lolitki. Ale Twój opis zapachu budzi miłe skojarzenia...