![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z noworodkiem - pomóżcie!!!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
... a jednak o sytuacji kiedy matka mm wyrzuca z łóżka tą kp nie słyszałam
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uważasz, że żadna matka karmiąca MM nigdy nie kłóciła się z innymi pacjentkami/lekarzami o swoje prawa w szpitalu czy przychodni? I nieważne czy słusznie chciała coś wywalczyć co jej się należy czy po prostu dla zasady bo taka już jest. Ja spotkałam się z bardzo krzykliwą, kłótliwą mamą karmiącą MM na placu zabaw i co mam na tej podstawie pisać na każdym kroku że matki karmiące MM to święte krowy które uważają że ich dzieciom należy się pierwszeństwo na placu zabaw? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież ja nie piszę o kłóceniu się samym w sobie, tylko o używaniu argumentu w tych kłótniach, że się kp, uważaniu się za świętą krowę z tego powodu. Tak, to jest domena matek kp, ktore uważają że im wszystko wolno. I co ta matka na placu zabaw jako argument że jej dziecko ma pierwszeństwo podała fakt, że karmi mm? Spotykasz takie? Bardzo w to wątpię, choć pewnie napiszesz że tak.
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z karmieniem noworodka - pomóżcie!!!
izabela za mocno rozdmuchalas kwestie kp
w 6 dobie po porodzie raczej wiekszosc kobiet karmi a wiadomo jak ciezko z laktacja po cc i jak wazne jest czeste przystawianie w 6 dobie to normalne ze kobieta chce byc z malenstwem, zreszta to byl oddzial noworodkowy wiec chyba nietrudno sie domyslec ze wszystkie bylysmy swiezo po.Szanowny personel dla swietego spokoju o 18 zamknal drWi w wigilie tutaj nie ma znaczrnia kto jak karmil spanie na karimacie=bliskosc z dzieckiem i tylko tyle Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-12-28 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Izabela ja nie spotykam ani matek KP ani MM które sposób karmienia traktowałyby jako argument przysługujących im jakiś szczególnych przywilejów.
A Ty masz chyba wyjątkowego pecha, że tak często matki KP wymuszają na Tobie różne prawa i przywileje ![]() No ale jak ktoś się lubi czepiać to i problemy sobie sztuczne stwarza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie napisałam ze często? Napisałam, że koleżanka spotkała taką babę w szpitalu, ja osobiście tylko z 3-4 sztuki, które uważają ze sposób karmienia daje im przywilej publicznego rozbierania się, no i tutaj przeczytałam o marsi11 która użyła tego argumentu chcą dostać przywilej zostania na noc w szpitalu., i kilka sztuk jak np. Debrah które poparły jej poglądy. A matki , która tak by się zachowała, ani jednej nie spotkałam ani nie słyszałam o takiej.
Edytowane przez iizabelaa Czas edycji: 2014-12-31 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli sytuacje takie Cię nie spotykają, słyszałaś o jednym przypadku od koleżanki i tylko na tej podstawie wysnuwasz te swoje cudne teorie że matki KP to święte krowy, którym wszystko się należy ![]() Ja chyba wszystkie kobiety w ciąży powinnam wyzywać i się krzywo na nie patrzeć tylko dlatego, że są w ciąży, bo kiedyś jedna ciężarna chciała wejść poza kolejnością na badania ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Piszesz ma każdym wątku to samo. .
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-01-02 o 09:10 Powód: reklama w cytacie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.