Problem z noworodkiem - pomóżcie!!! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-25, 20:40   #91
precious_81
Wtajemniczenie

Dot.: Problem z noworodkiem - pomóżcie!!!

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Przeczytaj dokładnie to zobaczysz ze cześć oburzyła się dlatego ze odmówiono matce która kp.

Na fakt nie mam żadnych zadatkow na bycie zaopatrzona w siebie święta krowa, która inne matki przepedza z łóżek

Czas zacząć święta uciekam
Wiesz, zapatrzoną w siebie świętą krową można być karmiąc też butlą To chyba kwestia charakteru człowieka a nie sposobu karmienia
precious_81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-26, 09:50   #92
iizabelaa
Zakorzenienie

... a jednak o sytuacji kiedy matka mm wyrzuca z łóżka tą kp nie słyszałam
Stary 2014-12-26, 19:58   #93
precious_81
Wtajemniczenie

Cytat:
... a jednak o sytuacji kiedy matka mm wyrzuca z łóżka tą kp nie słyszałam
Ale to tylko jedna sytuacja. No chyba że Ty masz takiego pecha i na każdym kroku spotykasz się z chamskim zachowaniem tylko kobiet KP a te karmiące MM to łagodne, zawsze ugodowe, uśmiechnięte mamusie

Uważasz, że żadna matka karmiąca MM nigdy nie kłóciła się z innymi pacjentkami/lekarzami o swoje prawa w szpitalu czy przychodni? I nieważne czy słusznie chciała coś wywalczyć co jej się należy czy po prostu dla zasady bo taka już jest.

Ja spotkałam się z bardzo krzykliwą, kłótliwą mamą karmiącą MM na placu zabaw i co mam na tej podstawie pisać na każdym kroku że matki karmiące MM to święte krowy które uważają że ich dzieciom należy się pierwszeństwo na placu zabaw?
Stary 2014-12-27, 13:51   #94
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez precious_81 Pokaż wiadomość
Ale to tylko jedna sytuacja. No chyba że Ty masz takiego pecha i na każdym kroku spotykasz się z chamskim zachowaniem tylko kobiet KP a te karmiące MM to łagodne, zawsze ugodowe, uśmiechnięte mamusie

Uważasz, że żadna matka karmiąca MM nigdy nie kłóciła się z innymi pacjentkami/lekarzami o swoje prawa w szpitalu czy przychodni? I nieważne czy słusznie chciała coś wywalczyć co jej się należy czy po prostu dla zasady bo taka już jest.

Ja spotkałam się z bardzo krzykliwą, kłótliwą mamą karmiącą MM na placu zabaw i co mam na tej podstawie pisać na każdym kroku że matki karmiące MM to święte krowy które uważają że ich dzieciom należy się pierwszeństwo na placu zabaw?
Głęboko to wątpię że to jedyna taka sytuacja.

Przecież ja nie piszę o kłóceniu się samym w sobie, tylko o używaniu argumentu w tych kłótniach, że się kp, uważaniu się za świętą krowę z tego powodu. Tak, to jest domena matek kp, ktore uważają że im wszystko wolno.

I co ta matka na placu zabaw jako argument że jej dziecko ma pierwszeństwo podała fakt, że karmi mm? Spotykasz takie? Bardzo w to wątpię, choć pewnie napiszesz że tak.
Stary 2014-12-28, 12:32   #95
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Problem z karmieniem noworodka - pomóżcie!!!

izabela za mocno rozdmuchalas kwestie kp
w 6 dobie po porodzie raczej wiekszosc kobiet karmi a wiadomo jak ciezko z laktacja po cc i jak wazne jest czeste przystawianie
w 6 dobie to normalne ze kobieta chce byc z malenstwem, zreszta to byl oddzial noworodkowy wiec chyba nietrudno sie domyslec ze wszystkie bylysmy swiezo po.Szanowny personel dla swietego spokoju o 18 zamknal drWi w wigilie
tutaj nie ma znaczrnia kto jak karmil spanie na karimacie=bliskosc z dzieckiem i tylko tyle

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-12-28 o 12:34
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-29, 14:38   #96
precious_81
Wtajemniczenie

Izabela ja nie spotykam ani matek KP ani MM które sposób karmienia traktowałyby jako argument przysługujących im jakiś szczególnych przywilejów.

A Ty masz chyba wyjątkowego pecha, że tak często matki KP wymuszają na Tobie różne prawa i przywileje
No ale jak ktoś się lubi czepiać to i problemy sobie sztuczne stwarza.
Stary 2014-12-30, 08:00   #97
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Izabela ja nie spotykam ani matek KP ani MM które sposób karmienia traktowałyby jako argument przysługujących im jakiś szczególnych przywilejów.

A Ty masz chyba wyjątkowego pecha, że tak często matki KP wymuszają na Tobie różne prawa i przywileje
Dziwne to ,szczególnie ,że Izabela wiele razy twierdziła,ze nie ma do czynienia z matkami kp ,nie widuje kp a wszyscy wokół karmią mm.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-31, 13:29   #98
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

Gdzie napisałam ze często? Napisałam, że koleżanka spotkała taką babę w szpitalu, ja osobiście tylko z 3-4 sztuki, które uważają ze sposób karmienia daje im przywilej publicznego rozbierania się,
no i tutaj przeczytałam o marsi11 która użyła tego argumentu chcą dostać przywilej zostania na noc w szpitalu., i kilka sztuk jak np. Debrah które poparły jej poglądy.

A matki , która tak by się zachowała, ani jednej nie spotkałam ani nie słyszałam o takiej.

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2014-12-31 o 13:30
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-31, 14:10   #99
precious_81
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale zapewne nie masz podstaw, bo to tylko wymysł z kategorii cały świat musi mi kwiaty pod nogi rzucac bo ja kp.
Cytat:
Głęboko to wątpię że to jedyna taka sytuacja.

Przecież ja nie piszę o kłóceniu się samym w sobie, tylko o używaniu argumentu w tych kłótniach, że się kp, uważaniu się za świętą krowę z tego powodu. Tak, to jest domena matek kp, ktore uważają że im wszystko wolno.

.
Cytat:
Gdzie napisałam ze często? Napisałam, że koleżanka spotkała taką babę w szpitalu, ja osobiście tylko z 3-4 sztuki, które uważają ze sposób karmienia daje im przywilej publicznego rozbierania się,
no i tutaj przeczytałam o marsi11 która użyła tego argumentu chcą dostać przywilej zostania na noc w szpitalu., i kilka sztuk jak np. Debrah które poparły jej poglądy.

A matki , która tak by się zachowała, ani jednej nie spotkałam ani nie słyszałam o takiej.

Czyli sytuacje takie Cię nie spotykają, słyszałaś o jednym przypadku od koleżanki i tylko na tej podstawie wysnuwasz te swoje cudne teorie że matki KP to święte krowy, którym wszystko się należy Fajne podejście.

Ja chyba wszystkie kobiety w ciąży powinnam wyzywać i się krzywo na nie patrzeć tylko dlatego, że są w ciąży, bo kiedyś jedna ciężarna chciała wejść poza kolejnością na badania

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Dziwne to ,szczególnie ,że Izabela wiele razy twierdziła,ze nie ma do czynienia z matkami kp ,nie widuje kp a wszyscy wokół karmią mm.
Teraz się okazało, ze nie spotyka takich matek tylko o nich słyszy i pewnie stąd ta jej wrogość do matek KP
Stary 2014-12-31, 23:44   #100
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez mycare_mg Pokaż wiadomość
Drogie MAMY. Wiele takich tematów poruszałam na swoim blogu xxxxxx!
Piszesz ma każdym wątku to samo. .

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2015-01-02 o 09:10 Powód: reklama w cytacie
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-01, 09:12   #101
pikaso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Piszesz ma każdym wątku to samo. .
Bo to jest spam i reklama nieopłacona, za która dostaje się bana.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości