|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima nadchodzi, a po niej wiosna, która dla Nas będzie radosna - starań cz. XII
Przydałaby się jakaś herbatka i śniadanko.Tż poszedł z Tosią o 8.Deszcz kropi i szarówka na dworze.
Wstaje:P Ubiore się,zrobię śniadanko i dalej będę leżeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima nadchodzi, a po niej wiosna, która dla Nas będzie radosna - starań cz. XII
kanwa Chcemy ja od tego roku tzn przyszlego poslac
![]() a imie-jeszcze nie hehe,mamy kilka typow ale jakos nie zdecydowalismy gryzia co u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Buu dziękuję dobrze
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja wstalam pol godziny temu, poszlam z psem. Zrobię sobie kawke z przyprawa do kawy chyba jest tam kardamon, cynamon i wanilia, pyszne. I trzeba bedzie jechac po cos na obiad, ale jakoa nie mam pomyslu.
#95 |
Zakorzenienie
|
32 moze z hakiem
a wizyte masz we Wro czy gdzies u siebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Buu w Zielonej Górze. U mnie nie ma takich cudów
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam i idę się wykąpać.
Hej wszystkim!
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Kiss, mam nadzieję, że z mężem już dobrze ![]() Ja się na swojego z rana obraziłam trochę ale już mi przeszło- wyłączył mój budzik, ja nie słyszałam i poszedł spać dalej a ja chciałam rano iść do kościoła bo mamy później gości jednych a po nich drugich i mam robotę... chciałam rano umyć głowę ale ostatecznie poszłam w czapce, więc luz ![]() A od wczoraj słucham radia rmf classic bo od wczoraj puszczają piosenki świąteczne i naszła mnie ochota aby dziś ubrać choinkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
U mnie zawsze sie ubiera choinke 6 grudnia, wiec u mnie od tygodnia stoi
![]() ![]()
#100 |
Zakorzenienie
|
Konsternacja powiedzmy ze jest ok, ale i tak będę chciała z nim na ten temat pogadać. Rano jak wrócił z pracy to strasznie się przymilał.
Gornek u mnie choinkę ubiera się w dzień wigilii. Taka tradycja w domu z racji tego, że to ojciec zajmuje się dziećmi jak są małe aby mamie nie przeszkadzać w kuchni. My już stare byki to choinkę ubieramy kilka dni wcześniej. Mnie magia świąt już tak nie zachwyca jak człowiek był młody.
#101 |
Zakorzenienie
|
Hejooooo
![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hej Mariolka
![]() Obiad lrawie zrobiony, juz mi burczy w brzuchu. Zrobiłam nogi z kuraka i do tego groszek z marchewka, 3 pralka juz sie pierze a jutro sprzatanie. Gdzie Cali, Fionka, Kanwa ? Lenia macie na niedziele
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Ubrałam tą choinkę. Lampki nie działały ale mam jakieś zapasowe gorsze, więc je położyłam.
Cytat:
![]() A dostałaś tą gwiazdę? Cytat:
U mnie w domu rodzinnym też się zawsze ubierało w Wigilię ![]() Ale my z mężem zawsze ubieramy jakoś wcześniej ![]() Cześć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
U mnie w rodzinnym domu tez ubiera sie w wigilie badz dzien wczesniej. Ale chce sie nacieszyc choinka, dlatego ubralam wczesniej.
Niestety w tej biedronce nie bylo juz gwiazdy ![]() Ale moze jutro gdzies kupic, bo mam nadzieje, ze pojadę z Tz po moje wyniki i jemu po buty. I tak musze kupic mak, bo bede robila makielki na wigilię.
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Ale mnie mąż wkurza! Pokazywałam Wam projekt domu, który mi się podoba... Mąż od początku miał do niego co chwilę jakieś "ale" a to dach nie taki, a to coś innego. Dzisiaj usiadłam i zaczęłam szukać innych... I znalazłam jeden, dla mnie rewelacja. Mąż najpierw powiedział, że jak dla niego to spełnia wszystkie jego wymagania co do wyglądu, po czym przyczepił się do pierdoły. A mi się ten projekt tak spodobał, że na tamten już nie mogę patrzeć. To on mi teraz (!!!) wyjeżdża, że tamten jednak jest fajny... No uduszę go!
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Jak widzę jego tempo to coś mi się zdaje, że w przyszłoroczne Boże Narodzenie dalej nie będziemy mieć projektu, a nie się przeprowadzimy! Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Jestem.Cały dzień z Tż spędzamy na czytaniu książek
![]() Zrobiłam rosół a zaraz zabieram się za drugie danie.A tak to cały czas leżing i relaksing ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A mój mąż nie rozumie mojej potrzeby snu...
Najpierw miałam zabić Kanwe, teraz fione. No gdzie jesteś? I kill you.. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
A Ty gdzie cały dzień byłaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ciągle teli sie wyl
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Aha
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49338847]Ale mnie mąż wkurza! Pokazywałam Wam projekt domu, który mi się podoba... Mąż od początku miał do niego co chwilę jakieś "ale" a to dach nie taki, a to coś innego. Dzisiaj usiadłam i zaczęłam szukać innych... I znalazłam jeden, dla mnie rewelacja. Mąż najpierw powiedział, że jak dla niego to spełnia wszystkie jego wymagania co do wyglądu, po czym przyczepił się do pierdoły. A mi się ten projekt tak spodobał, że na tamten już nie mogę patrzeć. To on mi teraz (!!!) wyjeżdża, że tamten jednak jest fajny... No uduszę go!
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Jak widzę jego tempo to coś mi się zdaje, że w przyszłoroczne Boże Narodzenie dalej nie będziemy mieć projektu, a nie się przeprowadzimy! Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Na "pocieszenie" Ci powiem, że my w maju kupiliśmy gotowy dom- tzn stan surowy zamknięty i myśleliśmy że do Świąt się przeprowadzimy ale niestety niee... Co nie zmienia faktu, że Twój mąż jest strasznie niezdecydowany... mógłby chociaż nie torpedować Twoich pomysłów jeśli sam nie ma żadnych. Krytykować to każdy umie... Cytat:
![]() U mnie mąż ogląda skoki a ja na wizażu ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ja szóstą klepkę małgorzaty musierowicz a Tż magika Magdaleny parys
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
No i się pokłóciliśmy i nie rozmawiamy
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49339726]No i się pokłóciliśmy i nie rozmawiamy
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Nie mów tak kochanie. Chwila nerwów i się pogodzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Kanwa ja serio mam go dosyć... Nic mi nie wolno zrobić ostatnio, bo wiecznie mu coś nie pasuje, chciałam zacząć chodzić na basen, to nie, bo zazdrosny, bo sama nie będę chodzić, mówię chodź ze mną, to mu się nie chce. Teraz mówię chodź pójdziemy razem na siłownię, to nie, bo będą mnie faceci wzrokiem pożerać, mówię, że pójdę na taką tylko dla kobiet jak nie chce, żebyśmy razem chodzili, to nie, bo mnie nie będzie w domu. A co za różnica czy jestem czy nie, skoro on i tak wieczorami siedzi i gada z braćmi na Skype? To mu powiedziałam, że od tej pory jak tak bardzo chce mieć mnie w domu, to będzie siedział ze mną. To on do mnie, że w takim razie nie będę wtedy wyszywać ani grać na telefonie ani siedzieć na wizażu, bo mam spędzać czas z nim. I tak się zaczęło, później jeszcze ten projekt, gotowanie obiadu i serio mam dosyć wszystkiego
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;49339863]Kanwa ja serio mam go dosyć... Nic mi nie wolno zrobić ostatnio, bo wiecznie mu coś nie pasuje, chciałam zacząć chodzić na basen, to nie, bo zazdrosny, bo sama nie będę chodzić, mówię chodź ze mną, to mu się nie chce. Teraz mówię chodź pójdziemy razem na siłownię, to nie, bo będą mnie faceci wzrokiem pożerać, mówię, że pójdę na taką tylko dla kobiet jak nie chce, żebyśmy razem chodzili, to nie, bo mnie nie będzie w domu. A co za różnica czy jestem czy nie, skoro on i tak wieczorami siedzi i gada z braćmi na Skype? To mu powiedziałam, że od tej pory jak tak bardzo chce mieć mnie w domu, to będzie siedział ze mną. To on do mnie, że w takim razie nie będę wtedy wyszywać ani grać na telefonie ani siedzieć na wizażu, bo mam spędzać czas z nim. I tak się zaczęło, później jeszcze ten projekt, gotowanie obiadu i serio mam dosyć wszystkiego
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Gryziu a ja bym na Twoim miejscu poszła na basen i na siłownię.Nie rozumiem czemu się poddajesz?Przecież nie idziesz na randkę tylko zrobić coś dla siebie ![]() Czasami się człowiek pokłóci i mówi różne rzeczy na złość a później żałuje tych słów. Zrobiłam ciasto na ciasteczka korzenne i wstawiłam ziemniory.Rybka usmażona i czekam na Tż. Ktoś się ze mną napije herbatki z syropem z dzikiej róży? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Konto usunięte
|
Kanwa widzisz on tego wcale nie mówi w złości, że mi zabrania... A ja pójdę, bo co mi zrobi? Zamknie drzwi? To sobie otworzę. Niech sobie nie myśli, że będzie mnie po kątach rozstawiał.
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.