![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zbrodnia w Rakowiskach
mnie dziwi ze ludzie z imienia i nazwiska wypisują srogie bluzgi o jej śmierci xd
jakaś pani z banku itp ;d ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- ogladam to z tvn24 co za zwyrole. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Wiecie co ja czytam te wiersze jej i nachodzi mnie myśl,że oni chyba faktycznie z powodu niechęci rodziców do ich związku ich zabili. To co widać w ich pisaninie ich miłość piękną, najlepsza, najmocnjiejsza na świecie, przyszło im żyć w złym kraju, może jakby żyli w innym stuleciu byłoby lepiej. Ogolnie niezła schiza. Laska pod jego dom chodziła i zostawiała listy w butelkach... można tamcoś takiego na tej stronie wyczytać. Obłed.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Nie wiem, jak zrozumiałam to zmarł jej tata, a ona od 2 lat sprawiała problemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak kogoś kochasz to zrobisz wszystko żeby ta osoba była szczęśliwa i bezpieczna, a nie żeby została sierotą i poszła do pierdla na całe życie. p.s. akurat listy w butelce to nie obłed ![]() nigdy nie uwierze ze ta laska go kochała.... chyba ze w jakis swoj chory psychopatyczny sposob, bo prawdziwa milosc polega na ciagnieciu w góre drugiej osoby i czynienia dla niej dobra... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
A MOŻE TO ON JEJ NIGDY NIE KOCHAŁ?
![]() po co ten caps? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wredny kotecek
|
https://soundcloud.com/whothefuckisnavrant playlista psychopatki, jej dane tam są.
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- http://podlasiesiedzieje.pl/pl/biala...uk-konkurs.htm wywiad z gwiazdą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Nie lubię takich afer. Media znowu coś nadmuchują i tworzą "gwiazdy" tak jak "mamę Madzi".
I mnie również przeważają ludzie, którzy na tamtym profilu życzą jej śmierci w męczarniach i wymyślają odpowiednie tortury. Ja wiem, że ludzie mają potrzebę szukania czarownic i palenia na stosie, ale bez przesady od tego jest sąd. Koleją rzeczą, która mnie irytuje, oglądając telewizję można odnieść wrażenie, że zamordowała tylko ona, a on to taka biedna bezwolna ofiara. Tego samego dnia w Pakistanie zabito ponad 100 dzieci. Co było niusem dnia? Morderstwo dokonane przez nastoletnich wariatów. Dziś w TVN24 relacja z pogrzebu. Ech. :/ Dla mnie dużo ważniejsza społecznie informacja jest sprawa człowieka, który podpalił pracownice socjalne, ale nie ciągle mielą i analizują tamto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
a tego też nie wykluczam, podobnie jak tego ze to on ja namówił i zmanipulował do zbrodni.. kto wie jak było naprawde.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Skoro już mowa o czymś mało istotnym to mam pytanie.
Przeleciałem artykuł i wątek i nie ma najważniejszej rzeczy - po co ich zabili?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wredny kotecek
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Mówię, wam, oni sobie ubzdurali tę chorą miłość, rodzice stanęli na przeszkodzie... no i... jakaś psycholog mówiła, że uważali się za najlepszych, że nic na ich drodze nie stanie. Świat jest zły...tjaaa. Może ona chciała dowodu milości od niego? W dodatku dziś pogrzeb rodziców , a on w areszcie. Omotanie.. Ciekawe kiedy dojdzie do niego co zrobił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Trudno zrozumieć, co mieli wtedy w głowach, że posunęli się do takiego czynu. Spieprzyli sobie oboje życie. Powinni dostać dożywocie. Mam nadzieję, że rodzice nie widzieli, kto się rzucił na nich z nożami
![]() edit: nie czytałam całego wątku, teraz doczytuję szczegóły Edytowane przez phideaux Czas edycji: 2014-12-18 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Matka raczej wi(e)dziala kto.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
ta jasne, nie wiedzieli. na pewno nie wiedzieli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wredny kotecek
|
http://instagram.com/goniewicz jej instagram, wrzucała dużo swoich słit foć i tego chłopaka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiedziałam o tych szczegółach, że matka uciekała, a oni wciągnęli ją z powrotem itd. Masakra.
Wiem, że się powtarzam, ale co oni mieli w głowach, już pomijając wszystko, ale chyba musieli sobie zdawać sprawę, że nie ukryją takiej zbrodni, tyle śladów i że zostaną surowo ukarani? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4/10 Jak dla mnie może być i dożywocie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Największy koszmar rodziców, zostać zamordowanym przez własne dziecko. W głowie mi się to nie mieści, a nie jest to pierwsza taka historia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
weszłam na jej instagram... bardzo dużo ciuchów firm streetwearwych gdzie bluza potrafi kosztować 600 zł... ciekawe za kogo kase, pewnie tych biednych rodziców..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
midnight ty w ogóle nie ogarniasz tematu.
zabili rodziców CHŁOPAKA rodzice tej dziewczyny - tata najprawdopodobniej NIE ŻYJE przestań siać ferment :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
http://instagram.com/p/uWeNzOIzdX/?modal=true
brak mi słów.. ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- ogarniam doskonale, pisałam o kasie jego rodziców.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Midnight, strasznie duzo egzaltacji w tym o czym piszesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
bo chłopak na zdjeciach ma na sobie kosztowne rzeczy też.. + pewnie na wszstkie prezenty dla niej, wyjścia też brał od rodziców, jesli nie pracował..
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- dziwisz sie? masakra, ciśnienie mi sie podnosi jak mysle o tym wszystkim i o tym co ci biedni ludzie musieli czuć jak zobaczyli kto ich atakuje.. naprawde mnie to wstrząsneło, szczególnie że ostatnio intensywnie mysle nad planowaniem dziecka i jak sobie pomysle ze takie dziecko sobie wymarzysz (ok nie zawsze;p) zaplanujesz, bedziesz chodzić 9 miesiecy w ciazy, urodzisz, pozniej nieprzespane noce, wychowujesz latami, kochasz je ponad życie, dorasta to dajesz kupe kasy na zachcianki typu bluzy 600 zł, na prezenty dla sympatii jesli nie pracuje, planujesz mi przyszlość, jakies studia a ono Cie na koncu zabije we śnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
i co to za bzdura, że on był pod jej wpływem? Nie wyobrażam sobie jakim cudem ktoś mógłby mnie nakłonić do skrzywdzenia własnych rodziców, a później masakrowania zwłok i żeby po tym wszystkim normalnie funkcjonować, przebrać się, wsiąść do samochodu ze znajomymi i gadać o tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
midnight rozumiem, ale przekręcasz czasem fakty i mozesz spowodowac ze ktos dokona błędnej oceny sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Co trzeba mieć w głowie, żeby zabić rodziców?! Nie mam słów komentarza dla tej sytuacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mogłabym dostać na priv ich profile? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie rozumiem po co zabili rodziców, chłopak musiał żywić do nich naprawdę dużą urazę i od dawna źle się działo w tym domu. Młodzieńczy bunt miał na to wpływ, plus brutalne filmy i wypaczone postrzeganie świata przez dziewczynę, to się wszystko nałożyło ale czy oni nie mogli się po prostu spakować i uciec razem? W głowie mi się nie mieści, że wybrali opcję z morderstwem.
Niewybaczalne jest to co zrobili ale czytałyście komentarze pod zdjęciami na insta? Któraś Wizażanka wrzuciła linka... Nienawiść, wulgaryzmy a do tego jeszcze te okropne żarty, nie mogłam tego czytać, trzy zdjęcia i komentarze pod nimi i dałam sobie spokój. Przypadkiem ten wątek rzucił mi się w oko, nie interesuję się tematem - powiedzcie mi tylko o co chodzi z tymi studentami co ich zawieźli do Krakowa?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.