![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń khadi, szampon aloesowy, wcierki , oleje , mineraly
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Go jest gdzies tak +/- z 3 g, moze nawet3,5 g . A opakowanie ma 4 g. Ubyte jest widoczny. W opakowaniu rozu jest wiecej jak polowa.
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Hej,
znajdziesz coś za: 2.La Roche Posay - Redermic R - na moje oko zostalo +/- polowa opakowania krem jest rozprzestrzeniony w tubce, ale ja go zebrac to na pewno gdzies tyle wyjdzie. Na zyczenie moge zrobic zdjecia. 3.Alfaparf hydratexture heat protector do uzytku profesjonalnego- spray termoocohrony, chroniacy wlosy przed cieplem prostownicy - uzyty doslownie dwa razy, ubytek znikomy. 26.Nowy tusz do rzes Estee Lauder - Sumptuous Infinite - wersja mini 2,8 ml. W kartonowym opakowaniu. Zaupiony dwa tygodnie temu w Sephorze. Aktualne mam 4 rozpczete tusze Dlatego ten poczeka na swoja kolej, a nie chce by zgestnial w opakowaniu jak Max Facto 30. Zoeva - baza pod cienie - matte - uyzta przeze mnie kilkanascie razy.Biorac pod uwage wydajnosc tego typu produktow zostalo jej jeszcze sporo. Pojemnosc wyjsciowa to 7,5 ml. ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ok. Napisz mi prosze czy te probkimaja pojemnoscpo ok. 0,5 g?
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Chętnie wymieniłabym te cienie na odsypki minerałów, np.podkładów Meow, rozu AM Rose.. A jakie masz minerały poza wątkiem wymiankowym?
Wysłane z mojego SM-G530FZ
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
.EDM - rozswitlacz - wet sand - sloiczek 1 g - uzyty doslownie trzy razy, ubytek znikomy. Jest prawie cale oakowane 4.Odsypka podkladu Meow - Korat 2 - odsypka byla wczesniej 1 g testeserem, ktory uzylam moze 2-3 razy, 5.Odsypka podkladu Meow - Abasynnian 2 - tutaj odsypka byla wczesniej 2 g testerem - uzylam rowniez z 3 razy
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za:
4.Odsypka podkladu Meow - Korat 2 - odsypka byla wczesniej 1 g testeserem, ktory uzylam moze 2-3 razy, 5.Odsypka podkladu Meow - Abasynnian 2 - tutaj odsypka byla wczesniej 2 g testerem - uzylam rowniez z 3 razy 11. Moge zrobic odsypki UOGA - 631 9. Odlewka oleju jojoba z Ecospa - +/- 30 ml. 14. Sekrety arktyki - balsam do wlosow nawilzenie i pielegnacja - uzyty 2-3 razy. Data waznosci 12.2016 r.? Proszę o odpowiedź u mnie, z góry dziękuję ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Twojej listy wish mogę zrobić odsypkę różu Tip Top Amilie. Spoza listy mam parę kosmetyków: resztke wody termalnej LRP i czarne mydło Nacomi (mogę przełożyć część do pojemniczka). Teraz wyjechałam, wracam ok. 14.08, czy możemy przesunąć nieco w czasie naszą wymiankę? ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Generalnie szukam próbek minerałów, które nie są dostępne w polskich sklepach internetowych. Z tych, które wymieniłaś interesowałyby mnie próbki Meow i LL Candy Girl, Rosy Apple.
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Cześć, znalazłam u Ciebie dwie rzeczy na które poluję: podkład Lavera i serum L'biotica. Ciebie interesuje tylko Sexy Mama? W zapasach mam masło muszkatołowe Bania Agafii, odżywkę zwiększającą objętość z rokitnikowej serii Natura Siberica, szampon Natura Siberica GZEL i inne. Może skuszę Cię odlewkami?
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
A co powiesz na wymianę cienie Clinique za 3. Pharmaceris - plyn bateriostatyczny 2% wasu migdalowego - jest go wiecej jak polowa opakowania, tak +/- do wysokosci napisu na butelce - namnazanie bakterii. Data waznosci 04.2017 r. ?
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Za krem dziękuję, ale jeśli pasuje Ci wymianka płyn 2%, odsypki meow i próbki różów za cienie to jestem chętna
![]() Wysłane z mojego SM-G530FZ
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Wszystko co wypisałaś mogę puścić w świat, tylko nie wiem co mogłabyś mi oddać w zamian? Nie wiem, czy wszystko jest nadal aktualne, mnie najbardziej zależy chyba na minerałach.
![]()
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Jasne, olejów i tak mam sporo, kiedyś używałam jojoby, ale nie pamiętam zupełnie jak działał na włosy, tylko dlatego chciałam
![]() Uogi mogłabym prosić o odsypkę ok 2 gram? W sumie to nie wiem, jaką pojemność ma Uogowy big ![]() Lucy spokojnie Ci mogę dorzucić, jest go dosyć sporo, jako że ja użyłam go tylko do testu paskowego - na pewno jest więcej niż 0,5 grama, ale ile dokładnie - nie mam pojęcia. Jeśli chcesz to mogę i jakieś próbki róży Ci podorzucać, jako że robię czystkę i oddaję wszystkie odcienie, które nie pasują mi kolorem. ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Hej hej, przepraszam za opóźnienie, ostatnio miałam mały zawrót głowy i dopiero sobie - geniusz - przypomniałam o wątku
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o Uogę to rozumiem, kiedyś oglądałam te podkłady, ale zupełnie już zapomniałam jaką one mają cenę. W takim razie poprosiłabym o pół grama, żebym chociaż porównała sobie z innymi. ![]() ![]()
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2015-08-18 o 02:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Wiesz co, nie bardzo jest taka opcja, bo sama dostałam z wymianki 30 ml tego żelu i na chwilę obecną został mi pełen słoiczek 15 ml i koło 1/3 drugiego, więc bez sensu ten drugi wysyłać, skoro jest w nim ledwo co
![]() ![]() Widziałam że szukasz Orientany, mogłabym ewentualnie odlać niewielką ilość odżywki z imbirem i trawą cytrynową, ale to dosłownie z 30 ml żebyś mogła spróbować, bo sama używam ![]()
Moja wymianka - klik! Edytowane przez AncientQueen Czas edycji: 2015-08-18 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Niestety, nic nie znalazłam.
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać czy pasowałaby Ci taka wymianka, wysyłkę mogłabym połączyc z rozbiórką Ma Vie ![]() Wysłane z mojego SM-G530FZ
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Czyli tak:
moje: - Clinique – cienie all about shadow duo, kolor 07 buttered toast, użyte kilka razy - Lucy Minerals - podkłady creamy olive oryg. (tu zaznaczam, że to niepełna próbka, użyłam kilka razy, zostało ok.pół słoiczka do testów) twoje: 3. Pharmaceris - plyn bateriostatyczny 2% kwasu migdalowego - jest go wiecej jak polowa opakowania, tak +/- do wysokosci napisu na butelce - Data waznosci 04.2017 r. 6.Pharmaceris - delikatny peeling enzymatyczny - lacznie uzyty 3 razy. Data waznosci 10.2017 r. Jeśli chodzi o próbki minerałów to chętnie przetestowałabym od Ciebie : 6.Odsypka jasnego pudru wykonczeniowego, matującego z Lucy Mnerals w formule original. Jakie masz korektory? Masz może light i sunrise Amilie?
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o LM - wystarczy mała odsypka na jeden makijaż
Wysłane z mojego SM-G530FZ ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- 1.5ml powinno być ok. Korektorów EDM nie znam, sprawdzę wieczorem opisy kolorów i dam Ci znać ![]() Wysłane z mojego SM-G530FZ
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ok to jesteśmy umówione na wymiankę. Moje cienie clinique i niepełna próbka LM creamy olive. Od Ciebie Pharmaceris poz.3 i 6 i odsypki pudru LM i korektorów EDM. Wszystko się zgadza?
Wysłane z mojego SM-G530FZ
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za bazę pod cienie zoeva?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post52408463 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Niestety już oddany ;(
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- hmm.. chętnie przygarnęłabym peeling z sylveco ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post52408463 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.