![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Massimo Dutti - część IX
Cytat:
Cytat:
Obydwie bluzki ślicznie sie na tobie prezentują ! Ale jak ta 1 ma leżeć bo ci nie pasuje to nie ma sensu jej trzymać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
te opadajace ramiona wg daja takie wrazenie. w mniejsza bym nie weszła - tzn rekoma bym ruszac nie mogła
![]() one spadają bo z tyłu jest wielki dekolt. zrobiłam fotkę ale wyszłam na niej jakbym marą senną zbyła i dlatego nie wkleiłam ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- dzieki laski za oceny. fioletowa na 100% zostaje, ładna, uniwersalna, dobrze sie w niej czuje. co do białej to prześpie sie z tym tematem, bo po otwarciu pudła było wielki wow ![]() ![]() ja juz uciekam spać. ja czekam juz tylko na podmiankowe jeansy. chyba ze cos ekstra jeszcze wrzuca ![]() dobrej nocy ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
sama mam mocne i unikam wszelkich zakładek na tej wysokości ![]() ale może sie czepiam, ja zawsze sie czegoś uczepię, u siebie - najcześciej ![]() dobra idę spać. zagadałam towarzystwo ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mabuu Czas edycji: 2015-01-13 o 22:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Mabuu mi sie podobasz w obu bluzkach,bardzo ladnie leza
![]() I wpadaj do nas czesto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
O, dzieńdoberek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Mabuu, piękne zakupy
![]() Bluzka nr 1 przepiękna, ale ewidentnie za duża ![]()
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Mabuu do mnie również dziś przyszła bluzka nr 1 - miałam podobne odczucia po odpakowaniu i po przymierzeniu - ze względu na ten duży dekolt i szerokie rękawy (takie bufiaste przy nadgarstku) moja idzie do zwrotu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Mabuu, jak dla mnie druga bluzka fajna, ale pierwsza do zwrotu, bo ten opadający dekolt nie wyglada dobrze, no i strasznie prześwitujący materiał... jestem na nie. kupisz jeszcze dużo fajniejsze jedwabie moim zdaniem, moze na letniej przecenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Mabuu jak dla mnie nr 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do znikania z forum po wyprzedaży ja też nic nie obiecuję bo czeka mnie rewolucja w życiu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Mabuu. druga bluzka super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
Dla mnie ta sukienka nie zachwycała na stronie. Widać, że masz ładną figurę, ja poszukałabym czegoś, co podkreśliłoby ją. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Hej, miłego poranka.
Widziałyście może na żywo, fajna ? |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
mabuu druga bluzka fajna, ale nie wiem czy nie za duża jest?
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Dołączam i ja do czynnych MD-holiczek
![]() Kilka razy skusiłam się na zakupy w pełnej cenie - mój mąż nie lubi czekać na %, bo "skoro ci się podoba, bierzemy", a i on bardzo lubi ubrania z kolekcji męskiej MD, więc często bywamy w sklepie. Ale teraz poszalałam na wyprzedaży ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
To nie NK. Ja ją mam od września 2014. Fajna, ale krótka, cienka. ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Pierwszy raz pojawiła się na wyprz po Bożym Narodzeniu online. A debiut na stronie miała w maju 2014 za 359zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Mabuu, pierwsza bluzka ładna, ale dla mnie jedwab+prześwity= dyskwalifikacja ![]() Na tą drugą też czekam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Mandaryn7 Czas edycji: 2015-01-14 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Mabuu w obu bluzkach bardzo fajnie, ale zostawiłabym tylko drugą jest piękna ![]() ![]() Tą pierwszą też kiedyś mierzyłam i porażka, cienizna straszna i do tego miałam wrażenie, że zaraz się rozpruje/rozpadnie, aż się modliłam przy zdejmowaniu ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jak tam impreza w naszym tirze MD
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim.
dzięki za wszystkie opinie. ![]() ![]() ![]() co do fioletu to widzę że mamy podobne odczucia. zostaje. jeśli pojawi się znowu na stronie - bierzcie bo warto. ktoś pytał o cenę: kosztowała 149 zł. ![]() co do jedwabiu - zwrot. dzis rano jeszcze raz ja przymierzyłam i uznałam: tak jak jesteś piękna, tak zle skrojona wg mnie. przez duzy dekolt na plecach rozchodzi się brzydko. duzo z Was pyta czy nie jest za duża: nie ma takiej opcji. to rozmiar 36, ja w md kupuje kurtki M, marynarkę mierzyłam 40 i była dobra. informacja dla dziewczyn które pomysla o niej zakupie gdyby wrocila na www. ta bluzka wg mnie moze lezeć - nie wiem czy dobrze, ale lepiej - na osobach z małym biustem. ja z moimi 92 cm nie mogę np. podnieść swobodnie rąk do góry czy do pozycji gdy trzyma sie kierownice w samochodzie. mysle ze przez to miałaby krotki żywot u mnie, bo poprułaby sie na szwach w okolicy pleców i pach. no i prześwituje, a na zdjęciu tego nie widać było. kurde zaczynam mieć za duzo wolnej gotówki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;49749523]Nie podoba mi się jak ta bluzka na tobie leży ![]() ![]() W tej mi się podobasz ![]() ![]() no ba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio mam przejścia z Panem Dutti.
Chciałam oddać w sklepie rzecz zamówioną jako prezent. Nie dało się, Pani próbowała kilka razy aż mi powiedziała "nie da się". Wróciłam za godzinę, nadal się nie dało. W tym samym czasie inne osoby oddawały swoje rzeczy bez problemu. Wybrałam opcję odbioru w domu. Dostałam śmiesznego maila (potwierdzenie?) o treści jak niżej. Ktoś coś rozumie? Szanowna XXX, Dziekujemy za poinformowanie nas o zadania odbioru. Aby sprawdzic swoje zamowienie kliknij tutaj.Przetworniki sa zaplanowane sie stalo w czasie normalnych godzin pracy. Jesli chcesz zmienic te dane nalezy odpowiedziec na ten e-mail z tematem "zmiany Pickup". Uwaga, nasze biuro obslugi czynne jest od poniedzialku do piatku w godzinach od 9 do 6pm. Prosimy wydrukowac tabliczke i umiescic na twój powrót (y). Uwaga agenta pickup bedzie równiez etykiete. Instrukcje na temat drukowania przywiazanie sie ponizej. UWAGA: W przypadku wielu przedmiotów, prosze zloze je w jeden karton albo zepnij je tasma razem |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestes szcuplutka, a ta sukienka robi Ci jakieś fałdki w okolicy bioder, nie jestem przekonana... W ogóle to witajcie z rana ![]() Cytat:
Wygląda, jakby ciut za duża jednak była... Cytat:
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
A ile masz wzrostu? Wrzyć zdjęcie jak możesz na sobie. Warta swojej ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.