![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: PEPCO co sądzicie?
Ja bardzo lubię piżamy z Pepco, tym bardziej, że jestem niska i mieszczę się w dziecięce, i można je dostać za grosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
O tez mam pizamy z Pepco
![]() Tez nieraz kupuje tu czy gdzies indziej bluzki z mlodziezowki, bo spokojnie na 164 mi pasuja w szerokosci ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Jakaś konkretna marka (oznaczenie tych skarpet)? Nie oglądałam tam nigdy ubrać, więc nie wiem, czy nie mają kilku "pod" marek (coś jak w Rossmannie jest Isana, Alttera...).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
BAN stały
|
W Pepco kupuje kapcie i takie rzeczy jak talerze, słoiki ozdobne, jakieś kubki. Czasami mozna dostac prawdziwe perełki za niską cenę ale czasami jest tam towar naprawde niskiej jakosci. Teraz przed Swietami pewnie kupie ozdoby swiateczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Latarenki i kubeczki ładne są ostatnio. Podoba mi się szlafrok z takiego grubszego materiału, ale poczekam na przeceny bo już się zaczęły. Właśnie kupiłam dwa całkiem fajne biustonosze, przecenione na dyszkę
![]()
... Edytowane przez laisla Czas edycji: 2018-11-26 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Kupilam ostatnio fajne kubki-wiadra swiateczne, 15 zł dwie sztuki, są super
![]() A pamietam jak w pierwszym roku wynajmowania mieszkania kupilam tam mala choinke i komplet ozdob do niej za +/- 50 zł, wiec jak dla mnie mega spoko. Ja Pepco uwielbiam - ciuchy mają co prawda słabe (damskie ciuchy i bielizna), ale dodatki do domu kupuję tylko tam. Dobre przelozenie ceny na jakosc, a stylowka taka jak w Ikei ![]()
Edytowane przez stotek Czas edycji: 2018-11-27 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
mOLDerator
|
O właśnie koszule nocne też tam kupuję, są dość dobre i wcale sie szybko nie spierają, mimo, że piorę na 60 st. Dzieciom też kupuję tam piżamy.
Bielizny dzieciom ani sobie tam nie kupuję. Syn nie lubi stamtąd bokserek, bo szybko się spierają, a majtki dla córki po prostu często drą się przy gumce i są do wyrzucenia. Skarpety ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
My wczoraj poszlismy po te skarpety co mąz lubi, to nie ma, juz inny skład, co partia to mniej bawełny
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak samo, jak z farbami do włosów, które kupowałam w Hebe - tanie były, a przy tym doskonale wręcz kryły siwiznę, to już ich w moim Hebe nie ma. Musiałam za pośrednictwem Allegro zamawiać. ![]() Ma ktoś z Pepco młynek do pieprzu / soli? - mają w oferciew czerwone i czarne lakierowane po 14,99: ![]() Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2018-11-28 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki to juz w ogole porażka, albo udoskonalaja tak, ze sa gorsze, to ja dziekuje
![]() a w Pepco lubie kurtki corce kupowac, sobie tez kiedys wzielam dwie na przecenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Ja dzieciom w pepco kupuje majtki, skarpetki, spodnie dresowe, tenisówki oraz ciastolinę niewiele odbiegającą jakoscią od play-doh, a o wiele tanszą. Mam tez talezyki deserowe, sliczne
![]()
![]() |
#104 |
cat lady
|
Zawsze tam kupuję skarpetki, też takie codzienne majtki, piżamy.
Bardzo lubię jeden z modeli kubkow, są idealne dla mnie rozmiarem i kształtem. Co jakiś czas je rzucają w nowym wzorze. Maja tam też np małe tanie talerzyki idealne na miski dla kotow, łatwiej im jeść mokra karmę z płaskiego. Oczywiście większość ozdób świątecznych, nie warto za to przeplacac. Raz na jakiś czas też pojawi się coś fajnego z ubrań, patrzę na składy zawsze i czasem są z dobrymi, mam np narzutke i koszule dzinsowa które bardzo lubię. Dresy do domu też zwykle stamtad ![]() Pościel na nie, bardzo słaba jakość. Koce też tylko dla zwierząt do leżenia, strasznie małe, cienkie i niewytrzymale. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
mOLDerator
|
Jakiś czas temu kupiłam poduszki ozdobne do salonu, miały super kolor, którego potrzebowałam, wpuszczałam trochę morza do salonu. Poduszki mają w czterech rogach takie doczepiane kulki włochate. Dosłownie KAŻDA odpadła i musiałam ją od początku doszywać, a teraz dwie się "rozkulkowały", czyli jakby pękły i nie mają kształtu kulki. Muszę znowu usiąść i zaszyć, czego nienawidzę robić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robię sobie ozdoby na choinkę z etykiet prezentowych kupionych w Pepco. Pochwalę się zdjęciami, jak skończę. Poza tym z ostatnich zakupów: białe talerze w różnych wielkościach. W bytomskiej Agorze otworzyli sklep KIK, ale jak tak obejrzałam, to w sumie mają sporo drożej, niż w Pepco. I wrażenie bałaganu. Wolę Pepco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
zielony stworek
|
W Kik drożej ? Wg mnie Pepco jest droższe niż np. Home4You . Lubię tez czasem zajść do Txm czy sklepów Teddy. Ostatnio byłam w Pepco i jak popatrzyłam na ceny ubrań to nie wydały mi się jakoś szczególnie korzystne ( porównanie no do tańszych sieciówek ) , a jakość niezbyt.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Strzelaj lub emigruj!
|
No kik jest trochę droższy, jeżeli chodzi o ubrania przynajmniej.
Jakosc ubran może nie jest szałowa, ale patrząc na jakość pepco i np.house'a to ja nie widzę różnicy w jakości. A w cenie jest kolosalna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeśli już jakością miałabym porównywać do jakiejś sieciówki, to raczej do sinsay. W house zdarzają się dobre jakościowo rzeczy. Natomiast to, co widziałam dziś w pepco jest raczej słabe... Witam się ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Strzelaj lub emigruj!
|
Ja lubię Pepco i chodzę tam często, najczęściej po majtki. Kupuję tylko tam.
Tylko tamtejsze mi pasują że wszystkich gaci świata ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Inne są albo zbyt wycięte, albo za niskie, albo krok za wąski, albo na upie zbyt wycięte i jak się schyle to mi się stringi robią.. A te z pepco są IDEALNE ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się z porównaniem do sinsay, chyba najbliżej jeśli chodzi o ciuchy. Ciekawa jestem jak z rzeczami dla niemowlaków bo jakoś często widzę fajne kolory i wzory ubranek, ale nie potrzebuję takich malutkich, chyba, że czasami zdarzy się jakiś prezent i właśnie wtedy się obawiam brać ![]()
... Edytowane przez laisla Czas edycji: 2020-01-02 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dla swojego dziecka kupowałam dużo w pepco bo dzieci szybko rosną i szkoda kasy na ubranka ![]() Po kilku praniach się bardzo niszczą i rozciągają. Mnie to nie przeszkadzało, zwłaszcza w małych rozmiarach, bo akurat w ten miesiąc czy dwa dziecko wyrosło już z body to je po. Prostu wyrzuciłam. Ale na prezent to nie bardzo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2020-01-02 o 22:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#117 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dla mojego teraz na większy rozmiar też już kieruje się gdzie indziej i widzę różnice po kilku praniach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do majtek, uwielbiam bawełniane z Pepco, byłyby idealne, gdyby nie to, że szybko prują się przy gumce ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Moja córka ma prawie 2 latka, więc już tak szybko nie rośnie, rzadko kupuję coś z Pepco. Jak już to rękawiczki, skarpetki. Nie przepadam za ich fluorescencyjnymi kolorami ani disneyem
![]() Sobie do szpitala kupowałam majtki bawełniane, były fajne, ale popruly się na brzegach, koszule nocne bardzo fajne. Rzeczy do domu też mi się podobają, ale np nie mogę trafić na dobre pojemniki od nich, wszystkie mają kiepskie pokrywki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.