![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Karta Douglas, półprodukty :)
Zestaw nowiutki la roche posay: toleriane ultra fluide; cicaplast B5, solarium micellaire physiologique i lipikar lavante, jeszcze nieodpakowane pudełko!
Chciałabym ten zestaw, jeśli coś wypatrzysz napisz mi czy to są regularne pojemności czy miniatury. PS. Link w Twoim podpisie mi nie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
a znajdziesz cos u mnie za te kosmetyki lrp?
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- i napiszesz mi jakie to pojemności? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Zestaw nowiutki la roche posay: toleriane ultra fluide; cicaplast B5, solarium micellaire physiologique i lipikar lavante, jeszcze nieodpakowane pudełko! Do tego dwa mini effaclary K?? Nie wiem czego szukasz, bo mam dużo poza wątkiem ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
tak, poszło, więc edytuję podpis.
![]() a moze cos innego Cię zainteresuje? na wydanie mam tylko pędzel do różu/ bronzera z anabelle minerals. poza wątkiem mam równiez pomadkę nyx taka : https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000050759.html kolorto jakis nudziak, nowa, tylko swatchowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Dziękuję pięknie, ale dziś akurat po napisaniu postu o LRP trafiłam na promocję -50% w Super Pharm i zrobiłam zapasy
![]()
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
A jakie są pojemności poszczególnych kosmetykó w tym zestawie LPR.
Chodzi mi o określenie wartości, żebym mogła coś zaproponować ![]() Pat&Rub by Cię interesowało?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
hej, dzięki za wiadomość!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
jednak podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Czy masz jeszcze kartę Douglas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
Cytat:
Napisane przez weraa66 Niestety nic nie wypatrzyłam w dodatku chyba znalazłam juz nabywczynię jesli jesteś za to zainteresowana fioletowym nowiutkim sweterkiem ralph lauren to pisz śmiało Za sweterek dzieki, interesowaly mnie buty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.