![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Meteoryty, Mary Kay, Clinique, Sleek, Fenjal i dużo zapachów w Lutym
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, Meteoryty, Mary Kay, Clinique, Sleek, Fenjal i dużo zapachów w Lutym
Nieee cienie już się zobowiązałam, przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Witaj, jednak zrezygnuje z Meteorkow. Dziękuję za fotki. Pozdrawiam serdecznie, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Euphorię będę właśnie wysyłać, cały flakonik, czyli to też odpada
![]()
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Hej, niestety za mało rzeczy z wątku mi się podoba żeby wymienić za perfumy
![]()
![]() |
#96 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
to znowu ja
![]() trochę się pozmieniał asortyment u mnie - więc może za bransoletkę YES coś znajdziesz tym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
a ten puder Lancome Photogenic jest dostępny?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]() |
#99 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
a dałabyś linka do tej branso (z ich strony?) żebym się na 100% upewniła, czy mi będzie pasowała.
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- poka ten łancuszek sam, bo mnie interesi długość ewentualnie regulacja długości (mam bardzo chude łapy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Bang Bang Bang
|
Hej
![]() Według mnie klasyk a Premier Delice to dwa zupełnie odmienne zapachy ![]() Widzisz kochana - tak się napaliłam, a gdy w końcu flaszka trafiła w moje łapy, okazało się, że na mojej skórze zapach układa się niemal identycznie jak Loverdose Tatto + coś z klimatów Black Opium ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
dzięki; nic nie piszą w długości
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- a to niestety, muszę podziękować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Podoba mi sie pedzelek hakuro 77 oraz cien smashbox , nie chcialabys cos dobrac do cienia?
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Wiesz co,teraz tak sie zastanowilam ze jednak wolalbym fioletowy cien... Oddalabys Laure Mercier? Balsam i zel to 250ml
![]() |
#104 |
koci świat
|
Jadę do domu teraz muszę pomyśleć ☺
Niestety kontórówki nie używam a cienie minimalnie. No kurka muszę pomyśleć !!! ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- jutro wieczorem Ci pstryknę fotkę bo teraz jak na złość aparat padł ![]() myślę myślę i jeśli już to prędzej Oriens by wchodził w rachubę ![]() aaa kartonik oczywiście mam jakby to dla Ciebie było istotne ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- może jeszcze Meteorki mogą mnie pokusić ![]() ![]() może jeszcze coś chcesz jakby co to też przytargam ??? no wiadomo że w czwartek hmm tak czy siak kawkę chlapniemy w Rivierze ??? no chyba że w robocie będę bo nie pamiętam grafiku ale jutro idę to spojrzę jak pracuję ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- bazy szukaj ![]() jutro dam znać jak w czwartek pracuję , najwyżej do pracy podejdziesz jakby co ![]() albo jednak po rozmowie wyluzujesz się ze mną ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- o nie jak autkiem to moje towarzystwo musi Ci wystarczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Cześć, niestety nic
![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
witaj ponownie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Dziękuję, na razie nic dla siebie nie widzę
![]() |
#108 |
Felicita
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś za: MAC konturówka do ust In Synch, użyta trzy razy, jest w kartoniku Bourjois Philtre de nacre- unikatowy puder rozświetlający, kolor stare złoto, piękny. Skoncentrowane złote drobinki do twarzy i ciała. Po terminie, gdyż produkcja tego kosmetyku dawno się skończyła. Wydajny, zużycie oceniam na 5%, hit KWC. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1988,philtre-de-nacre-puder-sypki-do-twarzy-i-ciala.html Lancome transparentny puder sypki Photogenic– ok. 17,5g, użyty kilka razy. Mało eksploatowany, pudełko w bardzo dobrym stanie (piszę, bo te pudełeczka mają skłonność do przeobrażania się w ofiarę wojny po kilku miesiącach używania). Produkt ten nie jest już dostępny w sklepach, kupiłam wcześniej na zapas, bo byłam w nim zakochana. Jednakże teraz częściej używam bronzerów, więc ten odstąpię za coś fajnego. Guerlain Meteorites Midnight Butterfly Pearls, piękna edycja kultowych meteorytów, są większe niż klasyczne. Oddam 35 sztuk wraz z oryginalną puderniczką i puszkiem Guerlaina. Kuleczki pochodzą z edycji limitowanej, zostały napoczęte dwa lata temu. Zapach bez zmian, po prostu piękny. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Nadal mi się podobają wszystkie kosmetyki Fenjal
![]() Ale nic więcej nie dobiorę do perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Bardziej by mi sie przydała jakas paletka. Podoba mi sie clinique
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ralfi dziękuję, że się odezwałaś
![]() czekałam i czekałam i udało mi się zdobyć meteoryty na wymianie z miłą wizażanką ale jutro przejrzę twój wątek może coś innego wpadnie mi w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
A może masz jakas paletki w brązach poza wątkiem?
Perfumy na wymianę[/COLOR] Perfumy Chloe, Koszulka polo Burberry, urządzenie do oczyszczania porów Philips,PX90 program treningowy do odchudzania w domu - wymienię. SZUKAM: akcesoriów dla noworodka Ubrania dla dziewczyn w rozm 40-42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
a tu patrz jaka niespodzianka
![]() dostałam je spod lady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
Jardins de Provence Body Scrub, peeling o zapachu jabłka i cynamonu, 200ml, nowy. Jest naprawdę fajny, mam wersję waniliową i dobry z niego zdzierak. Jednak zauważyłam, że moje ciało bardziej woli peelingi cukrowe, niż solne. L’occitane – duże mydło perfumowane, 125g. O kuszącym zapachu neroli i orchidei. W kartoniku, oczywiście nie używane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za: Yves Rocher So Elixir Purple 30ml nowa, zafoliowana FM Versace Crystal noir 15/30ml FM Gucci Rush 29/30ml Przepisy Babci Agafii maska drożdżowa na pobudzenie wzrostu włosów- do 100 ml ??? ![]()
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
Fenjal Creme Ol dusche, żel pod prysznic z ekstraktem z róży, nowy Sleek VINTAGE ROMANCE paletka nowa, czyli nie otwierana, i nie testowana MAC konturówka do ust In Synch, użyta trzy razy, jest w kartoniku The Body Shop - słynna bananowa odżywka do włosów, 250ml - nowa The Body Shop - żel pod prysznic Moringa, 250ml - nowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Hej, przemyślałam sprawę i podoba mi się parę rzeczy z dokładki
![]() 1. glinka biała 200ml 2. balsam Fenjal 400ml 3. TBS odżywka banan 4. olej z awokado 30 ml 5. odlewka peelingu kawowego Organique 6. odlewka maski drożdżowej Agafii 7. kosmetyczka granatowa 8. kosmetyczka Clinique 9. paletka Sleek Original Co byś wymieniła za Romans? ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Zrobione ![]()
Kobiety nie zmienisz, możesz najwyżej zmienić kobietę, ale to i tak nic nie zmieni ![]() Edytowane przez elun Czas edycji: 2015-03-15 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Romans jest EDP, ten drugi Ralph to EDT
![]() Chętnie więc przygarnę te 4 rzeczy plus kosmetyczkę granatową ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.