|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świąteczne piosenki
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio słucham płyty Diany Krall ze świątecznymi piosenkami a także Michaela Buble. Uważam, że oboje śpiewają fantastycznie
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
to ja jeszcz polece stronke http://music.allofmp3.com/mp3/Variou...mcatalog.shtml na ktorej jest mnostwo fajnych propozycji swiatecznych plytek.. niektore na pewno sprobuje sciagnac:P
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Hejka moglabym prosic was aby ktoras przeslala mi jakies koledy????jan ie mam zadnej a posuchalabym sobie
na kara115@op.pl
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Moje typy:
![]() -"Wonderful Dreams" Melanie Thornton (piosenka z "Coca-Coli") -"I'm dreaming of a white Christmas" -"All I want for Christmas"Mariah Carey -"Christmas Lullaby" Thomas Anders |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
jose feliciano-feliz navidad
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy juz ktos podawal ale Shakin' Stevens - Marry Christmas Everyone jest rewelacyjne jak dla mnie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
słuchajcie, fakt,że Święta idą powoduje, że nawet idąc ulicą czy jadąc tramwajem podśpiewuję sobie kolędy
![]() HUUURRRRAAAA!!!! A choinka się świeci u mnie w mieszkanku (studenckim), a co!!!!
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Piosenki świąteczne
Jak już pisałam w wątku o prezentach świątecznych ni mam nic dla taty. No i wymyśliłam dodatek do prezentu dla niego. Chce mu nagrać płytkę z piosenkami świątecznymi. Ale nie kolędami, tylko takimi typu "last christmas","all I want for christmas", "kto wie czy za rogiem"... Dlatego proszę Was o pomoc. Wpisujcie tytuły(i wykonawców) jakiś fajnych świątecznych, najlepiej szybszych numerów. Będę Wam bardzo dzięczna
. I pewnie nie tylko mi się to przyda....
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piosenki świąteczne
Band Aid - Do they know it's Christmas Time
albo inne wersje ale ładna piosenka świąteczna.
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Chriss Rhea coś tam driving home for Christmas, czy jakoś tak, nie znam angielskiego, więc na pewno coś mieszam,
Górniak, Antkowiak: Pada śnieg, puszysty śnieg... dziś sam Andersen cieszy się, że wszyscy wokół śmieją się... (oczywiście tytułu nie pamiętam) Santa clołs is kamin tu tajm- jakoś tak, tylko zapisać tego dobrze nie umiem. |
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczny. I Tobie Izunia też dziękuję bardzo za link. Ściągam i ściągam, całe wątki przeglądnęłam, ale jakieś takie dziewne te piosenki.... No nie wiem. A moze ktoś jednak wpisze, jakąś propozycję??
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie tez ogarnelo na swiateczne piosenki
Z tych starszych bardzo spodobal mi sie Frank Sinatra ,a wpisalam "Frank Sinatra Christmas" lub Elvis Presley -tez ma sliczne. Te same tytuly moga byc ale wykonanie jest zupelnie inne . Z tych nowszych caly swiateczny album Destiny's Child . To takich kilka propozycji bo najczesciej zbieram poprostu po koleji z listy te co mi sie wyswietlaja piosenki w programie Mozna wpisac np. haslo "christmas song" "polskie świąteczne" "koledy"- nie zawsze wyskocza podstawowe koledy czasem piosenki "carol (s) "Pozdrawiam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz ja znowu po prośbie. W wątkach przytoczonych przez Izunie znalazłam wiele piosenek, ale niestety nie wszystkie da się ściągnąć. Moze ktoś ma którąś z tych pioseneczek i mógłby mi przesłać na lulina@interia.pl ??
Albo moze ja mam złe tytuły lub wykonawców?? Jak tak to poprawcie. Oto one: The Weavers - We Wish You A Mary Chrismas Roanu - Zimowe Życzenia Andy Williams - Happy Holiday
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
W wątkach o świątecznych piosenkach znalazłam ich wiele, ale niestety nie wszystkie da się ściągnąć. Moze ktoś ma którąś z tych pioseneczek i mógłby mi przesłać na lulina@interia.pl ??
Albo moze ja mam złe tytuły lub wykonawców?? Jak tak to poprawcie. Oto one: The Weavers - We Wish You A Mary Chrismas Roanu - Zimowe Życzenia Andy Williams - Happy Holiday Sarah McLachlan Song for a winter's night Barenaked Ladies & Sarah McLachlan God rest you merry gentlemen Acha i wie może czyja jest taka piosenka co właście nikt jej nie śpiewa tylko taki facet bardzo niskim głosem mówi "christmas hohohoho" i jest melodia chyba z Jingle bells? I chciałabym serdecznie podziękować Magrest, która mi przesłała śliczne piosenki Jessici S. Dzięki Magrest
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Lulina nie ma sprawy
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie ze swietami najbardziej kojarzy Rocking Around the Christmas Tree
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie powaliła(w pozytywnym znaczeniu) piosenka "Winter wonderland" w wykonaniu Ashanti
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Band Aid - do they know it's Christmas
Shakin' Stevens - Merry Christmas Wham - Last Christmas Brenda lee - Walking around Christmas Tree Brian Adams - Christmas Time
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah Connor - Christmas in my Heart
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
no i jeszcze: Mariah Carey - all I want for Christmas is you
the darkness - Christmas Time Britney Spears - Christmas Song
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
a ja słucham ostatnio:
Band Aid - do they know it's Christmas Shakin' Stevens - Merry Christmas Wham - Last Christmas Brenda lee - Walking around Christmas Tree Brian Adams - Christmas Time Mariah Carey - all I want for Christmas is you the darkness - Christmas Time Britney Spears - Christmas Song
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Moje ulubione to
Jewel - Silent night Hilary Duff - Jingle bell rock Oczywiście last christmas we wszystkich wykonaniach, techno mix też jest świetny Techno Christmas - Jingle bells - świetne! Albo Coca Cola Christmas |
|
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
a ja oszalałam na punkcie:
Mariah Carey - All I want for Christmas is you Shakin Stevens - Merry Christmas everyone o kolędach naszych polskich już nawet nie wspominam, bo uwielbiam, ale najbardziej śpiewać
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mimo że mają już swoje lata to zawsze miło mi się ich słucha.. [/SIZE]
|
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
duzo tego jest. po pierwsze najpiekniejsza piosenka switeczna- so this is christmas Johna Lennona i Yoko, obowiazkowo last christmas george'a micheala i wham, wonderful christmas time paula McCartney'a, white christmas roznych wykonawcow, merry christmas everyone, jinglle bells rock i wiele wiele innych (nawet nagralam sobie plyte) ale nie pamietam tytulow a nie chce mi sie wstawac z krzesla
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
ja mam:
Christina Aguilera - The Christmas Song Christina Aguiera - Have Yourself a Merry Little Christmas Beyonce & Josh Groban - Believe
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikt nie wspominał (może nie takie super świąteczne, ale piękna piosenka)
Banaroo - Coming home for Christmas Kocham od kiedy tylko usłyszałam w Esce Night has come The day is done We've been on the road so long Pictures of you Making me blue Feel this moment wrong and true When I look inside my mind I will never find Someone like you Now I'm coming home for christmas Where you hold me in your arms Knowing you will never let me down Coming home for christmas Counting all the stars And one of them is shining just for us Every day While I'm away Hope our love is here to stay All that I do Is longing for you And I hope you feel it too Now the snow is falling down See the lights of my home town Show me the way Now I'm coming home for christmas Where you hold me in your arms Knowing you will never let me down Coming home for christmas Counting all the stars And one of them is shining just for us When the nights are cold And I am feeling blue I just close my eyes and dream away to you Now I'm coming home for christmas Where you hold me in your arms Knowing you will never let me down Coming home for christmas Counting all the stars And one of them is shining just for us Now I'm coming home for christmas Where you hold me in your arms Knowing you will never let me down Coming home for christmas Counting all the stars And one of them is shining just for us Coming home for christmas
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.

mimo że mają już swoje lata to zawsze miło mi się ich słucha..
[/SIZE]