|
|
#91 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Porta Potties- czyli 'modelki' w Dubaju...
Cytat:
---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ---------- A poza tym. Lalka. Jakie extremalne. Ks. Nie x. |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcialabym, zeby moj (nienarodzony jeszcze ) syn, stwierdzil za 20 lat, ze wspolzycie z kozą jest dobre. W sumie to nadal nie moja sprawa, ale wolalabym, zeby takie wynaturzenia byly jakos emm? dyskryminowane. A nie - co Cie dziwi ze jem gunwo? Na wizazu sa akceptowalne bo "tak robia". I co z tego?
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
W zoofilie tu nie wchodzmy ok? Chyba kumasz roznice miedzy dwójką świadomych ludzi, a człowiekiem i zwierzęciem prawda?
No właśnie. Co z tego? Odpowiedz mi ---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ---------- Dlaczego akceptujemy bdsm, mundurki czy lizanie stop, a nie kupe, jesli dwie strony się na to prywatnie godza? Powiedz mi |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nou nou nou. Nie kumam spozywania kupy, dorabiania temu ideologii, akceptacji tego ( zly wplyw na uklad trawienny ). Dla kogos to normalne, podniecajace ( nadal mam nadzieje, ze to jakis procent populacji ). Ale nadal wole, zeby to bylo w kwestii tabu, a nie checi propagowania. Mlodziez jest tak wscibska i ciekawa wszystkiego, ze wg mnie jest to niebezpieczne. No kurka, juz prostytucja wchodzi jako zawod "nie hańbiący".
|
|
|
#95 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Młodzież nie jest taka głupia jak ją wszyscy opisują. ktoś z tych usług korzysta, więc póki jest popyt jest i podaż ![]() a porównanie do zoofilii jest słabe. Naprawdę słabe. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak szczerze mówiąc nie do końca rozumiem, o co to zamieszanie. Jakby się dopiero teraz wszyscy dowiedzieli, że istnieją ludzie, którzy za pieniądze zrobią dosłownie wszystko?
Tak swoją drogą to myślę, że ta historia to fake, ale jeśli nie, to zastanawia mnie, czy te dziewczyny się faktycznie zgodziły na koprofilię. Jeśli to jakaś agencja modelek, to na pewno pobiera sporą prowizję od takiego wyjazdu. Czyli agentce zależy, żeby wysłać dziewczyny do tego Dubaju, bo szejk słono płaci, a ona na pewno jakiś procent z tego dostanie. Jak wyszło pytanie o koprofilię, to kobieta mogła przecież nawet nie zapytać dziewczyn, czy im to pasuje. Jej zależy, żeby wysłać dziewczyny i dostać za to kasę; a to, że na miejscu dowiedzą się, że mają jeść kupę, no to już jakby nie jej problem ale to tylko taka moja teoria, bo w sumie też tak mogło być.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Zoofilia uznawana jest za krzywdzenie zwierząt, wg mnie słusznie, nie wiem skąd twierdzenie, że nie. A wracając do tematu, to współczuję ludziom, którzy muszą się z nich śmiać i napalać na tą całą aferę, żeby się dowartościować itd. Nie popieram prostytucji, wywyższania się ze względu na bycie bogatym czy jakichś skrajnych czy wręcz nielegalnych form współżycia, ale to jest tutaj zwyczajnie nieistotne. Istotne jest to, że z prywatnych spraw tych dziewczyn zrobiono sobie cyrk, zmieszano je z błotem, bez jakiegokolwiek pomyślunku, przyczynowo-skutkowego itd. itd. Strasznie to prostackie. A aż tyle ludzi to podchwyciło, o Polsko. Jeśli ktoś chce być ostoją moralności, powinien zacząć od krytykowania tych, którzy są chętni na płacenie za takie rzeczy czy też rodziców, którzy tak wychowali te dziewczyny.
Edytowane przez 201605090949 Czas edycji: 2015-03-14 o 09:10 |
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Prostytucja? Jak pracowałam kiedys na kasie to teraz jestem kasjerka? Nie robmy zasady z kilku przypadkow. Ja tam nie widzę w tym nic złego, poza tym ilu szejkow sie tak bawi, chyba raczej normalnie to robią, i więcej płacą
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Z sensu wypowiedzi można wywnioskować, że bardziej chodziło jej o "tolerancję" niż "propagowanie".
|
|
#101 |
|
BAN stały
|
W sumie jak one bądź ich agentki muszą być głupie, żeby z nieznaną osobą umawiać się na tak ostre "imprezy".
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
W mojej pracy zdarzylo sie, ze ktos zrobil na mnie kupe, obsiusial mnie, zwymiotowal, zwyzywal, uderzyl, oplul, prosil o pomoc w masturbacji tudziez masturbowal sie w mojej obecnosci. Zeby dostac taka kase jak te dziewczyny za jeden tydzien z szejkami musze pracowac dwa lata.
Ludzkie cialo i jego funkcje bywaja czasem, wybaczcie to okreslenie ale nie wiem jak inaczej to nazwac ,,obrzydliwe'', taka nasza fizjonomia i tyle. Ach, zapomnialabym dodac, jestem opiekunka w domu starcow. Tew uwazacie, ze jestem taka godna potepienia jak owe modelki? Wszak rowniez zdarza sie ze ktos mnie w pracy upokarza i ja sie na to godze za nieporownywalnie mniejsza kase ![]() Jesli tym dziewczynom to pasuje, to droga wolna. Ich sprawa i tyle. Tak wlasciwie to nawet mnie to az tak nie zainteresowalo. Slyszalam o tym kilka dni wczesniej i ot, taka ciekawostka wyczytana w odmetach internetu. |
|
|
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
Tak jasne te laski dały na siebie narobić bo maja taki fetysz
![]() |
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
co tak bronicie tych lasek,skoro to ich moralność czego się wstydzą ?
gdyby ktoś w necie napisał, że sprzedaje ziemniaki w biedronce nie latałabym po sadach a one wg swojego sumienia zarabiają inaczej i wielce poszkodowane bo ktoś o tym mówi skoro to nic złego czego się wstydzą hmmm---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2015-03-14 o 19:23 |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
coz -o ile daly, to zakladam, ze jednak to lubia albo jest im obojete,bo jednak dla wiekszosci ludzi to byloby nie do przeskoczenia, mniw to nie podnieca, ale tez nie dotyczy wiec i nie obchodzi zwlaszcza,ze wracajac do sedna - tak na 100% nie wiecie gdzie byly i co robily - a jesli wcale nie seksily sie za pieniadze albo robily to po bozemu ? Wtedy takei internetowe ''sensacje'' tylko im krzywde zrobia - a same screeny smsow to wiecie ja tez moge i to nie takie cuda w photoshopie zrobic
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba dlatego, że niektórzy nie mogą przeżyć ich panoszenia na ściankach z torebkami za kilka klocków
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Serio wisi mi to,co kto robi, w lozku,czy w toalecie
.Wg mnie to fake, jakies głupoty dla znudzonych zyciem i głodnych wrażen. Takie zabawy to jednak zdecydowanie nie moja bajka,obrzydza mnie to na maksa.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiły to za hajs jeśli w ogole bo przecież byla to prowokacja, o której dziewczyny ze zdjęć nie wiedzialy, równie dobrze mogło się tam znaleźć twoje zdjęcie. A tworazka mowila ogolnie, ze ja to dziwi, samq czynnosc. I czy to cos zmienia czy za hajs czy nie, wplywa na twoje życie?
|
|
|
|
|
#112 |
|
BAN stały
|
Jedna podobno powiedziała, że miała tam tylko jechać dla towarzystwa. My oczywiście wierzymy.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( nie znaczy ze uwazam ze te lalki nie robily takich rzeczy- pewnie robily bo torebeczki i buciki same sie nie kupia nie? po prostu neguje ^ dowody^ ktore sa g* o warte.
|
|
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wstydzisz się, ze uprawiasz seks z własnym chłopakiem/mężem? Czy jest to coś moralnie nagannego? I czy zatem nie miałabyś nic przeciwko, żeby umieścić w internecie urocze nagranie z jego penisem w Twoich ustach? Oto Twoja logika.
Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2015-03-15 o 12:58 |
||
|
|
|
|
#116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ot nic nowego ![]() a moze tez byc tak, ze naprawde jakas laska byla w Dubaju za swoja kase z np narzeczonym i nikomu nie dawala tylka, za to teraz bedzie miec przekichane bo ma przeciez fotki z Dubaju to sie musiala puszczac
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gdzie są zdjęcia z penisem w ustach ?czy ktoś latał za nimi i z ukrycia strzelał fotki? Super nadinterpretacja nie wiem po co. śmieszy mnie , że są takie oburzone , że ktoś śmiał napisać czym się zajmują i to komentować . skoro to robią widocznie lubią i pewnie się nie wstydzą ale widzę , że jak napisze w necie , że mnie taki sposób zarobku brzydzi i te dziewczyny sięgnęły dna to zostanę zjechana przez wielkie obrończynie że włażę z buciorami w ich życie , boli mnie to, nie mam własnych spraw i niezdrowo się podniecam itp .
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może nawet wyrwą parę groszy od autora prowokacji. |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
wasza koleżanka
|
Cytat:
Dla mnie sprzedawanie sie dla torebek i luksusowych rzeczy to patologia i dno, ale sprzedawanie sie z przymusu i biedy budzi we mnie współczucie. A jeżeli to faktycznie prowokacja i nie mamy do czynienia z luksusowymi prostytutkami to niech zdzierają kasę jak miło, też bym tak zrobiła.
Edytowane przez roseblue Czas edycji: 2015-03-15 o 15:25 |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

ale to tylko taka moja teoria, bo w sumie też tak mogło być.