Porta Potties- czyli 'modelki' w Dubaju... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-14, 02:59   #91
201604130936
Konto usunięte

Dot.: Porta Potties- czyli 'modelki' w Dubaju...

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Zdziwiona jestem, ze wiele osob takiego typu zachowanie uwaza za normalne. Jedzenie gunwa zawsze uwazalam za cos mega extremalnego. A na tym watku wiele osob prawie zasypia przy tym temacie.

Tak samo szokowali mnie kilka lat temu mezczyzni z torebkami przelozonymi przez ramie, czy pudrujacych twarz. Teraz to jest dla niektorych wrecz normalne.

Ciekawa jestem co bedzie za 20 lat
Ty jesz to gunwo? Twoj partner chce żebyś to robiła? Wnioskuje, ze nie. Szokuje mnie zagladanie pod koldre. Serio wuj mnie interesuje czy kogoś kręcą szkolne mundurki czy kupa poki nie robi krzywdy innym ludziom. Za 20 lat? Nic. Serio uwazasz ze ludzie jedli kupę za pieniądze od miesiąca?

---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ----------

A poza tym. Lalka. Jakie extremalne. Ks. Nie x.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 03:10   #92
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Ty jesz to gunwo? Twoj partner chce żebyś to robiła? Wnioskuje, ze nie. Szokuje mnie zagladanie pod koldre. Serio wuj mnie interesuje czy kogoś kręcą szkolne mundurki czy kupa poki nie robi krzywdy innym ludziom. Za 20 lat? Nic. Serio uwazasz ze ludzie jedli kupę za pieniądze od miesiąca?
Szokuje mnie, do czego jest w stanie doprowadzic ludzka wyobraznia do zaspokojenia swoich potrzeb.
Nie chcialabym, zeby moj (nienarodzony jeszcze ) syn, stwierdzil za 20 lat, ze wspolzycie z kozą jest dobre. W sumie to nadal nie moja sprawa, ale wolalabym, zeby takie wynaturzenia byly jakos emm? dyskryminowane. A nie - co Cie dziwi ze jem gunwo?

Na wizazu sa akceptowalne bo "tak robia". I co z tego?
Stary 2015-03-14, 03:20   #93
201604130936
Konto usunięte

W zoofilie tu nie wchodzmy ok? Chyba kumasz roznice miedzy dwójką świadomych ludzi, a człowiekiem i zwierzęciem prawda?

No właśnie. Co z tego? Odpowiedz mi

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ----------

Dlaczego akceptujemy bdsm, mundurki czy lizanie stop, a nie kupe, jesli dwie strony się na to prywatnie godza? Powiedz mi
Stary 2015-03-14, 03:26   #94
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
W zoofilie tu nie wchodzmy ok? Chyba kumasz roznice miedzy dwójką świadomych ludzi, a człowiekiem i zwierzęciem prawda?

No właśnie. Co z tego? Odpowiedz mi

---------- Dopisano o 03:20 ---------- Poprzedni post napisano o 03:17 ----------

Dlaczego akceptujemy bdsm, mundurki czy lizanie stop, a nie kupe, jesli dwie strony się na to prywatnie godza? Powiedz mi

Nou nou nou. Nie kumam spozywania kupy, dorabiania temu ideologii, akceptacji tego ( zly wplyw na uklad trawienny ).

Dla kogos to normalne, podniecajace ( nadal mam nadzieje, ze to jakis procent populacji ). Ale nadal wole, zeby to bylo w kwestii tabu, a nie checi propagowania.

Mlodziez jest tak wscibska i ciekawa wszystkiego, ze wg mnie jest to niebezpieczne.

No kurka, juz prostytucja wchodzi jako zawod "nie hańbiący".
Stary 2015-03-14, 07:12   #95
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Nou nou nou. Nie kumam spozywania kupy, dorabiania temu ideologii, akceptacji tego ( zly wplyw na uklad trawienny ).

Dla kogos to normalne, podniecajace ( nadal mam nadzieje, ze to jakis procent populacji ). Ale nadal wole, zeby to bylo w kwestii tabu, a nie checi propagowania.

Mlodziez jest tak wscibska i ciekawa wszystkiego, ze wg mnie jest to niebezpieczne.

ale jakiej ideologii? Nikt żadnej ideologii tu nie dorabia. Po prostu jest część, która ma gdzieś co inni ludzie robią w łóżku (o ile nie robią krzywdy bla bla...) a inni są oburzeni i będą zrywać kontakty ze znajomymi jak się dowiedzą, że robią coś obrzydliwego ze swoim chłopem.

Młodzież nie jest taka głupia jak ją wszyscy opisują.

ktoś z tych usług korzysta, więc póki jest popyt jest i podaż

a porównanie do zoofilii jest słabe. Naprawdę słabe.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 08:38   #96
manymanyways
Rozeznanie

Ja tak szczerze mówiąc nie do końca rozumiem, o co to zamieszanie. Jakby się dopiero teraz wszyscy dowiedzieli, że istnieją ludzie, którzy za pieniądze zrobią dosłownie wszystko?
Tak swoją drogą to myślę, że ta historia to fake, ale jeśli nie, to zastanawia mnie, czy te dziewczyny się faktycznie zgodziły na koprofilię. Jeśli to jakaś agencja modelek, to na pewno pobiera sporą prowizję od takiego wyjazdu. Czyli agentce zależy, żeby wysłać dziewczyny do tego Dubaju, bo szejk słono płaci, a ona na pewno jakiś procent z tego dostanie. Jak wyszło pytanie o koprofilię, to kobieta mogła przecież nawet nie zapytać dziewczyn, czy im to pasuje. Jej zależy, żeby wysłać dziewczyny i dostać za to kasę; a to, że na miejscu dowiedzą się, że mają jeść kupę, no to już jakby nie jej problem ale to tylko taka moja teoria, bo w sumie też tak mogło być.
manymanyways jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 09:08   #97
201605090949
Konto usunięte

Zoofilia uznawana jest za krzywdzenie zwierząt, wg mnie słusznie, nie wiem skąd twierdzenie, że nie. A wracając do tematu, to współczuję ludziom, którzy muszą się z nich śmiać i napalać na tą całą aferę, żeby się dowartościować itd. Nie popieram prostytucji, wywyższania się ze względu na bycie bogatym czy jakichś skrajnych czy wręcz nielegalnych form współżycia, ale to jest tutaj zwyczajnie nieistotne. Istotne jest to, że z prywatnych spraw tych dziewczyn zrobiono sobie cyrk, zmieszano je z błotem, bez jakiegokolwiek pomyślunku, przyczynowo-skutkowego itd. itd. Strasznie to prostackie. A aż tyle ludzi to podchwyciło, o Polsko. Jeśli ktoś chce być ostoją moralności, powinien zacząć od krytykowania tych, którzy są chętni na płacenie za takie rzeczy czy też rodziców, którzy tak wychowali te dziewczyny.

Edytowane przez 201605090949
Czas edycji: 2015-03-14 o 09:10
201605090949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 09:19   #98
201604250941
Konto usunięte

Prostytucja? Jak pracowałam kiedys na kasie to teraz jestem kasjerka? Nie robmy zasady z kilku przypadkow. Ja tam nie widzę w tym nic złego, poza tym ilu szejkow sie tak bawi, chyba raczej normalnie to robią, i więcej płacą
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 10:14   #99
201604130936
Konto usunięte

Cytat:

Jakie propagowanie? Nie widzę bilbordow z kupa, w gazetach o tym nie piszą.
Stary 2015-03-14, 17:02   #100
oh audrey
Rozeznanie

Cytat:
Jakie propagowanie? Nie widzę bilbordow z kupa, w gazetach o tym nie piszą.
Z sensu wypowiedzi można wywnioskować, że bardziej chodziło jej o "tolerancję" niż "propagowanie".
Stary 2015-03-14, 18:14   #101
Imperialista
BAN stały

W sumie jak one bądź ich agentki muszą być głupie, żeby z nieznaną osobą umawiać się na tak ostre "imprezy".
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 18:20   #102
Truskawkowa_Jagodzianka
Raczkowanie

W mojej pracy zdarzylo sie, ze ktos zrobil na mnie kupe, obsiusial mnie, zwymiotowal, zwyzywal, uderzyl, oplul, prosil o pomoc w masturbacji tudziez masturbowal sie w mojej obecnosci. Zeby dostac taka kase jak te dziewczyny za jeden tydzien z szejkami musze pracowac dwa lata.
Ludzkie cialo i jego funkcje bywaja czasem, wybaczcie to okreslenie ale nie wiem jak inaczej to nazwac ,,obrzydliwe'', taka nasza fizjonomia i tyle.

Ach, zapomnialabym dodac, jestem opiekunka w domu starcow. Tew uwazacie, ze jestem taka godna potepienia jak owe modelki? Wszak rowniez zdarza sie ze ktos mnie w pracy upokarza i ja sie na to godze za nieporownywalnie mniejsza kase

Jesli tym dziewczynom to pasuje, to droga wolna. Ich sprawa i tyle. Tak wlasciwie to nawet mnie to az tak nie zainteresowalo. Slyszalam o tym kilka dni wczesniej i ot, taka ciekawostka wyczytana w odmetach internetu.
Truskawkowa_Jagodzianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 18:33   #103
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Niektórym pieniadze "nie śmierdzą" i maja z tym kupę roboty.

Z drugiej strony to tak jakby wegetarianka eliminowala osoby jedzace mieso. Tez ją ten fakt obrzydza i wewnetrznie odrzuca.

Ja tez nie potrafie tego racjonalnie wyjasnic, ale brzydzilabym sie z taka osoba przebywac.

Zoofilia tez jest dla mnie obrzydliwa, a zaspokaja osobe i zwierze, bez robienia nikomu krzywdy.

Troche w szoku jestem, ze wiele osob taka forme zaspokojenia seksualnego nie szokuje, acz jestem w stanie to zrozumiec.
zoofilia nie zaspokaja zwierzecia. ostatnio było głośno o facecie uprawiającym seks z kilkukilogramowym psem. uwazasz, ze psu się podobało i czuł się zaspokojony. Zoofilia jest DRĘCZENIEM zwierząt. i nie ma tym temacie żadnej dyskusji.
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 18:35   #104
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez oh audrey Pokaż wiadomość
Z sensu wypowiedzi można wywnioskować, że bardziej chodziło jej o "tolerancję" niż "propagowanie".
Ja się nie będę domyślać sensu wypowiedzi osoby uzywajacej słów, których znaczenia nie rozumie.
Stary 2015-03-14, 19:08   #105
201607291951
Konto usunięte

Tak jasne te laski dały na siebie narobić bo maja taki fetysz
201607291951 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 19:13   #106
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Katalin Pokaż wiadomość
a dały?

pośrednik (nie one!) zgodził się na taką propozycję. Nie ma dowodu, ze wszystkie dały sobie narobić do buzi
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 19:25   #107
201607291951
Konto usunięte

co tak bronicie tych lasek,skoro to ich moralność czego się wstydzą ?
gdyby ktoś w necie napisał, że sprzedaje ziemniaki w biedronce nie latałabym po sadach a one wg swojego sumienia zarabiają inaczej i wielce poszkodowane bo ktoś o tym mówi skoro to nic złego czego się wstydzą hmmm

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a dały?

pośrednik (nie one!) zgodził się na taką propozycję. Nie ma dowodu, ze wszystkie dały sobie narobić do buzi
pośrednik chyba wie z jakimi dziewczynami pracuje

Edytowane przez 201607291951
Czas edycji: 2015-03-14 o 19:23
Stary 2015-03-14, 19:53   #108
201701300929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
a dały?

tez tak mysle

Cytat:
coz -o ile daly, to zakladam, ze jednak to lubia albo jest im obojete,bo jednak dla wiekszosci ludzi to byloby nie do przeskoczenia,
mniw to nie podnieca, ale tez nie dotyczy wiec i nie obchodzi--nikogo tym nie skrzywdzily- nie propaguja tez prostytucji ani takiego seksu-ze same tak zarabiaja to ich prywatna sprawa-nie wiem, czemu ktos to wyciaga na swiatlo dzienne,
zwlaszcza,ze wracajac do sedna - tak na 100% nie wiecie gdzie byly i co robily - a jesli wcale nie seksily sie za pieniadze albo robily to po bozemu ? Wtedy takei internetowe ''sensacje'' tylko im krzywde zrobia - a same screeny smsow to wiecie ja tez moge i to nie takie cuda w photoshopie zrobic
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 20:23   #109
Kocurasek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nocna Nimfa Pokaż wiadomość
nikogo tym nie skrzywdzily- nie propaguja tez prostytucji ani takiego seksu-ze same tak zarabiaja to ich prywatna sprawa-nie wiem, czemu ktos to wyciaga na swiatlo dzienne,

To chyba dlatego, że niektórzy nie mogą przeżyć ich panoszenia na ściankach z torebkami za kilka klocków

25.08.2012

Aparatka
08.04.2013 Damon Clear (góra)
18.11.2013 aparat metalowy mini (dół)

Kocurasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 20:31   #110
_Supernova_
Zadomowienie

Serio wisi mi to,co kto robi, w lozku,czy w toalecie .Wg mnie to fake, jakies głupoty dla znudzonych zyciem i głodnych wrażen. Takie zabawy to jednak zdecydowanie nie moja bajka,obrzydza mnie to na maksa.
_Supernova_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-14, 21:00   #111
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Zrobiły to za hajs jeśli w ogole bo przecież byla to prowokacja, o której dziewczyny ze zdjęć nie wiedzialy, równie dobrze mogło się tam znaleźć twoje zdjęcie. A tworazka mowila ogolnie, ze ja to dziwi, samq czynnosc. I czy to cos zmienia czy za hajs czy nie, wplywa na twoje życie?
Stary 2015-03-15, 10:32   #112
Imperialista
BAN stały

Jedna podobno powiedziała, że miała tam tylko jechać dla towarzystwa. My oczywiście wierzymy.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 11:24   #113
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Imperialista Pokaż wiadomość
Jedna podobno powiedziała, że miała tam tylko jechać dla towarzystwa. My oczywiście wierzymy.
A co kłamała? Przecież dotrzymywała towarzystwa.
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 12:04   #114
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
gdyby ktoś w necie napisał, że sprzedaje ziemniaki w biedronce nie latałabym po sadach a one wg swojego sumienia zarabiają inaczej i wielce poszkodowane bo ktoś o tym mówi skoro to nic złego czego się wstydzą hmmm

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

pośrednik chyba wie z jakimi dziewczynami pracuje
ale z tej rozmowy nie wynika nic. bo zdjecia byly wziete z publicznych profili na insta. to tak jakbym wziela twoja fote z awatara i napisala ze zgadzasz sie na seks z koniem za 10 zl.

( nie znaczy ze uwazam ze te lalki nie robily takich rzeczy- pewnie robily bo torebeczki i buciki same sie nie kupia nie? po prostu neguje ^ dowody^ ktore sa g* o warte.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 12:56   #115
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:

Wstydzisz się, ze uprawiasz seks z własnym chłopakiem/mężem? Czy jest to coś moralnie nagannego? I czy zatem nie miałabyś nic przeciwko, żeby umieścić w internecie urocze nagranie z jego penisem w Twoich ustach? Oto Twoja logika.

Edytowane przez _Mia
Czas edycji: 2015-03-15 o 12:58
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 13:47   #116
201701300929
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Imperialista Pokaż wiadomość
no ale czemu Cie to wogole obchodzi? nie jest Twoja dziewczyna wiec co za roznica dla Ciebie? prostytutki przeciez od zawsze istnialy- i te bardziej luksusowe i 'tirowki'
ot nic nowego

a moze tez byc tak, ze naprawde jakas laska byla w Dubaju za swoja kase z np narzeczonym i nikomu nie dawala tylka, za to teraz bedzie miec przekichane bo ma przeciez fotki z Dubaju to sie musiala puszczac
201701300929 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 14:05   #117
201607291951
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość

Wstydzisz się, ze uprawiasz seks z własnym chłopakiem/mężem? Czy jest to coś moralnie nagannego? I czy zatem nie miałabyś nic przeciwko, żeby umieścić w internecie urocze nagranie z jego penisem w Twoich ustach? Oto Twoja logika.
taaaa
gdzie są zdjęcia z penisem w ustach ?czy ktoś latał za nimi i z ukrycia strzelał fotki? Super nadinterpretacja nie wiem po co.
śmieszy mnie , że są takie oburzone , że ktoś śmiał napisać czym się zajmują i to komentować . skoro to robią widocznie lubią i pewnie się nie wstydzą ale widzę , że jak napisze w necie , że mnie taki sposób zarobku brzydzi i te dziewczyny sięgnęły dna to zostanę zjechana przez wielkie obrończynie że włażę z buciorami w ich życie , boli mnie to, nie mam własnych spraw i niezdrowo się podniecam itp .
Stary 2015-03-15, 14:50   #118
Pako_
Rozeznanie

Cytat:
taaaa
gdzie są zdjęcia z penisem w ustach ?czy ktoś latał za nimi i z ukrycia strzelał fotki? Super nadinterpretacja nie wiem po co.
śmieszy mnie , że są takie oburzone , że ktoś śmiał napisać czym się zajmują i to komentować . skoro to robią widocznie lubią i pewnie się nie wstydzą ale widzę , że jak napisze w necie , że mnie taki sposób zarobku brzydzi i te dziewczyny sięgnęły dna to zostanę zjechana przez wielkie obrończynie że włażę z buciorami w ich życie , boli mnie to, nie mam własnych spraw i niezdrowo się podniecam itp .
Nie masz żadnych dowodów że sięgnęły.

Może nawet wyrwą parę groszy od autora prowokacji.
Pako_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 15:23   #119
roseblue
wasza koleżanka

Cytat:
taaaa
Mnie też troche irytuje, że nie można się już wypowiedziec na jakikolwiek temat, bo już wielka chryja i nie masz życia i nie twoja sprawa i zazdrościsz xD. Ja się zgadzam, jeżeli to wszystko kłamstwa to faktycznie żenująca sytuacja, więc nie rzucam wyzwiskami, ale podyskutować i postrzegać takie panie jako patologie chyba można? Chyba że nie, nie wiem (bo wiadomo, kazdy ma inna moralnosci i inne takie teksty)

Dla mnie sprzedawanie sie dla torebek i luksusowych rzeczy to patologia i dno, ale sprzedawanie sie z przymusu i biedy budzi we mnie współczucie.

A jeżeli to faktycznie prowokacja i nie mamy do czynienia z luksusowymi prostytutkami to niech zdzierają kasę jak miło, też bym tak zrobiła.

Edytowane przez roseblue
Czas edycji: 2015-03-15 o 15:25
roseblue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-15, 16:06   #120
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma najmniejszego znaczenia, czy te dziewczyny są prostytutkami, czy się tego wstydzą, czy jadły kupę, czy ta prowokacja to w ogóle autentyk. Publikowanie w internecie czyichś zdjęć wklejonych do takiej rozmowy jest podłe i nic tego nie usprawiedliwia. Niektórzy ludzie mają hienowaty charater i tutaj to wychodzi. Nie masz pojęcia, czy ta rozmowa w ogóle się odbyła, przypuszczam, że nie rozmawiałaś z żadną z tych dziewczyn, nie znasz szczegółów, a już prześmiewczym tonem oceniasz sytuację i twierdzisz, że ,,dały na siebie narobić''. Załamka.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości