![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wózek 3w1 najlepszy
Nie mogę sie zgodzic. Po dlugich poszukiwaniach postanowilam kupic anex. Poki co uzywam gondoli i sprawdza sie super. Bardzo fajnie sie prowadzi. Co do spacerowki nie moge sie jeszcze wypowiedziec, ale bez pasazera wyglada na wygodną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
Z pasażerem już nie jest.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
hmm mamy anexa sport, co prawda gondolę jeszcze, spacerówka nie kupowana, dopiero jeździmy trzeci miesiąc i akurat nam pasuje, także nie wiem do końca o co chodzi, bo ja się zdecydowałam wlasnie ze względu na obszerność gondolki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Próbowanie wózków w sklepach przede wszystkim jest o kant tyłka, bo zawsze się człowiek buja z pustym wózkiem. A jednak przy spacerówce takie obciążenie 10-15kg wartałoby mieć, bo przy takim obciążeniu wózek już inaczej się podbija itd. Tak samo jeśli kupujemy używany, to warto go obciązyć. Sama kupiłam uzywany i sam w sobie jeździł super, ale juz obciązony okazało się,że coś tam przeskakuje w jednym z kół. Przy gondoli i noworodku już to wyszło. Także warto 10kg cukru do sklepu zabrać, albo starsze dziecko, jak się ma
![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Kobietki! A czy któraś z Was może coś powiedzieć o wózku hot mom?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Chcesz kupować wózek z Aliexpress ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Jeszcze mam czas na wózek, ale gdzieś na forum mi się on rzucił w oczy i na jakimś blogu polecała go dziewczyna. Faktycznie podobny do mima
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
zielony stworek
|
Cytat:
Strach się bać z jakich materiałów ten wózek zrobiony ( rakotwórczych ), a dzieci to takie słodkie istotki, które lubią wszystko samemu sprawdzać ( gryźć co popadnie ). Była swego czasu afera z trującymi wózkami, są artykuły na ten temat. Najbezpieczniej kupić pojazd w sklepie, przymierzyć się. Wygląd nie powinien być na 1 miejscu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Nie polecam adamexa jeśli ktoś ma nosić po schodach, dużo w bagażniku zajmuje miejsca, spacerówka nadaje się do roku czasu a nawet i której bo ma krótkie pasy, poszycie w niektórych jest śliskie więc trzeba dokupować wkład do wózka za 70zl i trzeba samemu robić dziurkę na pas od zapięcia co idzie między nogami żeby był wyżej. Po roku czasu jest nieźle rozklekotany. Na plus że gondola spora, budy duże i dobrze zabudowane boczki. Jak ktoś jest sam bez auta gdzie by mógł go trzymać i ma go codziennie nosić z góry na dół albo myśli o uzytku dłużej niż rok to nie polecam ani moja siostra tym bardziej. Po swoim doświadczeniu jeśli będę mieć kolejne dziecko kupię samą gondolę i adaptery ewentualnie. Spacerówki nowej jeszcze nie mam więc dalej się męczę z tym czołgiem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Anex gondola ok. Spacerówka wg mnie porażka. Kupiłam teraz valco snap 4, i to jest cudowna spacerówka. Żałuję, że popełniłam ten błąd i kupiłam 2w1. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam baby design husky i to dobry wózek, niestety za ciężki żeby go znosić z dzieckiem. Gdyby nie to, że z domu muszę wychodzić z dzieckiem w wózku, nadal byśmy go używali (wychodzę zawsze z dużym psem a auto nie zawsze stoi blisko bloku). Albo gdybym miała windę do samego parteru ![]() Co ciekawe, chciałam trenda ale po testach w sklepie (z dzieckiem) stary snap prowadzi się dużo lepiej i jest lżejszy. Jedyny minus snapa to brak amortyzacji, choć dla nas nie ma ona już takiego znaczenia (syn już chodzi).
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
No rzeczywiście, świetny jest. Może też to kupię, zastanowię się jeszcze.
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Ja wybrałam ABC Design Salsa jest lekki dobrze wygląda i świetnie prowadzi. Ma zestaw podstawowych akcesoriów w zestawie. Moja koleżanka ma Priama i też jej mega zadowolona. Jak bedziesz kupowała taki zestaw to koniecznie sprawdź fotelik, czy jest dobry, ma testy. I przymierz go do samochodu i do wózka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
mam wózek anex e type i jestem w 100% z niego zadowolona praktycznie pod kazdym względem, słuzy nam ju 8 miesięcy, jeździmy obecnie spacerówką
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Witajcie drogie mamy, wątek jest już dość stary, jednak chciałam się do Was zwrócić o pomoc w wyborze wózka 3w1. Biorę pod uwagę w zasadzie 2 modele X-lander x-move oraz Bebbetto Bresso, przeprowadzam się poza miasto, gdzie drogi za pewno będą kiepskie. Chciałabym wózek na dużych pompowanych kołach i z dużym daszkiem, tak żeby starczył do 3 lat dla dziecka. Będę wdzięczna za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Nie polecam Bebetto ! koleżanka miała akurat tito ale była to kompletna porażka... teraz jeździ x-landerem x-pulse i jest bardzo zadowolona , to jest model troszke mniejszy od x-move ale również daje radę ! także x-lander trzyma poziom
![]() ![]() Edytowane przez ewelina_zborowska11 Czas edycji: 2020-03-31 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Umów się na prezentację do nich , mają teraz taką opcję to zobaczysz jak wygląda. On ma regulowaną rączke fajnie więc myśle że dopasowałabyś ją do swojego wzrostu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
https://www.bobowozki.com.pl/wozki-d...k-2-0-9359.php
https://www.bobowozki.com.pl/wozki-d...acyjna-665.php https://www.bobowozki.com.pl/wozki-d...cyjna-6594.php https://www.bobowozki.com.pl/wozki-d...torba-6565.php -Muuvo Quick 2.0 -Bebetto Luca -Baby Design Husky -Baby Design Lupo Który z tych wózków polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Mam husky z 2017, byłam zadowolona (ze spacerówki też). Zmieniłam na snapa4 tylko z powodu wagi, ale gdybym miała windę do samej ziemi bez zadnych schodów to na pewno do tej pory byśmy używali
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Cały czas biję się z myślami, czy 2w1, czy jednak 3w1. Na pewno chcemy, aby fotelik samochodowy był dobrej jakości. Myślę, że na wózek przeznaczymy do 3 - 3,5 tysięcy jeżeli nie trafi się jakaś super okazja na używany. Wózek ma być lekki, nie niski, długa rączka i musi mi się wizualnie podobać.
![]() |
#113 |
BAN stały
|
3 w 1 to taki z fotelikiem?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Moderator
|
Cytat:
fotelik musicie dobrać do samochodu, także najlepiej pojechać do sklepu typu 8*, tak żeby pracowali tam ludzie, którzy znają się na rzeczy
![]() |
![]() |
#115 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Z marek wózkowych to chyba tylko Maxi Cosi Cybex i Britax robią bezpieczne foteliki, tzn takie z atestami. Jaki styl Wam się podoba ? Coś klasycznego jak Emmaljunga ( choć mają i nowoczesne wzorniczo ), bardziej nowoczesnego jak Cybex czy może sportowego na 3 kołach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ patrzy wilkiem na te na 3 kołach a mnie się nieraz podobają. On twierdzi, że jednak 4 koła to 4 koła, bezpieczniej. Jakie zalety mają 3 koła?
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, co to jest sklep typu 8*? ![]()
![]() |
![]() |
#118 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() jak szukaliśmy to polecali nam jeszcze fotelik.info i bobowozki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie. — Jan Paweł II Edytowane przez gr8ania Czas edycji: 2021-01-22 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.