|
|
#91 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVI
boze slabo mi od czytania ostatiej srony
,na musk wam paduo..to jest forum o perfumach!
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#93 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() znad kawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. mam nadzieję, że to wołowina, a nie żyrafina ![]() jakiś afrykański rarytas, można znaleźć pod hasłem biltong. albo jerky - wersja bez siodła ![]() z daleka wygląda jak czekolada ![]() 3. ale moja fantazja dotyczy jedynie patrzenia jak ktoś te jaja je ![]() 4. Stazja? ![]() Cytat:
![]() a teraz to już nisza nisz ![]() zorza dla Gryxa nad wawą
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-18 o 07:13 |
|||
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
ad 1 absolutnie nic
![]() ad 2 Cytat:
![]() ja tylko przeleciałam temat móżdżków itp, bo nie moje klimaty, ja wolę rośliny ![]() Znad kawy ostatni dzień do robo i urlop |
|
|
|
|
#95 |
|
Nindżopesz
|
Ewuś, faaajnie, baw się dobrze, rób fotki
|
|
|
|
#96 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jaki pyszny temat mnie wczoraj ominął!
![]() Polly, nie czytaj ![]() Surowe jadam wszystko, co się da, z naciskiem na mięso. Niekoniecznie doprawione. Ozorki w sosie chrzanowym, z koperkiem muszę zrobić w najbliższym czasie, chociaż na razie dostałam od kumpla nowy przepis na królika.Flaczki tak, cynaderki jadłam jako dziecko, ale niekoniecznie dobrze wspominam, móżdżek mnie jakoś ominął i niestety ale niestety kojarzy mi się głównie z Hannibalem Lecterem Czerninę jadłam raz i jest dla mnie za słodka - chociaż może to zależy od przyrządzenia? Z ciekawszych produktów spożywczych przede mną jeszcze małże i ostrygi. A, i homar. Ale ja lubię wszelkie morskie stworzonka ![]() A teraz wracam do bułki z masłem, bo na tyle mi dziś wystarczyło.....
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A co to? Jakieś mięso suszone ? a...już wiem ![]() Cytat:
![]() Ja raz mialam przyjemność albo nie przyjemność patrzeć jak Młody z Bartkiem przyrzadzają ślimak( od żywego)i. Nie tknelam, dietą się wykręcilam,wogle nikt kto widzial slimaki w robocie nie tknął. Prawie na śmierć się obrazili, że oni pół nocy przy garach stoja a my tacy niewdzięczni,że nawet sprobowac nie chcemy. Ale na drugi dzień mąż koleżanki wszystko zeżarł do wódki, stwierdził że super, prawie jak czipsy ![]() Nie ![]() Ale przyznaję, jak oglądalam fotki to pomyślałam, kobieto umyłabyś ten leb porządnie i jakąś odzywke se kup na to siano
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie do dietujących / odchudzających mam
![]() Jak przyrządzacie te wszystkie chuściowe potrawy, to dodajecie szczyptę soli? Nie mam na myśli niewiadomo ile, tylko odrobinę. Bo się biorę ostro i zasanawiam się, czy sypnąć szczypte do obiadu czy se darować
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewuś - baw się dobrze, rób zdjęcia i wypocznij Co do jedzenia - w Brc chcę popróbować owoców morza, ryb i w ogole jakich ich lokalnych specjalności ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Będziesz mamą (ja nie unikam soli - z umiarem, ale nie boję się jej)
|
|
#101 |
|
Nindżopesz
|
Zastanawiałam się po co Ci odchudzające mamy - i odchudzające kogo, siebie, didy?
![]() No więc jako odchudzająca mama powiem, że solę normalnie. Ale ja nie jadam potraw wymagających solenia więc co najwyżej jajo albo paprykę. Zdarza mi się też podjeść napchanę solą chipsy.
|
|
|
|
#102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzedasz na pewno ![]() Moje możesz opchnąć jak by był klient, najwyżej będziesz malowala jeszcze raz ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Dementuję, nie będę. Przynajmniej nic mi o tym jesczze nie wiadomo ![]() No tez nie unikam, ale może pora zacząć....niby solę bardzo nie wiele.. A w du..., dam sobie szczyptę
|
|||
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno nigdzie na świecie nie smakuje tak samo ![]() naspamowała Ci na fb
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł snad w☠☠☠☠y....
Pojszłam po moją koronę i wiecie co ??? Nie pasuje.... [QUOTE=justynaneyman;50703 533] Co do jedzenia - w Brc chcę popróbować owoców morza, ryb i w ogole jakich ich lokalnych specjalności Czorizo i owocekaktusa ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Ale wyżyła?
|
|
#105 | |||||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Babcia zawsze żałowała, że kura ma tylko jeden żołądek - istny konflikt tragiczny ![]() Cytat:
Peklowanie w wolim pocie mnie rozłożyło na łopatki Widziałem parę dni temu przepis na suszoną wołowinę właśnie i się zastanawiam, czy to da się łatwo pogryźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta pierwsza też widoczna znad Polski? Samych wspaniałości życzę! Cytat:
Cytat:
Jaki przepis mieli? Ja jadłem ślimaki tylko raz w życiu, z masłem czosnkowym i były takie se szczerze mówiąc ![]() Cytat:
Przez moment pomyślałem jak wszyscy ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja używam soli (za) dużo
|
|||||||
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Współczuję Zapomniałam napisać o pierścionkach .... Strasznie djjjjamentowe
|
|
#107 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
Współczuję ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
2. Ja nawet nie wiem o co chodzi
|
|||
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. 2. ![]() Cytat:
![]() Znaczy do momentu smazenia, wszystko tak jak trzeba ( plukanie, usuwanie muszelek), potem chyba zmeczenie dało im w kość ![]() 2. Moja ciotka ( Bartka mama) robi czasem, dobre ( jak ktoś lubi wątróbkę, ja nie znoszę ). Pieczone w piekarniku w muszelkach z odrobina masla, solą i natką pietruszki. 3. |
||
|
|
|
#109 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Te są jeszcze oszczędne w wyrazie, serio O szmapon w komentarzu na Pudlu, pod artykułem o Monice Olejnik ![]() Z dwojga złego lepsza szybka śmierć, niż... wiadomo (wczoraj podchodząc do tego leżącego kota modliłem się, żeby już było po wszystkim)... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#110 |
|
Nindżopesz
|
Rozwaliły mnie ślimaki a'la schabowy
Ja lubię takie z masełkiem czosnkowym ale ostatnio nie byłam w stanie ich zjeść ze względu na kształt i konsystencję. Może za krótko piekłam. ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Ad odchudzania zastanawiam się czy pokrzywa trochę nie odchudza (poprzez odwadnianie) bo odkąd piję to właśnie ładnie chudnę, dodatkowo Therm Line Fast ma w składzie sporo pokrzywy. |
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
łeeee ja nie czytam nawet
Kocham internetowego Rossa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-18 o 15:01 |
|
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Podobno świetna ta seria od Eris (ceny już ciutkę mniej) |
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Poczytałam skład, i jak nie znoszę wszystkiego od Eris, to to brzmi idealnie dla mojej Mam. |
|
|
|
|
#114 |
|
niecnotliwa dziewica
|
![]() Bo podają reenzje kosmetyków, których jeszcze nie ma w sprzedaży...?
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]() 3. Własnoręcznie 4. Cioteczny A Młody prawowity ![]() Cytat:
A nie wypryszcza Cię po niej ? Dlaczego?
|
||
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() dobrze że nie skaczący penis (tzn lama) ![]() Cytat:
Cytat:
Kończę pracę niedługo ( ) i idę się pakować, więc jakbym nie zdążyła już tu zajrzeć to do zobaczenia za tydzień
|
||
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Niee, nie czytam recenzji.
Bo wreszcie mogę sobie w spokoju wybrać co chcę, nie znoszę tego robić w towarzystwie innych klientek, nie muszę dojeżdżać, stać w kolejkach, przeciskać się, gapić na wybrakowaną i splądrowaną szafę Nie no serio same plusy!
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale one je już testowały. Byla jakaś tam akcja zalapywania się na testerki czy coś. Dostają te co się zalapały kosmetyki pocztą czy tam kurierem, testują i piszą dla Ross recenzje. Nawet na Wizażu jest wątek testerkowy Rossmanowy
![]() A...ja tam wolę pomacać na żywo, poczytać, wrzucić do koszyka, pomyśleć że to mi jednak nie potzrebne, wyrzucić i wrzucić znowu ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
![]() Ale to się odbiera w sklepie chyba? Czy poczta przychodzi/kurierem? Bo jak w sklepie, to wolę na żywo
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad syfów to chyba K+K będzie moim hitem, od ręki trochę ujednolica kolor paszczy a dopiero raz użyłam. Ciekawe, że kwas mlekowy i korund same w sobie tak na mnie nie działały. |
|
|
|
|
#120 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie mam cierpliwości z bawieniem się w przelewy, oczekiwaniem na przesyłkę itepe - chcę to idę i kupuję. Tak samo było z Fitomedem - jak dostałam stacjonarnie to kupiłam i jestem zadowolona, jakbym miała czekać to sześć razy bym się rozmyśliła.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

,

Czerninę jadłam raz i jest dla mnie za słodka - chociaż może to zależy od przyrządzenia? Z ciekawszych produktów spożywczych przede mną jeszcze małże i ostrygi. A, i homar. Ale ja lubię wszelkie morskie stworzonka 

wyszłam sobie na balkon zapalić z Młodym, patrzę, a jakieś 30 metrów dalej lezy pies na środku. Wyglądal jak by się w słońcu grzał. A Młody mowi,że jak byl wcześniej, to już leżal, więc chyba śpi...no to poszłam sprawdzić...no i nie spał...leżała sobie na boku, na samym środku, i tylko strużka krwi z nosa....to przenioslam ją na bok, żeby nikt nie rozjechał i poszlam po sąsiada
Ale wyżyła?
Widziałem parę dni temu przepis na suszoną wołowinę właśnie i się zastanawiam, czy to da się łatwo pogryźć 
Współczuję