|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: WYZWANIE!! Wspólnie chudniemy się motywujemy :)
U mnie dzisiaj będzie pół godzinki biegu.
![]() W momencie kiedy zaczęłam regularnie ćwiczyć się rozchorowałam. Rozłożyło mnie tak, że wzięłam 4 dni wolnego w pracy. ![]() Muszę sobie wymyślić na jutro jakiś jadłospis do pracy. Jakieś 2 posiłki muszę sobie wymyślić, bo spędzam 13h poza domem. Może tortilla z serkiem naturalnym i łyżka dżemu porzeczkowego. A na obiad zrobię pieczone kotlety z kaszy gryczanej, do tego 3 gotowane ziemniaki i pure z zielonego groszku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
blameworthy, mam do ciebie pytanko. robię teraz 21 fix day, po jego skończeniu chcę zacząć albo killer body (nowy program Jillian) albo piyo. i właśnie teraz czytam wątek o piyo i widzę, że robiłaś ten program. i jak? były po nim jakieś efekty? czy skończyłaś go?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]()
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
a ja dzisiaj jak się okazało miałam mieć Lower Fix według planu, a byłam pewna, że pilates. a teraz otworzyłam kalendarz i patrze, a pilates dopiero jutro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Cześć! Wyzwanie już zaczęłyście, ale mimo to postanwiłam do was dołaczyc, tym bardziej, ze sama tez juz zaczęłam zmiany. A mianowicie zainwestowałam w karnet na siłownie 5 razy w tygodniu jestem na róznorakich zajęciach (wydaje sie dużo jak na poczatek ale to zajęcia o róznej intensywności i niektórych nie odczuwam tak bardzo). Staram się tez zdrowo odżywiać, chociaz przyznaje, że mam problemy z obiadami, bo nigdy nie moge wymyślić, na co miałabym ochotę. Macie jakieś sprawdzone pomysły? Ogólnie nie wiem ile ważę, prawdopodobnie 54-55, bo tyle było miesiąc temu, ponownie wejde dopiero za tydzień. Wzrostu mam 164, wiec waga prawidłowa, ale mam okropne nogi i odstający brzuch. Zależy mi głównie na ujedrnieniu całego ciała. Moim prorytetem jest to, zeby mi się wreszcie zasrane uda przestały stykać, bo dostaję szału w lecie. I tak ten, zazwyczaj mój entuzjazm trwa do miesiaca i się poddaje, mam nadzieję że razem z wami jakoś to przełamię i pójdę prosto po sukces. Kiedyś ćwiczyłam też programy Jill (2 razy po 30 dni), widziałam efekty, no ale cóż, w miesiąc sylwetki nie wyrobiłam, a wracając do złych nawyków skopałam sprawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja na rano czułam się umierająco, ale koło 17 wyszłam z domu, pojechałam na siłownię i zasiedziałam się 2 godziny. chyba wypociłam całe choróbsko, bo pot kapał po czterech literach ![]()
Edytowane przez Blameworthy Czas edycji: 2015-03-20 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Hej, ja dziś z Chodakowska turbo spalanie. Byłam mokra jak nurek. Ale mega satysfakcja.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj s,imam na spinning z koleżankami
![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
a ja potwierdzam w 100% że wczorajsze 2 godziny treningu wypędziły moje choróbsko! cudownie się dziś czuję!
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! miałam takie ambitne plany- wstać o 7, zrobić trening, pójść na spacer i kupić świeże pieczywo. Ale przespałam prawie do 10 bo wczoraj położyłam się po 3. razem ze mną wstał chłopak, a nie moge przy nim ćwiczyć, więc ćwiczenia dopiero po południu i ze spaceru nic, bo jedziemy samochodem na zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Dziś 21, więc jestem 3 dni spóźniona, ale walczę ze sobą (mało skutecznie...) nie od dziś, więc mam nadzieję, że ten wątek pomoże się zmotywować ![]() Moja przygoda z odchudzaniem jest dłuuuuga, ale po jojo postanowiłam nigdy wiecej diet, a więcej racjonalnego odżywiania i przede wszystkim sportu! ![]() Ważę 70kg, przy wzroście 166kg. Trzeba zrzucić co najmniej 5kg. Potem ważniejsze będą dla mnie obwody. ![]() Chodzę na siłownię ostatnio mnie przyjaciółka wyciągnęła na fitness (stasznie nie lubię - czułam się jak skacząca małpa ![]() Z tego tygodnia jestem zadowolona, pon. fitness, wt - siłownia, śr - przerwa, czw. - melB w domu, pt. siłownia, dziś - siłownia. Oby się utrzymało! ![]() A na koniec powiem Wam jeszcze, co mnie tak zmotywowało w tym tygodniu: wracałam do domu w czwartek i nie chciało mi się ćwiczyć (okres) I przede mną szły dwie babeczki z wózkami. Grube. I miały tak strasznie wykrzywione nogi od kolan, że tylko wróciłam i karimata poszła w ruch. ![]() ![]() Edytowane przez asdii Czas edycji: 2015-03-21 o 14:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cześć, widzę że asdii próbuje się jeszcze wbić, spróbuję i ja ;-)
Jestem stosunkowo dobrym motywatorem, bo ćwiczę średnio 3 (a bywa i 5) razy w tygodniu, ale niestety problelem jest zajadanie... mam dobre efekty ale idą bardzo powoli ![]() Moimi największymi wrogami są: PMS (syndrom odkurzacza co miesiąc!!!) i pieczywo. Ulubione ćwiczenia: sztangi ![]() ![]() ![]() Cel: być zdrową i fit ![]() ![]() Dziś byłam biegać plus na małym spacerze. Staram się raz w tygodniu robić sobie mini detoks, czyli dzień na sokach i koktaljach - dziś idzie mi całkiem przyzwoicie ![]() ![]() Cytat:
![]() co do pogrubionego wyżej: nie na każdym fitnessie i nie u każdego prowadzącego masz skakanie jak małpa (nie rozumiem zresztą tego porównania). możesz iść na brzuchy, sztangi, piłki jeśli nie lubisz "skakać"... Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2015-03-21 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, zapraszamy-zapraszamy!
ogólnie jakoś cicho dzisiaj u nas, chyba wszystkie odpoczywają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Ogólnie byłam teraz chora przeziębienie, katar ... Wczoraj wieczorem zorientowałam się po ścisku w żołądku że NIC prawie nie jadłam. Co zrobiłam? Poszłam kupić coś czego smak bd czuła czyli paprykowe czipsy które całe wieczorem pochlonelam.. No dobra to były 2 paczki. :3 Dziś lepiej się czuje więc bd przysiady na ostro
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
zależy gdzie
![]() ![]() mówiąc szczerze, nie byłam do końca pewna czy będę dzisiaj ćwiczyć, bo jakoś trudno mi ostatnio ćwiczy się wieczorami. ale jednak zrobiłam ten Lowex Fix, który jak się okazało miał być wczoraj. jeszcze ćwiczyłam dziś z pulsometrem, który pokazał 291 spalonych kalorii za 30 minut. nice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
no ja dzisiaj mam dzień regeneracji. i nawet zgrzeszyłam. piwem i lodami. ale zły dzień mam niestety i tak jakoś wyszło
![]()
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Ja chce iść na sztangi!
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
A ja wczoraj nie ćwiczyłam, bo dostałam dziwnego ścisku w gardle i chrypki i jakoś już mi się odechciało (wiem, wiem... chrypka nie ma nic wspólnego z przysiadami i nie usprawiedliwia ich braku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Zależy, ile weźmiesz
![]() ![]() najlepiej podejść chwilę przed zajęciami do prowadzącej/prowadzącego i powiedzieć, że jesteś pierwszy raz i pomogą Ci dobrać ciężar, albo do jakiejś bardziej zaawansowanej osoby (poznasz po tym, że bierze duże obciążenie - mi na pierwszych zajęciach pomogła i wszystko wytłumaczyła etatowa uczestniczka, bardzo miła, sama też zawsze pomagam założyć zaciski, bo to nie jest takie intuicyjne). proponuję 2,5 na ręce i 5 na nogi na stronę. ja teraz biorę 5 na ręce i 10 na nogi (czyli 10 i 20 na całą sztangę), ale ledwo zipię ![]() jakie macie plany na dzisiaj? jak rano wstałam, widziałam resztki śniegu na dachach, ale chyba będzie ciepło. rozważam bieganie, spacer 10km z TŻtem albo ewentualnie crossa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis wolne. Bede sprzątać, gotowac a potem na silke
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
osobno
![]() ![]() ja dzisiaj jakieś dywanówki zrobię i spacerek na stary rynek ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Cześć! Nareszcie mamy ładną pogodę, chyba wybierzemy się nad morze dzisiaj. Mam według planu dzisiaj Cardio Fix i nie wiem czy teraz ćwiczyć, czy jednak później.
A ja chcę poeksperymentować. Mam zamiar w tym roku zmierzyć ile spalę kalorii przy świątecznym sprzątaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
A u mnie dzisiaj brak pogody.
Ayran wymieszany gotowy do picia. Kawa na malym gazie. Mam zamiar dzisiaj ja pomeczyc z godzine na ogniu. Biore sie za fasole dla lubego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
U mnie też paskudna pogoda. Przeziębiłam się bo z siłowni latam zwykle prosto na zajęcia, a że chodze głownie rano, to trzeba prysznic wziąc, żeby nikogo czy w autobusie, czy w sali zapaszkiem nie ukatrupic. No i nie zdążyłam ostatnio dosuszyć włosów. ;x
Mam fitnessy na 13, wczoraj przeleżałam cały boży dzień oglądając seriale. Miałam nadzieje, ze sie tak troszkę podkuruje, ale nic to nie dało. No i kolejnym plusem jest to, ze ustawiłam sobie juz plan ćwiczeń na cały następny tydzień, wiec luzik. (najlepszy motywator! raz np gnałam jak szalona na siłownię tylko dlatego, ze jak chciałam odwołac to nikt nie odbierał i w końcu wylądowałam i tak na zajęciach). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Arcane - a nie możesz odwołać internetowo takich zajęć? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że się wzajemnie motywujecie z TŻtem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dziś dzień przerwy, bo jade do rodziców. Chyba że wieczorem jakaś melB wpadnie. Właśne jem śniadanie (tak, lenistwo mnie dziś dopadło) - ciasteczka owsiane z miodem i migdałami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.