![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam tę moc, mam tę moc. (Pogromcy tłuszczu)
Cytat:
![]() o współczuję ! nam się ostatnio skończyła ważność karty, z banku wysłali na stary adres (mimo zmian w danych :/ ) i prawie 2tygodnie byliśmy bez karty ![]() Na piwo w południe ![]() ![]() Cytat:
![]() i brawo za ćwiczenia ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
No u nas to jest normalne że o 14:00 obiad i czasami zamiast obiadu idziemy na piwo
![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
mooonik sama sobie poskładałam trening
![]() ![]() spodobało mi się rozciąganie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
A mnie dopadł leń,nie che mi się dupska ruszyć i poćwiczyć .
Gotuję jajca na miękko i to aż 3 ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
A ja wybrałam fajny zestaw dziś, wrzucę później linka z kompa. Wzięłam sobie po 5kg na rękę i trochę siebie zmachalam
![]() Adelajda co to za leniuch dzisiaj ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Adelajda bo jak Cię kopne to Ci się majtki zapalą
![]() Ja już po treningach ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Heheh nie wiem co mnie za leń dopadł,ale pogardziłam ćwiczeniami.
Wypiłam przed chwila syfka w postaci gorący kubek pomidorowy żeby było śmiesznie na obiad miałam pomidorową ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
A mnie Pau zrobiła smaka i piję piwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Tak tak, na kogoś trzeba wine zwalić
![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Pewnie, że tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
hej laski
![]() Moonik, super, ze z babcia lepiej!! u mnie wczoraj poszlo prawie z platka, praiwe bo po południu piekłam ciastka i skubnelam trzy. no i spaceru z pogodowych przyczyn tez nie było. dziś widze kawalek niebieskiego nieba, ale za to wymieniają mi okno, nie wiem czy będę dziadom od okien potrzebna. powinni się uwinąć szybko, ale później będzie masa sprzątania w efekcie mam nadzieje, ze chociaż ćwiczenia uda mi się zrobić.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W końcu się wyspałam ![]() Dziś plan na sprzątanie, łazienka, kurze, podłogi, żeby jutro tylko się spakować i jechać do rodzinki ![]() Na śniadanie owsianka z truskawkami, na obiad będzie zapiekanka z kaszą jaglaną, kolacją jakaś sałatka, bo trzeba powyjadać z lodówki wszystko ![]() OkoPani dzięki ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!! Za ciastka
![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Zostaliśmy wujkami dzisiaj
![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Pau, gratuluję
![]() Ja mam dzisiaj beznadziejny nastrój. Właściwie jeśli nic się nie zmieni to nie zapowiada się na lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Można? Przemawia do mnie wstęp ![]() ![]() ![]() ![]() Mój największy problem to brak systematycznosci, chciałabym pilnować tego jedzenia co 3-4h i bardzo sie staram od dwóch dni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Pau gratuluję!
Tubisiu (mogę tak ? ![]() ![]() Tika ![]() ![]() Może napiszesz co jesz to jakoś spróbujemy pomóc ![]()
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
mooonik możesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Menu tragedia
![]() Wczorajsze, bo o dzisiejszym wole nie myślec ![]() - owsianka z bananem - "kromka" suchej babki - naleśniki z mięsem mielonym z indyka z warzywami - winogrona jasne, 300 gr - 2 x chleb żytni z sałata wędliną drobiowa, pomidor i papryka W miedzy czasie kawa, cappuccino, mało wody ![]() I 7 km na orbitreku Powtarzalność w moim menu to najcześciej te kanapki, wymiennie zamiast wędliny jest mozarella, staram sie codziennie jeść jakiś owoc, obiady tragedia, nie mam nigdy pomysłu ![]() ![]() Monika i 20 minut schodzi mi właśnie na te 7 km orbitreka tylko mam wrażenie, ze to marnowanie czasu bo przecież organizm spała tłuszcz dopiero po 30 minutach, ale nie mogę dobrnąć ![]() ![]() ![]() ![]()
Życzę powodzenia nie tylko sobie ![]() Wiek: 34l, wzrost: 164 cm Waga: 21.01 - 57.4 Waga: 11.02 - 55.0 Waga: 1.04 - 54.5( z gipsem ![]() Cele: I- 54.0 II- 52.0 III - 50.0 2/91 Edytowane przez Tika34 Czas edycji: 2015-04-02 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() A mogę Was prosić o Wasze przykładowe menu przez jakiś czas, moze być wybiórczo, będę miała sie czym inspirować ![]() Spróbuje juz od jutra sie poprawić ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dobre tłuszcze - oliwa, orzechy, pestki. Powinny się znaleźć w diecie, żeby wspomagać wchłanianie witamin.
Zgadzam się z Tubisiem - za mało białka ![]() Co do orbitreka, to ja osobiście uważam, że każdy ruch jest dobry ![]() ![]() ![]() ![]() Jak nie masz pomysłu na posiłki to zajrzyj na bloga qchenne inspiracje - 60gotowych jadłospisów na każdy tydzień i dzień tygodnia. Kopalnia przepisów ![]() Ja mogę pisać swoje jadło ![]() Dziś: owsianka z truskawkami, połową banana, rodzynkami, kakao i kokosem, do tego serek homo II.s grahamka z serkiem typu almette, pomidory kokt., ogórek, plaster szynki i sera żółtego O. zapiekanka z kaszą jaglaną, kurczakiem, mixem papryk, cebulą i kukurydzą, zalana sosem jogurtowo-jajecznym i mozzarellą P. jog grecki z kawą, otręby, marchewka K. sałata z jajkami, pomidorki koktajlowe, ogórek, papryka i słonecznik edit: przeoczyłam o tym gipsie hmm, dajesz radę na orbim z gipsem? Ile jeszcze będziesz go mieć? Może lepsze w takim razie marszobiegi by były?
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2015-04-02 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Melduję 64 min ćwiczeń za mną!
![]() U mnie jadłospis mniej więcej wygląda tak: rano na czczo ciepła woda z cytryną Śniadanie: placuszki owsiane z 1/2 banana, cynamonem, posmarowane jogurtem naturalnym, plaster ananasa, trochę granatu + kawa z mlekiem sojowym II śniadanie: sałatka owocowa - plaster papai, plaster ananasa, kiwi, polane jogurtem naturalnym z łyżeczką siemienia lnianego + np posypane orzechami włoskimi czy płatkami migdałów Obiad: pierś z kurczaka z kaszą jaglaną i warzywami (np. świeża papryka, ogórek, cebula, oliwki) Podwieczorek: dwie małe kromki żytniego chleba z mozarellą, pomidorem i awokado Kolacja: sałatka - brokuły, jajko na twardo, pomidor, posypane słonecznikiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Ciepła woda z cytryną, ok, zapamiętam
![]() Jadłospis na pewno mi pomogą, Wasze są znacznie ciekawsze, a jaka jest ich kalorycznosc mniej więcej ![]() Dziękuje, poczytam tego bloga z przepisami, muszę jeszcze nauczyć sie planować i robić właściwe zakupy, matko jaki ze mni laik w temacie i ja sie biorę w tym wieku do tego za zadanie "boskie ciało" ![]() Mogę prosić przepis na te placuszki owsiane? Dziękuje
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
4 łyżki płatków owsianych zalewam wrzątkiem żeby były miękkie, widelcem rozgniatam na gładką masę 1/2 banana, mieszam płatki z bananem i małym jajkiem, dodaję pół łyżeczki cynamonu i formuję na lekko posmarowanej, rozgrzanej patelni średniej wielkości placuszki (wychodzą mi zazwyczaj 3)
![]() A co do ciepłej wody z cytryną: http://gurbacka.pl/pij-ten-napoj-cod...rzebudzeniu-a/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Tika ja powinnam miec okolo 2tys kcal
![]() ![]() Tubisiu ja tez skorzystam z przepisu na placki. Dzięki! ![]() U mnie mała modyfikacja i zamiast jaj był tuńczyk ![]()
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dziś dzień z serii jestem brzydka,jestem tłusta,beznadziejna...... po co ja się męczę jak i tak to nic nie da.....no i idąc tym tropem diety zero,ruchy jeszcze mniej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Można do Was dołączyć? Mam już niedługo 28 lat, 169 cm wzrostu, aktualnie waże 77 kg. Walczę od początku roku z wagą startową 87. W sumie zeszlo mi 10 przez pierwszy miesiac, ale potem zaczely sie problemy z kolanem, wiec ograniczenie i brak ruchu, no to i brak weny do diety. Ale od kilku dni powrocilam na wojenna ściezke i dalej walcze. Mam powod - pierwszy raz w zyciu jade na prawdziwe wakacje do Hiszpani, wiec nie chce zeby tak bylo gdy poloze sie na plazy green peace wciagnelo mnie do morza i mowilo: zyj waleniu ![]() Aktualnie mieszkam w irlandii gdzie ciagle deszcz wiatr i chmury. Nie mobilizuje mnie to do dzialania, bo najchetniej zakopalabym sie pod koc i w ogole nic bym nie robila. Z ćwiczen to przede wszystkim programy Chodakowskiej i Tomka, ale tez filmiki z youtuba. Czasami wspieram sie z strona motuwacjanonstop.pl gdzie jest duzo przydatnych informacji i pomyslow na cwiczenia. To co przygarniecie mnie? ![]() Ide sniadanko robic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Jeśli kogos interesuja kalorie Nazwa produktu Waga [g] kcal Płatki owsiane 25. 91,50 Banan 65. 58,50 Jajko 65. 90,35 Olej kujawski 2. 17,68 Suma. 157 258,03
... Piękność jest dla kobiety ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyźnie łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie... Edytowane przez justynan01 Czas edycji: 2015-04-03 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Witam wszystkie nowe dziewczyny! Przepraszam ze wczoraj sie ine odzywalam ale mialam tak kijowy humor i to bez powodu ze siedzialam i plakalam. a wieczorem poszlismy na procesje bo chcialam troche zdjec porobic do notki o swietach w Hiszpanii. Jak jestescie ciekawe to wrzucilam u sibie na stronie male porownanie siebie
![]() https://www.facebook.com/65837179089...type=1&theater ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Justyna gdzie do tej Hiszpanii sie wybierasz ![]()
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Pau - santa suzana, jakos tak. Ok 60 km od Barcelony. Juz nie moge sie doczekac
![]() Wlaśnie na chwile włączylam tvn a tam reportaz o dziewczynie ktora schudla 65 kg. Super historia. Do tego jeszcze w studiu ddtvn jej chlopak jej sie oświadczyl, na oczach wszystkich widzow. Romantycznie ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Pau ale zmiana na zdjeciach ![]() Super zmiana, wygladasz bajerancko ![]() Jestem zachwycona ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.