|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: nie wiem co o tym myśleć
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak riminig, dlatego zdziwiło mnie to, że można to robić w prezerwatywie. O seksie analnym wiedziałam i byłam świadoma, że to trzeba w prezerwatywie robić, ale tego lizania jakoś nie mogłam sobie wyobrazić. Pewnie Autorka jak ja nie była tego świadoma, że są takie chusteczki. Jak widać człowiek całe życie się uczy.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dalej nie wierzę w to, co tu się dzieje. Jest to ewidentny troll... nie karmcie go
15 latka poznaje chłopaka przez Internet, który pisze jej nie wiadomo jakie rzeczy na swój temat, potem rozmowa schodzi na seks. Takie stare powiedzenie, a jednak dalej aktualne: "Jak się zaczyna od d*py strony, to zawsze g*wno wyjdzie"
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
po co ta dyskusja o rimmingu? ja sama wcześniej nie wiedziałam co to jest.i serio dziewczyny myślicie, że to mi sprawiało jakąś przyjemność? chciałam żeby jemu było dobrze, to wszystko...
azaja - nie musi się wiązać ale on tego chciał i ja robiłam to wszystko z miłości |
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
i będziesz zawsze robic to co jakiś chłopak który Ci sie spodoba zechce?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Nie zawsze, jego kochałam. To nie było tylko "podobanie się".
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Guzik jeszcze wiesz o miłości, życiu, związku i seksie.
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Być może... ale chcę walczyć o niego.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Brak mi słów aby określić Twoją naiwność. Facetowi chodziło o seks i tyle. Jeśli się spotkacie to tylko po to abyś polizała... Fuj juz mam po obiedzie. Ja Ci radzę seks zostaw dla starszych i mądrzejszych, bo sobie krzywdę zrobisz.
Mam nadzieję, że jednak jesteś trollem, bo nigdy w życiu nie widziałam tak głupiej dziewczyny, która nie szanuje siebie i jest gotowa się zeszmacić dla faceta, którego nie zna.
|
|
|
#99 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli od dawna jest to ten sam zaufany partner, żadna prezerwatywa cy chusteczka nie jest potrzebna. W przypadku jednorazowego kontaktu - tak, chociaż ja nie wyobrażam sobie takiego seksu bez bliskości i sporego wspólnego stażu. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Co jeszcze możesz mu wylizać, żeby powalczyć? O co chcesz walczyć, o facecika, który na pierwszym spotkaniu nadstawił ci się do lizania Nie widzisz, że to jest dno, nie porządny facet do związku? Nie wiesz, że takich spotkań z innymi mógł przed i po tobie mieć wiele? Dużo bowiem jest naiwnych nastolatek, które "zrobią wszystko z miłości" po tygodniu pisania? |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Kalincia- nie znasz go. Nie pisz o nim "dno", bo nie masz ku temu podstaw.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Choćby nie wiem jaki był przystojny, inteligenty i kulturalny, facet który jest dorosły a umawia się z nastolatką i manipuluje nią, po to żeby spełnić swoje seksualne fantazje - jest dnem. |
|
|
|
|
|
#102 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Troll jak nic. Ale walcz, bo to miłość
||
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Szczerze? zachowujecie się trochę chamsko.
Ja nie postawiłam na nim krzyżyka,a znam go lepiej niż wy. bardziej się po prostu zastanawiam, analizuję, ale nic jednoznacznego nie napisałam. a wy od razu, po kilku moich postach "dno" itp. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Wykorzystujący naiwne nastolatki. Jeśli nie jesteś trollem to powinnaś poprosić o pomoc dorosła osobę w realu
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to musi być troll, nie uwierzę, że są na tym świecie tak naiwne dziewczyny.
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
ale w jaki sposób ma mi ta dorosła osoba pomóc i w czym pomóc?
Medousa - zawsze był dla mnie miły, kulturalny, nawet jak zrywał znajomość to był uprzejmy. nie pisał nic że jestem szmatą/zdzirą bo zrobiłam coś za szybko. to on prędzej może mówić że go kobiety nie szanują bo jego była chamsko go potraktowała. |
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie ma sensu tłumaczyc ona i tak wie swoje
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
kalincia, to ty nie masz szacunku do ludzi jak po mnie i po nim ciśniesz. być może mnie wykorzystał a być może ma takie luźne podejście do seksu. to że lubi takie rzeczy to nie znaczy że nie szanuje kobiet.
|
|
|
|
|
#113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na luźny seks oczywiście może się umówić spokojnie dwoje ludzi, ale nie jest to czysta relacja, jeśli jedna strona robi, co robi, nawet bez przyjemności, bo liczy na miłość, a druga bawi się tym i radośnie się nadstawia do obsługi. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
a skąd wiesz, że udawał zainteresowanego? może faktycznie był mną zauroczony, ale spotkał się dwa razy i stwierdził, że nie jestem dla niego? szczególnie że na drugim spotkaniu byłam w trochę gorszej formie za co go potem przeprosiłam. różne są przyczyny, nie można mówić od razu o wykorzystaniu.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Brak mi słów.
Masz dopiero 15 lat... Zajmij się nauką, a nie szukaniem internetowych znajomości. Najprawdopodobniej on Ciebie tylko wykorzystał, a Ty dałaś się nabrać po prostu. Jesteś taka młoda jeszcze, całe życie przed Tobą. Miej szacunek dla samej siebie i dla swojego ciała. Nie marnuj sobie życia. |
|
|
|
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
Ale nie dość! Autorka zna go. Widziała go dwa razy. Poznała go od dupy strony (przepraszam za kolokwializm, ale nie mogłam się powstrzymać). Nic tak nie wiąże ludzi jak seks oralny w samochodzie.
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci coś. Kobiety w oczach mężczyzn dzielą na dwie grupy: na raz i na całe życie. Zgadnij gdzie się znajdujesz? Daleko jestem od wyzywania kobiet dorosłych od "szmat" za złe prowadzenie się, sama święta nie jestem, ale żaden porządny mężczyzna nie zainteresuje się laską, która na pierwszej randce pakuje usta w majtki faceta. Sama bym nie zainteresowała się taką kobietą. Mężczyźni, który śpią ze wszystkim co się rusza także nie tykam. Jak ja sobie wyobrażę lizanie niemytych części ciała faceta (chyba że w samochodzie ma prysznic) to jakoś mi dietę lepiej trzymać. Na coś się ten wątek przydał.
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
trololololololololo.
|
|
#120 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
wredna biedronka - znam go lepiej niż wy. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.

15 latka poznaje chłopaka przez Internet, który pisze jej nie wiadomo jakie rzeczy na swój temat, potem rozmowa schodzi na seks. Takie stare powiedzenie, a jednak dalej aktualne: "Jak się zaczyna od d*py strony, to zawsze g*wno wyjdzie" 

to musi być troll, nie uwierzę, że są na tym świecie tak naiwne dziewczyny.