|  2015-05-22, 14:50 | #92 | 
| Bang Bang Bang | 

Dot.: MAJ- Tresor la nuit, Sensous, LVEB. Classiqque

Przepraszam, że dopiero odpisuję - nie zauważyłam, że odpisałaś w moim wątku   Chętnie wezmę Tresorka   Jeszcze odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie: nie potrafię porównać Shalimara do innych perfum. Ja siedzę w raczej oczywistych słodziakach  , a Parfum Initial wyróżnia się od nich na tyle, że jest odmieńcem w ich towarzystwie   | 
|     |   | 
|  2015-05-22, 15:47 | #93 | 
| Zakorzenienie | 

Hej, Interesowało Cię u mnie sporo rzeczy (te które wymieniłam dużo miniatur, plus pędzel któryś chciałaś). Dołożyłam też trochę nowych. Mnie interesował Tresor i widzę że dołożyłaś Nympheę z ubytkiem, więc byłaby szansa na większą wymianę? Mogabym za dwie rzeczy oddać co tam wybrałaś z kosmetyków, np: róż NARS Enchanted (kremowy z drobinkami) tylko testowany Nowa miniaturaâ☠tuszu Sumptuous x2 Tusz MUFE Smokey miniatura Miniatura nowejâ☠maskary Marc Jacobs, Ellie Saab Le ParfumEDP Intense 10 ml kremy z filtrem (próbki dorzucę do wymiany) pędzelek (sprecyzuj czy chodziło o ten z Ecotoolsa czy do eyelinera) nie mam jasnych podkładów ale mogłabym odsypać Ci białego pudru Vichy Dermablend w pudełko po starym pudrze, bo właśnie mi się skończył i kupiłam nowy. albo np. płaszcz ZARA i dorzuciłabym Ci coś z drobiazgów które Ci się podobały albo jakieś próbki perfum (mam min. próbkę Si i Miss Dior)? Daj tylko proszę znać, czy sprawa jest aktualna, bo kilka dziewczyn pyta o poszczególne rzeczy, a ja trzymam chwilowo wszystko w rezerwacji, bo wolałabym załatwić wszystko z jedną osobą a nie kilkoma. Edytowane przez inecita Czas edycji: 2015-05-22 o 15:49 | 
|     |   | 
|  2015-05-22, 18:22 | #94 | 
| Zadomowienie | 

Podobają mi się LVEB i la nuit tresor. Daj proszę znać czy wciąż interesuje Cię moje DG L'imperatrice 3    | 
|     |   | 
|  2015-05-22, 21:57 | #95 | 
| Zadomowienie | 

Ile jest lveb ? Podesłałabyś fotkę?

| 
|     |   | 
|  2015-05-22, 22:03 | #96 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2014-10 Lokalizacja: Wrocław/Polkowice 
				Przekupka: 18 pkt  / 100% pozyt. | 

G

__________________ kosmetyki  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261437 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post79831491 | 
|     |   | 
|  2015-05-22, 23:21 | #97 | 
| Zadomowienie | 

Hmm mało tej lveb w sensie ja mam praktycznie pełną flaszkę 100ml dg.. co ewentualnie mogłabyś dołożyć? Nie ukrywam że nie znam zapachow estee i guerlain, które masz w wątku. Chyba że oddasz tresora   ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Ok to zastanów się co do lveb mogłabyś dołożyć a ja wtedy potestuje i może coś ukręcimy   | 
|     |   | 
|  2015-05-22, 23:46 | #98 | 
| Bang Bang Bang | 

Teraz to ja się przypominam    | 
|     |   | 
|  2015-05-23, 07:51 | #99 | 
| Zadomowienie | 

Ojj odlewek to ja nie lubię. Ok, to przetestuję Joop! I dam znać. A Ty pomyśl który ew inny flakon wchodziłby w grę.

| 
|     |   | 
|  2015-05-23, 11:07 | #100 | 
| Rozeznanie | 

niestety odlewki mnie nie interesuja :P

__________________ watek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post77660566  Bottega veneta edp, decadence, alien, lveb, euphoria forbidden , nina lelixir, diamonds intense, insolence moja szafka: http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/2683/ | 
|     |   | 
|  2015-05-23, 12:13 | #101 | 
| Bang Bang Bang | 

W tej chwili nie mam widoków na inną wymianę, więc niestety taka opcja odpada   No nic, pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2015-05-23, 15:51 | #102 | 

Dokładka !!

__________________ kosmetyki  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261437 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post79831491 | 
|     |   | 
|  2015-05-23, 17:50 | #104 | 
| Wtajemniczenie | 

Hej  Dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam. Pozdrawiam, blue | 
|     |   | 
|  2015-05-23, 21:59 | #105 | 
| Zadomowienie | 

Patrzyłam na perfumki które masz w wątku no i niestety jedynie lveb mi pasują a masz ich za mało   szkoda.. Miałaś modern mise wcześniej ale zniknęła  one jeszcze mi się podobały. | 
|     |   | 
|  2015-05-23, 22:13 | #106 | 
| Bang Bang Bang | 

Nic więcej nie mam w tej chwili na wylocie    | 
|     |   | 
|  2015-05-24, 15:54 | #107 | 
| Raczkowanie | 

Niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam!

__________________ Moja perfumowa wymianka: Angel, Eternity, Eclat d'Arpege, Cavalli i inne | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 11:52 | #109 | 
| Zadomowienie | 

Ile masz tej Prady Candy?   ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- przetesuję dzisiaj i wieczorkiem dam znać. bo nie pamiętam zapachu. pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 14:22 | #110 | 

Czerwcowy - Prada Candy, La nuit Tresor, LVEB, Classique. Zapraszam

NIEAKTUALNE Witam w nowym wątku - Chętnie oddam więcej za interesujące mnie perfumy - Nie szukam ubrań - Zdjęcia dodaje w wątku na życzenie - Dokładka na czerwono - Pogrubione oddam bez większego marudzenia - Za interesujące mnie perfumy mogę oddać więcej Perfumy:  Joop! Femme ok. 90ml/100,  Lalique Nilang EDP ok 80ml/100,  Jean Paul Gaultier Classique ok. 45/50ml - te z koronką  La nuit Tresor - 30 ml -zakupiony w maju 2015 - ubytek testowy (w kartkoniku - kupiony w Sephora, mam paragon) - ZA WISH  Estee Lauder Sensous,  jakoś mniej niż  40 ml (foto) - z nowej wymiany, nie muszę ich wymieniać  Prada Candy edp , 25/80ml  Guerlain AA Flora Nymphea ok 30ml ze 125  Roberto Cavalli - Just Gold for Her - 30ml - z Douglas, mam karton, jedno psiknięcie - oddam za coś fajnego Odlewki i miniatury  Womanity - ok. 5 ml  Estee Lauder Pleasures - 5ml  Odlewka Lolity Lempickiej edp 5ml, Emanuel Ungaro Apparition - 5ml  Dior Dolce Vita - ok 7ml Inne:  Bon na 20 zł do Douglasa (do 26 maja ważny)!! - przy wymianie perfum mogę dołożyć  Pomadka do ust MATTE , kolor 412 - ciemna, wpadająca w bordo/śliwkę (Supertwała, ale chętnie przygarnę jakąś pomadkę/szminkę w odcieniach czerwieni)  L'Biotica Active Lash - Serum Przyspieszające Wzrost Rzęs I Brwi z BIMATOPROSTEM (używane kilka razy, bo mam teraz 4long lashes) - mam opakowanie i karton 
				__________________ kosmetyki  : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261437 Ubrania: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post79831491 Edytowane przez u_zywicka Czas edycji: 2015-06-07 o 01:46 | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 14:33 | #111 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Czerwcowy - Prada Candy, La nuit Tresor, LVEB, Classique. Zapraszam

Może tym razem się uda   - podoba mi się Prada Candy i Tresorek   
				__________________ Szukam  Chanel Coromandel  wymieniam   moja kolekcja  | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 15:25 | #113 | 
| Zakorzenienie | 

Miałam   Mam wszystkie LVEB  żadne mi się nie znudziły, po prostu są bardzo podobne i może mogłabym rozważyć wymianę którychś za coś fajnego  co proponujesz? trochę nam pojemności nie pasują i nie bardzo wiem jak to rozwiązać :/ ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Chyba bardziej podoba mi się Candy...   
|     |   | 
|  2015-05-25, 15:37 | #115 | 
| Felicita | 

Podkłady aktualne, Najjaśniejszy jest Lancome Idole 010 - mam go poza wątkiem, około 40 - 50%; oczywiście byś sobie mogła dobrać co byś chciała do niego. Róż aktualny, tusz w negocjacji. Więcej perfum nie mam. A nie chcesz Moubassin -one słodkie są? | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 16:08 | #116 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				Przekupka: 33 pkt  / 100% pozyt. | 

Coś za :La nuit Tresor - 30 ml -zakupiony w maju 2015 - ubytek testowy (w kartkoniku - kupiony w Sephora, mam paragon) - ZA WISH? odp u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=816499 
				__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 16:41 | #117 | 
| Zakorzenienie | 

Zapraszam do siebie    | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 17:06 | #118 | 
| Zakorzenienie | 

A nie wybrałabyś czegoś za oba?      
|     |   | 
|  2015-05-25, 17:06 | #119 | 
| Zadomowienie | 

Ehh no niestety jedynie tresor mi pasuje z Twojego wątku ale mało go jest :/ daj znać jeśli będziesz miała dokładkę    | 
|     |   | 
|  2015-05-25, 17:50 | #120 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				Przekupka: 33 pkt  / 100% pozyt. | 

Jednak dziękuje.

__________________ Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05  Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.