![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Zadbane Mamy :)
U mnie nadal nic. A co tam u was?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Mój Kubi się męczy od 5 nad ranem wczoraj do teraz nie ma kupy i tak mi się prezy: (
Ostatnio poranki takie wesole a potem maruda i przylepa tylko przytulaski uspokajaja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Pofarbowalam dzis odrost, w poniedziałek byłam u fryzjera, no juz nie wiem co mam robić zeby moje dziecko chciało wyjsć, ładniejsza juz nie bede
![]() A wlasnie, cera mi sie przedwczoraj tak zaczęła psuć, ze nie wiem o co chodzi... Donut a co za ćwiczonka masz teraz? Ola a próbowałaś termometrem delikatnie ruszyć? Sposób mojej mamy na mnie, tez takie problemy miałam jak byłam malutka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Można do Was dołączyć?
![]() Jestem mamą 7,5 miesięcznego szkraba i postanowiłam w końcu o siebie zadbać. Chciałabym schudnąć, zacząć ćwiczyć regularnie. Niestety mój synek to mała maruda i często są takie dni, że już na nic nie mam siły i pocieszam się czymś dobrym do jedzenia ![]() Mam nadzieję, że z Wami uda mi się zmotywować ![]() A w temacie dbania o siebie: właśnie moczę nogi w misce i będę robić pedikiur ![]() Szuuu współczuję, ja urodziłam w 42 tc ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No jestem ciekawa czy i mnie to nie czeka ![]() Ja uwielbiam robić pedi, od kilku dni mam zmyte pazury pierwszy raz od kilku lat i czuję się jak chłopka z moimi brzydkimi pazurami ![]() ![]() A co do dbania "po ciazy" to zakupiłam lampę i lakiery do hybrydy, mam zamiar sobie robić, musze sie tylko nauczyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Pod koniec ciąży też miałam niepomalowane, bo to wymagało takiej gimnastyki, że mi sie nie chciało. A nawet jak już pomalowałam to tak krzywo, że lepiej wyglądało bez
![]()
![]() |
#98 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() szuu ja tez robie sobie sama hybrydy ![]() ![]() jakie masz kolorki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz mam ćwiczenia na spalanie tłuszczu. Wcześniej wybrałam niektóre na budowanie mięśni, a tu najpierw trza spalić, żeby cokolwiek zbudować, głupia ja ![]() Ćwiczenia są z youtube, więc mogę wrzucić ci link, jak już będziesz mogła ćwiczyć ![]() ![]() Ech, a ja nie lubię "robić paznokci", chociaż lubię mieć pomalowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
ja.
|
A jakie to ćwiczenia na spalanie? Ja mam masakra ze skorkami u rąk, tak narastaja, że nie mogę dac sobie rady i odechciewa robić manicure:banghead:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
O tych ćwiczeniach mówiłam: Ultimate Workout for Belly Fat Loss - Cardio and Abs Workout
Mnie się podobają, bo się na nich męczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja wczoraj byłam u fryzjera i jestem bardzo zadowolona z nowej fryzury ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny co u Was? Moj bąk skończył 2 października 3 miesiace
![]() Trafił nam sie egzemplarz ryczący całymi dniami, noce na szczęście sa ok. Jeździmy po lekarzach i robimy badania, zeby dowiedzieć sie co mu jest. Od dwoch tyg robię wyzwanie mel b dla początkujących, tz siedzi z małym wtedy ![]() A jak u was? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że lekarze szybko znajdą, co dziecku dolega - i ono się męczy, i wy. Ja na razie odłożyłam ćwiczenia, zastąpiłam je bieganiem za swoim uparciuchem i jak na razie jestem zadowolona z efektów ![]() Dziś wzięłam się w końcu za farbowanie włosów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
[1=82ba76aed757f69c4e37c65 900372947b4f89ae5;5301931 3]Spóźnione gratulacje, szuuu
![]() Miejmy nadzieję, że lekarze szybko znajdą, co dziecku dolega - i ono się męczy, i wy. Ja na razie odłożyłam ćwiczenia, zastąpiłam je bieganiem za swoim uparciuchem i jak na razie jestem zadowolona z efektów ![]() Dziś wzięłam się w końcu za farbowanie włosów.[/QUOTE] Dziekuje ![]() Ja tez musze pofarbować bo juz mam odrost, pojadę na weekend do mamy to ją poproszę ![]() Największe zbawienie dla mnie to hybryda na paznokcie, robię sobie sama co 2-3 tyg i mam spokój ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Zadbane Mamy :)
Hybryda jest banalna, wszystkie lakiery kupuje z Semilaca, drogie (29 zł) ale opłaca sie
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Aaa nauczyłam się z filmiku w necie u vlogerki Karoliny z kanału Stylizacje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Faktycznie, brzmi to bajecznie prosto
![]() ![]() Ja dzisiaj zabieram się za ćwiczenia po długiej przerwie. Mam nadzieję, że teraz poćwiczę dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Co u Was? Żyjecie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Ja tam żyję
![]() ![]() A ty jak żyjesz? ![]() Właśnie odwiedziłam twojego bloga i przeczytałam o podróży pociągiem... To by chyba było nie na moje nerwy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
No to był hardcore
![]() ![]() ![]() Ja sie zapisałam na siłownie 31 maja, za dwa tyg mam sprawdzanie efektów tylko kurczę trochę folgowalam sobie z jedzeniem:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.