![]() |
#91 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
I kiedy idziesz? Do swojego? Cytat:
![]() Aga a kupa kiedy była? Moze cos chce pocisnac? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ok ide sie myc i spac. Nic juz dzis nie robie, bo mi dzieć jęczy przez sen i boję się, że mój będzie dziś krótki...drżę....
![]() I oficjalnie nie lubię osoby, która wkleja na facebooka muffiny o tej porze !!!!!!!!!!! Dobranoc. Odmeldowuję ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Asia , kupa była wczoraj. Dziś nas nie zaszczyciła .... ale wczoraj w nocy też takie jęki sprzedawał...więc może nie będzie tak źle...wiem, ze M. w nocy mu wlaczal Szumisia, a ja taki trup byłam ![]()
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Ekhmmmm chcialam napisac to samo o tych muffinach
![]() Osobo od muffin strzeż sie bo mam do Ciebie blisko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Aga
![]() lezy przede mna caly talerz,chcialam je pokazac darii :P emdziku no wlasnie tez mi to przeszlo przez mysl,bo ograniczylam nabial a ostatnio znow jadlam :/ a mloda ma tez suche za uszkami,i jakies jej sie zrobily bardzo szkorstkie kolanka ![]() Asia nie, do innego gina ide,ale nie tam gdzie polecalas bo mi nie pasowaly godziny-bo to kawalek ode mnie,moze z godzine jazdy autobusem BTW kiedys tam blisko mieszkalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze sie chwali,ze ma duzo
![]() Dobra ide juzzzzzz, jakos nie moge sie od was oderwać ![]() Asia , a u Was ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Buu ssie mnie w żołądku przez Ciebie az usnac nie mogę... Wyobrazam sobie jakie są pachnace i pyszne...aaaaaaaaa
Zia szacun wielka jesteś ! Ja po 10 km umarlabym chyba..taka mam super kondycję.. A buu mój tez ma nawroty ciemieniuchy i pęknięcia za uszami od razu jak cos zjem z tym cholernym białkiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Zia gratulacje
![]() ![]() Buu muffinki muszą być pyszne ![]() ![]() I co to ja jeszcze miałam napisać. .. A moja niunia też zasypia z misiem przytulasem zwanym Tarmosiem bo go tak tarmosi przy zasypianiu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
wegielku jaka slodziutka
![]() a no chwale sie bo mi cos wyszlo- jestem lewa reka kulinarna wiec wiecie ![]() moja corka tak je skomentowala,pyszne tylko te jagodki sie nie upiekly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Mniam...podeślij parę
![]() A miałam napisać jeszcze. ..Aga nie sprzątaj tyle. ..u mnie to jakby tajfun przez dom przeleciał. . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Wegielek jak fajnie śpi
![]() Lui whisky mmmm Aga nalewka mmmm Buu, muffiny ![]() Co tu się dzieje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Aaa dziewczyny jakie w gaduly jesteście! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Wegielek nauka słodka Maja
![]() Buuu ja też Cię nie lubię :-P Aga z tym sprzątaniem to dobra jesteś. Zazdroszczę. Olcia ja ostatnio chodzę spać kolo 20.30 ![]() Cyc nr 1 . Oczywiście młoda wstała bo M zaczął smarkac. Nawet nie tym obudził. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Madzia!! Właśnie na trójmiasto.pl przeczytałam Ze dziś Znowu emeryci zablokuja drogę do mnie na dzielnice!!! Kretyni!!!
Pamiętacie? Juz kiedyś tak było co wam pisałam... Od 9-12 wiec o 12 się do mnie wybierz.. Dobrze ze to zobaczyłam, bo byś utknela z julka w autobusie na 3 godz. Paranoja!!!
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
zia super kondycja :p
moje dziecko jadło tylko raz w nocy! jestem w szoku aga a co emeryci chcą? czy to może tak dla rozrywki? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Zrobili in kładke z windą jako przejście by odblokować trochę ruch na mega ruchliwej ulicy. Stwierdzili ze chcą z powrotem.swoje przejście i koniec.
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
A ja pisze i pisze jak durna w tamtej czesci i mi nie wysyla. I sie zloszcze ze cos z apka nie tak :/ A tu nowa czesc
![]() Witamy sie i my i wszystkiego najlepszego.dla dzisiejszych 4 miesieczniakow! ![]() My sie tez mamy szczepic dzisiaj ale nie wiem... Cos mi pokasluje... Moze to z rana? Pogoda zas zapowiada sie cudna wiec znowu caly dzionek na polku ![]() A w nastepnym tygodniu pewnie bedzie sufit robiony :/ I z tysiak nie nasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Hej, dziękujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Aga- no dobrze że piszesz.. już sobie wyobraziłam moje wku...enie jakbym miała stanąć w korku z Julką.
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
im to się nudzi Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- jutro ma być 30 stopni Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Hej!
Wczorajsze spotkanie udane! Pogoda dopisała, tylko meszki były paskudne ![]() ![]() ![]() Buu - dobrze, że zapisałaś się do lekarza! Aga i Madzia - miłego spotkania! Madzia - nie przejmuj się porządkiem u Agi, porozwalajcie Jej tam z Julcią trochę, żeby miała co robić pod nieobecność M ![]() Dobra, Młody przysnął, idę wypić femaltiker (dzięki Malad!) ![]() A Aga - ostatnio montowaliście rolety. Obczailiście może temat tych rolet termoizolacyjnych? Bo się zastanawiam nad takimi w pokoju J. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie skomentuję nocy. Szok! Nie wiem co z nim jest!
Za godzinę idziemy do pediatry, jak ja kocham latać po lekarzach ![]() Aga ,Madzia udanego spotkania ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
inco- padłam haha. no tak, zawsze można pomóc nabrudzic
![]() super że spotkanie Wam się udało ![]() ![]() Ilona- współczuję ![]() no szkoda że Was nie będzie ![]()
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Cześć my dzisiaj na szczepienie idziemy.
Wczorajsze popołudnie całe na polu. Dziś tez juz byłyśmy, korzystamy z pięknej pogody. Teraz Młoda śpi w domu. Na polu się nie dało bo mąż robi stolik na balkon i strasznie halasowal. Wczoraj cały dzień powtarzałam MMłodej ze mama idzie spać o 20 i ona tez musi bo inaczej tata będzie się z nią bujal i padła o 19:45 w 5 minut zasnela ![]() Olcia moja od T tez nic nie dostała bo mała jeszcze. Nam dala po czekoladzie. Ja nie oczekiwałam nic szczególnego bo wiem ze nie śpiąna kasie ale wwolałabym żebyzamiast czekolad kkupiłaggrzechotke za te 15 czy 20 zł. Trudno nie to nie. Od moich rodziców dostała szczeniaczka a od nas motyla i osmiorniczke z lamaze Węgielek jakie piękne zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() U nas upalu ciąg dalszy! ![]() Aaaa i mamy swieto kupy ![]() ![]() ![]() Aga, Madzia bawcie się dobrze ![]() Tutti kciuki za szczepienie ![]() Wegielek ale slodko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() U nas tez upał. Na razie apka pokazuje mi 19 stopni ![]() Dziewczynki, miłego spotkania ![]() Ilonka, Jeju kiedy Ty się porządnie wyspisz ![]() Kciuki za szczepienie ![]() Tutti hi hi jaka grzeczna córcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ej... wszystkie macie fb.. ja tez chce..
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z.tym sprzątaniem.to Eee ja to po lebkach robie :-D Wiesz co, w końcu zamontowqlismy zwykle dzień noc u Tymka. Kasy nie było na jakieś wymyślne :-( Cytat:
mi też smutno :-( Powodzenia u Lekarza Cytat:
kciuki za szczepienie ![]() Cytat:
Brawo Misiak!!! wieczorem otworze za to karmi hehehe Załóż :-D Ogarnęłam jeszcze,zajęłam.pranie,wy jełam robota na koktajl i odkurzylam go bo dawno nie był w użyciu :-D Umyta, włosy wysuszone. A teraz śniadanie i kawa. Kocham te moje śpiące dziecię <3
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
No ja juz mam zalozone... :P ale zasnej z Was nie mam..
![]() A spotkanie potwierdzam bylo super.. ![]() Daria.. my tez chrzcimy 28 czerwca.. ![]() Aga i Madzia.. udanego spotkania.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nad morzem o tak!!
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
He he tak teraz czytam Was i nie mogę z tych emerytów
![]() Meire, to teraz tylko zapraszać ![]() Tutti dzisiaj Twoja Malutka skończyła trzy miesiące, najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.