![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
polecam:
https://www.youtube.com/watch?v=aB0s4lHSRB0 generalnie od 4.40 do min. 15.15. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny nie ma co smecic ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Dla tych co by chciały się czasem przytulić do mężczyzny ![]() https://www.facebook.com/sarkazmer/p...type=1&theater |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Hejka dziewczyny, no dobrze mam 24 lata (proszę nie krzyczeć na mnie) :P ja popieram szukanie przez internet, ale nie na siłę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak zgadzam sie,psiaki i kociaki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
#98 |
Konto usunięte
|
singielstwem nie ma co sie przejmowac, bo prawda jest taka ze nimi jestescie z wyboru, przeciez jakikolwiek facet znajdzie sie zawsze ale nie o to chodzi
![]() ![]() no i moja mama, zawsze jak klocila sie z tata pakowala sie i wyjezdzala do niej, bo mama jest z Kujaw. tata za ciocia Ewa z tego wzgledu nie przepadal, ale my ja uwielbiamy bo jest mega ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie dzisiaj pomalowałam czerwona szminką, uwielbiam takie kolory a zazwyczaj brak mi odwagi ![]() ![]() Za to mam za sobą spontaniczne spotkanie, było całkiem miło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Jestem zbyt wredna, żeby mieć faceta.
O! Tu jest chyba problem. Bo znam spoko mężczyzn konkretnych i zdecydowanych, ale albo mój wygląd albo charakter odstrasza. W najgorszym wypadku i jedno i drugie. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Hipi, przyjeżdżaj i bierz :P
Tylko przy okazji zdziel mnie porządnie przez głowę, bo mam cholernie niewyparzoną gębę przy mężczyznach :P |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
a ja się maluje ostatnio fioletowa szminka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Oj tak, dziwaków też znam sporo. To jest przerażające, że jest tylu facetów z problemami psychicznymi. Weź ich później wysłuchuj i matkuj
![]() Cytat:
![]() No ja nie wiem co Ty gadasz ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() doriiska masz rację, nie da się być silną 24/7. Ale to wiedzą tylko takie osoby i raczej nie dadzą po sobie poznać, że jest coś nie tak. Dookoła mnie większość uważa, że taka jestem a nikt nie wie, co się czasem dzieje wieczorami... Co do szminek - ostatnio się przełamałam i zaczęłam używac takich kolorowych. Pani w Hebe dobrała mi bardzo fajną Kiss kiss hibiskiss z Catrice. Ileż ja już komplementów w pracy za nią zgarnęłam ![]()
![]() |
#107 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nooo kocham wszystkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak mi się dziewczyna podoba to z chęcią pójdę z nią nawet do warzywniaka po kapustę kiszoną ![]() ![]() Aaa i jeszcze jedno - najbardziej miażdży mnie wymówka pt. "nie mam czasu". A ja to q... nic nie robię i mam full czasu. W ogóle wszyscy mają full czasu, tylko ty jedna go nie masz. Ogarnij się :P ps. poza tym, weźcie poprawkę, że facetowa dola też nie jest łatwa. np. 1. Spotykasz dziewczyne nr 1. Proponujesz jej spotkanie. Raz, drugi, trzeci . NIE, NIE, NIE 2. Spotykasz dziewczyne nr 2. Proponujesz jej spotkanie. Raz, drugi, trzeci . NIE, NIE, NIE (zaczynasz rozumieć, że część NIE to wymówki) 3. Spotykasz dziewczyne nr 3. Proponujesz jej spotkanie. Raz, drugi, trzeci . NIE, NIE, NIE (masz już w nosie, czym się dziewczyna tłumaczy - liczy się końcowe NIE) 4. zaczynasz myśleć, że robisz coś nie tak, no bo przecież inni się jakoś umawiają. 5. Przestajesz proponować wprost, a zaczynasz się bawić w jakieś bliżej nieokreślone relacje, czyli np. gdzieś tam wychodzisz z dziewczyną, ale broń Boże nie w charakterze randki. Po prostu szwendasz się z nią , raz, drugi, trzeci. Zapytać nie zapytasz bo ... idzie nieźle , nie chcesz znowu tych przeklętych NIE, słyszeć. 6. Powiedzmy, że wpadamy po uszy, ale nasza "koleżanka" nie takiej relacji oczekiwała. Wciska nam kit, że przecież byliśmy kolegami. 7. Tu już facet staje się w ogóle nieprzewidywalny. Nie zapyta ani wprost, a i będzie wiedział, że "kolegowanie" do niczego nie prowadzi. Będzie podejmował mniej lub bardziej nieracjonalne decyzje :P Jasne, wszystko to piszę w scenariuszu pesymistycznym ![]() Faceci, owszem , z natury są / bywają konkretni, ale tylko i wyłącznie wtedy gdy trafiają na ODPOWIEDNIĄ kobietę. Gdy trafią na 2-3 nieodpowiednie to całe to ich bycie konkretnym zostaje poddane w wątpliwość. Ktoś życzliwy im może powiedzieć, że np. działają zbyt wprost, że powinni wolniej, albo sami dojdą do wniosku, że powinni inaczej skoro nie wyszło. Reasumując - cała koncepcja bycia konkretnym zaczyna się walić. Łatwiej też być konkretnym gdy się wybiera stół czy krzesło, a trudniej gdy się wybiera kobietę, zwłaszcza jeśli wcześniej to okrasimy ![]() Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-06-21 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez gamblenka Czas edycji: 2015-06-21 o 23:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Znam przyklad gdzie facet miał bardzo malo czasu plus do tego dlugo sie zakochiwal. I nie to ze mu sie dziewczyna nie podobala, bo mu zalezalo itd. Dziewczyna mu mowila wprost jak jest a on nadal niezdecydowany. To juz raczej niereformowalny przypadek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() Co do drugiego akapitu.... może po prostu chcieli umówić się ze mną z braku laku? Jestem otwartą i rozmowną osobą, z każdym porozmawiam ciekawie, więc może chcieli ale nie za bardzo. Czasem sobie myślę, że po prostu nie mam tego "czegoś". Niektórzy mają, a ja nie ![]() Choć zauważyłam że nawet najbrzydsi faceci z mojego otoczenia są sparowani ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() Wolę takie co jak obieca, zadzowni, codziennie napiszę (no chyba że naprawdę nie może), konkretnie się umówi na jedną drugą i trzecią randkę.... Ale ciężko , oj ciężko o taki przypadek ![]() Przeważnie chcą się spotykać ale co 3 tyg, bo brak czasu, lub dzwonią co 3 dzień i odpisują co któryś. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nic nie jest z Tobą nie tak, raczej z facetami. Znam pełno ładnych i fajnych dziewczyn które są same i nie mają adoratorów. Mi się wydaje, że to wynika z tego, że za mało się staramy, nawet przecież ktoś tu napisał że jako facet oczekuje, by laska go zaprosiła na drugie spotkanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
pisałam z chłopakiem juz dość długo, pierwszy raz mieliśmy się spotkać to zaspal, ok rozumiem zdarza się. drugi raz był bardzo zmęczony, ok wiem ze ciezko pracuje. ale trzeci raz zapomniał. i przeprasza i pyta się czy mam dzisiaj czas. żarty sobie robi co? usunęłam jego numer, nie mam czasu na takie znajomości :/ trochę szkoda bo fajnie się gadalo.
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Mroja to miasto na W , to jest to miasto na W ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Takiego podejścia też nie cierpię. Nie chcę się umówić wcale, doskonale o tym wiem, ale nie powiem, że nie chcę, tylko, że "nie mam czasu". :/ Ja nie wiem, czy ja jestem jakaś dziwna, ale jakbym nie miała ochoty to bym powiedziała, że nie mam ochoty, a nie "nie mam czasu" i niech ta druga osoba rozkminia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.