![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fitomed górą - Aromatyczne płyny do nawilżania i wygładzania twarzy
Potwierdzam - fitomed górą!
Zamówiłam 3 płyny do twarzy - różany, pomarańczowy i lawendowy. Gratiś dostałam pełnowymiarowy płyn pomarańczowy, próbki: płynu do kąpieli, żelu pod prysznic,balsamu do ciała i żelu do higieny intymnej. Płyny do twarzy przepięknie pachną, zwłaszcza różany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
beliczku szkoda, ze nie kupilas jeszcze jaśminowego, ten to dopiero jest fajniusi, jego nie ma na stronie, ale mozna zamowic droga meilowa
![]() Przy nastepnym zamowieniu koniecznie pamietaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz kiedy będę zamawiała kosmetyki do kąpieli to zamówię je mailem zapytam o ten jaśminowy. jestem w wielkim i pozytywnym szoku co do jakości tych kosmetyków. Ciekawe ile za takie cudeńka zaśpiewałby sobie Dr. Hauschka (który notabene mnie nie zachwyca) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, wlasnie wczoraj przyszla do mnie paczka od Polleny Aromy. zamowilam sobie zestaw domowy olejkow eterycznych i do tego olejek swiateczny , ktory ma pachniec jak prawdziwa choinka. Mam sztuczna i chcialam na swieta, ale szwagier jak byl przed swietami w Pl zapomnial zabrac moja paczke ze soba do Niemiec. Dopiero jak pojechal na swieta to jadac po swietach spowrotem ja zabral ze soba. Spozniona, ale co tam moze sobie pachniec chionka nawet po swiatach hihihi. Wczoraj juz zrobialm mieszanke na przeziebienia i katar, bo maza cos bralo. No, ale ja sie rozpisalam, a nie o tym chcialam. Jak zwykle do zamowienia dostalam ten ich maly katalog. Wczesniej tak go nie studiowalam pod wzgledem kosmetykow, bo jak wczesniej pisalam troche sie zroczarowalam. Ale wlasnie jakos mnie wziela, zwlaszcza ze zobaczylam wode rozana i lawendowa, a ostatnio ´pisalaysmy sobie o tego typu wodzie, ale od Fitomedu. Jak zdazylam zauwazyc Fitomed ma ja w palastikowej butelce o nie zbyt ciekawym desainie(czy jak to sie pisze). Pomyslalam sobie ze moze nastepnym razem zakupilabym wode od Aroma Pollena, bo jest ona w szklanych butelkach, wyglada jak perfumy. Uwielbiam szklane opakowania, a potem jakby mi sie skonczyla i znow bym chciala, to moge kupic taniej w Fitomedzie i przelac. Co wy na to?
http://shop.pollenaaroma.com/ zobaczcie jakie sliczne butelki i tutaj woda ta jest tansza bo jest jej 100ml, w katalogu chca za nia 46,16zl za 200ml. Pisza o niej ze powstala z destylacji platkow rozy damascenskiej, lub w przypadku lawendowej z destylacji prowansalskiej lawendy. Chyba to orginalana woda co? Tak sie robi takie wody? Czy moze ta z Fitomedu jest inaczej robiona i jest lepsza? Ja sie zawiodlam na tej firmie, jesli chodzi o kosmetyki, tyle w niej natury co w kazudym innym drogeryjnym kosmetyku(no przesadzialam, jest troche wiecej tej natury), ale Fitomed ma calkiem naturalny sklad, wiec jak mi radzicie? Jak sie robi taka wode? Jesli to bedzie to samo co w Fotomedzie, to moze bym sie rzucila, bo ja uwielbiam szklane opakowania. Wlasnie woidzie, ze jak sie wejdzie na ta stronke to sa promocje, kliknijcie na nowosci(jest ten sam link) i tam bedzie ta woda gdzies w polowie strony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Monika ale ta woda rozana Polleny kosztuje ok. 35PLN za 100 ml a Fitomedu ok. 10 PLN za 150 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Przyznam się Wam, że płynu różanego używam do całego ciała po kąpieli a przed nałożeniem balsamu do ciała. REwelacyjnie koi wysuszoną kaloryferowym ogrzewaniem skórę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
przeglądam ostatnie wątki i mam nieśmiałą sugestię: może by utworzyć nowe forum lub podforum o nazwie "Ekologiczne" (w domyśle kosmetyki) lub "Ekologicznie" (dla szerszego ujęcia naturalnych sposobów pielęgnacji, czy też, mówiąc kolokwialnie "zdrowego odżywiania" etc...)
![]() Albo chociaż kategorię kosmetyków naturalnych na KWC.. ![]() Widzę także, że wątek cudownych tabletek na zmarszczki ![]() ![]() Cio Wy na to..? ![]()
Rodzina: "Nie wyrażamy zgody na sekcję zwłok XY" Klinicysta: (podanie do Zakł.Patomorfologii) "Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.." ------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Zobaczcie o przypadkiem znalazlam
http://www.herbastudio.pl/pl/prod_wody.php nie jest to Fitomed, ale ta cena calkiem niezla. Ciekawe czy napewno to natura? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Właśnie odstałam maila, z Firomed. Jaśminowy płyn do twarzy jest już wycofany z produkcji i nie można go ani kupić ani otrzymać jako gratisu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
A co sądzicie o maseczkach, warto je kupić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Oj przegladam te stronki i coraz bardziej sie napalam. Ja teraz z innej bajki. W sylwestra zrobilam zakupy przez internet na niemieckiej stronce Zaji www.kosmetik.globalshop.de Corka babki u ktorej wynajmujemy ma 8 stycznia urodziny i chcialam jesj zrobic prezent. Kiedys dalam jej pare probke i bardzo spodobal sie jej krem do rak z serii AretinaQ. Zakupilam go nawet w Pl , ale teraz chcialam kupic tutaj, bo opakowanie ma niemieckie napisy. Dokupilam jej tez krem na noc i pod oczy, a sobie balsam z kozim mlekiem. Skonczylam balsam oliwkowy, ktory zakupilam w PL i chcialam ten wyprobowac. Wczoraj przyszla paczka i wiecie co? Bardzo milo sie zaskoczylam. Otwieram karton, a tam wszystko zapakowane w orginalana czerwona reklamowke Zaji. W srodku oprocz moich kosmetykow, to jeszcze probka kremu do rak z kozim mlekiem, plynu do higieny intymenj z nagietkiem, zelu na celullit i balsamu tego w zoltym opakowaniu. Chyba jeszcze jaka probka byla, tylko nie pamietam jaka hihihi. Oprocz tego ulotki po niemiecku z calej serii AretinaQ, zeli do hig intym. Ulotka produktow z kozim mlekiem i ulotka z tonikami. Wszystko zapakowalam w ta orginalna reklamowke. Ulotki zostawilam i probki tez i zawizalam dlanie wstazka. Taki a´la worek zrobilam. Bardzo fajnie wyglada. Nie spodziewalam sie ze Ziaja zrobi mi taka niespodzanke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Szampon z Fitomedu, uratował mi życie, strasznie łuszczyła mi się skóra głowy ....poprostu śnieg ....i to nie był łupież LRP, Vichy było jeszcze gorzej...płakałam dniami i nocami dopiero po recenzjach wizażanek kupiłam szamponik i już będzie ze mną chyba na zawsze!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
niezbyt jeszcze mam wprawe w przyrządzaniu domowych miksturek, ale znalazłam tu: www.primavera.com.pl olejek eteryczny jaśminowy (tylko gdzie są ceny?) i zastanawiam się, co by wyszło, gdyby sporządzić tonik/płyn do przemywania twarzy na bazie tego olejku
![]()
Rodzina: "Nie wyrażamy zgody na sekcję zwłok XY" Klinicysta: (podanie do Zakł.Patomorfologii) "Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.." ------------- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
A toście mnie dziewczyny uratowały!!!
![]() Właśnie planowałam zakup toniku rosarium Dermiki. ( 32 zł w necie ) Czytałam na biochemi o tych różanych cudach. Byłabym wydała 100 zł na 300 ml toniku, a tu proszę, zamówiłam sobie ten hydrolat 500 ml za 40 zł. Zresztą Basia pisała na biochemii, że sam hydrolat jest jeszcze lepszy niż wszystkie płyny i toniki różane. Można go stosować do porannego zmywania twarzy jako jedyny preparat. W każdym razie świetny wątek. Duuużo informacji i linków. Jestem zachwycona. Dzięki. Złożyłam mailem zamówienie na większą ilość kosmetyków fitomedu. Może i mnie się jakiś gratis dostanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Kate 30 czy dostałaś już potwierdzenie na e-maila o zamówieniu?
Ja zamówiłam kosmetyki w niedzielę a w poniedziałek wysłałam pieniądze na podane konto i do dnia dzisiejszego nie mam ani potwierdzenia ani paczki. Zastanawiam się czy nie napisać do nich,ale nie wiem na jaki adres e-mail? Na stronie sklepu jest tylko nr telefonu - może ktoś zna e-mail. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
fitomed@fitomed.pl
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Doroti dziękuję za informację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Napisali mi że potwierdzenie wyślą jak dostaną pieniądze i wtedy wyślą paczkę i potwierdzenie. W ciągu dwóch dni od otrzymania przelewu.
No rzeczywiście kontakt mailowy świetny, a możliwość zamawiania produktów w wybranej objętości to dopiero. Fajniście!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dr Beta z Polleny Aromy nie ma? Oni zawsze mieli taniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() a na razie czekam na tę wodę różaną Fitomedu, tylko jakoś nie wiem o jakich pojemnościach mówicie, jakoś nie zauważyłam różnych pojemności... Weszłam na stronę sklepu i tam tylko jedna pojemność była, nie wiem, gapa ze mnie ![]() Wejdę jeszcze raz, bo też wolałabym większą butlę od razu, może uwzględnią mi poprawkę do zamówienia... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Następnym razem zamówię chyba po parę litrów wszystkiego ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ja dostalam przesylkę tydzień po dokonaniu wplaty, ale plyn różany jest naprawdę fajny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam dziewczyny. Czytam na forum różne informacje od jakiegoś czasu. Utknęłam jakiś czas temu na Biochemii. Nie przypuszczałam, że wpadnę w nałóg - ale ogarnęła mnie jakaś obsesja dot. pielęgnacji. Już jakiś czas temu zaczęłąm bardziej krytycznie podchodzić do wszelkich cudownych kremów itp. Na szczęście mój dotychczasowy sposób pielęgnacji ( mimo braku wiedzy nabytej niedawno i cały czas nabywanej) był w miarę sensowny. Jeszcze nie zrobiłam sobie sama żadnej mikstury ale czekam na kwas askorbinowy i ukręcę sobie serum z wit. C. Chcę Wam wszystkim podziekować, szczególnie tym doroślejszym 18-latkom za te wszystkie informacje. Ten wątek spadł mi z nieba bo nie wiedziałam jakie, najbardziej naturalne, płyny wybrać a tu niespodzianka. W poniedziałek zamówię i mam nadzieję, że będzie OK.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Fitomed ma tez strone ze sklepem Kosmetyka Naturalna,mozna polaczyc zamowienia u nich z obu opcji przedstawionych w necie zeby obnizyc koszt przesylki
![]() ![]() ![]() Boje sie sama kombinowac bo juz mam nauczke po miksturze pichtowej,ktora tylko zaszkodzila -ale tak to maja wrazliwcy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.