![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staramy się o drugie dziecko
Cytat:
Nie z Radziem udało się od razu, wystarczyło pomyśleć, podziałać raz i się udało ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Nam się udało w pierwszym cyklu
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja to uznałam za cud. No ale może i kolejny cud się zdarzy, fajnie by było ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Moje dane. Imię Agnieszka wiek 22lata i mam 2.5 letniego syna Patryka który urodził sie 8.10.2012 roku. Jak kupie testy owulacyjne to tez zacznę kontrolować cykl. Przed pierwsza ciaza dokladnie wiedziałam kiedy mam owulacje, a teraz okres raz sie spóźnia a raz jest wczesniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Puk, puk jest tu ktoś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ja chwilowo, ale zaraz znikam bo będziemy z małżem oglądać film
![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ja też na sekundę, bo w końcu mamy spokojny wieczór z mężem i trzeba to wykorzystać
![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
To powodzenia! Oby sie udalo! Ja też znikam i odezwe sie później!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Justyna 26 lat, mama hani 15 miesięcy ur. 5.04.2014, starania wstępnie od jesieni
![]() A mój mąż pojechał nad jezioro, na niby kawalerski, a ja siedzę u rodziców. I normalnie wszyscy śpią, moje dziecko tez ! ![]() Groszek ja teraz po porodzie tez zawsze dokładnie wiem kiedy mam owulacje. My jak zaczniemy się starać, to na pewno na początku na luzie. Żadnego monitorowania, obserwowania cykli, żadnych testów. Ot tak pójdziemy na żywioł ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Ja tez chwilowo jestem
![]() ![]() Stefan89 tez bym chciala takie starania bez spiny, ale zawsze mi sie w glowie wlacza kalkulacja, czy to dni plodne, czy nie ![]() W ogole wyglada na to, ze wiekszosc z nas startuje ze staraniami od jesieni! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ja chce dziewczynkę wiec musze monitorować cykl
. Jesli sie nie uda i będzie chłopczyk to tez bede kochać i najważniejsze, żeby było zdrowe,b ale bede wiedziala ze sie starałam o dziewczynkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Ja przed jesienią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Witam nowe staraczki. Ja w końcu mam chwilę na internet. Wczoraj mieliśmy mały remont, wstawialiśmy drzwi w mieszkaniu. Możecie sobie tylko wyobrazić co było po ich wstawieniu
![]() ![]() A i super pomysł z tą naszą listą ![]()
07.12.2012 Filip ![]() Edytowane przez marylinka24 Czas edycji: 2015-06-27 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Groszek my tak celowalismy w syna i sie udalo, a teraz bedziemy tak jak Wy probowac dziewczynke
![]() ![]() Marylinka wspolczuje zamieszania z remontem, bo pewnie bedzie ten kurz wylazic jeszcze kilka dni.... Macham Wam z drogi do pracy, deszcz pada, nie chce mi sie, kaaaaawy potrzebuje! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Misiula w weekend pracujesz? Współczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Witam weekendowo
![]() ![]() żyję jeszcze aczkolwiek moja połowa twarzy jest spuchnięta, mam antybiotyk na 10 dni i żywię się tylko wodą i jogurtami pitnymi. Moje dane: Milena 27 lat, córka Natalia ur. 24.12.2013,starania od 2016 r. Mojej małej też wychodzą zęby, ostatnia czwórka i wszystkie trójki na raz ![]() Ja nie prowadziłam obserwacji cyklu, po prostu korzystaliśmy z siebie ![]() A co do remontu to już mam od miesiąca, może zdążymy skończyć zanim wrócę do pracy. Miłego dzionka Wam dziewczynki życzę ![]() ----- Oj ja też bym się kawy napiła a nie mogę ciepłego pić;( Edytowane przez NeverKnow Czas edycji: 2015-06-28 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
co do remontów to my po powrocie z wakacji, na które wybywamy za tydzień będziemy demolować cały dół domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 | ||
Raczkowanie
|
Niestety, 2 weekendy w mcu mam pracujace, ale 3 dni w tyg
wolne ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kaska remont przez pol roku? ![]() Dokad sie wybieracie na urlop? My dopiero od 10.08 mamy wolne Cytat:
Urodzaj Natalek u nas na watku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Hej!
Można dołączyć? Fajnie, że jest taki wątek ![]() Jestem mamą 13 miesięcznego synka, z Tżtem już dawno ustaliliśmy, że chcemy małą różnicę wieku, mieliśmy starać się od marca, na razie średnio idzie, bo trochę ginekologicznych zawirowań było, no i TSH mam do zbicia... Ale chciałabym żeby jak najszybciej się udało ![]()
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lecimy do nowego jorku ![]() ![]() ![]() Inezz witam ![]() ![]() ja miałam niedoczynność, później nadczynność ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2015-06-28 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
takkkkk
![]() póki co mam zawał na myśl o tym, że moje wszędobylskie dziecko ma wysiedzieć 9h lotu ![]()
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Kaśka super wakacje! Lecicie gdzieś do rodziny, znajomych czy o tak sobie na wycieczkę ?
![]() Ja remonty uwielbiam i kocham! Jestem tym typem człowieka co cały czas by remontował i zmieńial. A u ciebie jeszcze taka duża zmiana ![]() Inezz ![]() Moje dziecko nie spało w dzień. O 19 ledwo na oczy patrzyła. Marudzenie, płacz, krzyk i po 2 godzinach się udało. W takich chwilach marzenie o drugim dziecku trochę przygasa ![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Kaska- hmm nie mam stwierdzonej niedoczynności - TSH 4,2 - lekarka mi powiedziała, że do zajścia w ciążę trzeba zbić, na razie mam mala dawkę i na początku lipca jak zrobię badania to zobaczymy czy cos spadło...
Zazdroszczę Nowego Jorku, USA ogólnie jakos mnie nie pociąga, ale NYC chętnie bym zobaczyła 😊 Stefan- ja mam bardzo grzecznego i kochanego synka, ale zr spaniem tez nieraz mamy problem i w takich sytuacjach tez się zawsze zastanawiam jak ja dam radę z dwoma marudami 😄 Więcej o mnie- mam na imię Kasia, 30 lat, starania można powiedzieć, że są w toku 😊 nie wiem co jeszcze chcecie wiedzieć 😊
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Inezz moja Hania to żywe srebro, wszędzie jej pełno, jest bardzo radosna i mądra, no ale niestety nerwus z niej tez niezły. Kiedyś to się nawet tym martwiłam, myślałam, ze to jakiś objaw choroby czy coś, bo wszystkie dzieci ładnie jeżdżą w wózku albo chodzą z mama za rączkę, a Hanka kładzie się na środku chodnika, piszczy i wali pięściami w chodnik. Albo jak klocki nie tak ułoży jakby chciała, to zaraz rzuca wszystkim i we wszystko co ma pod ręka. Staram się wyciszać, tłumaczyć, pomaga, ale chwile musi być krzyku. Od pediatry usłyszałam, ze ot taki jej charakter
![]() ![]() ![]() No ale teraz jak śpi i na nią patrzę, to nie zamieniłabym ja na żadnego innego aniołka ![]()
![]() |
#118 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje miało to samo, od kilku dni tak ma że nawet jak w dzień śpi ładnie i usyna bez problemu to zaśnięcie na noc to jakaś masakra ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
Witaj, fajnie że jest nas coraz więcej ![]() Wczoraj praktycznie cały dzień spędziliśmy poza domem u znajomych, zjedliśmy wspólnie obiad i tak zleciało. W weekend rzadko mam czas na wizaż ale jestem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Jeżeli kogoś pominęłam to z góry przepraszam i proszę o przypomnienie się ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ehhh tz dzis rano pojechal na tydzien na szkolenie, jak sobie pomysle, ze musze wszystko w domu sama ogarniac to... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.