![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa
dziękuję kochane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
szokolatte - ach ten Zakrzówek
![]() Dziewczyny, a jak u Was temat fotografów? Kogo macie, jakie ceny? Bo jak tacy z naprawdę świetnymi zdjęciami przesyłali cenniki, to trochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
cornflower_girl,
a Tandeta! No nie wiem, w sumie dawno tam nie byłam, ale od kilku lat nie robię tam zakupów, drogo, nie ma takich promocji czy wyprzedaży jak w galeriach handlowych, nie mówiąc o tym, że jak sama nazwa wskazuje to jednak tandeta ![]() ![]() weronika9999, zrób te fale retro koniecznie na plener! Takie zdjęcia to jednak pamiątka na całe życie i kiedy zrobisz jak nie na własny ślub. Podeślę Ci na priv fajnego linka, nie do fryzjerki, tylko niestety do fotografa ( w sumie kiepskiego), ale plener retro bardzo udany, a to, co na głowie ma panna młoda to wg mnie wymiata. Też mi się przypomniało, że mistrzem od takich skomplikowanych fryzur jest pani Danuta Płatek - mistrzyni fryzjerstwa, z salonu w Pasażu Bielaka, ale to już pani mająca lat ponad 70! Był o niej reportaż w Wysokich Obcasach. Nie wiem czy nadal upina włosy, ale może wyszkoliła swoje podopieczne?... Anijka, moim przyjaciołom robili zdjęcia tak: 1. Mateusz Zamojski ( piękne zdjęcia w górach!) 2. Łukasz Lisiecki ( ceny powinny być bardzo przystępne) Mnie się podoba bardzo Mietek Małek, też rewelacyjny plener w górach! Ale nie wiem jak cenowo. Ja mam czasem takie zrywy, że nałogowo oglądam fotografie ślubne i dodaję gdzieś do zakładek, bo swego czasu sama miałam zapędy fotograficzne i zastanawiałam się czy takim fotografem nie zostać. Mogę Ci przesłać te moje linki na priva, ale nie mam pojęcia jakie mają ceny. Myślę też, że nie warto szukać fotografa w samym Krakowie, tylko wziąć pod uwagę obrzeża, Beskidy, Częstochowę, kogoś ze Śląska, cenowo wyjdzie taniej na pewno, a też mogą mieć fajne pomysły na plenery. Ja kiedyś bym chciała plener w górach, więc myślę o takim fotografie, który zna góry, nie tylko oblegane Morskie Oko i potrafi te góry ładnie pokazać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, długie i piękne pastelowe kreacje mignęły mi w Peek & Cloppenburg w Galerii Krakowskiej. A kojarzysz stronę welonik.pl? Tam jest sprytna opcja wyboru fotografa wg lokalizacji i są podane widełki cenowe.
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajna jest np. Fabryka Kreatywna, ale to już koszt powyżej 6500 bodajże. cornflower_girl - dziękuję, przydatna wyszukiwarka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
cornflower_girl,
to może się ta Tandeta zmieniła od czasu jak tam bywałam. Spróbuję zobaczyć co tam mają. Peek & Cloppenburg - mówisz? Nawet nie przyszłoby mi do głowy tam zaglądnąć. Dzięki za pomysły! ![]() Anijka, to już wiem jaki styl preferujesz ![]() http://oferia.pl/zlecenie/item918838...dziernika-2014 Nie wiem czy się link pokaże... Dodajesz zlecenie i ludzie wysyłają Ci oferty, z cennikiem. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
My fotografow mamy z ma-me.pl
![]()
![]() |
#99 |
PeeeMaa!
|
My będziemy mieć 3 na około 60-80 gosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Wow
![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny pożalę wam się tutaj bo jest mi tak źle, a już nie chce płakać do narzeczonego bo też się tym przejmuje i ma przez to, wszystko sam na głowie. Na panieńskim złamałam nogę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
O jezu, współczuję....Mega pech
![]() Nie pozwól, żeby kule Ci zepsuły wesele! - wiem, że łatwo się mówi, ale myślę, że to jednak jeden z najważniejszych dni w Twoim życiu i na pewno będzie pełno pięknych chwil, które Ci pozwolą o tych nieszczęsnych kulach zapomnieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Oj, tak mi przykro! Na pewno jesteś teraz zrozpaczona, ale jestem przekonana, że to i tak będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu
![]() Poza tym, można z tego zrobić wiele romantycznych i pełnych miłości chwil - może dogadajcie się z księdzem, czy np narzeczony może Cię zanieść do ołtarza? ![]() Wiem, że teraz jest Ci bardzo smutno i płaczesz non stop, ale uwierz mi, że wszystko wyjdzie idealnie, zobaczysz! Trzymam kciuki, żebyś szybko podczas tego wyjątkowego dnia zapomniała o swojej nodze i była szczęśliwa i uśmiechęta pomimo niedogodności ![]()
![]() |
#104 |
PeeeMaa!
|
bardzo ci wspólczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znazłam filmik ślubny, w ktorym panna młoda miała podobny problem - wyszło naprawdę wzruszajaco i uroczo. Wiem, że kule nie są idealnym dopełnieniem ślubnego image'u, ale na pewno nie przeszkodzą Ci w tym, żeby Wasz dzień był piękny i wyjątkowy - przysięga, radość , zabawa weselna. https://www.youtube.com/watch?v=Nlal_j2fYJI
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
PeeeMaa!
|
Cytat:
Ja się własnie wczoraj z przyjaciółką śmiałam, że pewnie tak popijemy na panieńskim, że sobie coś złamię. I opowiadała mi sytaucję, że jej znajomy na kawalerskim pobił się z innymi i każdy z tych facetów co byli na kawalerkim miał coś połamane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I pięknie wyglądało to wniesienie do kościoła no i świetny pierwszy taniec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dzięki, naprawdę mi lepiej jak czytam wasze posty, może nie będzie jak sobie wymarzyłam ale dzięki temu filmikowi to wejście do kościoła już mnie tak nie przeraża. Popłakałam się na tym filmiku - jest mega wzruszający . Myślę że znalazłam sposób na wejście do kościoła i po tym filmiku zdecydowałam że będę stać na przysiędze - dziewczyna dała radę to ja też dam.
![]() Naprawdę lepiej mi po waszych postach. Dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() PS. doradzam wszystkim wieczory panieńskie 6 tyg. przed ceremonią. ![]() PS. II kashia001 my stawiałyśmy ze świadkową, że padnę na twarz i jedynkę trzeba będzie wstawiać ![]()
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rada bardzo mądra - ja na 4 tygodnie przed ślubem uszkodziłam sobie rękę - było ryzyko operacji, chodziłam w szynie i kombinowałam - na szczęście na ślubie i weselu byłam bez niej, miałam trochę niesprawną rękę. Rozumiem, że z nogą masz o wiele więcej zmartwien ![]() PS. Jak usłyszałam, że TŻ ma na swoim kawalerskim na 2 tygodnie przed skakać ze spadochronu, to głośno oponowałam. Na szczęście chłopaki wybrały inne sporty ekstremalne ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
PeeeMaa!
|
Wszystko będzie dobrze na pewno
![]() BTW ja mam zamiar na pewno z miesiąc wcześniej zrobić panieński bo znając mnie to tez możliwe ze sobie coś zrobię. (Odpukać ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Chudziaszek - super, że udało nam się poprawić Ci nastrój i pokazać całą sytuację też od innej strony
![]() Też widziałam ten filmik już jakiś czas temu i jest bardzo, bardzo wzruszający ![]()
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Chudziaszek, trzymam kciuki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Chudziaszek, niech ten film będzie inspiracją, chyba cudnie będzie jak Pan Młody wniósłby Cię w tej sytuacji do kościoła i przed ołtarz. A kulami się nie przejmuj.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
A co planujecie na panieński?
![]() |
![]() |
#115 |
PeeeMaa!
|
My raczej w restauracji wynajmiemy sale i tam posiedzimy popijemy i potańczymy nic szalonego :p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ja się zdam na pomysłowość mojej świadkowej
![]()
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
PeeeMaa!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie to idealna ilość osób na wieczór panieński
![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
U mnie raczej podobnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.