|
|
#92 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Ambitne wizażanki część 6
Cisza przed burzą, każda czeka na rozwój akcji
|
|
#94 |
|
Imperatorowa Undi I
|
Jak nie wiadomo o co chodzi tzn. Że Undi jest zmęczona i nie wie co pie... Gada
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja się próbuję uczyć, ale średnio mi to wychodzi ![]() witam też nową osóbkę, ja zdaję na aplikację, także obie nie wybrałyśmy sobie zbyt łatwiej ścieżki zawodowej![]() no i tak poza tym to martwięsię o kota ale załatwia się co dwa dni, mniej je. niby zachowuje się normalnie bo się bawi itp. ale no to załatwianie się i niejedzenie jest martwiące
|
|
|
|
|
#97 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że masz dobrego weta ![]()
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No robię testy, test z 2013 roku napisałam na 95 pytań a 100 zalicza Mam świetnego weterynarza robiła nam sterylizacje i juz raz odratowała kota z sytuacji kryzysowej, gdzie zeszła do wagi niecałych 2kg, bo sie tak zatkala. Pomogły jej dopiero 2 lewatywy i pare kroplówek no ale czego nie robi sie dla swojego najkochańszego pupila
|
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Cytat:
ja niestety 3 lata temu popełniłam błąd, zaufałam złej osobie i nigdy sobie tego nie wybaczę
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalają te testy osobowościowe wybierz jedno zdanie najbardziej i najmniej do ciebie pasujące z czterech praktycznie identycznych wtf
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ostatnio siostra D. mi tłumaczyła na czym to polega i poczułam się prawie, jak moja babcia, jak ja jej tłumaczyłam, jak wysyła się smsy. Cytat:
|
|
|
|
#102 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
|
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A kot biedactwo... Skoro to już druga taka sytuacja, to potrzebuje na prawdę dobrej ręki. Dużo zdrowia! |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój kotek niestety wyszedł i nie wrócił już prawie półtora roku temu. A zawsze siedział na parapecie albo w domu
![]() Ciekawa jestem czy otworzą kierunek, na który chcę iść jako drugi. Ale z drugiej strony studiując jeden kierunek mogę pracować a od poniedziałku idę do pracy, tylko nie wiem której Do rana muszę zdecydować.
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja po weekendzie wezmę się chyba za francuski znów
Dziewczyny, pracowała któraś w call center? Mnie nigdzie indziej nie chcieli przyjąć a tutaj mam 4 propozycje i jutro jeszcze rozmowa Wiem, że to lipa, ale jak na pierwszą pracę (no mam w CV jedną pracę już, ale to tydzień tylko... |
|
|
|
|
#108 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co się stało? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jak koty mogą wychodzić to właśnie tak może być niestety ![]() oo możesz ![]() Cytat:
może w pracy z ludźmi taka praca się przyda w CV. ja ogólnie mam doświadczenie w dwóch pracach, ale żadna nie jest związana z moim zawodem więc w CV nie wpisuje choć na rozmowach kwalifikacyjnych wypłynął ich temat i stwierdzili, że nie dotyczy zawodu ale zawsze doświadczenie w pracy z ludźmi itp. ![]() no i do call center trzeba mieć cierpliwość wiem, że potrafią sporo zapłącić jak na taką robotę, ale cierpliwości sporo trzeba wypocić... miałam koleżankę to sobie nawet chwaliła, ale ona lubiła dużo gadać ![]() wg mnie żadnej pracy nie ma się co wstydzić, a jak potrzebujesz pieniędzy to już w ogóle lepiej wziąć cokolwiek, a ew. szukać dalej ![]() Cytat:
a teraz to test z idiotycznymi pytaniami no to zależy jak bardzo chcesz się zaangażować wg mnie jak chcesz zrobić to możesz zrobic totalne podstawy i zakreślić dokładnie ile i dokąd zrobisz kurs, żeby potem Cię ludzie nie ścigali ze chcą wiecej ludzie mają postawy roszczeniowe bardzo no i zobaczysz też czy Tobie to odpowiada i czy ludzie z tego korzystają
|
|||||
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
A, wybacz, nie ogarnęłam
![]() Scarlett, stwierdziłam, że to TEN moment, żeby odciążyć rodziców finansowo (w sumie do tej pory dostawałam miesięcznie od nich 200-400 zł, ale wolę żeby to dla siebie zostawili, a jakby chcieli dalej mi dawać to mogę wtedy po prostu odkładać), więc łapię cokolwiek. A nie wiem jeszcze, co będę chciała w życiu robić (choć doktorat mi się marzy, ale nie wiem co i jak jeszcze, od października zacznę się orientować może) więc kto wie, może się przyda jednak jakoś
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wydarzenie na fb, jak chcecie to zapraszam, minikurs to minikurs, nie wiem czego można się po nim spodziewać :P Wymyślę tematykę dokładnie i wrzucę w opis kursu, ruszamy 1.09
Jest za free tylko po to, by pokazać ludziom, że mogą się ze mną uczyć, bo tutaj póki co uczyć nie będę a chciałabym online nadal uczyć, przecież po coś uprawnienia zdobyłam
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie najbardziej denerwuje że pytania obejmują podstawowe dziedziny, a wynik wpływa na przyjęcie na szkolenie specjalizacyjne z dziedzin, z których nawet pół pytania się nie pojawia. |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Mogę dołączyć?
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Jestem studentką (od października będę na 5 roku), z całkiem nieźle sprecyzowanymi planami na przyszłość, teraz miałam miesiąc wakacji, ale z początkiem sierpnia chcę znowu wrócić do działania (nie lubię zbyt długo się regenerować
), zostawiłam sobie w I terminie jeden egzamin na wrzesień - największa kobyła, więc trzeba będzie się wziąć za naukę no i oprócz tego obiecałam sobie, że będę dalej się uczyć francuskiego
|
|
|
|
|
#115 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Założyłam snapa i go nie umiem używać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Pracował na słuchawce w banku niecałe 2 lata. Praca jak praca, kasy potrzebował. W banku się pojawiały konkursy/oferty pracy na stanowiska różne. I się załapał na informatyka. Trzepie dobrą kasę. studiów w tej dziedzinie nie ma żadnych. Ot tak lubi się bawić komputerowymi sprawami. A, że go znali, pracował już tam wiedzieli, że solidny to dostał fajne stanowisko. I mam jeszcze z 3 takich znajomych, którzy zaczynali i potem się łapali na wyższe "stołki".ja sie zapisałam i czeeekam Cytat:
![]() Co studiujesz? Wracam po pracy i sobie zawsze wątek czytam na telefonie i już nie odpisuję Byłam w bibliotece rano, bo zamykają na sierpnień. Trochę literatury do mgr przytachałam. Ogólnie to od ponad miesiąca nie byłam w tamtej części miasta (który każdy uważa za centrum ) i się czułam dziwnie. Taka daleka wyprawaA teraz się biorę za prasowanie i sprzątanie trochę. Wstałam dzisiaj po 8 i mam dużo czasu przed pracą
|
|
|
#116 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może bym sobie odświezyła Cytat:
![]() Cytat:
co prawda ja musze znać całość mojej dziedziny, ale z drugiej strony każdy korzysta z pomocy dostępnych na wyciągnięcie ręki zawsze, bo przepisy się zmieniają i ooo, także nauka głupiego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wyprawa niezła no ale to możesz usiąśc i pisaćdziś jest super pogoda ![]() muszę nauczyć się wstawać rano, bo lubię sobie pospać i tracę dzień :/ a przynajmniej część czasu dla siebie... Undziak, myślisz, że robienie testów pomoże mi to zdać? w sensie, czytanie aktów to mega strata czasu, bo na to schodzi, a niektóre mają 200 stron z drugiej strony się zastanawiam czy pytania się wyczerpią i czy jest szansa, że ponad 100 pytań powtórzy sie tych co są w tych testach no ogólnie mam 20 tys. pytań |
|||||
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
ParoleParole, ScarlettO tak jednolite magisterskie - prawo
Temat pracy magisterskiej już mam wybrany i zgłoszony do promotora, więc chciałabym też pod koniec września zająć się literaturą i pomyśleć jak to ma wyglądać
Edytowane przez tubisiowy_klem Czas edycji: 2015-07-31 o 13:22 |
|
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie ukrywam, że marzy mi się radcowska
Edytowane przez tubisiowy_klem Czas edycji: 2015-07-31 o 14:51 |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy mogę linkować
https://www.facebook.com/itysia tu będziesz na bieżąco A te dwa czasowniki na mieć to nie synonimy ? Bo na być są trzy xD Ale coś wymyślę, startujemy pierwszego września
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

ale załatwia się co dwa dni, mniej je. niby zachowuje się normalnie bo się bawi itp. ale no to załatwianie się i niejedzenie jest martwiące
Mam nadzieję, że masz dobrego weta
no ale czego nie robi sie dla swojego najkochańszego pupila

Do rana muszę zdecydować.