Seks na pierwszej randce, dlaczego kobiety to robią? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-20, 21:23   #91
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Dot.: Seks na pierwszej randce, dlaczego kobiety to robią?

Ooo to wątek dla mnie :P

Swojego czasu szukałam partnera przez internet, stałego partnera !

Właściwie konto na poratlu miałam jakies 2 lata, spotykałam się z różnymi mężczyznami (jestem dość wybredna więc ciężko mi było znaleźć kogoś odpowiedniego więc to troche czasu zajęło:P ) z jednym przespałam się na pierwszym spotkaniu no i kurcze... nie uważam się za szmate, o ile pamiętam to uprawialiśmy seks i nikt mną podłogi nie wycierał. Seks był ze wspólnej inicjatywy, po prostu to była chemia nie do opisania, poza tym on był tak nieziemsko przystojny, że ciężko było mi się oprzeć (nie to żebym chciała się opierać ) Później spotykaliśmy się troche czasu, nie tylko uprawiając seks ale doszlismy do wniosku że nic z tego nie będzie i teraz jesteśmy normalnymi znajomymi. Bardzo miło to wspominam.

Mojego obecnego partera poznałam pośrednio przez internet (mieliśmy wspolnych znajomych ale pierwszy raz rozmawialiśmy przez internet, dopiero poźniej spotkaliśmy sie u znajomych na imprezie) Też była chemia, wtedy się całowaliśmy na pierwszym spotkaniu (gdyby były warunki mogłoby to się skończyć troche inaczej), na trzecim juz poszliśmy na całość, raczej nie wiedząc o sobie za wiele. Po co miałam się opierać skoro miałam ochotę się z nim przespać? Zabezpieczyliśmy się odpowiednio więc twój argument z ciążą odpada.
No i co? Teraz jesteśmy szczęśliwą parą od ponad 2 lat a wszystko zaczeło się tak naprawde od tego nieszczęsnego seksu...
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:24   #92
201604250941
Konto usunięte

Powiem Wam, że ten przepis na nalesniki Gesslerowej jednak sredni, rwały się, musialam wiecej maki dac
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:25   #93
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Zawsze można odwrócić kota ogonem. Jak mężczyzna nie potrafi kobiety sobą zainteresować i oczarować, to może się przynajmniej jako mięso kopulacyjne przyda. Lepsze to niż zmarnować kilka godzin przygotowań i wybierania kiecki na nudziarza.

Nie uznaję przygodnego seksu i, tak szczerze, rozumiem frustrację, jeśli ktoś sie do mnie dostawia widząc mnie pierwszy raz na oczy (ostatnio jakby rzadziej mi się to zdarza, chyba się starzeję). Ale facet o takich poglądach ma chyba szansę jedynie u tych kobiet zainteresowanych przygodami, one zerkną na zdjęcie i będą miały gdzieś jego charakter i wywody.
Ja bym kogoś, kto się tak wypowiada o samotnych matkach, nawet do łóżka nie chciała, zakładając, że by mnie przycisnęło. Takich ludzi bardziej się boję, niż narkomanów w pożyczonej koszuli, dlatego ja akurat też jestem zdania, że lepiej się trochę poznać zanim przyjdzie co do czego. Ale co kto inny robi w łóżku, to jego prywatna sprawa.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:32   #94
Zarina81
Raczkowanie

mamy wolność wyboru
ja osobiście bym tego nie zrobiła ale to nie o mnie tu chodzi
może te laski po prostu lubią sex
może akurat ten raz to jakaś ogromna siła przyciągania i akurat teraz chemia dała o sobie znać
można by tu gdybać i gdybać
Zarina81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:38   #95
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez napakowanypaz Pokaż wiadomość
Różnie bywało, czasem propozycje wprost, czasem iluzyjnie, gdy odprowadziłem damę pod jej klatkę schodową to bywało zakończenie pocałunkiem i propozycją wejścia na kawę-drinka, i dotknięciem jej dłonią po moim pośladku przez spodnie, albo nawet rozporku, nie trzeba chyba dodawać jak miała wyglądać ta kawa.
dokładnie tak
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 22:21   #96
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stupid-girl Pokaż wiadomość
Expert pedigree obszernie wyjasnial o co chodzi z tymi procentami, ze to wcale nie jest 92% miesa w miesie tylko 92% w ogolnym jednym procencie miesa w procencie karmy tzn szynki.
ale nic sie nie martw-jest naukowo udowodnione przez ekspertow, ze mieso w miesie wcale nie jest takie dobre i lepsze jest zboze w miesie
i tylko indyk z outletu jest lepszy ale niestety ciezko osiagalny
Zboże w mięsie mówisz? A może te biedronki były karmione pszenicą?

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że ten przepis na nalesniki Gesslerowej jednak sredni, rwały się, musialam wiecej maki dac
A jaki to przepis? Użyłaś mąki z biedronek?
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 22:27   #97
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości