|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Seks na pierwszej randce, dlaczego kobiety to robią?
Ooo to wątek dla mnie :P
Swojego czasu szukałam partnera przez internet, stałego partnera ! ![]() Właściwie konto na poratlu miałam jakies 2 lata, spotykałam się z różnymi mężczyznami (jestem dość wybredna więc ciężko mi było znaleźć kogoś odpowiedniego więc to troche czasu zajęło:P ) z jednym przespałam się na pierwszym spotkaniu no i kurcze... nie uważam się za szmate, o ile pamiętam to uprawialiśmy seks i nikt mną podłogi nie wycierał. Seks był ze wspólnej inicjatywy, po prostu to była chemia nie do opisania, poza tym on był tak nieziemsko przystojny, że ciężko było mi się oprzeć (nie to żebym chciała się opierać ) Później spotykaliśmy się troche czasu, nie tylko uprawiając seks ale doszlismy do wniosku że nic z tego nie będzie i teraz jesteśmy normalnymi znajomymi. Bardzo miło to wspominam.Mojego obecnego partera poznałam pośrednio przez internet (mieliśmy wspolnych znajomych ale pierwszy raz rozmawialiśmy przez internet, dopiero poźniej spotkaliśmy sie u znajomych na imprezie) Też była chemia, wtedy się całowaliśmy na pierwszym spotkaniu (gdyby były warunki mogłoby to się skończyć troche inaczej), na trzecim juz poszliśmy na całość, raczej nie wiedząc o sobie za wiele. Po co miałam się opierać skoro miałam ochotę się z nim przespać? Zabezpieczyliśmy się odpowiednio więc twój argument z ciążą odpada. No i co? Teraz jesteśmy szczęśliwą parą od ponad 2 lat a wszystko zaczeło się tak naprawde od tego nieszczęsnego seksu...
|
|
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Powiem Wam, że ten przepis na nalesniki Gesslerowej jednak sredni, rwały się, musialam wiecej maki dac
|
|
|
|
#93 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie uznaję przygodnego seksu i, tak szczerze, rozumiem frustrację, jeśli ktoś sie do mnie dostawia widząc mnie pierwszy raz na oczy (ostatnio jakby rzadziej mi się to zdarza, chyba się starzeję). Ale facet o takich poglądach ma chyba szansę jedynie u tych kobiet zainteresowanych przygodami, one zerkną na zdjęcie i będą miały gdzieś jego charakter i wywody. Ja bym kogoś, kto się tak wypowiada o samotnych matkach, nawet do łóżka nie chciała, zakładając, że by mnie przycisnęło. Takich ludzi bardziej się boję, niż narkomanów w pożyczonej koszuli, dlatego ja akurat też jestem zdania, że lepiej się trochę poznać zanim przyjdzie co do czego. Ale co kto inny robi w łóżku, to jego prywatna sprawa. |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
mamy wolność wyboru
ja osobiście bym tego nie zrobiła ale to nie o mnie tu chodzi może te laski po prostu lubią sex może akurat ten raz to jakaś ogromna siła przyciągania i akurat teraz chemia dała o sobie znać można by tu gdybać i gdybać |
|
|
|
#95 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A jaki to przepis? Użyłaś mąki z biedronek? |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

) Później spotykaliśmy się troche czasu, nie tylko uprawiając seks ale doszlismy do wniosku że nic z tego nie będzie i teraz jesteśmy normalnymi znajomymi. Bardzo miło to wspominam.