![]() |
#91 | |
Inez
|
Dot.: Golizna na Wizażu
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Na portalu mogłyby też być od czasu do czasu jakieś SENSOWNE artykuły dotyczące branży zoologicznej, w końcu Wizaż ma podforum Wizooż z aktywnymi tematami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
suchy szampon dobra rzecz. W podróży np. jak sie nie ma jak umyc włosów. Albo jak komus sie mocno przetłuszcają, wiec do poprawek w dzien. Ale nie na zasadzie " latem moje włosy po myciu wytrzymują dwa dni. W dzien trzeci uzywam suchego szamponu, a w dzien czwarty robie taką oto fryzure, zeby ukryc ze sa tłuste"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Dobra, ale to nie jest wątek o włosowych jutuberkach :-P.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Inez
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
O RLY?
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
![]() ![]() Ale nie miał artykułu :nonono: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
w ogóle fajnie byłoby, gdyby wizaż pisał o czymś innym niż pazurki, włoski i kosmetyki.
jest dużo ciekawych tematów, książki, kultura, wydarzenia, film...cokolwiek. bo jeśli chodzi o wizaż (nie forum), to pięknie wpisuje się w schemat głupkowatej kobiecej "prasy"
![]() |
#102 |
mOLDerator
|
Fajnie, jakby zahaczał również o wątki podróżnicze, bo takie kąciki też są zazwyczaj w kobiecej prasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
W sumie patrząc na to, że wizaż ma tysiące użytkowników (jak nie milion wliczając gości?) a w tych artykułach są zwykle 2-3 komentarze to to bardzo źle świadczy o jakości artykułów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Konto usunięte
|
4 BŁĘDY W CODZIENNYM MAKIJAŻU
1. źle dobrany pokład boże ktokolwiek się łudzi że coś z tego ulepi xD? ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- warto czytac komentarze Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
mOLDerator
|
I zainteresowaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
biorac pod uwage ze jeden watek w dobe potrafi dobić do kilku tysięcy postów, to 4 komentarze pod artykułem to troche slaby wynik jak na dwa tygodnie xDDDDDDDDDDD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wizażowy Kot Igor
|
Raz będę niegrzeczna, ale szczerze, te artykuły na pierwszej stronie to jakiś żart i wątpię, czy ktokolwiek, kto ma więcej niż 15 lat je czyta. Pardon, nawet inteligentna nastolatka co najwyżej się zdziwi. Przeciętnie inteligentny człowiek sam wpadnie na to, że pędzle przechowuje się w dowolnym okrągłym naczyniu z dużą dziurą w środku włosiem do góry. Pomijam litośnie to dobieranie perfum do stylu życia, nadawanie objętości prostownicą, czy obśmiany tutaj (słusznie) smokey eyes (kobieta wygląda, jakby ktos jej z obu maniek przywalił).
Szanowna Redakcjo! Trzeba zajrzeć na forum. Tu jest kopalnia tematów, którymi interesują się Wizażanki i na ich podstawie można spłodzić milion artykułów. To, co prezentujecie na stronie głównej porównam do artykułów w Tinie, Chwili dla Ciebie, czy innej prasy dla zacukanych kucht (nie, nie kucharek, bo kucharz to zawód artystyczny i wymagający wyobraźni i wiedzy). Rzadko zaglądam w ogóle na stronę główną i nie zamierzam zaglądać, no chyba, że będę chciała się usmiać. Redakcjo, Forum dzieli się na kilkadziesiąt podfor. Życzę owocnych poszukiwań weny ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzeniona
|
Tej jakości artykuły mogłyby pojawiać się na jakimś naprawdę słabym portalu. Ale czego z tych artykułów ma się dowiedzieć przeciętna Wizażanka, skoro pierwszy lepszy wątek na forum zawiera więcej informacji niż te artykuliki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
przede wszystkim czas włączyć forumowiczki i kobiety z prawdziwego zdarzenia do artykułów
tutaj fajny wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=739363 wziąć 3-4 osoby spytać co by zmieniły i napisać o mankamentach wiem, ze to też jest trochę o d*pie maryni a nie o konkretach, jednak włączając w to społeczność wizażanek istnieje minimalna szansa na wzrost zainteresowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
lokalna gwiazda
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5218768 2]Goły stażak na głowną. Z kolegą pilotem !
Kto za, łapka w górę.[/QUOTE] I facet z bazooką! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ja mam takie wrażenie, że strona główna istnieje w całkowitym oderwaniu od forum. Nawet od życia czasami
![]() I niestety, myślę, że tak pozostanie. Przecież można było wpaść na życiowe tematy artykułów wcześniej, zanim ktoś wytknął palcem. Tak więc, na żadne zmiany nie liczę. Bah, nawet średnio mi zależy. Stronę główną mogę bez trudu i bez żadnej straty omijać.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
#takimamyklimat |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Biała Dama
|
Tak, wyszukiwarka teraz nic nie chce znaleźć, a do zaawansowanego szukania znów ja nie umiem trafić, mało intuicyjne to wszystko. Wcześniej wyszukałam wszystko co tylko chciałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze mną nie było zadnych wywiadów. Nie wiem w ogóle o czym piszecie, nawet nie wiedziałam czegoś takiego bo ja siedzę tylko na intymnym, plotkowym, fitnes, dieta. ![]() Coś mnie ominęło a niby tam byłam ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() Ja przeprowadzę z Tobą wywiad i umieścimy na plotkowym ![]() Lub na intymnym ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.