![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 4
Cytat:
A o priobiotykach zaraz poszukam jakis prac chyba i wam cos podrzuce ![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że u mnie będą już regularne, bo moja Niunia to chyba jak na razie daje mamę na przeczekanie ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52252450]Katarzyna nie dostałam PW - wszystkie, które dostałam są na bieżąco poprawiane/uzupełniane.[/QUOTE] Dziękuję za dopisanie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Opracowania o priobiotykach !
Jak cos to sa tez w podpisie ![]() Zajrzyjcie. ja bede czytac wieczorem ![]() ![]()
#94 |
Konto usunięte
|
Adka jesteś niesamowita
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52252640]Adka jesteś niesamowita
![]() ![]() ![]() Mam podzielna uwage kochane ![]() w jednym oknie jedno sie laduje a w drugim moge robic swoje ![]()
#96 |
Rozeznanie
|
Zdjęcie robiłam 20t3d. Dzisiaj już 21t1d także jeszcze chwila i 6m-c... Jak to leci...
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Wracając jeszcze do mleka. Ja niby mam ciocię na wsi, jako jedna z niewielu tam osób trzyma jeszcze krowę... Pamiętam że jak moja chrzesnica była mała to braliśmy od niej mleko, ale z kolei jak krowa była cielna to wtedy nie, bo podobno nie można. I z tego powodu bałyśmy się kupować takie mleko od babek z rynku, bo nie wiadomo tak na prawdę jakie to mleko... |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja mleka nie pije, robie sobie midgalowe i jest super
![]() Jak mnie dzis glowa boli to masakra ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Przed chwila zaliczylam 4 kopniaki, ale to smieszne uczucie Czyli jakies przejawy nielenistwa moje dziecie ma ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Znalazlam winowajce moich problemow..
ogorki i smietana. zjadlam salatke z ogorkiem... ale mi sie odbija...Wczoraj byl ogorek do drugiego.. o losie. ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() |
#99 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kasienska dobrze że nie ustąpiłaś chamowi czego jak czego ale nowego wątku to ja się nie spodziewałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Sylwoha extra
![]() Jenyyy jak mnie lenistwo ludzkie denerwuje. W poniedziałek byliśmy z mężem się zorientować w firmach, które się u nas w mieście zajmują oknami, odnośnie oferty na okna do domku... Odwiedziliśmy 4 firmy. Jedna babka powiedziała, że najpóźniej we wtorek będziemy mieć ofertę - wysłała jeszcze w poniedziałek. Koleś z jednej firmy zadzwonił we wtorek, bo miał jakieś wątpliwości, powiedział, że najpóźniej jutro (środa) do południa oferta będzie na mailu - nie ma do teraz... 2 babki powiedziały, że do końca tygodnia będą oferty, ok jest jeszcze jutro, ale zaczyna mnie to denerwować... Facet co nam robił ściany nośne - mąż się go pyta, czy postawi ściany działowe - ok. W poniedziałek robili porządki po tym co wiatr zniszczył, więc mąż się z nim spotkał na budowie - mówi, że w tym tygodniu nie będzie robił, bo w sobotę bierze ślub - mąż stawia ściany sam. Facet ma 4 pracowników, max. 2 dni by im zajęło postawienie tych ścian, ale lenistwo mu nie pozwala - to 1500 zł mamy w kieszeni, ale mąż się musi nieźle namęczyć przy tym. Rano do pracy, po południu do wieczora na budowę... Ehhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Adka, jesteś wielka. Dzięki za materiały :-D
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Gryzelda temat robotników na budowie to jest masakra... Z oknami przerabiałam to samo... A że pracuję w sprzedaży to jestem bardzo wyczulona na jakość obsługi... Z jednej firmy u mnie w mieście czekałam 3 tyg na ofertę okien, w końcu wzięłam w łodzi, 50km ode mnie ale tam im zależało na kliencie i do tej pory mam bardzo dobry kontakt mimo że kasę już dostali a jeszcze bramę garażowa mają zamontować. Na ofertę bramy też czekałam miesiąc u jednego gościa, dzisiaj mu się przypomniało żeby zadzwonić. To samo z elektrykiem. Teraz tynki. Miesiąc opóźnienia, umawialam się w maju że z początkiem lipca zaczynają a dopiero co weszli... A już rekord bije facet który nam budował od fundamentów po dach. Od tamtego roku czekam na ocieplenie fundamentów, poprawienie kominów i coś tam jeszcze... Potem była mowa o wiośnie a już koniec lata prawie... Aż się odechciewa budowy przez to że każdy z nich ma takie podejście... |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie to poczuć, nie? ![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52252969]Sylwoha extra ![]() Jenyyy jak mnie lenistwo ludzkie denerwuje. W poniedziałek byliśmy z mężem się zorientować w firmach, które się u nas w mieście zajmują oknami, odnośnie oferty na okna do domku... Odwiedziliśmy 4 firmy. Jedna babka powiedziała, że najpóźniej we wtorek będziemy mieć ofertę - wysłała jeszcze w poniedziałek. Koleś z jednej firmy zadzwonił we wtorek, bo miał jakieś wątpliwości, powiedział, że najpóźniej jutro (środa) do południa oferta będzie na mailu - nie ma do teraz... 2 babki powiedziały, że do końca tygodnia będą oferty, ok jest jeszcze jutro, ale zaczyna mnie to denerwować... Facet co nam robił ściany nośne - mąż się go pyta, czy postawi ściany działowe - ok. W poniedziałek robili porządki po tym co wiatr zniszczył, więc mąż się z nim spotkał na budowie - mówi, że w tym tygodniu nie będzie robił, bo w sobotę bierze ślub - mąż stawia ściany sam. Facet ma 4 pracowników, max. 2 dni by im zajęło postawienie tych ścian, ale lenistwo mu nie pozwala - to 1500 zł mamy w kieszeni, ale mąż się musi nieźle namęczyć przy tym. Rano do pracy, po południu do wieczora na budowę... Ehhh ![]() Ehh, tak to kierują ktoś coś od nich chce, tylko jak dla kogoś coś potrzeba to musi być na już. Szkoda mi Twojego Męża, ale przynajmniej zaoszczędzicie. A ja właśnie odebrałam paczkę z empiku od smyka, zrobię fotki i Wam pokaże co mam ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;52252969]Sylwoha extra
![]() Jenyyy jak mnie lenistwo ludzkie denerwuje. W poniedziałek byliśmy z mężem się zorientować w firmach, które się u nas w mieście zajmują oknami, odnośnie oferty na okna do domku... Odwiedziliśmy 4 firmy. Jedna babka powiedziała, że najpóźniej we wtorek będziemy mieć ofertę - wysłała jeszcze w poniedziałek. Koleś z jednej firmy zadzwonił we wtorek, bo miał jakieś wątpliwości, powiedział, że najpóźniej jutro (środa) do południa oferta będzie na mailu - nie ma do teraz... 2 babki powiedziały, że do końca tygodnia będą oferty, ok jest jeszcze jutro, ale zaczyna mnie to denerwować... Facet co nam robił ściany nośne - mąż się go pyta, czy postawi ściany działowe - ok. W poniedziałek robili porządki po tym co wiatr zniszczył, więc mąż się z nim spotkał na budowie - mówi, że w tym tygodniu nie będzie robił, bo w sobotę bierze ślub - mąż stawia ściany sam. Facet ma 4 pracowników, max. 2 dni by im zajęło postawienie tych ścian, ale lenistwo mu nie pozwala - to 1500 zł mamy w kieszeni, ale mąż się musi nieźle namęczyć przy tym. Rano do pracy, po południu do wieczora na budowę... Ehhh ![]() Szok normalnie.. :/ Cytat:
![]()
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Pytanie do dziewczyn, które mają dzieci. Wczoraj mnie siostra zastrzeliła tekstem że ubranka niemowlęce to się pierze tylko ręcznie... Nie ze względu na ekonomię czyli jak jest tylko parę sztuk do wyprania tylko ze w ogóle... To jak to w końcu jest? Ona urodziła 10lat temu i coś czuję że zginę z tymi jej radami...
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
jak czytam jakie macie przeboje z budową jeszcze bardziej się cieszę, że kupiliśmy dom na rynku wtórnym
Zachciało mi się słodkiego, upiekłam babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam dzieci.. ale wyobraz sobie prac 3 bodziaki + koszulki etc codziennie... Mam znajomych ktorzy maja dzieci i zadne nie pierze, tylko zapiera. Moja mama tez zapierala.
![]() |
#107 |
Bookworm ;)
|
Dziewczyny jeśli mogę coś podpowiedzieć z własnego doświadczenia (a z kolkami, karmieniem mieszanym oraz karmieniem mm miałam go sporo) to polecam bardzo mleko Hipp Combiotik. W porównaniu do wszystkich wielce wspaniałych Nanów, Bebików itp. jest duuuużo lżejsze dla brzuszka i tylko po nim mój syn nie miał problemów. A wypróbowaliśmy większość tych "najlepszych", np. po Nan przez 3 doby nie spał (!) i płakał prawie non stop
![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja też sobie nie wyobrażam. Nienawidzę prać w rękach
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Ooo juz nowy wątek i 11 str na tel !!
Ja od rana załatwiam.. juz mam dosyć .. laski żegnam się do poniedziałku .. dużo spraw musze załatwić do końca miesiąca.. jutro jedziemy zobaczyć wkoncu te mieszkanie o którym kiedyś pisałam no a w ND fryzjer .. makijaż i na wesele ![]() ![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
No też właśnie! A ona normalnie prała ręcznie! Tylko nie pamiętam do którego m-ca. I upiera się że tak trzeba. A że ja nie mieszkam u siebie tylko u mamy a ona będzie słuchała mojej siostry jak wyroczni to obawiam się że bez pozwolenia pralki nie włączę... A jeszcze ponad rok muszę się męczyć bo wcześniej domu nie skończymy :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Oenedue udanej zabawy na weselu! Oby pogoda wam dopisała ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Skojarzyła mi się anegdota ![]() Pani X jako mała dziewczynka przyglądała się, jak mama odcina kawałek mięsa z jednej strony, zanim położyła je w brytfannie. Jako dorosła kobieta wykonywała dokładnie te same czynności aż do dnia, kiedy zaczęła się zastanawiać, jaki jest sens w odcinaniu końcówki pieczeni. Zapytała swoją matkę, a ta odrzekła, że nie ma pojęcia, gdyż nauczyła się tego od swojej matki. X zapytała więc o to swoją babcię, która wyjaśniła, że gdy była młodą mężatką, jedyna brytfanka, którą wtedy posiadała, była za mała na zwykłą pieczeń, musiała więc odcinać końcówkę mięsa, aby zmieściło się w formie A propos Twojej siostry ![]()
![]() Edytowane przez kalusia87 Czas edycji: 2015-07-30 o 13:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Poza tym pranie ręczne to przecież dużo niższa temperatura, a co z kwestią zabijania mikrobów? No i zazdroszczę czasu na pranie ręczne
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
nie wyobrażam sobie prania wszystkiego ręcznie. Przecież nawet jeśli chodzi o temperaturę to lepiej w pralce
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!W końcu zdecydowałam się Wam ujawnić, chociaż podczytuję Was-serio, serio-od pierwszego wątku
![]() Przygarniecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.