![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Konto usunięte
|
Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Nie miałam nic z tym wspólnego
![]() ![]() Oooo matko nawet mały przestał płakać ![]() https://instagram.com/p/6k7cTVjxHk/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
Ja bym dała 100 złotych chyba Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakies 3 lata temu byłam tutaj w Glasgow na 2 tyg kursie weterynaryjnym, fajnie było. Mieszkaliśmy w akademiku, chodziliśmy na piwo po wykładach. Taki powrót do czasów studenckich ![]() Fajnie, zawsze to coś, oderwanie sie od codziennych obowiązków. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Juz???? Rodzeństwo Jaki słodki. Jaki elegancik ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzie kombinezon?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Od mojego słyszę to samo ![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szuu mssz mega przystojniaka w domu ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maja kwaśny zapach u Nas ale drożdży to chyba nie Cytat:
A czemu w kibelku? FARTUCH - przykro mi ze tak sie kiepsko dzieje miedzy Toba a Tz moze jeszcze cos sie odmieni ![]() Julek miał jakas śpiączkę dzisiaj, spał od 16 do 20 z przerwa na cycka normalnie jak noworodek ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteśmy po szczepieniu i to była masakra, lekarka z piguła przez całą wizytę komentowały to, że śmiem użyć zwykłych szczepionek. Mała oczywiście wiadomo zachwycona nie była ale po zaraz dostała butle i zasnęła. Gorzej jak się obudziła po 3h, zaczęła się taka jazda bez trzymanki, że szkoda gadać jeszcze nigdy tak nie płakała i to dobre 3h ![]() Już mi słabo jak pomyślę o kolejnych szczepieniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
celebriti
|
U nad kupy nie śmierdzą w ogóle. Gdybym nie widziała ze robi to bym nie wiedziała ze jest..
Kejti moja gdy przechodziła skok była nieodlladalna jeżu myślałam ze tak juz zostanie a pózniej jakbreka odjął. Poprostu sie uspokoiła i zaczęła tak bystrzej patrzeć także nie martw sie na zapas Industria super fotka Wiecie co moja śpi od godz do trzech w dzień w wózku w ogródku ale prawda jest raka ze co sie kręci jakimś ten pełen cykl ( czasem śpi tylko tyle ) 40 min to muszę bujać.. Czy Wasze dzieci jak śpią to śpią czy tez ciagle coś ? Auto bujać a to smok a to ponosić i dopiero dalej śpi ? Słabo to widzę, czas na naukę dobrych nawyków ale tak mi sie nie chce
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
znów musiałam młodą dwa razy dłużej usypiać, oczy jak 5 złotych.....
![]() boje sie tej nocki, jak dziś znów nie bede spała od 2 to kiepsko widze jutrzejszy dzień ![]() Cytat:
ja gosie też nosiłam tyle co nic, z łóżeczka na przewijak itp, ale nie było typowego lulania na rękach, a teraz drugi dzień na płacz tylko moje noszenie pomaga. nawet nie tż tylko moje właśnie. a że plecy też mam słabe to wczoraj też maść poszła w ruch. u mnie voltaren max a u ciebie? ![]() fartuch, przytulam mocno ![]() ![]()
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() Matkie z córkie ale naprodukowałyście od wczoraj, chyba od godziny was nadrabiam ![]() ![]() Z tego wszystkiego już nie wiem co mialam pisać... Aaha Kejti dobrze ze Wojtuś nie jest chory ![]() Ja na dziekance jeszcze do lutego i juz na myśl o powrocie mi się nie chce. Ale na szczęście ostatnie pół roku... Szuu cudowny uśmiech twojego synka. Ja to nad morzem byłam może z 3 razy tak na dłużej, a podczas studiów w szczecinie dosyć często jeździliśmy do miedzyzdroji bo najbliżej ![]() Moja jeszcze też nie chwyta, chyba że przez przypadek, generalnie to dopiero od niedawna zaczęła zwracać uwagę na zabawki ![]() Byłysmy dziś u tej pediatry w poradni rehabilitacyjnej. Dziewczyny takiego badania to ja jeszcze nie widziałam, lekarka podrzucala i obracala Adelka jak włosi ciastem do pizzy ![]() Przypomniało mi się dziś ze w przyszłym tyg do endokrynologa zobaczyć jak tam tarczyca, dwa miechy zaraz będą od porodu, jestem w ciężkim szoku!! Matko ale się rozpisalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#106 | |||
celebriti
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas było podobnie bez tej butli o 23. Zaczęłam ja wprowadzać i sie rozwaliło...
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Aaa i tz wziął córcie na spacer a na pojechalam na rolki, zrobiłam 8,5 km! ;D wzięłam psa i go dojechalam, pod koniec musiałam go ciągnąć :| tż na mnie krzyczy bo trochę łapy sobie obtarl, chce zamówić mu buty do biegania
![]() ![]() Już się boję jutrzejszych zakwasow ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Nooo a wiecie kiedy on tak się zaczął śmiać? Jak Tż (mały patrzy na niego na tym foto) zaczął gadać "chcesz rodzeństwo? uśmiechnij się jak chcesz nooo pewnie, że chcesz" a ten w śmiech
![]() ![]() Kaczuszka, dojdzie jak już będzie czas go założyć czyli poczta ma jeszcze trochę czasu ![]() ![]() Country ja też szczepiłam zwykłymi, a sorry- "śmiałam" szczepić zwykłymi... Co za ☠☠☠☠y... Dobrze, że już jest lepiej, biedulinka... Sylwka jak mogłaś, biedne psisko ![]() Kika fajnie by było, ale wiesz jak jest ![]() Aika ta on by chciał, a potem dupę zawinie na rolki (bo już zdąży naprawić do tego czasu) albo siłkę a ja będę z dwoma bąkami siedziała i wyła do księżyca ![]() Chyba nikłe szanse na zajście teraz co? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja co prawda na spacerach już praktycznie nie karmię bo on coraz dłużej wytrzymuje bez cycka, ale to taka złośliwa bestia jest że na bank jakbym założyła to by się rozwrzeszczał że głodny ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Będziemy chyba szczpeić przeciwko pneumokokom, a rota odpuszczamy...
---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Jezu ten czub nie żartował z tym drugim dzieckiem, musze jak najszybciej iść do gina Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój TZ wysyłał mam nadzieję że nic nie pomylił ![]() A u nas kupa o 2.. dziwna jakaś bo przepełniona bardziej bakami... Hm.. poobserwuje ja rano ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja sprzedaje na all i tak szybko nigdy przesyłki mi nie idą wiec luzik ![]() U nas niedawno taka kupa była ze az spieniona i wylewała sie bokami ![]() Chyba musze poudawać troche obrażona zeby mi więcej takich numerów nie robił bo faktycznie zaraz bede pakowała znowu torbę do szpitala ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie zawsze jest voltaren max, haha ![]() Sylwka ja już się czuję duuuuuzo lepiej ![]() Robię drugie podejście do odpisania. Wojtek spał aż do 3, jak zjadł to znowu zasnął i teraz drugi raz się karmimy. Dzień dobry! ![]() ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#116 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No wlasnie, a ten głupek wczoraj jak sie po wszystkim na niego wydzieralam do mnie "daj mi drugie takie śliczne dziecko" ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ale fakt chyba powinien poczekać do momentu aż Konradek będzie grzeczny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() mała śpi- o dziwo ![]() ![]() kurde mam nadzieje że do auta mojej przyjaciółki wejdzie gondola. nie chciałabym żeby mała cały dzień w foteliku spędziła ... ![]() nowe motto życiowe? ![]() jaki słodki ![]() ehh, dzisiejsza nocka była lepsza niż wczoraj- wstałam tylko raz Gosie karmić i 1 raz uspokajać. za drugim razem wziełam do łóżka i od tej pory śpi ładnie. obudziła sie tylko o 6 na flaszeczke i dalej lulu ![]() ![]() zaraz se pierdykne kawe i jakoś bede życ ![]() jak to jest że kiedy w nocy marudzi i jęczy (nawet przez sen) a jak kłade ją do naszego łóżka to śpi ciuchutko? ![]() ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
Oj ja bym dzieci rok po roku nie chciała za nic😉
Z trzema latami różnicy wydaje mi się nieraz że nie wyrobię psychicznie... U nas noc niezła. Teraz też młody znów śpi.
#120 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.