![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jestem świetna w...
jak tak pomyślałam to jeszcze dodam:
umiem wyszukiwać fajne szmatki z lumpeksu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
- umiem szpachlować ściany
- umiem malować ściany ![]() - umiem tańczyć salsę i cza-czę ![]() - znam biegle angielski i hiszpański
I tylko przyjdź. Dotknij mnie czule, i przytul tak, abym zapomniała o wszystkim. Pocałuj tak, abym na przekór samej sobie poczuła się szczęśliwa. A wtedy pójdę za tobą na koniec świata. Ty i ja, trzy metry nad niebem ♥ A&F |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
...byciu uczciwą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
- szybkim, pamięciowym liczeniu
- radzeniu sobie w obcych miastach/krajach - naprawianiu laptopa - sama czyszczę, wymieniam klawiaturę, instaluję system, sterowniki, jakieś dodatkowe oprogramowanie do urządzeń dodatkowych - działaniu w sytuacjach problemowych, mam trzeźwy umysł, znajduję rozwiązania, pękam dopiero wtedy, kiedy mogę sobie na to pozwolić (to nic, że wtedy po prostu nie ma ze mną kontaktu i przeżywam to o wiele bardziej) - dobrze kłamię, jak wymaga tego sytuacja ![]() - umiem robić na drutach, szydełku, szyć na maszynie, kiedyś bawiłam się w decoupage, jara mnie jakakolwiek robótka ręczna, jakkolwiek to brzmi (szkoda, że nie mam już na to czasu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Jestem świetna w bezwzrokowym pisaniu na klawiaturze.
Umiem przetańczyć całe wesele ( lub inną całonocną imprezę) na naprawdę wysokich szpilkach ![]() Jestem świetna w zapamiętywaniu twarzy osób, nawet takich, które widziałam dosłownie kilka minut.
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
jestem dobra w szybkim kojarzeniu faktów, takich niby pierdół
- kiedy mi się zepsuła część od komputera, kiedy ostatnio formatowałam komupter, czy ma to ze sobą jakiś związek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
lokalna gwiazda
|
Bez problemu podzielę coś okrągłego na 3 równe części
Nigdy nie daję wyprowadzić się z równowagi Wszelkie robótki ręczne, to dla mnie pikuś Umiem fajnie zestawiać kolory ubrań Umiem kłamać prosto w oczy, nawet szefowi Umiem wzbudzić zaufanie, ludzie zwierzają mi się z naprawdę dziwnych rzeczy Umiem ocenić faceta po 1 randce i rzucić wystarczająco wcześnie /teraz rzecz jasna nie randkuję, ale instynkt mi został/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
pesymistka
|
Jeszcze umiem kłamać prosto w oczy, ale nie wiem, czy mam się czym chwalić
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
kurna, w niczym chyba nie jestem świetna xD zawsze jakiś ubytek
chociaż nie, umiem w punktualność ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
umiem dotknąć językiem nos
![]() i (tfu tfu) zawsze udawało sie zaliczyć wszelkie testy czy egzaminy w pierwszym terminie (prawko, studia), nawet mimo tego, że niekoniecznie byłam dobra w danym przedmiocie
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Szycie, robienie na drutach, malowanie, szydelkowanie, składanie, sklejanie, robienie mebli, naprawianie, haftowanie, gotowanie, pieczenie, robienie przetworów, stron internetowych, tłumaczeń, podatki, administracja, jestem świetnym sprzedawcą, w googlach znajdę nawet numer prywatny do księżnej Kate
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jestem świetna w pisaniu bezwzrokowym na klawiaturze i szybkim czytaniu. W językach obcych, szybko je łapię. Wszelkich wystąpieniach przed publicznością, prezentacjach itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Gotuję pyszne zupy.
Wszelkie wypieki drożdżowe to moja specjalność. Potrafię dogadać się z trudną młodzieżą. Mogę godzinami rozmawiać, wzbudzam ich zaufanie, zawsze staram się dostrzec coś dobrego, dlatego często zwracają się do mnie i zawsze mam czas, żeby postarać się im pomóc. Mam tzw. lekkie pióro, pisanie przychodzi mi z łatwością. Szybko się uczę nowych rzeczy i w dodatku sprawia mi to przyjemność. Umiem robić zastrzyki praktycznie wszelkiej maści. Umiem się ładnie uczesać ![]() Umiem dobrze przekazać wiedzę z gramatyki (jestem polonistką) - gramatyka zazwyczaj nie jest lubiana przez uczniów, ale moi naprawdę potrafią, jeśli tylko chcą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
biegam dla Zabawy
|
Umiem w:
-większość ciast i pierogi - znajomi i rodzina chwalą i często u mnie zamawiają -uczenie innych - chętnie to robię i mam wtedy anielską cierpliwość -orientacje w kierunkach na drodze -rozśmieszaniu innych - nawet jak sytuacja jest kiepska, wszyscy skłóceni, to ja potrafię powiedzieć coś głupiego, ludzie się śmieją i sytuacja jest rozładowana Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Jestem bezkonkurencyjna w uczciwości. Mam niepełnosprawny ośrodek kłamstwa. Nie umiem i tyle. Ale to jest zaleta
Jestem świetna w komputer i internet. Może żaden ze mnie informatyk, ale parę osób uratowałam od katastrofy reinstalując system, sterowniki, rozkręcając komputer/ laptop, czyszcząc go i tak dalej. Bardzo szybko się uczę nowych rzeczy na nim Umiem kręcić kremy Jestem niezła w kuchni (choć wegetarianizmu się jeszcze uczę) Parę ciast mi wychodzi Szybko piszę na klawiaturze i nie muszę na nią patrzeć Umiem odnaleźć się w nieznanym miejscu, czy mieście Umiem pisać obiema rękami (choć nie na raz). To się przydaje jak ręka sie męczy ![]()
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2015-08-22 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
- umiem zmieniać pismo kiedy chcę
![]() - dobrze liczę w pamięci - umiem zrobić ładnie paznokcie - umiem słuchać - świetnie umiem ortografię
moja wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261940 moja fragrantica http://www.fragrantica.com/member/213446/ Arabistka, w sercu i na papierze ![]() ...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة Edytowane przez Latiha Czas edycji: 2015-08-22 o 22:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
umiem sypać sól/pieprz/przyprawy na oko. zawsze wychodzi ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Jestem świetna w ciastach i ciastkach i potrafię je robić "na oko"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Umiem zrobić elegancki "słowiański przykuc"! I dlugo tak wytrzymać ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
dziś odkryłam, że nawet zgrabnie stoję na rękach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Jestem dobra w zapamiętywaniu różnych rzeczy z przeszłości, dat, nazwisk, nazw, wyglądu osób czy miejsc, choćbym ostatni raz widziała je 30 lat temu jako małe dziecko - szkoda tylko, że czasem nie pamiętam wszystkiego, co mam zrobić następnego dnia
![]() Zawsze byłam dobra w polskiej ortografii i praktycznie wcale nie musiałam się uczyć zasad, tylko zapamiętywałam wygląd prawidłowo napisanych wyrazów. Jedyne kwestie, jakie czasem budzą moje wątpliwości, to wielkie i małe litery w nazwach własnych oraz nie z imiesłowami. Ogólnie szybko się uczę i łatwo zapamiętuję informacje, o ile coś mnie interesuje. Myślę, że mam wyczucie koloru i formy - umiem się ubrać i umalować, wiem, w czym korzystnie wyglądam. Edytowane przez Laurelindorenan Czas edycji: 2015-08-23 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Umiem odgadnac jaka jest godzina nie patrzac na zegarek. Wiele osob musli ze to sciema, ale ja naprawde wstrzelam sie z dokladnascia co do 2 minut
![]() Co to jest slowianski przykuc? ![]() Edytowane przez 201607121236 Czas edycji: 2015-08-23 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
- umiem widzieć przyszłość w snach - to jest naprawdę "creepy", miała to moja babcia, ma to moja mama, po prostu tak zwane prorocze sny, czasami ten sam sen pojawia się u nas obu, ale rzadko - i najczęściej chodzi o przewidywanie czyjejś śmierci, podejrzewam, że wyczuwamy jakąś dziwną energię i normalne jest dla nas, że dzwonimy do siebie konsultować sny i dowiadywać, czy druga miała ten sam
- umiem otwarcie rozmawiać o seksie ![]() - umiem flirtować, kwestia temperamentu - umiem gotować - umiem wywijać się od mandatów i negocjować mandaty Tżta ![]()
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2015-08-23 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
... obijaniu się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym wymienić trochę, ale z rzeczy co to inni w moim otoczeniu nie mają to:
- miarka i poziomica w oczach, jak powiem że mebel się zmieści między dwoma innymi (czy między ścianami) na styk to znaczy że wejdzie na milimetry. Mąż już się nauczył, że zamiast mierzyć pyta mnie. Tak samo dobrze szacuję jaki coś ma wymiar w cm, mylę się o minimalne długości. To samo z ustalaniem równoległości/prostopadłości. - zrobić mostek ze stania i wstać z niego poprzez odepchnięcie się rękoma od podłogi i doprowadzeniu się tak do pozycji pionowej. Dla mnie pikuś, a mąż jak zaczął się interesować ćwiczeniem to wyczytał, że to jest level super master hard hiper extreme ![]() ![]() - robić zabójczo pyszne ciastka czekoladowe, kilka osób próbowało nawet z tego samego przepisu iiii... moje najlepsze ![]() ![]() ![]() - prząść na wrzecionie - tkać na krośnie - strzelać z łuku - zrobić nierozpadającego się warkocza bez użycia gumki czy czegokolwiek do związania go na końcu - w kilka minut zrobić z mega wielkiego bałaganu lekki nieład, jestem mistrzem w chowaniu z pola widzenia rzeczy, które nie powinny tam być (a że to nie jest porządkowanie to już inna sprawa ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Szef ds. Wymianek
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;52508102]Umiem w punktualność do tego stopnia, że zazwyczaj przychodzę 5-10 minut wcześniej i muszę czekać. [/QUOTE]
Hm, ale to w sumie jednak nie jesteś bardzo punktualna, bo nie potrafisz wymierzyć przyjścia idealnie na czas ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Umiem swietnie we WSZYSTKO ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.