|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przegiąłem i chyba ją wystraszyłem. Pomożecie?
Cytat:
![]() trollujesz tak, czy naprawde uwazasz, ze w ramach 'bycia mila' odpowiedzialaby pozwoleniem na przekroczenie jej granic? jak dla mnie Twoje zachowanie nie bylo ani fajne, ani normalne, ani zabawne. ciekawe z punktu widzenia psychologicznego moze. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli zechciałaby Cię spławić z najbanalniejszego powodu, to miałaby do tego pełne prawo niezależnie od tego, za jak fajnego, normalnego, zabawnego i ciekawego się uważasz - mówię, bo wielu facetów ma problem ze zrozumieniem tego. Gdybyś faktycznie tak ją lubił, umiałbyś uszanować jej decyzję i nie powodował dodatkowego dyskomfortu narzucaniem się. Skończ już ze swoim ,,JA chcę/MNIE się podoba'' i dostrzeż, że masz do czynienia z drugim człowiekiem, a nie lalą do ,,wyrwania''. Raz olałeś jej reakcje i ją obmacałeś, ale wcale nie zrozumiałeś swojego błędu, bo dalej robisz to samo - widzisz, że jest zakłopotana, może nawet przestraszona i wyjeżdżasz z kolejną propozycją, już nie mówiąc o planowaniu ,,romantycznych'' atrakcji. Odpuść, serio. To nie jej problem, że się zauroczyłeś.
|
|
#93 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
1. to nie była randka tylko przypadkowe spotkanie masz tu fragment pierwszego postu Cytat:
3. Jaki romantyczny nastrój pod gwiazdami, Hultaj, halo! Nie będę wychodzić po zmroku bo gwiazdy mogą wprawić w nastrój romantyczny i trzeba będzie być uległą wobec samca alfa. Hultaj, nie wiem, czy Ty taka naprawdę jesteś naprawdę, czy po prostu za punkt honoru obrałaś sobie bycie w opozycji do wszystkiego i pisaniem głupot, byle być anty. Bezmózgu, następnym razem myśl tą większą głową, nie wiem, poczekaj na jakąś imprezę integracyjną/wigilię firmową, gdzie będziecie razem plus kilka innych osób, swobodniejsza atmosfera i może wtedy pokaż się z tej lepszej strony. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.