![]() |
#91 |
Welcome to Jamrock
|
Dot.: WRZESIEŃ Benefit, BobbiBrown, NARS, EL, New Balance, dużo miniatur, lakierów,
niestety z wish nic nie mam
![]() to mnie zainteresowało: 7. Iwostin Purritin żel do mycia twarzy nowy 6. Benefit eyeliner brązowy mini nowy - miniatura maskary Benefit They're Real 6. Nowa miniatura tuszu Sumptuous 8. Benefit maskara Roller Lash (premiera w USA!!!) mini nowa 12. NARS baza pod cienie, miniatura nowa. choć nie do końca jestem przekonana.. chciałabym oddać pędzel za coś trwalszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ Benefit, BobbiBrown, NARS, EL, New Balance, dużo miniatur, lakierów,
Mam już dla Ciebie Nutritic Intense
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() - Inneov Densilogy dla kobiet 60 kapsułek - Ducray Anacaps 1 op x 30 kapsułek - Pat&Rub ekoAmpułka 5 - LRP Nutritic Intense - Essentiale Forte i gdybyś chciała to mam też chyba Iskial Plus ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Szczerze mówiąc to nic więcej mi się od Ciebie nie przyda, kosmetyków zarówno do makijażu jak i pielęgnacji mam zdecydowanie więcej niż jestem w stanie zużyć, ubrania też się nie mieszczą w szafach więc nie chcę nic dobierać na siłę. A to co mi się u Ciebie od dawna podoba nie oddasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hmmm,
oprócz Narsowej kredko-pomadki i bazy nic mi nie trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Kochana ja nie miałam zamiaru Cię naciągać, ale widocznie inaczej oszacowałam wartość Twoich rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Hm, nie odzywałaś się więc myślałam że rezygnujesz z wymiany i eko ampułkę już wymieniłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za obsuwę w odpisywaniu ale mam obecnie masę pracy i mało czasu na wizaż. Nie wiem co Ci zaproponować bo kremów po 60 roku życia obecnie niewiele mam, z mocniejszych przeciwzmarszczkowych mam poza wątkiem krem na dzień Dr Ireny Eris Clinic Way 3° odmłodzenie fitohormonalne ( po 50 r.ż.), po 45 r.ż. Galenic Cell Capital emulsję z komórkami macierzystymi arganowca a w wątku mam Vichy Neovadiol kompleks uzupełniający aktywne serum odbudowujące i Avene Eluage koncentrat przeciwzmarszczkowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Na prezent nadają się w zasadzie wszystkie, są fabrycznie zapakowane i niczego im nie brak;-) Jakby co jutro mogę wysłać paczkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
ale Vichy to serum a nie krem
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- chyba że chodzi Ci o Liftactive Supreme, ale to raczej dla 35+ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Ok, wieczorem przybiegnę z adresikiem a wcześniej prosiłabym jeszcze o podsumowanie naszej wymiany bo się już kompletnie pogubiłam. Ja powinnam wyrobic się z wysyłką jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Tylko Roller lash mnie zainteresowała
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
To znajdź coś innego i mi oddaj
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz coś u mnie za mini szminkę Burberry, mini Roller Lash i mini szminkę Givenchy? I ewentualnie jeszcze za Ellie Saab Intense 10ml, mini tusz Jacobsa i They're real?
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
hej
mam na wymianę balsam z La Roche possay, zerkniesz do mnie? chętnie przygarnęłabym za niego miniaturę tuszu rolerlash lub jakąś inną miniaturę benefitu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
hej
![]() Benefit róż majorette 3. Benefit Stay Flawless, nowa mini 7. Benefit maskara They're real mini 8. Benefit maskara Roller Lash mini 10. Pomadka Shiseido Perfect Rouge RD142 nowa mini 12. NARS matowa pomadka w kredce RIKUGIEN - będę wybrzydzać! 2. Givenchy Le Rouge 202 mini szminka Givenchy kolor żywy różowy 10. Mini cień w kremie STILA kitten (NOWY) 12. NARS baza pod cienie, miniatura nowa. 3. Baza Laura Mercier tylko za coś super hiper, użyta 3 razy na policzki - Szminka Marc Jacobs Le Marc mini kolor "Kiss kiss bang bang" za coś super |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Witchdoctor
|
Tak
![]() Mazanie mi nie przeszkadza .... Chętnie oddam cień Bobbi za mini szminkę Givenchy, mini szminkę Burberry, mini piankę Estee Lauder i mini płyn do demakijażu Sephora (jakie mają pojemności ?) Co ty na to?
![]() |
#112 |
Kici kici miau miau
|
witaj.
czy znajdziesz cos za pomadke NARS? i roz NARs? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Szminka Marc Jacobs Le Marc mini kolor "Kiss kiss bang bang" za coś super Benefit eyeliner czarny mini nowy Benefit maskara Roller Lash mini Miniatura pomadki Burberry w kolorze 01 Nude Beige Miniatura nowej maskary Marc Jacobs, nowa. ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Witchdoctor
|
Jeszcze mogłabym przygarnąć Nars Rikugien i mini szminkę Shiseido
![]() A co Ci się u mnie podoba? ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Albo Benefit maskara Roller Lash mini i Marc Jacobs mascara mini...
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Poza watkiem mam
Kompakt EL Double Wear odcień Rattan użyty 2 razy ( a właściwie przetestowany 2 razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Witchdoctor
|
Cieszę się
![]() To jak to ułożymy? ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- ok to spróbujmy to jakoś uporządkować czyli dla mnie mini szminka Marc Jacobs + mini szminka Givenchy mini szminka Burberry mini szminka Shiseido Benefit maskara Roller Lash i Nars Rikugien ?
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
póki co się wstrzymuję, bo bardziej wymieniła bym się za konkretną rzecz zamiast za kilka miniatur, odezwę się za kilka dni jak się zastanowię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Witchdoctor
|
Ok, masz rację, to trochę za dużo zapasów. Chciałabym jacobsa, burberry i givenchy. Co chciałabyś za nie? Mam te nowy balsamz xerial10
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Tusz poleci do MissSA
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.