![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: zawsze piękne, zawsze młode - 30+ 40+ ciąg dalszy
O tak Kama masz rację mózg...w nim się wszystko zaczyna i na nim wszystko kończy.
Z innej strony-dla mnie koniec związku jest wtedy, jak już nie mam nic do powiedzenia i nie obchodzi mnie co ten człowiek ma do powiedzenia... |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
ale się uczuciowo jakby zrobiło....
mnie się zawsze podobali faceci starsi ode mnie...co nie przeszkodziło mi mieć zarówno pierwszego jak i drugiego męża młodszych, obaj o 6lat.... i nawet nie wiecie jaki idiotyzm popełniłam.... normalnie pierwszego się szybko pozbyłam, drugi przy mnie trwa i nawet twierdzi ze mnie kocha ![]() ![]() no i tyle w tym temacie bo własnego idiotyzmu znieśc nie mogę.... no własnie, podpiszę się pod Anyżkiem... jak rozpoznac kiedy to miłość a kiedy co innego.... kiedy to jest pożadanie, fascynacja....
#93 |
Zakorzenienie
|
dla mnie miłość wiąże się z poczuciem bezpieczeństwa, zaufaniem...Zafascynowani e może być ładniejsze, bardziej podniecające, pełne fajerwerków - ale nie ma stabilnych podstaw na przyszłość. Tz doceniłam, jak na studiach byłam chora i on do mnie przychodził, robił zakupy, przynosił konspekty itp...Prozaiczne, ale ja jestem Blizniak - marzycielka twardo stąpająca po ziemi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czy jako singielka z przekonania powinanm mówić o tym kiedy jest miłość. Jak na razie nie znalazłam faceta, przy ktorym byłoby mi lepiej niz ze sobą. A siebie kocham najbardziej w świecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Gang Iren
|
Danusia jako mężatka od lat nastu: też nie znalazłam jeszcze faceta z którym lepiej by mi było niż ze sobą
![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#97 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Kolejny serial podsuwam, na razie go sciagam, ale sez 2 leci w TVP historia
http://www.imdb.com/title/tt1304873/?ref_=ttep_ep_tt choć trudno mówic o serialu, oszczędność twórców zadziwiająca. jest 6 sezonów - od 2008 do 2015. po DWA odcinki w każdym sezonie ![]() ![]() Co do Waszych przemyslen...Cóz - jestem bardzo szczęsliwa z moim mężem. Ale czy nie byłabym równie szczesliwa jako singielka...? Nie wykluczam, nie jestem stadna i przesadnie rodzinna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
IQ-o tak
![]() ![]() Gosia ten brzuchol-to za brak cellulitu..A dobrze im tak ![]() Dana-a pewnie..Kocham siebie,mnie i ta piękną damę w lustrze.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- Sati -a czymże jest prawdziwa męskość, jeśli nie wymieszanymi w odpowiednich proporcjach klasą i szaleństwem? ![]() Mężczyzna ideał?- takie coś jednej kobiecie się kiedyś przyśniło i obudziwszy się wybuchnęła gorzkim i żałosnym szlochem. Opowiedziała sen przyjaciółkom. Też się popłakały. ![]() Chmielewskiej poczucie humoru-bezcenne ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-09-14 o 04:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Dzien Dobry Poniedzialek
![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Kazdy mezczyzna to ideal ![]() ![]() Wracajac do butow, to znacie Taylor Says? Recznie malowane podeszwy, mam jedna pare tych cudow, chyba moglabym miec je WSZYSTKIE gdybym tylko mogla naturalnie. http://www.taylorsays.com/ Te sa moje, Doodlez <3 http://www.taylorsays.com/all-heels/...lack-grey.html
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2015-09-14 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Dziołszki
![]() Ale żeście wczoraj poplotkowały o facetach, a mnie jak zwykle ominęło bo byłam poza domem.... Szybciutko w temacie powiem tylko tyle, że w kwestii wyglądu to nie lubię ani brody, ani wąsów ani długich włosów. Lubię ciemne włosy, ciemne oczy i wysoki wzrost (to chyba dlatego, że sama jestem dość wysoka). Mózg jest dla mnie bardzo ważny, inteligencja bardzo mnie pociąga. No i do tego musi być poczucie humoru, bardzo lubię cięty dowcip. To tak w skrócie, bo temat już chyba zakończony. Eva, przyda się porcja ciepełka na dziś. ale podobno u nas ma się znów zrobić ciepło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- [QUOTE=Eva ID;52756716] Wracajac do butow, to znacie Taylor Says? Recznie malowane podeszwy, mam jedna pare tych cudow, chyba moglabym miec je WSZYSTKIE gdybym tylko mogla naturalnie.[QUOTE] znam, fajne są ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Gang Iren
|
Miszka lubisz Chmielewską? Ja też
![]() ![]() Dzień dobry ![]()
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam do nich wracać, niektóre wrecz zaczytane do rozpadu... uciekam popracować miłego poniedziałku (u mnie pięknie i slonecznie )
![]() |
#104 | |
Gang Iren
|
Cytat:
"Lesia" uwielbiam ![]() Tobie też miłego poniedziałku ![]() Do nas dziś przylatuje teściowa. Będzie tu szukać pracy... mam nadzieję, że znajdzie. Proszę, trzymajcie kciuki ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Miszka dobry tekst Chmielewskiej. Jestem w pracy, piję kawę i śmieje się w głos.
Małżeństwo- jak dla mnie przereklamowana instytucja. Jest dobrze, gdy wkład własny u obojga małżonków jest w miarę równy. Szwankować zaczyna kiedy jedna strona daje wiele a druga czerpie maksymalnie. U mnie w małżeństwie tak było/jest. Od kilku lat walczę z tym. Oj, cieżko jest. Nie tyle mi, co mojemu małżonkowi. Nie potrafi pogodzić się z tym, ze bywa iż nie mam czasu na załatwianie jego spraw. Bywam rownież zmęczona, miewam złe humory i robię często to na co ja mam ochotę. Nie on. Proza małżeństwa ot co. Nawet nie zauważyłam kiedy zaczęłam znikać w tym małżeństwie. Zmiany jednak są zauważalne i toczą się jak walec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Gang Iren
|
Skojarzył mi się cytat:
" Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepsza" MM.
#107 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry mile panie
![]() Piekne szpilki Eva Love, bryka tez ![]() Wonder he he dziekuje. Zrobilas mi dzien z usmiechem ![]() Na Chmielewskiej tez wyroslam. I do poduszki, i pod koldra i przy jedzeniu. Zastrzezona buziaki. Johasia milej pracy. Zaraz biore sie za rozpakowanie toreb. Tym razem pojechalismy pod sam Turyn. A tam niespodzianka. Buty po 10 euro. Wyobrazacie sobie co sie w tym sklepie dzialo ? Ekspedientki nawet w kartony nie pakowaly tylko do toreb bezposrednio aby czasu nie tracic i jakos nad tlumem kupujacych zapanowac. Wybralam 5 par. I torebka, ktora tutaj gdzie mieszkam kosztuje 55 euro wiecej ! Szok ! ![]() Trzymalyscie kciuki za Majke ? Mnie az rece bolaly ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Trzymam kciuki za tesciowa. Wierze, ze prace znajdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
|
Cytat:
O tak, swietny cytat Marilyn Nie znam Chmielewskiej, to znaczy wiem ze jest taka pisarka, kolezanka mi podsunela jakas jedna ksiazke ale po kilku stronach odpuscilam, nie bardzo rozumialam o co chodzi ![]() Amelia, szalejesz zakupowo, pokaz te zdobycze. Gosia, trzymam kciuki niech tesciowa znajdzie prace, jak wiadomo zadowolona tesciowa to I cala rodzina szczesliwa ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- a moze to byla Grochola, qrde nie pamietam juz teraz
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Eva, wymieniam szafe. Przed wyjazdem do Francji 90% ciuchow oddalam w Polsce dla potrzebujacych. Przyjechalam tutaj z 1 torba
![]() ![]() Tak wiem, szalony drastyczny krok. He he nie chomikuje nigdy rzeczy. Uwielbiam dawac i na to miejsce nabywac nowe. Stad tegoroczny "szal" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Zaszalałaś, ale za taką cenę naprawdę warto ![]() Bardzo fajne zakupy ![]() Dzięki dziewczyny za kciuki ![]()
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2015-09-14 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
No, jak by nasi panowie nas poczytali to załamka - co jedna to JAKOŚ znosi ich obecnośc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Amelia, chyba trzeba zacząć jeździć z Tobą na zakupy, gdzie nie pójdziesz, tam super promocje
![]() ![]() Gosia, trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() Anyz, bo to zazwyczaj tak jest, że jedna strona chce bardziej, a druga mniej, jedna trochę bardziej się stara a druga trochę mniej, rzadko jest chyba, że jest po równo ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Mnie też się szybko nudzą i lubię kupować nowe, ale nawet jak kupuję nowe, to jakoś ciężko mi się pozbyć starych, zmuszam się do tego raz na jakiś czas, ale żal mi wyrzucać i wtedy oddaję Mamie.
Edytowane przez Wonder Woman Czas edycji: 2015-09-14 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Gang Iren
|
Tak, na razie. Jak znajdzie pracę i dostanie wypłatę, to będziemy szukać dla niej mieszkania.
![]() |
#114 |
|
Amelia, zacne zakupy
![]() Jak z akcesoriami? Jakie masz dodatki? Mam to samo z ciuchami, butami, torebkami I akcesoriami, oddaje jak leci, niektore nawet z metkami wiec spowolnilam zakupy, nie sadzilam ze kiedys to powiem ale mam duzo za duzo wszystkiego. Punktem kulminacyjnym bylo kupienie tej samej pary butow, bo zapomnialam ze juz wczesniej takie kupilam, w tym samym sklepie zreszta. Wpadlam na pomysl I porobilam zdjecia butom I zalozylam album na FB, dzieki temu moge zagladnac czy juz taka pare posiadam, czy nie. Wariatka po prostu.
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
helo
![]() ![]() Amelia- super zakupy ![]() ![]() Gosia- trzymam mocno kciuki. Nic nie cieszy tak jak teściowa daleko ![]() ![]() Eva- piękne buty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Eva, a kto bogatemu zabroni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Gang Iren
|
No nie mam właśnie super relacji z teściową i boję się tego mieszkania pod jednym dachem. Ale co zrobić. Liczę, że max do grudnia się wyprowadzi. Za ponad miesiąc wyjeżdżam na miesiąc do Polski, to wtedy jej widzieć nie będę
![]()
#118 |
Zadomowienie
|
W każdym razie trzymam kciuki, żeby poszło gładko i bezboleśnie
![]() Czy kupowała któraś z Was coś kiedyś BingoSpa ? Albo słyszałyście coś dobrego/złego ? Ciekawa jestem opinii o tych produktach.
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Chetnie poczytalabym co nasi panowie wypisuja na forum meskim jesli takowe by istnialo
![]() ![]() My i tak bardzo bardzo grzeczne tutaj jestesmy ![]() Eva z dodatkami u mnie gorzej. Minimalizm. Jedynie torebki i zegarek ...jak to strasznie smutno brzmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Gang Iren
|
Lubię kolczyki, czasem bransoletki, ale to z reguły latem. Naszyjniki raczej mi przeszkadzają.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.