|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '94 Reunion, część XIV
Cytat:
![]() Cytat:
Mówię o sobie Najlepiej by było znaleźć coś w miarę ciepłego i ładnego, ale gruba kurtka chyba nie może być ładna
|
||
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no.. nie zabiorę papierów z wydziału, bo chcę mieć status studenta, chcę iść do pracy, ale co dalej to mam kilka pomysłów i już zaczynam się znowu czuć jak dziecko we mgle Daje, bo jakbyś przestała ćwiczyć to wszystko by Ci sflaczało i kilka kg wróciło pewnie, co? A tak to trzymasz formę, nie wariujesz na tym punkcie i jest git aaa, takie buty ![]() to może czas je odwiedzić drugi raz? ![]() Oczywiście... że nie. Przecież wróciłam i złapał mnie dół i nie kiwnęłam palcem. ![]() Sezon na wieczory pod kocem z herbatą i książką uważam za otwarty, zaraz przyjdzie czas na smętną muzykę i pochwałę smutku- jesień
|
|
|
|
#93 |
|
Lwiątko z Cintry
|
no chętnie, tylko obecnie mi zawitał w portfelu kryzys ekonomiczno-erotyczny, zaglądam, a tam chooy wydałam ostatni hajs na wczorajsze przyjemności... ale jakbym miała na przejazd w obie strony, to dałabym radę... jednak nawet na to mnie nie stać
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A masz jakiś pomysł, co ewentualnie chciałabyś zaocznie studiować?
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Minth, na pewno coś daje, bo zachowujesz kondycję i poprawiasz jakość swojego ciała
A ćwiczysz też coś siłowo, czy tylko monotonne machanie rękami i nogami z panią Ch, jak to określili z Warszawskiego Koksu? Polecam ich stronę na fb i przede wszystkim kanał na YT, mają fajną serię "dźwigaj dziewczyno" i dużo przydatnych i mądrych filmów. Przede wszystkim rozwiewają stereotyp, że jak kobieta dźwiga ciężary (a nie hantelki po 1kg) to nie będzie od razu wyglądała jak szeroki kafar, bo nie mamy do tego żadnych predyspozycji, ale szybciej zmienia się tłuszczyk na masę mięśniową Wiadomo jak wygląda 1kg tłuszczu w porównaniu do 1kg mięśnia.Ja i tak popieram i podziwiam jak ktoś robi cokolwiek i nie odpuszcza po kilku dniach, bo to niezły wyczyn nie być leniem (jak ja) No i efekty, które publikuje pani Ch na swoim fanpage'u z kosmosu się nie biorą
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie macham rękami i nogami, robię mocne HIITy z fitness blender (gdzie większość ćwiczeń jest połączeniem cardio z bodyweight siłowymi czyli po prostu jakby dynamiczne siłowe) na przemian z ćwiczeniami siłowymi z obciążeniem (6-10kg na rękę). Siłowe trochę obcięłam bo już za mocno mi rosły bicki a w połączeniu z moim kompleksem ramion to zaczęło wyglądać to kiepsko. W sensie mniej ćwiczę stricte ręce z obciążeniem, bardziej ćwiczę doły i brzuch, ręce jako wspomaganie. Nie boję się ciężarów Po coś je kupiłam, teraz planujemy kupić sztangę tylko nie wiem gdzie ja to całe żelastwo będę trzymać. Tylko skoryguję Twoje słowa: tłuszcz nie zamienia się w masę mięśniową nigdy. Tłuszcz trzeba spalić, żeby mięśnie było widać. To jest za często powtarzany skrót myślowy.
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu to uprościłam
ale dziękuję za poprawienie
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Domyśliłam się, tylko potem osobom nie w temacie wydaje się jest, że tak faktycznie jest i tak się potem sieją brednie
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak sero to w stanach trochę zrzuciłam, aż się zdziwiłam jak weszłam na wagę i wszyscy mi to mówią, ale nie czuję się dobrze i muszę się zacząć ruszać, bo kiedyś miałam jakieś tam bicki a teraz... Tylko jak będę pół dnia spędzać w łóżku, jak dziś, to nie wróżę sobie sukcesu ![]() Moja kumpela poprosiła mnie, żebym była świadkiem w jej sprawie rozwodowej i o opiekę nad dzieckiem- odmówiłam, ciekawe jaka będzie reakcja ![]() I umówiłam się wczoraj z przyjaciółką na rower, pogoda dziś super jest, a jej coś wypadło, więc chyba sama się wybiorę
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego odmówiłaś? Ja siedzę jak na szpilkach bo poszło info, że są oceny z admina. A ja jeszcze nie mam I tylko odświeżam USOSa a już powinnam ćwiczyć
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo sądzę, że oboje są siebie warci, nie chcę się w to mieszać a ona się do mnie odzywa wtedy, gdy ma jakąś sprawę, a jak ostatnio chciałam ją odwiedzić to mi napisała 'Dobrze, to zostaniesz z małą 40 minut a ja skoczę coś załatwić' U nas też kocioł z usosem, bo rejestracja na ogólnouniwersyteckie wykłady była. Stresujesz się a zapewne zaliczysz aaa, Paseczkowa nie odpowiedziałam Ci, mam pomysł który chodzi za mną od listopada ale to nie lada wyzwanie i na razie tylko sobie sama o tym myślę, sądzę, że to za dużo i nie dam rady. Ale ogólnie nie chcę znowu wybrać czegoś, czego będę żałować i nigdzie mi się nie przyda, jak dotychczas, więc myślałam o językach, to jest dosyć uniwersalne i osoby ze znajomością języka są potrzebne w każdej dziedzinie, a jeżeli nie wykorzystam tego w pracy, to chociaż w podróżach (jak będzie mnie na nie stać
|
|
|
|
#102 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]() ja teraz przez okres nabrałam wody strasznie, normalnie momentami czuję się, jakbym się toczyła i mam ochotę sobie wyciąć macicę, tak mi dokucza i nienawidzę jej z całej siły ![]() podziwiam osoby, które ćwiczą, bo ja np. nie potrafię się zmotywować. widzę siebie, widzę innych ludzi, widzę wysportowane dupy i na mnie to nie działa. nie działają na mnie hasła pt. 'możesz być lepszym sobą' i inne takie słodkopierdzące. motywację chyba powinno się samemu odnaleźć nie? jak się nie chce to żadne zdjęcia wysportowanych tyłków/przemian czy hasła nie sprawią, że magicznie poderwę tyłek i właśnie tego dnia zacznę coś robić dla siebie ostatnimi czasy usłyszałam od mamy sporo niemiłych określeń na temat swojego wyglądu tj. pewnych rejonów ciała i to wcale nie podziałało na mnie motywująco, tylko wręcz dołująco. wbiłam sobie do głowy kolejny kompleks i nie poczułam żadnej motywacji, tylko się zdołowałam i jest mi przykro i źle, że własna matka mi mówi takie rzeczy, zamiast mnie jakoś zmotywować, to ona mi wali takimi tekstami, że witki opadają...
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że powinno się samemu. Od poukładania w głowie i zmiany podejścia trzeba wyjść Ja nie mam jakiegoś szału, że od razu ciach czipsy i czekoladki Bardziej zwracam uwagę na to co jem, ale jak mam ochotę na coś niezdrowego to sobie nie odmawiam. Tak samo nie dostałam ćwiczeniowego bzika, mimo że więcej się ruszam. I na takim luzie zrzuciłam kilka kg. No ale u mnie to wskazane, bo bmi ponad normę ![]() Co za mama Chyba największą głupotą jest komentowanie innych i dogryzanie. Na siebie nie popatrzą, ale o innych gadają U mnie też to tak działało, bo chyba rzadko jest motywująco.Nasz tyłek, nasz wybór
|
|
|
#104 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
uff, bo już myślałam, że to ze mną jest coś nie tak, że mnie takie rzeczy nie motywują ![]() z jedzeniem mam poukładane, nie obżeram się, patrzę na to co jem. ale jak mam chęć na czekoladę to sobie zjem kostkę albo dwie, a nie tak jak to było jakiś czas temu, że połowa tabliczki schodziło. nie odmawiam sobie, bo wiem, że jak będę to w sobie zduszać, to potem się rzucę na słodkości jak głupia i będzie jeszcze gorzej najgorsze jest to, że nie umiem poderwać tyłka i się zmotywować żeby odpalić nawet jakiś pół godzinny trening z Fitness Blendera ![]() w sumie jedyny taki życiowy przykład, że jak się chce, to się to ma to moja bratowa, która wróciła do swojej wagi sprzed ciąży. w trakcie przytyła jakieś 15 kg, po urodzeniu jej sporo spadło i przez pierwsze miesiące też, bo to się wiązało z ogromnym stresem ze względu na stan zdrowia małej. potem zaczęła ćwiczyć, dla siebie, dla swojego samopoczucia i po prawie 9 miesiącach od porodu wróciła do wagi sprzed ciąży. w ogóle po niej nie widać, że w styczniu urodziła dziecko, ba... że ma dwie córki (jedna starsza, druga młodsza, żeby nie było, że bliźniaki miała samo się nic nie zrobi, muszę przestać robić sobie wymówki
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-09-24 o 14:19 |
|
|
|
|
|
#105 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
meble z palet dla mnie spoko, ale wlasnie w klubach, restauracjach etc, jakbym w domu miala miec palety to by mi sie po nocach obciążenia ze spedycji sniły haha![]() no u nas tez kradna, a szczegolnie we Frankfurcie - i szczegolnie polacy ![]() a rower przspal bezpiecznie noc! ![]() Cytat:
![]() a krem z marchewka, cebula, curry, ibirem i papryka ![]() to bedzie czilałtowy-klabing Cytat:
*umc umc*kolejny z dupy dzien za mna, jezu jak dobrze, ze jutro do poznania i wino z przyjaciolka wypijemy a potem na 8 w sobote i na 8 w niedziele
|
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo kurde, ja mam opone na brzuchu, ale jest tyle ważniejszych i bardziej problematycznych rzeczy w życiu.. bo kurcze, to , ze zrobie trening nie zmieni tego, ze nie mam hajsu czy pracy ![]() tez uwazam ze zdrowy tryb zycia jest bardzo wazny, sama staram sie taki prowadzic (no moze nie teraz, jak wracam z pracy, wychodze dalej i wracam o 20 do domu ) i propsuje wszystkich, ktorzy to robia, ale nie umiem sobie odmowic przyjemnosci jak wino z przyjaciolmi czy dobry obiad w restauracji, bo to sa rzeczy, ktore mi w zyciu radosc przynosza, a to chyba najwazniejsze nie? a rodzice potrafia dobic, moja mama tez jest mistrzem, tak mi plakala jak wazylam 48 kg ze chuda, ze niezdrowa, a potem jak wrocilam do normy sama potrafila walnac " no teraz to Ci sie przytylo, chyba sie zaniedbalas"
|
|
|
#107 |
|
Kuźnia inspiracji
|
ratunku
zrobiłam sobie małe paznokciowe kuku i potrzebuję na wczoraj odżywki/czegokolwiek innego, żeby utwardzić pazurki, bo boję się, że zaczną mi się urywać (to bardzo właściwe słowo) do samego mięsa |
|
|
|
|
#108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To słusznie, że olałaś Cytat:
Wizualnie mi się to podoba i na moment kiedy chcę sobie odnowić pokój po taniości to jest to jakaś opcja. No ale szafy to już bym sobie nie zrobiła, niestety, jakoś te 2k trzeba będzie wyczarować Do tego komoda i toaletka i będzie git Brawa dla roweru, był dzielny ![]() A macie konfetti ze sreberka? Na opku właśnie na tej piosence je.bło takim konfetti, przy pierwszym pie.rdolnięciu Cytat:
![]() Zgadzam się Cytat:
Tak sobie zapuściłam, tak mi się nie łamią, że ach ![]() A tak z odżywek to nie wiem, bez formaldehydu to podobno czarna z Golden Rose jest spoko. Jakie kuku sobie zrobiłaś?
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2015-09-24 o 23:41 |
||||
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym parki, botki, czapki i rękawiczki. Kolorowe liiściee! To jak po niemieckiej stronię i czilałtowy klabing, to ja poproszę: https://www.youtube.com/watch?v=VJHfhq6VOsg
|
|
|
#110 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja się będę objadać swoim, bo ojciec ugotował kapuśniak, a ja nie przepadam ![]() Cytat:
no życie jest zbyt krótkie żeby sobie odmawiać przyjemności, tak sobie powtarzam, ale jak wszystkie wiemy... wszystko co dobre powoduje tycie, płacz albo ciążę, więc ciężko no moja to raczej zawsze w stronę 'ale Ci się przytyło' ![]() Cytat:
co zrobiłaś? ![]() powiem tak jak Maja - ta czarna z GR albo Sensique Silky Smooth i skłaniałabym się raczej w stronę odżywek bez formaldehydu, bo możesz wyjść z jeszcze gorszymi paznokciami. ewentualnie utwardzenie Hardem. ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
<3
|
|
|
#111 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Raczej nie będę utwardzać hybryda, bo trzeba by matowic płytkę, na tym miejscu po żelu nie sposób jest to zrobić, jest tak cienki. Spróbuję GR w takim razie, dziękować ![]() Cytat:
Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#112 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
kurczaki, to Ty go na siłę zdejmowałaś? ja pierdykam, ale dzisiaj zimnica zakopuję się pod kocami i nie wyłażę... ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- 2 sezon HTGAWM ruszył, zaraz się zabieram za odcinek Maja, jak tam wyniki?
|
|
|
#113 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Po części tak, ale jak pisałam duża część odkleila się sama i w sumie jak obcielam wolny brzeg to może na 20% się to trzymało mocniej. Cóż, gdybym tego nie zrobiła, to zerwalby się sam przy robieniu czegoś, a wtedy mogłoby być to bardziej przykre w widoku
niemniej cała powierzchnia spod żelu jest zajechana, więc to pewnie też efekt za mocnego spilowania płytki.Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#114 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
uuu, to widzę na ostro... nie zazdroszczę, bo pewnie doprowadzenie paznokci do normalnego stanu trochę potrwa ale oby jak najszybciej się zregenerowały
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Serwus
![]() Na weekend pojechałam na wieś, poukładać sobie kilka rzeczy i odpocząć- udało się. A dziś dzwoniłam do dziekanatu i sobie tak spie.rdoliłam nastrój, że szkoda gadać A co u Was? Nie zabijajmy wątku, przywiązałam się ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- I wzywam Agę i Hon, chociaż nie wiem czy wiedzą, że jest nowa część
|
|
|
#116 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pogrubione - u mnie też dzisiaj nie najlepiej, ale to przez moje dokonania kulinarne, chyba piehdole, przez resztę tygodnia się nie dotykam do garów Aga wie, ale czy podczytuje to nie mam pojęcia
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
dokonania kulinarne- moja mama wczoraj zrobiła mi przepyszne, pikantne, aszwege papryki faszerowane i mam na dziś jeszcze
czytam pierwszą część więźnia labiryntu, mega mnie wciągnęła ![]() to niech się odezwie, da znak życia, powie, czy znalazła jakiegoś rycerza
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Lwiątko z Cintry
|
jadłabym, a póki co to w tygodniu przypaliłam dynię, potem dodałam jedną łyżeczkę proszku do pieczenia do ciasta marchewkowego i mi nie wyrósł = zakalec... a teraz jeszcze soczewica z pomidorami do penne wygląda tak penisowo, że płakać mi się chce
ja dzisiaj strzelę jakiś film... albo Bogowie ulicy albo Mr. Nobody (kiedyś zaczęłam i nie ogarnęłam ). do książek nie mam motywacji i czuję, że jak się zacznie rok akademicki, to już w ogóle po żadną nie sięgnę ![]() może uda mi się ją namówić
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Bosz te dziekanaty...
U nas oczywiście młyn, wykładowcy ocen do usosa nie wpisują, poprawki robią dla 200 osób dzień przed terminem składania indeksów
|
|
#120 |
|
Kuźnia inspiracji
|
U mnie spokój na uczelni póki co, zobaczymy, jak przyjdzie co do czego, czyli składanie wniosku o stypendium
![]() O dobrych rzeczach tu piszecie, jeżuniu ![]() no i jeszcze trochę pogmerałam przy paznokciach i mam pół na pół już całkiem swoich |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Rok temu największym poświęceniem było założenie dwóch szalików. Pomimo tego, że mam z czasów chyba podstawówkowych wielki, długi, puchowy płaszcz ale za penisa go nie ubiorę bo wyglądam w nim jak przerośnięta purchawka. Więc marzłam w cienkim, stylowym płaszczu akrylowym
Mówię o sobie 

Mam straszny z tym problem i łapię dołka bo prawie rok naprawę regularnych ćwiczeń min 5 razy w tygodniu a mam wrażenie, że stoję w miejscu. Były małe ups and downs ale teraz od jakiegoś czasu naprawdę mam wrażenie, że nic się nie dzieje. Nawet hormony z tego powodu odstawiłam bo myślałam, że to to..

I tylko odświeżam USOSa a już powinnam ćwiczyć

jak dobrze, ze jutro do poznania i wino z przyjaciolka wypijemy 
Do tego komoda i toaletka i będzie git
azurki:
ale oby jak najszybciej się zregenerowały