![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: aseksualni ludzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;52874721]To jest właśnie powód, dla którego powstają wątpliwości odnośnie hipotezy, że jest charakterystyczna cecha kobiet.[/QUOTE]
U niektórych to jest bardziej widoczne (chyba zwłaszcza tych z szeroką miednicą) i może o to chodzi Wizażankom. Niektórzy faceci mają bardzo wąskie i płaskie tyłki (co swoją drogą też jak dla mnie jest aseksualne) i u nich takiego chodu za bardzo nie widać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
-Włosy tylko wokół sutków :sciana: i duże sutki (jak facet w okresie dzieciństwa był gruby i potem takie rozrosniete zostają...)
-wada wymowy (raz byłam na spotkaniu z kolesiem z internetu, tak seplenil, ze zamiast "autobus szkolny" uslyszałam "autobus z koniem") -niski wzrost, poniżej 180cm jest dla mnie aseksualny -gruby, "misiowaty", z małym brzuszkiem. Nie, facet musi byc szczupły -brak pasji, zainteresowań. Jak komuś się życie opiera na oglądaniu vine'sow, to dla mnie życie mu ucieka -łysi mnie w ogóle nie kręcą -jak facet nie dba o higienę, smierdzace stopy..... -wasy... Generalnie zarost. I włosy na szyi, takie pojedyncze. Pewnie jest tego więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Konto usunięte
|
Szeroki tyłek, ramiona bez zarysu mięśni, wady postawy. Dołączam do antyfanów dużych, mięsistych ust. No i włosy - niby krótkie, ale już odrastające, wchodzące do uszu. To ostatnie z miejsca kwalifikuje jako niechluja.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Serio to od tego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Taki sweterek. Tunele. Tatuaże - zwłaszcza te w złym guście. Nie czytałam całego wątku, ale pewnie mogłabym coś jeszcze potwierdzić ;P ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- [1=6610e975c85461a73511d7b 83bf3e01cd5d91d24_6487a38 504e0b;52875397]Dołączam do antyfanów dużych, mięsistych ust.[/QUOTE] Wg mnie jeden rodzaj takich ust jest fajny (negroidalny/afroamerykański/ja-i-moje-określenia) ale drugi - ten wiecznie obśliniony, obwisły itp, jest totalnie ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- ...i włosy na plecaaaaaaaaaach!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Catleesi Morza Kocimiętki
|
[1=6610e975c85461a73511d7b 83bf3e01cd5d91d24_6487a38 504e0b;52875397]
Serio to od tego?[/QUOTE] Zbyt dużo męskich sutków to ja nie widziałam, ale te mojego byłego były tak asekualne (i owłosione), bo był turbo grubasem za dzieciaka. A propos ust - ja lubię takie duże u faceta, ale bez przesady (np Jay z - nie-e, ale Tom Hardy juz tak <3) Edytowane przez niepa Czas edycji: 2015-09-23 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
- mezczyzni robiacy sobie selfie
- chudziny, wole mezczyzn dobrze zbudowanych nawet z lekka nadwaga niz niedowaga - kolesie w rurkach, z torebkami takimi nawet przez ramie, japonkach czy rozu... no nie ![]() o brudzie si smrodzie to chyba nikt nie musi pisac ![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- faceci siedzący z założoną nogą na nogę - faceci z przesadnie słodkim wyrazem twarzy - podkoszulek biały z dekoldem, a pod spodem tłuszczyk... - kurtki z misiem przy kapturze
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Faceci siedzacy z ręką miedzy nogami zalozonymi noga na nogę XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Biała Dama
|
Znam jednego co w różu wygląda OBŁĘDNIE. Nie że chodzi wystrojony jak Doda sprzed paru lat, ale ma często różowe elementy na jasnej bluzce. Chyba mu ktoś podpowiedział bo przypadkiem by aż tylu ciuchów w jednym temacie nie miał. Też do tej pory nie wierzyłam że facet może dobrze wyglądać w różowym
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ej, ale cośw tym jest. Dla mnie 'używam kremu do rąk' jest ogromnie na minus
![]() No niestety, trochę facetów w życiu znam i choćby pracował w rękawicach i smarował się kremem - skórę może mieć nawilżoną, ale zawsze będzie trochę twardsza. Nawet mój ojciec, urzędnik od urodzenia ma na łapach twarde odciski i taką grubą skórę - bo wiele rzeczy robi. A facet z rączką jak niemowlaczek? Nieeee, nie wierzę w kremy co nie dają uciskanej skórze grubieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Odrzucają mnie wąsy, brody, półdługie i długie włosy, nie rozumiem co jest pociągającego w drwalach
![]() Spotkałam się z opiniami kobiet, że uwielbiają miśków, u mnie nie mają szans. Dla wielu pewnie dziwne, ale nie lubię wysokich mężczyzn. Swojego wzrostu również, tak około 15 cm wyższy jest super. Dlaczego? Bo dziwnie wyglądają nago ![]() ![]() U facetów zwracam uwagę na łydki, kręcą mnie zgrabne, nie lubię bladych i klocowatych. Właśnie, zbyt jasnej cery też nie lubię. Włosy na ramionach, pośladkach i plecach, no i na jądrach ![]() Monobrew. Koczki i kucyki. Stylu ubierania, w którym lubuje się sporo piosenkarzy disco polo - pulchny facet z nienaturalną opalenizną, łysiejące włosy postawione na żel, pastelowa niedopięta koszula, jasne dżinsy. W gimnazjum podobali mi się dresiarze, na szczęście mi przeszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
nyan nyan ^^
|
Do zestawienia dodam facetów siedzących w tak dużym rozkroku, że zajmują aż dwa miejsca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Waliłabym ich po tych wietrzących się jajach czymś ciężkim, to by się może nauczyli siedzieć jak cywilizowani ludzie ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Nizszy ode mnie facet moze byc tylko kumplem.
Nawet jesli z twarzy i ciala jest jak mlody bog. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Naczelna Nastolatka
|
Ha ha ha. Tez tak myślałam. Do czasu. ...
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
No niestety (a moze stety, bo TZ wysoki) tego nie przeskocze. Nijak bym sie nie.mogla podniecic jak facet siegalby mi do brody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Monobrew
Zarost- długa broda, szczególnie taka rosnąca sobie na wolności, bez nadawania kształtu i przycinania. Wąsy Obleśne fryzury a'la łyse boki+kicek Duży, twardy brzuch (lekki brzuszek jest ok) Włosy na plecach Śliskie dłonie Powykrzywiane, długie palce u stóp I może to nie wygląd, ale raz facet wyglądający w miarę, zraził mnie strasznie okropnym, mokrym pocałunkiem z naprawdę szeroko otwartymi ustami...
![]() Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2015-09-24 o 14:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aa, no i czar męskiej łydki ![]() Edytowane przez 33aec33abe3406fa59f14efb4923aef579232ce7_67fd9379a02b7 Czas edycji: 2015-09-24 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
O maatko, mój chłopak to chyba dla Was jest kompletnie nieatrakcyjny
![]() ![]() ![]() za to u facetów nie podoba mi się wystające jabłko Adama na szyi ![]() długie paznokcie (szczególnie u stóp.......) braki w uzębieniu ![]() chudość zaniedbana cera, trądzik (przecież chłopacy też mogą używać kosmetyków oczyszczających cerę) wąsik w stylu koper piersi większe od moich krótkie nóżki i chód kaczki ![]() Edytowane przez ILoveEC Czas edycji: 2015-09-24 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie lubię wąsów. Mój ukochany wokalista zapuścił wąsy ![]() ![]() Zauważyłam ciekawą rzecz. Takie rzeczy się zmieniają. Jeszcze parę lat temu odrzucało mnie owłosienie na klacie i plecach. Obecnie spotykam się z facetem, który ma dość gęste kłaczki na klacie i wcale mi to nie przeszkadza. Czasem go nawet pomiziam tam. ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Nie lubię także napakowanych osiłków. Wiecie kupa mięśni. Wolę już nadwagę. I totalnie odrzuca mnie takie mocno zarysowane V u mężczyzn bleee
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Spotkałam się z facetem waszych koszmarów - zero mięśni, chudziutki jak patyk, niski (170) z wąsem, i teraz hit : łyso z przodu długo z tyłu (łysiał). O charakterze nie mówię bo nie ten wątek . Na swoje usprawiedliwienie mam fakt, że nie znałam nikogo w nowym mieście a on do mnie zagadał. spotkałam się z nim kilka tygodni,ale nawet do pocałunku nie doszło (na szczęście!)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Mnie też
![]() ![]() [1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;52883687]O borze, miałam raz to samo! Normalnie jakby chciał zjeść w całości dojrzałego pomidora ![]() Aa, no i czar męskiej łydki ![]() Dokładnie to ;( Przeszła mi ochota na cokolwiek, strach pomyśleć, co mógłby wyprawiać tymi ustami, gdyby znajomość się kiedyś rozwinęła i poszło o krok dalej. Wolę nie myśleć o sobie w morzu śliny ![]() I męska łydka też jest dla mnie szalenie atrakcyjna, ale ja wolę uda kolarza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
a taka bródka nie jest fajna do całowania i miziania?
![]() ![]() I pomyśleć, ze to golibroda ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Nie cierpię długich włosów u facetów. Nie, nie i jeszcze raz nie. Dla mnie każdy facet wygląda lepiej w krótkich.
Średnio przypadła mi do gustu popularna ostatnio moda na drwala. Długie brody bardzo mi się nie podobają, trzydniowy zarost jeszcze obleci, ale wolę bez.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.