![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Dot.: jesienna wymiana perfum :) m.in Chanel, givenchy, marc jacobs. almost paździer
hej
![]() podoba mi się tylko Coco M. Chanel EDP 85ml ale piszesz że nie wiesz czy oddasz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Żałuję, ale nic więcej poza tym co w wątku nie mam do zaproponowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jesienna wymiana perfum :) m.in Chanel, givenchy, marc jacobs. almost paździer
addict mi się podoba
![]() jest szansa, że dobierzesz coś? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Jezeli Iwbond jej nie capnie to mozemy wlaczyc do negocjacji ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Jadore na te chwile zarezerwowana ![]() A czego konkretnie szukasz? ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Niestety nie mam ![]() jadore jednak do wziecia i chetnie do niej cos a nawet duzo doloze natomiast w komplecie z miss nie bede miala co dobrac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie?
![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
waku takim zapachem jest super g zdaje sie juz nie do kupienia w perfumeriach, mam jeszcze dkny fresh blossom wiecej niz 30ml, jlo live jakies 48ml (piekne jest jezeli ktos lubi swieze perfumy, bardzo komplementowane przez otoczenie, moge oddac w komplecie z
Super g) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
hej! coś u mnie? kilka rzeczy wpadło mi u Ciebie w oko
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
I jadore l'eau i super g sa nie do kupienia w perfumeriach w sensie unikaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
mam jlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Wyczytałam gdzieś, że jesteś świeżakolubna ![]() Nie chciałabyś dwóch flakonów za Panienkę? Mogłabym oddać w dowolnej konfiguracji dwa z poniższych: Gucci edp II - 38/50 ml Elle edt 50 ml - nówka w folii Addict edt 2014 - Ch. Dior - 46/50 ml Noa edt Cacharel - 30 ml z kartonikiem bez kilku psików testowych
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Gutek II to mój ukochany zapach
![]() ![]() Szkoda, że nic więcej oprócz Elle nie widzisz ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
wróciłam po delice
![]() mam sporo zapachów poza wątkiem tylko podpowiedz jakie cię interesują względem "lekkości" np. wolisz kwiatowo-owocowe, kadzidlane itp? szukasz brązera: mam kultowe, limitowane kulki Estee Lauder raz czy dwa omiecione pędzlem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...w-kulkach.html w wątku mam jeszcze luksusową paletę Guerlain z brązerem: http://joeychong.com/2011/11/07/guer...akeup-palette/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
na priv nie można ustalać wymian więc na tę chwilę jednak zrezygnuję z dalszych negocjacji
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- biorąc pod uwagę co się tutaj na targowisku ostatnio wyrabia to jestem mega przewrażliwiona ![]() wybacz ![]() może jeszcze inaczej: jakie konkretnie zapachy chciałabyś przygarnąć - to ułatwiłoby mi szukanie, a może trafiłoby się, że mam ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- gucci envy me mam ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- z wymienionych przez ciebie tylko te, ok. 50ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak, nigdy nie milam klasyka wiec nie wiem o ile lzejszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.