Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-10-23, 10:05   #91
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

Oooo nowy wątek!
Witam się
tubisiowy_klem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-23, 11:24   #92
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII

hejka to w tych waszych niemczech limuzynami sie jeździ chyba jak nie ma autobusów

tubiś-ale zapłon no ale lepiej późno niż wcale
promyczku i rombek-uszki do góry kochane...przesyłam wam buziaki
beatka-żadnych ćwiczeń nie robię w butach no chyba że na kije idę ale nie mam nawet adidasów...uwielbiam trampki i trampkopodobne
haha-to faktycznie musiało być smaczne-krewetki w cynamonie bleee
kocie-co biedo znowu z tobą? często chorujesz...zdrowiej maleńka a u nas to co zwykle-zamiast ćwiczeń czekolada
nie wiesz co u neski? bo jej nie widać od jakiegoś czasu
butterfly-ooo to mam nadzieje że się szykują zmiany na lepsze
ja awokado lubię jest ciekawe lubię koktajle z awokado z bananem i jakbłkiem albo szpinakiem lubię do sałatki wkroić i lubię zrobić pastę na kanapki z sokiem z cytryny, solą i pieprzem oczywiście najlepsze miękkie ja wczoraj miałam twarde i było lekko gorzkie...a liczi to jest mega egzotyczne jak pracowałam w lidlu to próbowałam wszystko co było i teraz też jak coś sie pojawia to próbuje
a z ta bieżnią twoją to mi sie przypomniało jak Bridget Jones ćwiczyła uwielbiam ten film ponoć trójkę robią
kaliope-bo tak powinno być że facet biega za kobietą a przystojny chociaż?? próbował cię zahipnotyzować-uważaj
hehe to musiałaś być zdesperowana zwietrzałe miękkie chipsy zalane piwem znam to ale nie popieram hehe

ja dziś mamie kupiłam w prezencie torebeczke ostatnio mówiła ze musi sobie kupić a potem jej wypadł spory wydatek jak psa na operacje dała...a ja mam skitrane swoje prywatne wiec w przypływie miłości zrobiłam jej prezent cieszę się jak głupek-bardziej niż ona
a po południu planuje zajść do lasu na grzyby-ponoć jeszcze są

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-23, 11:41   #93
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Agafisia- zatrucie i mega migrena. Nie mam na nic sily. A musze chyba sie gdzies przespaxerowac.

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-23, 14:05   #94
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
Guten Morgen meine Damen! ja zaczelam dzien z kawa i z herbata z imbirem : moj Standard.

Agafisia - zakladaj butki , moze bedzie poprawa, o ile masz dobre buty dla swoich stopek. tak, pisze z iphone z wanny a moj kochanek nie nie Tz, ale robil kolacje. Nocuje u niego jeszcze do konca miesiaca Zrobil kolacje. Makaron z owocami morza. Tylko zamiast piperzy Cayenne uzyl cynamonu

Butterfly - buty wazna rzecz na treningu.. albo maksymalnie boso na miekkiej powierzchni - moje zdanie. fajnie ze masz kwiatuszki ;*
no to jestes 1 cm nizsza ode mnie
Ja myślałam, że jesteś wyższa Melkę ćwiczę na miękkiej macie także nie ma problemu, stepper w samych skarpetkach, a bieżnie w butach hehe przecież pieprz cayenne to jakby papryka, to czerwone a cynamon brązowy

Cytat:
Napisane przez ewullka87 Pokaż wiadomość
Mam 160 cm

Ja tez nie wiem co to autobus od kiedy zamieszkalam w de. Jeszcze na wsi i tu bez samochodu nie idzie funkcjonowac.

Ja mialam cukrzyce ciazowa i to bardzo ostra, wrecz byly momenty ze slablam z glodu i ryczalam, glowa mnie ciagle bolala, krew szla z nosa, nie mialam na nic sily.niestety po porodzie jo- jo mnie dopadlo, jeszcze bylam taka wyglodzona ze sie rzucilam na jedzenie. Jeszcze przy kp to sie chcialo okropnie jesc, jak wstawalam w nocy karmic to sama magmum zajadalam, do slodkiego strasznie ciagnelo.
Przez to cukrzyce to boje sie miec wiecej dzieci bo albo umrzec z glodu albo na hiperglikemie.

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Avokado to nie smakuje jak owoc, troche taki trawiasty smak. Ja miksuje z jogurtem i mam taki sos do miesa.
Na tej diecie dopiero sie przekonalam do awokado.
To miałaś ciężko w tej ciąży, ja w trakcie ciąży i po też sporo słodyczy jadłam, przez to nie umiałam wrócić do swojej wagi. A co do De, to jeszcze 1,5 roku temu też mieszkałam na zadup..., wszędzie miałam daleko, tylko że ja musiałam na piechote wszędzie chodzić, bo TŻ dojeżdżał 30km do pracy, a teraz mamy wszedzie blisko

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Hej.

Nie odzywałam się przez ostatnie dni, bo byłam w głębokim dole
Zwaliło się na mnie mnóstwo złych rzeczy na uczelni i prywatnie i nie byłam w stanie tego ogarnąć.
Jadłam sam szajs i nie ćwiczyłam.
Na szczęście to tylko dwa dni, waga nie wzrosła mimo ton złych rzeczy, które pochłonęłam

Dzisiaj wracam do ćwiczeń i zaczynam powoli naprawiać żywienie. Nie czuję się jeszcze na siłach, by na 100% wejść w dobry rytm, ale trochę już się podniosłam.
Zacznę jednak inny program treningowy, tamten mi nie podszedł, a nie mam zamiaru się udręczać.
Będzie dobrze
Spokojnie, zacznij sobie powoli rózne rzeczy wprowadzać, bo jak zaczniesz za dużo na raz od siebie wymagać to możesz znowu się szybko poddać

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
hejka to w tych waszych niemczech limuzynami sie jeździ chyba jak nie ma autobusów

butterfly-ooo to mam nadzieje że się szykują zmiany na lepsze
ja awokado lubię jest ciekawe lubię koktajle z awokado z bananem i jakbłkiem albo szpinakiem lubię do sałatki wkroić i lubię zrobić pastę na kanapki z sokiem z cytryny, solą i pieprzem oczywiście najlepsze miękkie ja wczoraj miałam twarde i było lekko gorzkie...a liczi to jest mega egzotyczne jak pracowałam w lidlu to próbowałam wszystko co było i teraz też jak coś sie pojawia to próbuje
a z ta bieżnią twoją to mi sie przypomniało jak Bridget Jones ćwiczyła uwielbiam ten film ponoć trójkę robią

ja dziś mamie kupiłam w prezencie torebeczke ostatnio mówiła ze musi sobie kupić a potem jej wypadł spory wydatek jak psa na operacje dała...a ja mam skitrane swoje prywatne wiec w przypływie miłości zrobiłam jej prezent cieszę się jak głupek-bardziej niż ona
a po południu planuje zajść do lasu na grzyby-ponoć jeszcze są
Też lubię czasami coś nowego skosztować, ale papaja, granat czy awokado mnie nie przekonuje. Moja mama kiedyś kupiła takie egzotyczne owoce i chciała wypróbować te owoce, zrobiła z nich sałatke owocową, była ochydna
Filmu nie widziałam, nie przepadam za tą aktorką Ja też lubię sprawiać komuś przyjemność i coś kupić czy w czymś pomagać, bardzo wtedy się z tego cieszę Co do grzybków to zabierz mnie ze sobą, ja odkąd mieszkam w De to nie byłam ani razu, czyli 3 lata, a kiedyś to zawsze i często z tatą jeździłam.
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-23, 19:40   #95
agafisia
Zakorzenienie

butterfly-już mi mówiłaś o tych grzybkach allle dziś całe spore wiadro nazbieraliśmy mój na dnie a ja prawie całe już mieliśmy wracać i weszliśmy z brzegu lasu w takie trawki i się zaczęło co 2 kroki grzybek mam 5 długich sznurków-wiszą na grzejnikach i sie suszą
nie oglądałaś Bridget?? meeega jest uwielbiam
hehe bo z tymi owocami to trzeba wiedzieć z czym je łączyc ja bardzo lubię mango i melony szkoda ze takie drogie...na razie kupuje banany do koktajli i avokado no i mam swoje jabłka-więc nie szaleje
też myślałam że beatka jest wyższa
kocie-ooo to sie wymęczyłaś nieźle...byłaś pospacerować? dziś pogoda fajna na przejście sie...dbaj o siebie

ja dziś od 15-17 na grzybkach chodziłam a potem prawie 2 godziny je obierałam kroiłam i nawlekałam
na kolacje zjadłam 2 spore pomidory malinowe pogryzłabym jakiś słonecznik...a w domu nic

Stary 2015-10-23, 21:02   #96
mmelisjaa
Rozeznanie

Agafisia fajny gest to jest bardzo miłe mama pewnie się ucieszy :róża: a Bridget Jones mega, uwielbiam :-D

Ja to nawet nie mowie o moim jedzeniu to przemilcze ten temat :-D

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-23, 23:03   #97
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Agafisia- powiedzmy ze zyje. Jest coraz lepiej. Moze jutro cos zelzy. Ciagle podzeram chrupki kukurydziane bo mam mdlosci.

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-10-24, 05:09   #98
Promyk03
Zakorzenienie

Hejka u mnie słabo ciągle wpada coś słodkiego wczoraj zle stanęłam i boli mnie kostka

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 08:32   #99
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
butterfly-już mi mówiłaś o tych grzybkach allle dziś całe spore wiadro nazbieraliśmy mój na dnie a ja prawie całe już mieliśmy wracać i weszliśmy z brzegu lasu w takie trawki i się zaczęło co 2 kroki grzybek mam 5 długich sznurków-wiszą na grzejnikach i sie suszą
nie oglądałaś Bridget?? meeega jest uwielbiam
hehe bo z tymi owocami to trzeba wiedzieć z czym je łączyc ja bardzo lubię mango i melony szkoda ze takie drogie...na razie kupuje banany do koktajli i avokado no i mam swoje jabłka-więc nie szaleje
też myślałam że beatka jest wyższa
kocie-ooo to sie wymęczyłaś nieźle...byłaś pospacerować? dziś pogoda fajna na przejście sie...dbaj o siebie

ja dziś od 15-17 na grzybkach chodziłam a potem prawie 2 godziny je obierałam kroiłam i nawlekałam
na kolacje zjadłam 2 spore pomidory malinowe pogryzłabym jakiś słonecznik...a w domu nic
No właśnie mówiłam a ty dalej mnie nie chcesz mnie zabrać
Ooo nie, melona już kiedyś samego kosztowałam, papaje i mango też, są bleee

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Hejka u mnie słabo ciągle wpada coś słodkiego wczoraj zle stanęłam i boli mnie kostka
ojj znam ten ból, a za słodkie dostaniesz baty, ostatnie ostrzeżenie

Melduję zalczony rowerek 110min (45,1km), a do tego bieżnia 60min (połowa to bieganie, połowa spacer), wyszło mi 5,15km.
Stary 2015-10-24, 08:43   #100
stokrotenka18
Zakorzenienie

Kocie może z mężem dobrze dzialacie ? i to "dobry" objaw

Ja wczoraj chrupnelam chipsy dosłownie 5 min przed snem.

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 11:45   #101
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Kocie może z mężem dobrze dzialacie ? i to "dobry" objaw

Ja wczoraj chrupnelam chipsy dosłownie 5 min przed snem.
oj zdecydowanie nie.

ogolnie to raczej zoladek sie zbuntowal, "bo kazdy chcial za dobrze", a ja na co dzien jem lekko z niewielkimi ekscesami. A tu ciagle ktos mi podsuwal ciasta i alkohole, ktorych juz tylko probujac bylo za duzo.
A migreny to skutek braku cwiczen, bo te pochodza u mnie od kregoslupa
postanowilam ze musze nauczyc sie plywac

64,9 ... 64,0 ...58,0

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-24, 14:03   #102
agafisia
Zakorzenienie

hejka
kocie-dobre postanowienie a mnie też łeb ćmi już 3ci dzień...
chrupki i biszkopty i wafle ryżowe dobre na bolący brzuszek...ale cię tą dobrocią rodzinka załatwiła trzym się dzielnie
butterfly-hehe dziwne że ci liczi smakuje-ono jest mega dziwne
dawaj do pl to cie zabiore do lasu...yyy czeskiego
mmelisjaa-zaciągnęłam mamę do sklepu i na siłę sobie wybrała chciała już kiedyś kupić sobie torebke ale ciągle ma jakieś spore wydatki a ja dostałam kasiorke od babci to jej kupiłam od siebie i musiałam kombinować żeby ceny nie widziała bo pewnie by nie wzięła ale będzie miała na parę lat cieszy sie bardzo a ja jeszcze bardziej
uwielbiam Bridget już czekam na 3cią część ponoć książka 3 już jest...Bridget ma dzieci i jest wdową...jakoś smętnie...

ja dziś ugotowałam gar bigosu (kurde tak sie starałam i ciut przesoliłam) i zaraz idziemy do babci jej zanieść trochę i potem na kije cudna pogoda dzisiaj-u nas 18 stopni a wieczorem robię ciasto drożdżowe-rwańca z powidłami pomarańczowymi mój zabierze większość do roboty jak już ma być ciasto niech będzie zdrowe

pamiętajcie dziś w nocy zmieniamy czas o godzinę do tyłu z 3 na 2 dłużej spimy:P

Stary 2015-10-24, 15:10   #103
ewullka87
BAN stały

Cytat:
hejka
kocie-dobre postanowienie a mnie też łeb ćmi już 3ci dzień...
chrupki i biszkopty i wafle ryżowe dobre na bolący brzuszek...ale cię tą dobrocią rodzinka załatwiła trzym się dzielnie
mmelisjaa-zaciągnęłam mamę do sklepu i na siłę sobie wybrała chciała już kiedyś kupić sobie torebke ale ciągle ma jakieś spore wydatki a ja dostałam kasiorke od babci to jej kupiłam od siebie i musiałam kombinować żeby ceny nie widziała bo pewnie by nie wzięła ale będzie miała na parę lat cieszy sie bardzo a ja jeszcze bardziej
uwielbiam Bridget już czekam na 3cią część ponoć książka 3 już jest...Bridget ma dzieci i jest wdową...jakoś smętnie...

ja dziś ugotowałam gar bigosu (kurde tak sie starałam i ciut przesoliłam) i zaraz idziemy do babci jej zanieść trochę i potem na kije cudna pogoda dzisiaj-u nas 18 stopni a wieczorem robię ciasto drożdżowe-rwańca z powidłami pomarańczowymi mój zabierze większość do roboty jak już ma być ciasto niech będzie zdrowe

pamiętajcie dziś w nocy zmieniamy czas o godzinę do tyłu z 3 na 2 dłużej spimy:P
Poeiedz to mojej corce zeby dluzej pisoaka😩nie wiem jak ją przestawic...
ewullka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-24, 19:52   #104
bejata440
Zakorzenienie

hej
w piątek miałam imprezę i się opiłam łyskaczem i zjadłam pizze..

za to : wspaniała pogoda dzisiaj u mnie!! zrobiłam z moim M 10 km na rolkach. Pięknie i wyraźnie Alpy dzisiaj wyglądały. jestem dzisiaj jakaś taka szczęśliwa!
dzisiaj robiłam sałatkę z kurczakiem i ananasem .

Fisia na kijkach chodzisz sama czy z kimś? słuchasz jakiejś muzyki do tego?
Mojej Mamie chyba sprezentuje jakiś fajny odtwarzacz muzyki. Bo zaczęła też kijkować

Kocie wracaj do formy!
Butterfly za twoje treningi!
Promyk jak twoja kostka? przestała boleć ? spuchła?

był temat Bridget Jones - też lubię i czytam
Stary 2015-10-24, 20:14   #105
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Pozeram tylko suche bulki, chrupki kukurydziane i banany... a i tak mnie w brzuchu wierci ciagle.

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-24, 21:15   #106
agafisia
Zakorzenienie

kocie-zupke jakaś zjedz-krupniczek albo rosołek
beatka-z mężem chodzę bez muzyki zawsze możemy wtedy spokojnie pogadać o wszystkim mega mnie to odpręża dziś bylismy 50 minut i mijaliśmy samych kijowców zadnych rowerów,rolek i biegaczy tylko kijki
zrób nam zdjęcie Alp
mama sie wciągnęła ? sama chodzi czy z kumpelą jakąś?
ewulka-sory ale nie rozumiem co napisałaś:P chyba o spaniu że córka za długo śpi ja też długo spie-jak nie muszę to po co mam wstawać:P jak muszę to co innego

byłam na kijach-było fajnie nie upiekłam ciasta-jutro to zrobię
rucia-przegoniłam cię:P:P
aza-gdzie jesteś???

Stary 2015-10-24, 21:29   #107
bejata440
Zakorzenienie

Agafisia wiesz ze nawet nie wiem czy sama czy z kimś... Nie zapytałam jej, ale ze mnie córka. przez telefon tylko rozmawiamy..
Super ze pochodziłas dzisiaj
Zrobie Wam albo zaraz cos wstawię z telefonu. zdjecie z sierpnia
Ja jutro pomidorówkę zrobie
I chce wycieczkę rowerowa zrobic jak słonko bedzie ! ImageUploadedByWizaz Forum1445718429.184591.jpg
Stary 2015-10-24, 21:34   #108
agafisia
Zakorzenienie

beatka-ale ładne zdjęcie i te krówki słodkie normalnie milką zapachniało
ja w górach niby mieszkam choć do większych gór jakieś 50 km mam
jutro ma być gorsza pogoda to nie wiem czy wyjde na kije-chciałabym więcej na nich chodzić...plecy mnie nie bolały jak chodziłam...
ja na jutro mam bigos znowu pyszny wyszedł z grzybkami suszonymi, swoją kapustą ukiszoną, z boczkiem i łopatką podlewany winkiem ciut za słony ale tylko ciut

boli mnie łeb z prawej strony i oko i dookoła oka..chyba mnie przewiało gdzies...

Stary 2015-10-25, 09:43   #109
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość
oj zdecydowanie nie.

ogolnie to raczej zoladek sie zbuntowal, "bo kazdy chcial za dobrze", a ja na co dzien jem lekko z niewielkimi ekscesami. A tu ciagle ktos mi podsuwal ciasta i alkohole, ktorych juz tylko probujac bylo za duzo.
A migreny to skutek braku cwiczen, bo te pochodza u mnie od kregoslupa
postanowilam ze musze nauczyc sie plywac
Ja odkąd ćwiczę to nie boli mnie kręgosłup, bo tak to mam straszne bóle. A pływać dopiero porządnie umiem dopiero od 2-3 lat Wczoraj byłam na basenie, to sobie popływałam

Cytat:
hejka

JA lubię liczi ale te z puszki te surowe to tak sobie. Mój uwielbia bigos, a ja tak sobie, też kiedyś muszę zrobić. 18stpni, tutaj miało być wczoraj 19 stopni i ja się pytam gdzie??? nie widziałam, było maks 12-13 stopni i pochmurno Ooo tak spałam do 9tej

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
hej
w piątek miałam imprezę i się opiłam łyskaczem i zjadłam pizze..

za to : wspaniała pogoda dzisiaj u mnie!! zrobiłam z moim M 10 km na rolkach. Pięknie i wyraźnie Alpy dzisiaj wyglądały. jestem dzisiaj jakaś taka szczęśliwa!
dzisiaj robiłam sałatkę z kurczakiem i ananasem .

Butterfly za twoje treningi!
No tak już mój basen nawet ne Endo podejrzałaś
To się nieźle najeździłaś, chciałabym się kiedyś nauczyć jeździć na rolkach. Córa ma rolki, synek też a rodzice nie
Widzę, że ty już nieźle zakręciłaś się koło gtego twojego

Ja wczoraj z rodzinką byliśmy na basenie, to wykorzystałam to i sobie popływałam na głębokim. Przepłynęłam 31 całych basenów w obie strony, tj 1,55km w 85min A dzisiaj niedziela więc się obijam od ćwiczeń. Wybieramy się zaraz do kościoła a potem jedziemy przejechać się kolejką linową Miłego dnia. Jutro mam wyniki z egzaminu z niemca, aż się boję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-10-25, 10:56   #110
bejata440
Zakorzenienie

Bedzie git Butterfly!
Lece na rower dziewczęta ;*
Stary 2015-10-25, 14:14   #111
Kalioope
Raczkowanie

Ale malo napisalyscie :P
Pracuje po 12 do soboty, chyba padne...

78kg... 70kg... 64kg...--->cel 58/60kg
Kalioope jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-25, 16:16   #112
bejata440
Zakorzenienie

Pozdrowienia ode mnie , leżakuje dalej z M.
Byliśmy pojeździć troche kilka zdjec : ImageUploadedByWizaz Forum1445789258.548537.jpgImageUploadedByWizaz Forum1445789752.530289.jpgImageUploadedByWizaz Forum1445789763.830358.jpg
Stary 2015-10-25, 16:29   #113
stokrotenka18
Zakorzenienie

Jestem, dziś się cieszyłam piękną jesienią Doceniam widoki, których niebawem może mi już zabraknąć.

Ciekawe jak tam Rucia myślę o Niej od rana daj Nam znaaać

Bejata masz piękne widoki mogę zapytać jak to się stało że tam mieszkasz? Masz tam rodzinę? Poznałaś tam swojego M ?

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
Stary 2015-10-25, 17:27   #114
bejata440
Zakorzenienie

Stokrotenka to wspaniale ze tez dzisiaj czerpałas radość z pięknej jesieni!
Pierwszy raz przyjechałam tutaj rok temu w marcu na 5 miesięcy (pracowałam jako kelnerka i chodziłam na kurs językowy 2 razy w tygodniu przez 3 miesiące). Wtedy tez poznałam swojego eks.
Potem wróciłam do Wrocławia skończyć studia. Studia skończone i 1 kwietnia byłam znowu tutaj. Pracuje w zawodzie w firmie biochem. Ponad 3 miesiące temu rozstałam sie ze swoim eks i zaczęłam dalej szukac mieszkania dla siebie. Moj M. Jest póki co moją randką. oficjalnie nie jesteśmy parą.

Strasznie tu cicho!
Stary 2015-10-25, 17:36   #115
stokrotenka18
Zakorzenienie

Bejata to trzymam kciuki!

Paulo Coelho
Stary 2015-10-25, 18:29   #116
mmelisjaa
Rozeznanie

Hej

Ostatnie dni u mnie Dietowo nieładnie :-( a dzis mi pęka głowa nic nie zrobiłam tylko książkę czytałam

Beatka zdjęcia mi się na telefonie nie wyświetlają które wrzucilas ale później zobaczę na laptopie

Pisalyscie o bólach kręgosłupa, mnie boli Kark, tz mi robił masaż pleców i karku ale mu strasznie marudzę i pomasowal, a to od mojego dziwnego siedzenia jak czytam książkę lub siedzę z laptopem

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-25, 19:59   #117
agafisia
Zakorzenienie

hejka
melduje że żyję wypiłam na kolacje koktajl z banana, dyni upieczonej, kiwi i jabłka z odrobiną miodu wody i mleka i oglądam harrego miłego wieczorka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-10-25, 23:50   #118
Kalioope
Raczkowanie

Dobranoc

78kg... 70kg... 64kg...--->cel 58/60kg
Kalioope jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-26, 06:22   #119
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Dzien dobry
Hop hop. Kto tu sie jeszcze odchudza : D ?

🎀

64,9 ... 64,0 ...58,0

Stary 2015-10-26, 07:39   #120
stokrotenka18
Zakorzenienie

Ja ! I nie wiem czy nie w przyspieszonym tempie

Paulo Coelho
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości