![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
To ja się też witam w gronie osób poszukujących pracy po macierzyńskim... zanim wrócę firma zdąży ogłosić upadłość, w sumie dziwię się, że jeszcze tego nie robią
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cześć Madarka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Witam nowa mamę ☺ fajnie ze coraz nas więcej.
Co do kuzynów u nas we wschodniej Polsce częściej jednak mówi się brat/siostra cioteczna. Fakt, że zamieszanie z tym spore. Jak macie ochotę na piwko polecam bavarie bezalko. Właściwie nie odczułam różnicy między nią a normalnym piwem. Szkoda tylko że tak trudno dostępna. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=salud;53295599]Pięknie wyglądasz,brzuszek uroczy. Co do męża to mój na przestrzeni lat jak się znamy przytył z 75 kg szczypiora(ponad 190 cm) do pewnie 115 kg (nie przyznaje się), miał okres odchudzania jak byłam w pierwszej ciązy,żeby być fit tatą,ale oczywiście potem wrócił do poprzedniej wagi. W tym tygodniu się czymś struł i poleciało parę kilo(wody)ale takm mu się spodobało,że mam mu ułożyc dietę i od jutra zaczyna.
![]() to masz duuuuużo więcej ciałka do kochania ![]() ![]() ![]() A ja zabieram się za porcje ćwiczeń, dobrze mi robią ![]() Dzieki Nieidealna i wzajemnie miłej soboty ![]()
![]() Edytowane przez MaLoS Czas edycji: 2015-10-31 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
115kg przy ponad 190 wzrostu to chyba nie ma tak źle. Zależy czy umięśniony czy nie;p Mój też ma ponad 190 a waży 96-100kg ale nie ma ani tłuszczu na brzuchu ani nigdzie, taki jest że napatrzeć się nie mogę
![]() ![]() ![]() ![]() miłej soboty dziewczyny. Ja mykam do ciucholandu na łowy dla starszej córy, a może i tej w brzuszku jak coś będzie ciekawego ![]() Edytowane przez Smarrita Czas edycji: 2015-10-31 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zadomowienie
|
[QUOTE=MaLoS;53295769]
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Smarrita
![]() ![]() ![]() Madarka witaj😘 Malos- o to to z tym odwodnieniem! Mnie rano jak boli to właśnie zawsze z powodu odwodnienia. Wiecie ze odczuwanie pragnienia to oznaka odwodnienia? Dobrze nawodniony organizm nie odczuwa pragnienia :P Kejka ale kawa wyplukuje z organizmu minerały i właśnie sama woda nie koniecznie po może na odwodnienie - ja piłam wtedy elektrolity potem jak się okazało sa nieźle na kaca bo kac to tez odwodnienie dlatego nie powinno się pic kawy i na kacu i jak Glowa rano boli najprawdopodobniej właśnie z braku minerałów Chyba ze masz dobra wode:P mi te dobre niesmakuja :P pije taka co prawie nic nie ma minerałów ale przynajmniej jest smaczna 😋 podobno w statystkach kranowa ma więcej minerałów niz ta moja woda Samarita miłych zakupów!! ![]() Ale za to jaki miałam SEN 💖 snilo mi się ze bylam w jakimś sklepie odzieżowym gdzie byly przepiękne ubrania i mega promocje i ekspedientka przyniosla mi w takim wielkim kubku gorącą czekoladę 💖!!!! Pyszna byla! Cala sie nią umorusałam ale dzielnie oglądałam piękne ubrania... Ach.... Cudowny sen.... Relaksujacy haha Az sobie zrobiłam do śniadania goraca czekoladę ale taka z proszku nie taka prawdziwa jak w snie taka gęsta tam byla mmmniam
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
No brzuch to jednak duży ma.Właśnie najlepiej wyglądał jak mial 95 do max 100 kg.
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Mój sobie kupil rok temu sprzęt do ćwiczeń który stoi w pokoiku który zostanie przeznaczony dla dziecka, uzyl go moze z 4 razy, wiec chciałabym go chociaz na czas ciąży jakos zmusić do treningów, bo po to będzie trzeba go gdzies w garażu ulokować. Malz nie jest gruby ale w brzuszku sie odklada😁
Sny Dzisiaj cala noc byl hardcore.. Najpierw orgię a potem snilo mi sie ze poszłam do toalety i zobaczyłam krew a po chwili wyleciało dziecko.. Takie w skorupce z otwartymi oczami jak j lalki.. Obudzilam sie z płaczem
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się modlę, żeby moja firma przetrwała do porodu, bo później problem z ubezpieczeniem będę miała.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polinezyjka u mnie o odwodnieniu nie ma mowy, piję 3 l w ciągu 24 h, jak idę w nocy siku to też piję, ale nie dlatego, że mi się chce pić, tylko ze świadomości co do bólu głowy. Dziewczyny, widzę, że zaczynacie batalię z odchudzaniem mężów. Mój schudł 12 kg ![]() ![]() tabaska25 masakra co za sen ![]()
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2015-10-31 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Tabaska! No to sie omeczylas w nocy!!
Kejka no to moze po prostu Twoja ciąża nie lubi sobot tak jak pisalas hehe :P
![]() |
#103 | ||
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A bavarię też polecam! wczoraj sobie grzaną zrobiłam Tabaska jakie sny ![]() Ja z moim jesteśmy parą 12 lat, jak zaczynaliśmy ważył 68 kilo!! a teraz 94 ![]() ![]() Witaj madarka ! dużo z nas nie wraca do aktualnej pracy po porodzie, ja też ![]() Aktualny bebzon w załączniku... 16t4d.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2015-10-31 o 09:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Polinezyjka jeśli tak jest to niedobrze, bo dokładnie za tydzień mam wizytę u gina i to od rana
![]() ![]() Aaaaa...i jeszcze miałam pisać co do wizyt, zapomniałam... już wiem dlaczego mam wizytę co 2 tygodnie ![]() mam grupę krwi B rh D- , a ten minus w naszej poradni to podstawa do częstych wizyt, gdyż ciąża uznawana jest jakby za zagrożoną ze względu na możliwy konflikt serologiczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() velika ale maleństwo ładne ![]() ![]() ![]() ![]()
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2015-10-31 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Winter is coming
|
dziwne kejka, ja też mam minusa i moja gin się tym w ogóle nie przejmuje. Na 1 ciążę to i tak nie wpływu przecież, po porodzie strzelą mi zastrzyk jak dzieć będzie z plusem i tyle
![]()
#106 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie, sny... u mnie jakis dziwny... nie moglam wyjsc z pracy, bo moja karta pokazywala blad przy odbijaniu. kilka drzwi tak po drodze, ale se mysle, dobra, wazne zeby na koncu mnie odbilo i wychodze. ale tam znow blad... no i normalnie to bym poszla i zapamietala godzine i sobie uzupelnila w systemie
![]() ![]() no i potem bylam juz "u siebie", jakies podworko mialam z przyczepami z truskawkami. i se mysle: spoko, pomroze, zrobie dzem i zjem tak o ![]() no, moral z tego taki, ze chyba chce mi sie truskawek.
#107 |
Zakorzenienie
|
Kejka! mój gin mi kazał zawsze przychodzić z kartką pytan
![]() Kalafior - puscilam pranie i plyn do płukania dalam tam gdzie proszek a proszek tam gdzie plyn, włączyłam i tak mysle hmmm cos chyba zle jest... ![]() Moze mój gin wie ze mamy kalafiora i dlatego z ta kartka każe przychodzic ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cloche 💖 prześmieszny sen 😎 kup mrożone miksuj i będzie pycha!!
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z mezem tez chyba za wczesnie oglosilam sukces bo wieczorem i dzis rano rozmawialismy jeszcze no i coz... Chyba do konca nie dotarlo ![]() Tabaska sen masakra ![]() Madarka witaj ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Winter is coming
|
cloche
![]()
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w kwietniu tego roku zmienił pracę na biurową, cały dzień dźwiga co najwyżej kubek z kawą i W MIESIĄC przytył 10 kg. Teraz ma na plusie jakieś 13-15. I skandalem jest to, że PO NIM TEGO NIE WIDAĆ NIEMALŻE! Jak ja przytyłam 7-8 kg w czasie 6 lat związku to widać mocno, a u niego spodnie się zrobiły nieco bardziej obcisłe na udach i nie musi już nosić paska. Tyle mojego, że mogę się z niego pośmiać, że garnitur ślubny [oczywiście pół roku po ślubie] rozdarł mu się w kroku, bo był tak obcisły na udach, że jak się poprawiał na krześle to szew poszedł. Ale babcia wszystko naprawiła... Cytat:
![]() Życiowe podejście do tematu ![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2015-10-31 o 09:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Chyba dzis wyciagne mus truskawkowy z zamrażalki mniaaam
![]() ![]() Jak u Was z witaminkami? Ja ostatnio co wezme femibion to wymiotuje wiec odpuscilam, nic nie lykam
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Polinezyjka nieźle ![]() justyna_fli walcz dalej z mężem, nie daruj ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() a niech to ale wcześnie wstajecie, ie nadrabiania mam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No życiowe, nie powiem ![]() Cytat:
![]() Idę po truskawy ![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Kejka, narazie odpuszczam bo juz serio rzygac mi sie chce jak mam kolejny raz gadac to samo
![]() ![]() Cloche, paskudo Ty, robisz ochote na truskawki o tej porze roku ![]() ![]()
#117 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=MaLoS;53295769] Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Co do umowy, sprawdz czy pierwsza umowa nosi nazwe na papierze "na okres probny" jesli nie, a wpisane "na czas okreslony" to jesli nie mialas przerwy miedzy umowami to Twoja umowa przeksztalca sie na czas nieokreslony
![]() ![]() ![]() No niestety, dałam się wrobić koncertowo bo pierwsza jest na okres próbny, więc nie liczy się do "ciągłości pracy". Ale teraz to już po ptakach, ważniejsza dla mnie ciąża ![]() Co do tycia mężów po ślubie - mój od początku był raczej z tych większych, ponoć w liceum ważył ponad 120kg (nie chce mi nawet pokazać żadnego zdjęcia z tego okresu) ale w pewnym momencie zawziął się w sobie i schudł 30kg. Biegał po 10km dziennie i jadł tylko serki wiejskie i banany (żadna to dieta i jak wiadomo efekt jojo murowany bo jak wracasz do starych nawyków to i tłuszcz wraca). Jak go poznałam to jeszcze miał nadwagę, ale przez te 4 lata co się znamy to przytył prawie do tych samych gabarytów (nie chce mi powiedzieć ile dokładnie waży ale myślę że już będzie ze 110kg, a nie jest wysoki). Do diet ma słomiany zapał, biega od przypadku do przypadku, czasem pojeździ na rowerku treningowym. Ale za swój tłuszczyk to obwinia mnie i moje gotowanie (bo ponoć wspaniale gotuję). Ech... faceci. Jak któraś z dziewczyn ma jakąś dietę do podzielenia się to ja bardzo chętnie. W Polsce (przynajmniej teoretycznie) od kilku miesięcy każda rodząca kobieta może się domagać zzo, mamy to zagwarantowane przez NFZ. Ale w praktyce to każdy wie jak to wygląda - przeważnie personel tak przeciąga sprawę, aż jest za późno. Albo nie ma anestezjologa, albo akcja porodowa słabo idzie i nie chcą dać znieczulenia (bo powoduje czasami zatrzymanie skurczy). Ja tam mam zamiar od drzwi porodówki zażądać znieczulenia i wcale nie uważam, że to jakaś hańba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
3 noc z rzędu sny erotyczne dobrze że chociaż TŻ w roli głównej
![]() i jak na złość poleciał teraz do pracy kiedy mnie te sny nakręciły ![]()
#120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.