|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: BDSM - cz. III
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;54169763]
skoro tak, to bawcie sięaneszna było lepiej niż sobie wyobrażałam trochę się bałam analu, ale jestem pozytywnie zaskoczona, dobrze że miałam założony knebel bo jęczałam jak szalona do tego dostawałam jeszcze pejczem było pięknie Myślę że coś zrobimy jeszcze przed snem bo założyła mi otwarty knebel czyli będę lizała jej stópki pozdrawiam Cię aneszna |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
oj zabawa jest ja nawet jak mieszkanie sprzątam to sobie nogi i ręce skuje żeby było fajniej
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
Zastanawiam się nad zakupem nowej zabawki tzn knebla i od razu chciałam zapytać czy ktoś miał już doświadczenia i jakie są odczucia z takim kneblem jak na zdjęciu Czy jest warty zakupu?
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zastanawiam jak Ty piszesz na klawiaturze i sprzątasz jak masz skute nadgarstki...
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam nie tylko skute ręce, zakładam kajdanki na nogi łącze je łańcuchem z kajdankami na rękach to cały urok tej zabawy dzięki temu ciężko się poruszać i mam bardzo mało swobody Mogę wykonać proste czynności jak odkurzyć mieszkanie, pozmywać podłogę, wytrzeć kurze tak wysoko jak dosięgnę (jak złączę nogi to ręce da się podnieść do wysokości piersi ). Nie jestem skuta codziennie cały czas hmm kiedyś mogłabym tego spróbować to mogłoby być ciekawe doznanie, ale w weekendy moja Pani mnie skuwa ja nie protestuje. Sposób na pisanie na klawiaturze też znalazłam jak usiądę na fotelu przed komputerem gdy jestem skuta kajdankami na nogach i rękach które są jeszcze połączone łańcuchem miedzy sobą dam radę pisać z trudnością, ale też się da
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Czy tylko ja mam wrazenie, ze Moniczka12 to tak naprawdę Wojtek lat 16?
|
|
|
|
|
#98 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mając skute nadgarstki i nogi w kostkach to można się poruszać tiptopkami a na klawiaturze pisać po jednej literce, bez polskich znaków - chyba, ze ktoś ma tzw.ręce jak bochny, albo jest zawodowym pianistą - normalne dłonie nie maja takiej rozpiętości. I już widzę mycie podłogi ze skutymi nadgarstkami, he he he, nie chciałabym widzieć tej podłogi
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Tinkerbell polecam rozmowę z Panem. Powiedz mu wprost, że na razie nie chcesz analnego. Jeśli chcesz by paluszkiem cię dotykał czy lizał to powiedz mu to. Wiesz taka kawa na ławę.
Swego czasu swojemu też musiałam powiedzieć NIE bo coś mnie w ogóle nie podniecało on chciał to spróbować. Rozmowa to podstawa |
|
|
|
|
#100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No i widzę, że czasem, jak mnie całuje po plecach to schodzi niżej, również między pośladki (zawsze jestem wygolona również tam), ale mimo, że staram się robić rzeczy zachęcające go do tego (mruczę, wzdycham) to on zaraz się wycofuje. Mówiłam mu, że to lubię, że podoba mi się to. Myślę, że trochę go to obrzydza, że chciałby mieć seks analny bez żadnego wysiłku.
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Bez żadnego wysiłku to ja proponuję nabyć lalkę w sex shopie, taką dmuchaną. Źywa kobieta, niestety, tego wysiłku wymaga.
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Margot45 tak można poruszać się tiptopkami sama wiesz kajdanki na nogi mają łańcuch łączący który ma 40 cm długości da się chodzić sprawdzone wiele razy co do pisania na klawiaturze moje drogie panie jeszcze jest taki twór jak klawiatura ekranowa, nawet jak mamy skute nadgarstki dalej możemy poruszać myszką i da się pisać na klawiaturze, ale z trudnością i z polskim znakami A co do mycia podłogi myślę że każda z nas dałaby radę utrzymać w rękach mopa nawey jeśli ma je skute kajdankami Pozdrawiam Edytowane przez moniczka12 Czas edycji: 2016-01-22 o 07:48 |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
Niedługo wyjeżdżam z chłopakiem na weekend. Chciałabym pobawić się w panią i podwładnego (zwykle jest na odwrót). Potrzebuję pomysłów!
Pomyślałam, że ubiorę się jakoś seksownie (stanik koronkowy, pończochy, stringi, pas, szpilki). Rozbiorę go i przywiążę do krzesła. No i nie wiem co dalej.. nie chcę od razu przechodzić do seksów, tylko trochę go podrażnić. Pomyślałam, żeby w takim stroju zacząć czytać książkę / robić jedzenie / COKOLWIEK. Potem nalać sobie jakiegoś soku (nie może to być alkohol pod żadnym pozorem) i sobie pić i dać się napić jemu, "przypadkiem" troche wylać na niego, zlizać. Zawiązać mu oczy i dopiero rozpocząć zabawę. Co wy na to? Jakieś inne propozycje? |
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Po pierwsze trochę czerwonego wina aby wyostrzyć zmysły na bodźce.
Piórko, bita śmietana, lód, miód. Czyli coś zimnego, łaskotanie. Zlizywanie- mężczyźni też mają wrażliwą szyję i sutki. Dać mu na palcu do zlizania swoich soczków i zapytać co to za owoc... Wibrator i przyczepienie go za pomocą gumek do włosów do jego penisa. Tak aby bodźce były przekazywane na wędzidełko, a ty możesz go w tym czasie całować. On dojdzie od samych wibracji, jak poniżej (uwaga "panoramiczny" filmik): http://lablab2002.tumblr.com/post/95...ed-to-his-cock Zrobienie mu po prysznicu masażu pleców i dołożyć do tego rimming. Gumowa rękawiczka i masaż prostaty. Bo aby pchać się "tam" z wibratorem czy strapon to musisz go zabrać na "ciemną stronę mocy"... Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2016-01-23 o 10:32 |
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Polecam umiejętność czytania ze zrozumieniem. Zauważyłeś może zdanie "nie może to być alkohol pod żadnym pozorem"?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Nie mogę czytać niektórych postów, brzmią jak posty prawiczka-teoretyka-erotomana-hobbysty.
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
Huehuehue, miałam dzisiaj pierwszy rimming i melduje, że było świetnie
gadałam ze swoim facetem i ogarnął że to nie tak hop siup
|
|
|
|
|
#109 |
|
Użyszkodnik
|
@Tinkerbell, juhuu!
) A jak się switch-weekend udał?
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz coś więcej to może więcej kobiet się zainteresuje. Mnie to też ciekawi jak wygląda odbiór kobiety. Twarzą w twarz od swojej kobiety czasem ciężko wyciągnąć coś więcej. A jakie spostrzeżenia miał twój facet? |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jakbym "zaiteresowała się" tyłkiem mojego, to bym wylądowała na ścianie na drugim końcu pokoju ![]() (w przenośni oczywiście)
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
Opiszę wszystko jak będę w domu
wieczorem.
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie korków analnych
.Mam zamiar kupić pierwszy, zamarzył mi się taki z wibracjami aleee.. wszystkie są (dla mnie) za duże bo mają np 8-10 cm... zamarzył mi się taki 3cm może 5cm ale to max... czy takie mini mini w ogóle istnieją czy mogę pomarzyć tylko? Orientujecie się?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
o długości, bo generalnie jestem na etapie małego palca i przerażają mnie troszkę korki 10cm długości..
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, jaki konkretnie kształt korka masz na myśli, ale te wymiary są podawane wraz z tą "zaczepką" i przewężeniem, które jest obejmowane przez pierścień odbytu,więc całe 8cm przecież nie będzie w Twoim wnętrzu. Poza tym odbyt jest bardzo elastyczny, to że jesteś na etapie małego palca nie ma znaczenia. Najważniejsze jest rozluźnienie i nawilżenie.
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
Można dołączyć?
Pierwsze ciągoty do ostrej zabawy i BDSM miałam już dawno. Udało mi się nauczyć tego exe. Obecny facet był bardzo nieśmiały, na początku twierdził, że nie ma opcji, aby mnie nawet klepnął w tyłek. Po pół roku na urodziny dostałam zestaw pasów do wiązania i bat😈 Ostatnio wreszcie się przełamał i zaczął do mnie mówić w trakcie, na razie jeszcze bez przekleństw i wyzywania, ale niedługo też tam dojdziemy😄 Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny.
Z zainteresowaniem przejrzałam wątek i jego dwie poprzednie części. Szukam aktualnie informacji na temat relacji Pan-Su i trochę przeszukuję neta. Dziś zajrzałam na wizaz w tym celu. W moich dotychczasowych związkach żaden z moich partnerów nie przejawiał skłonności czy ochoty do dominacji ani do ostrzejszego seksu, nad czym ubolewałam w duchu. Musiałam się prosić o klapsy, bez rezultatu zwykle. Ale że sama nie wiedziałam o co mi chodzi i czego mi brakuje, nic z tym nie robiłam. Dopiero niedawno, będąc singlem, poznałam chłopaka, który okazał się dominantem z natury i im dłużej rozmawialiśmy, tym bardziej zaczełam uświadamiać sobie że tego właśnie chcę spróbować. No i spróbowałam. I chcę więcej. Pierwsza sesja była dla mnie totalnym zaskoczeniem, bo nie wiedziałam jak to naprawdę wygląda. A nie było taryfy ulgowej. W trakcie byłam w szoku, byłam przestraszona, myślałam sobie co mi najlepszego przyszło do głowy i jaka byłam głupia przychodząc do niego i że teraz nie ma wyjścia, musze zacisnąć zęby i to przetrwać. Teraz się sama z siebie śmieję. I czekam na kolejne spotkanie. I chcę jeszcze. Ale wtedy nie było mi do śmiechu. Oczywiście 20 min później, jak wyszedł z roli i mnie przytulił, przeszło mi. Wiem, że pewnie Was zanudzam banałami, ale nie mam przed kim się wygadać. Moje przyjaciółki, jakby sie o tym dowiedziały, powiedziałby że chyba na głowę upadłam (łagodnie mówiąc), że z własnej woli daję się bać pasem i sprowadzać do roli dziwki. Ehhh.... No, także to takie moje przywitanie
|
|
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

skoro tak, to bawcie się
było pięknie
Myślę że coś zrobimy jeszcze przed snem bo założyła mi otwarty knebel czyli będę lizała jej stópki 

.