BDSM - cz. III - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-17, 20:33   #91
moniczka12
Przyczajenie

Dot.: BDSM - cz. III

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;54169763]skoro tak, to bawcie się[/QUOTE]

aneszna było lepiej niż sobie wyobrażałam trochę się bałam analu, ale jestem pozytywnie zaskoczona, dobrze że miałam założony knebel bo jęczałam jak szalona do tego dostawałam jeszcze pejczem było pięknie Moja Pani poszła teraz do sklepu po wino chciała mnie wyprowadzić na spacer na smyczy, ale zostałam w mieszkaniu teraz czekam na nią dalej zakneblowana i skuta Myślę że coś zrobimy jeszcze przed snem bo założyła mi otwarty knebel czyli będę lizała jej stópki pozdrawiam Cię aneszna
moniczka12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 09:20   #92
Izka256
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniczka12 Pokaż wiadomość
a takimi kajdankami mnie skuwa wstawię obrazki
Mam takie podobne tylko materiałowe z panterki Zabawa super
Izka256 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 10:59   #93
moniczka12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Izka256 Pokaż wiadomość
Mam takie podobne tylko materiałowe z panterki Zabawa super
oj zabawa jest ja nawet jak mieszkanie sprzątam to sobie nogi i ręce skuje żeby było fajniej podniecające uczucie, uwielbiam ten chłód metalu na kostkach i nadgarstkach oraz przy chodzeniu dzwonienie łańcucha w kajdankach na nogach Teraz sprzątam teraz z prawdziwą ochotą
Stary 2016-01-18, 14:01   #94
moniczka12
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny Zastanawiam się nad zakupem nowej zabawki tzn knebla i od razu chciałam zapytać czy ktoś miał już doświadczenia i jakie są odczucia z takim kneblem jak na zdjęciu Czy jest warty zakupu?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg il_570xN.806795613_pc11.jpg (63,4 KB, 202 załadowań)
Stary 2016-01-19, 18:54   #95
paula.cw
Zakorzenienie

Ja się zastanawiam jak Ty piszesz na klawiaturze i sprzątasz jak masz skute nadgarstki...
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-19, 23:11   #96
moniczka12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam jak Ty piszesz na klawiaturze i sprzątasz jak masz skute nadgarstki...
Już Ci odpowiadam Mam nie tylko skute ręce, zakładam kajdanki na nogi łącze je łańcuchem z kajdankami na rękach to cały urok tej zabawy dzięki temu ciężko się poruszać i mam bardzo mało swobody Mogę wykonać proste czynności jak odkurzyć mieszkanie, pozmywać podłogę, wytrzeć kurze tak wysoko jak dosięgnę (jak złączę nogi to ręce da się podnieść do wysokości piersi ). Nie jestem skuta codziennie cały czas hmm kiedyś mogłabym tego spróbować to mogłoby być ciekawe doznanie, ale w weekendy moja Pani mnie skuwa ja nie protestuje. Sposób na pisanie na klawiaturze też znalazłam jak usiądę na fotelu przed komputerem gdy jestem skuta kajdankami na nogach i rękach które są jeszcze połączone łańcuchem miedzy sobą dam radę pisać z trudnością, ale też się da
Stary 2016-01-20, 13:56   #97
201605051021
Konto usunięte

Czy tylko ja mam wrazenie, ze Moniczka12 to tak naprawdę Wojtek lat 16?
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 14:05   #98
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez eevone Pokaż wiadomość
Czy tylko ja mam wrazenie, ze Moniczka12 to tak naprawdę Wojtek lat 16?
Nie tylko....

Mając skute nadgarstki i nogi w kostkach to można się poruszać tiptopkami a na klawiaturze pisać po jednej literce, bez polskich znaków - chyba, ze ktoś ma tzw.ręce jak bochny, albo jest zawodowym pianistą - normalne dłonie nie maja takiej rozpiętości. I już widzę mycie podłogi ze skutymi nadgarstkami, he he he, nie chciałabym widzieć tej podłogi
Stary 2016-01-20, 17:25   #99
Ola-zz
Rozeznanie

Tinkerbell polecam rozmowę z Panem. Powiedz mu wprost, że na razie nie chcesz analnego. Jeśli chcesz by paluszkiem cię dotykał czy lizał to powiedz mu to. Wiesz taka kawa na ławę.
Swego czasu swojemu też musiałam powiedzieć NIE bo coś mnie w ogóle nie podniecało on chciał to spróbować.
Rozmowa to podstawa
Ola-zz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-20, 18:03   #100
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez Ola-zz Pokaż wiadomość
Tinkerbell polecam rozmowę z Panem. Powiedz mu wprost, że na razie nie chcesz analnego. Jeśli chcesz by paluszkiem cię dotykał czy lizał to powiedz mu to. Wiesz taka kawa na ławę.
Swego czasu swojemu też musiałam powiedzieć NIE bo coś mnie w ogóle nie podniecało on chciał to spróbować.
Rozmowa to podstawa
w sumie to ja bym chciała zacząć od pieszczot - lizanie, całowanie, delikatne dotykanie. On niestety twierdzi, że jak pomasuje palcem przez 2 minuty to jest odpowiednia gra wstępna dla mojej pupy No i widzę, że czasem, jak mnie całuje po plecach to schodzi niżej, również między pośladki (zawsze jestem wygolona również tam), ale mimo, że staram się robić rzeczy zachęcające go do tego (mruczę, wzdycham) to on zaraz się wycofuje. Mówiłam mu, że to lubię, że podoba mi się to. Myślę, że trochę go to obrzydza, że chciałby mieć seks analny bez żadnego wysiłku.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-20, 20:12   #101
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Bez żadnego wysiłku to ja proponuję nabyć lalkę w sex shopie, taką dmuchaną. Źywa kobieta, niestety, tego wysiłku wymaga.
Stary 2016-01-20, 20:41   #102
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Bez żadnego wysiłku to ja proponuję nabyć lalkę w sex shopie, taką dmuchaną. Źywa kobieta, niestety, tego wysiłku wymaga.
Ano dokładnie
Stary 2016-01-21, 20:29   #103
moniczka12
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie tylko....

Mając skute nadgarstki i nogi w kostkach to można się poruszać tiptopkami a na klawiaturze pisać po jednej literce, bez polskich znaków - chyba, ze ktoś ma tzw.ręce jak bochny, albo jest zawodowym pianistą - normalne dłonie nie maja takiej rozpiętości. I już widzę mycie podłogi ze skutymi nadgarstkami, he he he, nie chciałabym widzieć tej podłogi
Drogie koleżanki Margot45 tak można poruszać się tiptopkami sama wiesz kajdanki na nogi mają łańcuch łączący który ma 40 cm długości da się chodzić sprawdzone wiele razy co do pisania na klawiaturze moje drogie panie jeszcze jest taki twór jak klawiatura ekranowa, nawet jak mamy skute nadgarstki dalej możemy poruszać myszką i da się pisać na klawiaturze, ale z trudnością i z polskim znakami A co do mycia podłogi myślę że każda z nas dałaby radę utrzymać w rękach mopa nawey jeśli ma je skute kajdankami Pozdrawiam

Edytowane przez moniczka12
Czas edycji: 2016-01-22 o 07:48
Stary 2016-01-22, 19:11   #104
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Niedługo wyjeżdżam z chłopakiem na weekend. Chciałabym pobawić się w panią i podwładnego (zwykle jest na odwrót). Potrzebuję pomysłów!
Pomyślałam, że ubiorę się jakoś seksownie (stanik koronkowy, pończochy, stringi, pas, szpilki). Rozbiorę go i przywiążę do krzesła. No i nie wiem co dalej.. nie chcę od razu przechodzić do seksów, tylko trochę go podrażnić. Pomyślałam, żeby w takim stroju zacząć czytać książkę / robić jedzenie / COKOLWIEK. Potem nalać sobie jakiegoś soku (nie może to być alkohol pod żadnym pozorem) i sobie pić i dać się napić jemu, "przypadkiem" troche wylać na niego, zlizać. Zawiązać mu oczy i dopiero rozpocząć zabawę.
Co wy na to? Jakieś inne propozycje?
Stary 2016-01-23, 10:31   #105
Clevland
Rozeznanie

Po pierwsze trochę czerwonego wina aby wyostrzyć zmysły na bodźce.
Piórko, bita śmietana, lód, miód.
Czyli coś zimnego, łaskotanie.
Zlizywanie- mężczyźni też mają wrażliwą szyję i sutki.
Dać mu na palcu do zlizania swoich soczków i zapytać co to za owoc...

Wibrator i przyczepienie go za pomocą gumek do włosów do jego penisa. Tak aby bodźce były przekazywane na wędzidełko, a ty możesz go w tym czasie całować. On dojdzie od samych wibracji, jak poniżej (uwaga "panoramiczny" filmik):
http://lablab2002.tumblr.com/post/95...ed-to-his-cock

Zrobienie mu po prysznicu masażu pleców i dołożyć do tego rimming.
Gumowa rękawiczka i masaż prostaty.
Bo aby pchać się "tam" z wibratorem czy strapon to musisz go zabrać na "ciemną stronę mocy"...

Edytowane przez Clevland
Czas edycji: 2016-01-23 o 10:32
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-23, 21:38   #106
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Po pierwsze trochę czerwonego wina aby wyostrzyć zmysły na bodźce.
Polecam umiejętność czytania ze zrozumieniem. Zauważyłeś może zdanie "nie może to być alkohol pod żadnym pozorem"?
Cytat:

Zrobienie mu po prysznicu masażu pleców i dołożyć do tego rimming.
Gumowa rękawiczka i masaż prostaty.
Bo aby pchać się "tam" z wibratorem czy strapon to musisz go zabrać na "ciemną stronę mocy"...
Taaa... nie ma to jak bzdury. Nie każdy facet będzie zainteresowany/pozwoli w ogóle zainteresować się swoim ryłkiem, rimmingiem, a co dopiero czymś więcej, zwłaszcza przy pierwszym podejściu do tematu dominowania przez kobietę. Tak samo nie każdy mężczyzna lubiący być stroną bierną w seksie analnym wymaga bycia stroną czynną.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-23, 21:47   #107
zakonna
Naczelna Nastolatka

Nie mogę czytać niektórych postów, brzmią jak posty prawiczka-teoretyka-erotomana-hobbysty.
Stary 2016-01-24, 20:18   #108
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Huehuehue, miałam dzisiaj pierwszy rimming i melduje, że było świetnie gadałam ze swoim facetem i ogarnął że to nie tak hop siup
Stary 2016-01-26, 23:07   #109
_katasza_
Użyszkodnik

@Tinkerbell, juhuu! ) A jak się switch-weekend udał?

_katasza_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-28, 18:39   #110
Clevland
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Huehuehue, miałam dzisiaj pierwszy rimming i melduje, że było świetnie gadałam ze swoim facetem i ogarnął że to nie tak hop siup

Napisz coś więcej to może więcej kobiet się zainteresuje.
Mnie to też ciekawi jak wygląda odbiór kobiety.
Twarzą w twarz od swojej kobiety czasem ciężko wyciągnąć coś więcej.

A jakie spostrzeżenia miał twój facet?
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-28, 19:22   #111
surrrykatka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Polecam umiejętność czytania ze zrozumieniem. Zauważyłeś może zdanie "nie może to być alkohol pod żadnym pozorem"?

Taaa... nie ma to jak bzdury. Nie każdy facet będzie zainteresowany/pozwoli w ogóle zainteresować się swoim ryłkiem, rimmingiem, a co dopiero czymś więcej, zwłaszcza przy pierwszym podejściu do tematu dominowania przez kobietę. Tak samo nie każdy mężczyzna lubiący być stroną bierną w seksie analnym wymaga bycia stroną czynną.
Haha
Jakbym "zaiteresowała się" tyłkiem mojego, to bym wylądowała na ścianie na drugim końcu pokoju
(w przenośni oczywiście)
surrrykatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-29, 16:21   #112
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Opiszę wszystko jak będę w domu wieczorem.
Stary 2016-03-10, 10:20   #113
LovinLight
Zadomowienie

Dziewczyny, mam pytanie odnośnie korków analnych.

Mam zamiar kupić pierwszy, zamarzył mi się taki z wibracjami aleee.. wszystkie są (dla mnie) za duże bo mają np 8-10 cm... zamarzył mi się taki 3cm może 5cm ale to max... czy takie mini mini w ogóle istnieją czy mogę pomarzyć tylko? Orientujecie się?

LovinLight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-10, 12:33   #114
panthher
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LovinLight Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie korków analnych.

Mam zamiar kupić pierwszy, zamarzył mi się taki z wibracjami aleee.. wszystkie są (dla mnie) za duże bo mają np 8-10 cm... zamarzył mi się taki 3cm może 5cm ale to max... czy takie mini mini w ogóle istnieją czy mogę pomarzyć tylko? Orientujecie się?
Mówisz o obwodzie czy długości?
panthher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 13:45   #115
LovinLight
Zadomowienie

o długości, bo generalnie jestem na etapie małego palca i przerażają mnie troszkę korki 10cm długości..

LovinLight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 14:16   #116
panthher
Rozeznanie

Nie wiem, jaki konkretnie kształt korka masz na myśli, ale te wymiary są podawane wraz z tą "zaczepką" i przewężeniem, które jest obejmowane przez pierścień odbytu,więc całe 8cm przecież nie będzie w Twoim wnętrzu. Poza tym odbyt jest bardzo elastyczny, to że jesteś na etapie małego palca nie ma znaczenia. Najważniejsze jest rozluźnienie i nawilżenie.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
panthher jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-15, 15:11   #117
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LovinLight Pokaż wiadomość
o długości, bo generalnie jestem na etapie małego palca i przerażają mnie troszkę korki 10cm długości..
Nie zaciskaj mięśni, nie spinaj się, rozluźnij i samo pójdzie. Problemy są głównie przy wejściu, bo trzeba się przebić przez zaciskające się mięśnie
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-17, 09:35   #118
thalia666
Wtajemniczenie

Można dołączyć?
Pierwsze ciągoty do ostrej zabawy i BDSM miałam już dawno. Udało mi się nauczyć tego exe. Obecny facet był bardzo nieśmiały, na początku twierdził, że nie ma opcji, aby mnie nawet klepnął w tyłek. Po pół roku na urodziny dostałam zestaw pasów do wiązania i bat😈 Ostatnio wreszcie się przełamał i zaczął do mnie mówić w trakcie, na razie jeszcze bez przekleństw i wyzywania, ale niedługo też tam dojdziemy😄

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-03-20, 02:08   #119
frida99
Raczkowanie

Red face Dot.: BDSM - cz. III

Cześć dziewczyny.
Z zainteresowaniem przejrzałam wątek i jego dwie poprzednie części. Szukam aktualnie informacji na temat relacji Pan-Su i trochę przeszukuję neta. Dziś zajrzałam na wizaz w tym celu.
W moich dotychczasowych związkach żaden z moich partnerów nie przejawiał skłonności czy ochoty do dominacji ani do ostrzejszego seksu, nad czym ubolewałam w duchu. Musiałam się prosić o klapsy, bez rezultatu zwykle. Ale że sama nie wiedziałam o co mi chodzi i czego mi brakuje, nic z tym nie robiłam.
Dopiero niedawno, będąc singlem, poznałam chłopaka, który okazał się dominantem z natury i im dłużej rozmawialiśmy, tym bardziej zaczełam uświadamiać sobie że tego właśnie chcę spróbować. No i spróbowałam. I chcę więcej.
Pierwsza sesja była dla mnie totalnym zaskoczeniem, bo nie wiedziałam jak to naprawdę wygląda. A nie było taryfy ulgowej. W trakcie byłam w szoku, byłam przestraszona, myślałam sobie co mi najlepszego przyszło do głowy i jaka byłam głupia przychodząc do niego i że teraz nie ma wyjścia, musze zacisnąć zęby i to przetrwać. Teraz się sama z siebie śmieję. I czekam na kolejne spotkanie. I chcę jeszcze. Ale wtedy nie było mi do śmiechu. Oczywiście 20 min później, jak wyszedł z roli i mnie przytulił, przeszło mi.
Wiem, że pewnie Was zanudzam banałami, ale nie mam przed kim się wygadać. Moje przyjaciółki, jakby sie o tym dowiedziały, powiedziałby że chyba na głowę upadłam (łagodnie mówiąc), że z własnej woli daję się bać pasem i sprowadzać do roli dziwki. Ehhh....

No, także to takie moje przywitanie
frida99 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-20, 13:17   #120
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez frida99 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Z zainteresowaniem przejrzałam wątek i jego dwie poprzednie części. Szukam aktualnie informacji na temat relacji Pan-Su i trochę przeszukuję neta. Dziś zajrzałam na wizaz w tym celu.
W moich dotychczasowych związkach żaden z moich partnerów nie przejawiał skłonności czy ochoty do dominacji ani do ostrzejszego seksu, nad czym ubolewałam w duchu. Musiałam się prosić o klapsy, bez rezultatu zwykle. Ale że sama nie wiedziałam o co mi chodzi i czego mi brakuje, nic z tym nie robiłam.
Dopiero niedawno, będąc singlem, poznałam chłopaka, który okazał się dominantem z natury i im dłużej rozmawialiśmy, tym bardziej zaczełam uświadamiać sobie że tego właśnie chcę spróbować. No i spróbowałam. I chcę więcej.
Pierwsza sesja była dla mnie totalnym zaskoczeniem, bo nie wiedziałam jak to naprawdę wygląda. A nie było taryfy ulgowej. W trakcie byłam w szoku, byłam przestraszona, myślałam sobie co mi najlepszego przyszło do głowy i jaka byłam głupia przychodząc do niego i że teraz nie ma wyjścia, musze zacisnąć zęby i to przetrwać. Teraz się sama z siebie śmieję. I czekam na kolejne spotkanie. I chcę jeszcze. Ale wtedy nie było mi do śmiechu. Oczywiście 20 min później, jak wyszedł z roli i mnie przytulił, przeszło mi.
Wiem, że pewnie Was zanudzam banałami, ale nie mam przed kim się wygadać. Moje przyjaciółki, jakby sie o tym dowiedziały, powiedziałby że chyba na głowę upadłam (łagodnie mówiąc), że z własnej woli daję się bać pasem i sprowadzać do roli dziwki. Ehhh....

No, także to takie moje przywitanie
Hej, ale wiesz, że mogłaś w każdej chwili przerwać, prawda?
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości