|
|
#91 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Ja czasami nieogarniam z odpisywaniem :p miałam zjazd, który ledwo wysiedziałam, a potem doczytać co się dzieje u kogo to już wyczyn ![]() Irytuje mnie nocne wstawanie do łazienki... Masakra, codziennie przez około dwie godziny w nocy mam przerwę w spaniu, leże i się męczę... Poza tym zjadłam trzy rurki z czekoladą.... Moja cukrzyca aż się cieszy.... :/
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale serio, po takim teście ze spaniem to bym opierdzieliła od góry do dołu! ![]() ja nawet z kinem mam wątpliwości czy wysiedzę, a co dopiero ciągnąć ciężarną na rynek w zimie w nocy, pełny pijanych i świrujących ludzi... zmarzniesz, ktoś na Ciebie wpadnie, masakra... ![]() Magda, FB do Ciebie wysyłamy?
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Co do sylwestra to ja spędzę go chyba samotnie albo u sąsiadów. Mąż pracuje, bo jest muzykiem i gra w Katowicach sylwester z polsatem :p
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie akceptuje ich struktury ![]() ja bambusową zamierzam brać do lekarza, na szczepienia czy do otulania jak bedzie cieplej
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie jesteśmy towarzyszkami w naszych pupami wypiętymi dziećmi :P Cytat:
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pieluszki flanelowe są z bawełny tak samo jak tetrowe więc to trudno porównac, bambus generalnie jest bardziej chłonny niż bawełna
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też w sylwestra w pracy 😁 Wysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wcześniej był główkowo mi dał skierowanie teraz, czyli miałam 36t5d więc pewnie jeszcze Ci skierowania nie da tak szybko wiecie, że muszę jeszcze raz oznaczyć grupę krwi? bo mam na panieńskie nazwisko i dla mojego lekarza to no problemo, ale powiedział, że w szpitalu moga robić jazdy
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Niezdara, widze, ze zlamalas sie na slodkie
hehehe tez mam ochote takiego czekoladowego mikolaja przetracic ale jeszcze wytrzymuje :PTo Twoj maz gra w ktoryms z zespolow? ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a on ma budzik do pracy na 6 i przeze mnie przebudza się te 5 min wcześniej Cytat:
jak nie wysiedzę to trudno.. na listach do M było ciężko a tu zobaczymy ![]() Możesz do mnie Cytat:
![]() W ogóle wczoraj to była z niego ciamajda ciążowa, bo ciągle przewracał coś, to się uderzył, to znowu coś tam mu spadło gdzieś |
|||
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzien dobry
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, ja tez planuje na star warsy isc i chocby
Byl pan monter i okazalo sie, ze zasilacz od dekodera zdechl juz naprawione wiec mam kontakt ze swiatem ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie patrzę na allegro i drogi ten bambus |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Magda co to ciapowatosci meza to u mojego chyba jedyna i najwieksza wada... To mu pilot spadnie, to wtyczka z zasilacza lsptopa upadnie na panele o 1 w nocy, to noz.... Juz mu mowilam, ze ma coraz mniej czasu na oduczenie sie tego bo jak Mlodego tym wybudzi to on bedzie tancowal i usypial pol nocy :P
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...063776164.html
naklejka 483 podoba wam sie? |
|
|
|
#106 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi się skończyło wstawanie na nocne siku, ale za to rano, aż mnie pęcherz boli z ilości. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie podoba, zwlaszcza balagan i leniuchowanie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiuleńkowo - dla mnie spoko
Casaa - wczoraj to powylewał mi z 3 kubki z wodą ! ja nie wiem co mu było, mam nadzieję, że mu przeszło |
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze stres zaczyna go dopadac ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Mlody mnie wystraszyl bo sie nie ruszal, teraz po sniadaniu tez nic ale go ugniotlam i juz odpycha rece czyli obudzilam pijawke ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
taaa.. albo z niego po prostu pospolita ciapa czasem
|
|
|
|
#111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ja coś czuję, że Młody już nie fiknie, wydaje mi się, że jest taki duży i cały brzuch już zajmuje :P Co do grupy krwi to jakieś dziwne, przeciez masz przy sobie dowód osobisty na potwierdzenie tożsamości, a tak to znów trzeba kaske wywalic...
|
|
#112 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
fajnie że u Ciebie już naprawione ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#113 |
|
Rozeznanie
|
Ja przed tv będę
mogłabym jechać z nim, tak jak rok temu, ale boje się że zacznę rodzić my rożnie spędzamy, czasem razem, czasem osobno. Ja sama nie przepadam za sylwestrem, więc nie ma to dla mnie takiego znaczenia. Złamałam się na rurki i potem trochę jogurtu greckiego z karobem i jabłkiem, więc teraz zostaje mi tylko sałata z papryką i tuńczykiem... :p albo ryż z ciecierzycą w sosie pomidorowym z wczorajszej kolacji. Tż będzie dziś późno więc pewnie standardowy obiad na podwieczorek wyjdzie. Mam wrażenie, że moja mała zaczyna się odwracać, bo czasem kopie koło pępka, a czasami dalej w jajnik :/ ale na szyjce jakieś ciśnienie czuje a wizyta dopiero za tydzień..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Pieluszki bambusowe są super, takie milutkie
My byliśmy ostatnio na "Igrzyskach śmierci" i ciężko było wysiedzieć Ale stwierdziłam, że nie odpuszczę ![]() Kocyk w załączniku ![]() kocyk.jpg |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam na igrzyska, ale Tż nie chciał
Za to ten film Mama mi się podoba - przynajmniej zapowiedzi .. ale nie wiem czy Tż pójdzie ze mną ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Czarna sówka Znalazłam 3 bambusowe 75x75 za 55 zł z wysyłką już.. I teraz myślę wychodzi tanio bo 18 zł za sztukę, a na allegro ceny od 19 zł i jeszcze przesyłka 10 zł No i rozkmina pełną parą ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Niech mi ktoś kupi! Zadzwonię do mamy i powiem co chcę |
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo sowka musi byc sliczny jest
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#118 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pytałam się wczoraj gina co spowodowało, że malutek jest w położeniu miednicowym i powiedział, że zazwyczaj to wynika z wady macicy, małej ilości wód albo łożyska w złym miejscu. U mnie akurat nic z tych rzeczy nie wykrył (tzn.wód nie mam maksymalnej ilości, tylko w dolnych granicach normy, więc może akurat one wpłynęły ). I powiedział, że ogólnie jest coraz więcej pośladkowych ułożeń i że po prostu tak jest i tyle ![]() Cytat:
![]() Moja Mama oszalała jak się dowiedziała wczoraj, że mały będzie na święta już! Własnie mi wysłała zamówienie jakie zrobiła na stronie i kupiła Mu 4 komplety ubranek do szpitala mimo, że już mam plus podusię świnkę La Millou do wózka juro mam oczekiwać kuriera. Babcia-wariatka
|
||
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
czarnula piękny koczyk
|
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja kupiłam za 27 zł chyba pieluszkę bambusową i dokupię sobie może w styczniu/lutym drugą nie wydasz od razu 55zł w razie gdyby Ci nie odpowiadały ![]() bambusowe pieluszki znajdziesz w prawie każdym sklepie dziecięcym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

No szczęka mi opadła, omal co się nie poryczałam i mega mi przykro się zrobiło.. Ja to bym chciała usłyszeć, że zadzwoni po kogoś i przyjedzie do tego głupiego miasta. No i tak beznadziejnym humorze wczoraj zasypiałam 

postawiłam się. Później wymyślił rynek w Krakowie, tu omal co nie zrobiłam tak
. Potem rzucił pomysł wyjazdu gdzieś w góry, ja popatrzyłam na koszty i zrobiłam tak 

21.06.2014r.

wychodzi tanio bo 18 zł za sztukę, a na allegro ceny od 19 zł i jeszcze przesyłka 10 zł