|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
Tak! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 15,48% |
Tak, bezgranicznie. |
37 | 44,05% |
Nie. |
34 | 40,48% |
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
Ale same starsze i/lub pasztety...
Cytat:
Panom jednak nie polecam iść w tę stronę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest światowy, wykształcony, włada kilkoma językami, elokwentny, no i dobrze wygląda - to taki polski Enrique w sumie ale jak słucham tych głupot to dostaję raka bez kitu w sumie z drugiej strony powinienem czuć podziw, że ktoś w ten sposób się dorobił |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
on tired little feet
|
terapia nie równa się chodzeniu do człowieka który chce leczyć ludzkie dusze po 5 latach studiów co dla mnie jest żartem
są też psychiatrzy ![]() no to jeśli nie chodzi o związek to niewiele znam też dziewczyn które poszłyby do łóżka z włochem/ hiszpanem bo oni są w większości bardzo.. fuj. osobiście też wolałabym prace przymusowe niż taką atrakcję. jak już tak generalizujesz to bardziej na Twoim miejscu martwiłabym się przystojniakami z Niemiec albo Skandynawami ![]() nie wiem gdzie ty mieszkasz że takie zatrzęsienie enrików
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2015-12-11 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
ale mnie nie chodzi o to, że każda leci na Enrique, tylko że taki Enrique zawsze będzie wyżej ode mnie
a to, że któraś woli fajnego Szweda - rozumiem, nic w tym dziwnego jeśli uważasz, że zasługuję na leczenie u psychiatry to chcę argumenty na tę tezę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
D*pa jest d*pa.
Poza tym podoła, jak przystało na wojownika ![]() No niestety, próby chodzenia ścieżkami, wydeptanymi przez Enrique dla Kreweta też skończyły się (...) odnalezieniem własnej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Krewet zawsze znajdzie się przynajmniej 100 facetów atrakcyjniejszych od Ciebie. Nie rozumiem tylko po co się tym zadręczasz. Chyba że się nie zadręczasz tylko stwierdzasz fakt. Jeśli to drugie to ok tylko po co to powtarzać tyle razy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
on tired little feet
|
Cytat:
nie, taki enrike nie zawsze,ba, wręcz nigdy dla wiekszosci kobiet nie bedzie wyzej od fajnego ogarnietego faceta, jak bierzesz swoje statystki z badoo i na ich podstawie oceniasz rzeczywistość to pozdrawiam xD masz tak strasznie zaniżone poczucie własnej wartości i skrzywione podejście do kobiet że aż Ci współczuję, teraz stworzyłeś sobie bajkę że nie wychodzi Ci bo kobiety wolą obcokrajowców- uwierz, dziś w nocy w naszym kraju pewnie jakieś 95% kobiet które uprawia seks robią to z Polakami ![]()
![]() |
![]() |
#98 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Fajny, ogarnięty Enrique zawsze będzie wyżej od fajnego, ogarniętego paszteta. Ale oczywiście, trzymaj się teorii, że każdy Enrique jest do niczego, a jak chłop paszczur z ryja, to na pewno wartościowy - tyym na pewno obalisz stwierdzenia Kreweta. Cytat:
Ale na terenie Niemiec, Francji, Włoch czy Szwecji dzisiejszy seks Polek nie będzie już w 95% patriotyczny. Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2015-12-12 o 00:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zresztą przyzwyczaiłem się już, że każda laska uważa się za "inną niż wszystkie" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Krewet kiedy każdy człowiek jest inny niż wszyscy. Inaczej nie byłby sobą tylko kimś innym. Zatem stwierdzenie "jestem inna niż wszystkie" jest absolutnie prawdziwe.
![]() Co do dyskusji to zgadzam się z Krewetem : dyskusje na poziomie muszą opierać się na uogólnieniach bo inaczej będziemy się przerzucać pseudoargumentami : a bo ciocia krysia, a moja koleżanka etc. Nawet w dedukcji nie posługujemy się takimi przykładami a one bardzo często dominują w dyskusjach na wizażu. Edytowane przez manic Czas edycji: 2015-12-12 o 00:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Czy skoro wszystkie kobiety są takie same czy istnieje kilka podtypów takich samych nieoryginalnych kobiet?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Krewet już je kiedyś scharakteryzował: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
O jejku jej jestem oryginalna łiiiiiiii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Ten fragment jego wypowiedzi przeoczyłam,nie wiem jak to się stało
![]() Czym właściwie jest badoo nie wiem, konto na fotce miałam w gimnazjum,teraz modniejszy jest fejsbuś. Kom+like=ozn czy coś w ten deseń, miliard oznaczeń,hasztagów - więcej możliwości pokazania światu swojego prawdziwego ja,tej popularności na dzielni,kreatywności w kopiowaniu ambitnych cytatów gwiazd (takich jak Kim K,). Właściwie snapa i insta mi brakuje. Jak żyć? Bez wklejania zdjęć śniadania,paznokci,drinkó w z fascynujących imprez,bez informowania,że w tej chwili biorę prysznic,bez dzielenia się jaki ałtfit dzisiaj przywdzieję na wyjście po bułki do sklepu (bułki oczywiście dietetyczne). Ludzie,jak żyć? Żeby było sprawiedliwie opiszę kilka typów mężczyzn udzielających się na czatach ( nie miałam nigdy potrzeby zakładania konta na portalu randkowym). -potencjalni sponsorzy (jesteś zainteresowana sponsoringiem?) -osobniki szukające darmowego seksu (może umówimy się na seks? Wiem,że to lubisz ;**) -osobniki poszukujące prostytutki (ile bierzesz za loda?) -osobniki chcące pochwalić się swoim przyrodzeniem (wysłać ci zdjęcie mojego pytona? Jest taki wielki,rozerwałby twoja c**** i jęczałabyś z rozkoszy ty mała k******) -osobniki nie wiadomo dlaczego pragnący "pogadać" na skype -osobniki "pokaż cycki" -znudzeni życiem panowie w średnim wieku (ale nie tylko) szukający kochanki -rozżaleni młodzieńcy,których panna rzuciła (bo to zła kobieta była) -panowie "wszystko wiem" pochwalę się na czacie (wiesz,że w 1029 było to a to? A na Grenlandii żyje taka a taka odmiana takiego a takiego zwierzątka. Nie wiesz? Jakaś ty głupia,nikt nie dorównuje mojemu poziomowi umysłowemu) -drewno umysłowe. Czym się interesujesz? Sportem. A konkretniej? Oglondam mecze w tv. Czymś jeszcze? Nie. -osobniki "hej","hej". Podaj swoje wymiary. A jaki masz rozmiar stanika śliczna ![]() -osobniki z problemami psychicznymi -osoby,które faktycznie chcą kogoś poznać Edytowane przez kolorchabrow Czas edycji: 2015-12-12 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Odpowiednie cytaty zapamiętałam. Ale teraz jestem w trakcie odpowiedniej klasyfikacji i systematyzowania wiedzy. Pań zdradzających i kręcących na boku Krewet raczej nie komentuje, gdyż jest gentlemanem - i to nawet, gdy nazywa kobiety "d*pami", nie to co inni, którzy pod płaszczykiem kultury (niezbyt umiejętnie) skrywają chamstwo. ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Cytat:
Nie. On bada teren, żeby wiedzieć, czy dasz mu w twarz za zaproszenie Cię do eleganckiej restauracji i stwierdzenie, że on nie ma kasy, żeby za siebie zapłacić po zeżarciu kilograma perliczek w winie. Skąpiec a nie sponsor. Cytat:
Oni wiedzą, że szanse na to, że im się uda są minimalne. Ale wiedzą, że są! Są gdzieś kobiety w potrzebie, dzikie, niezaspokojone, a nuż chłopakowi uda się trafić na rzadki moment szaleństwa i się z nim umówi? Legendy miejskie mówią, że to się zdarza ![]() - 3000. - Oszalałaś. - Wiem, ale to ze zniżką, dla narzeczonego. Cytat:
![]() Darmowego striptizu. Szczere chłopaki. Cytat:
![]() Cytat:
- Gepard? - Nie. - To nie wiem... może pantera? - Nie. - Koń? Jakaś antylopa? - Nie. - To już nie wiem. Poddaję się. - Gepard ![]() Przynajmniej nie cierpi. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do facebooka i reszty to ja już od jakiegoś czasu uważam, że granica pomiędzy internetem a rzeczywistością się zaciera kiedyś żeby wejść do internetu to trzeba było mieć komputer, trzeba było wrócić do domu dziś panny wychodzą z sali i od razu wyjmują telefony i gapią się w te głupoty te same panny pewnie pouczają potem, żebym wyszedł z domu i poznał kogoś na żywo |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
_________________________ __________________ A moja nienawiść do Kreweta została wydarta z wartego do przytoczenia kontekstu, bo to jest kłótnia, która przyniosła miłość: _________________________ __________________ Krewet: tak samo jest z nią była szczupła i nie było powodzenia - ok ale będąc grubą jeszcze bardziej pogarsza sytuację (...) im więcej kolesi do ciebie podbija tym większe prawdopodobieństwo, ze trafisz na fajnego no i fajny atrakcyjny typek raczej grubą się nie zainteresuje (tak wiem że każda wasza gruba koleżanka jest w związku z klonek Brada Pitta) (...) więcej w pewnym sensie znaczy lepiej, bo matematycznie jest większe prawdopodobieństwo na fajnego faceta no kurde tłumaczyć że normalna panna ma większe powodzenie od grubej... Anna: chłopie, to nie chodzi o ilość, serio. Gdyby z grona zaiteresowanych mną facetów wypadli wszyscy o Twoich poglądach, nic bym nie straciła. Zresztą, jak pisałam - jest wielu facetów, którzy szukają krągłości i ewidentnie to preferują. Więc tyjąc zostawia takiego kreweta, ale zyskuje zwolenników większych panien. Krewet: jej jak to górnolotnie brzmi XD "wypadli wszyscy o twoich poglądach" a co ja, faszystą jestem? poza tym krągłości =/= bycie grubym Anna: A czy ja coś mówię? Po prostu nie byłbyś w moim typie, więc i tak żadna strata. Widzisz, znam też przystojnych facetów, którzy mają dość napalonych desperatek i wcale nie jest im łatwo poznać kogoś. Krewet: serio trzeba tłumaczyć, że mężczyźni którzy lubią grube to mniejszość, i owszem, oni istnieją, ale jest ich mniej niż tych co lubią szczupłe? może ty sama jestes gruba i dlatego tak bronisz? Wizażanka: Jesteś ograniczony i płytki. Tyle w temacie. Przyjdą lata kiedy zmądrzejesz (mam nadzieję). Nie ogarniasz że ludzie są różni? Nie rozchodzi się o to już, że jedni lubią chude a drudzy grube.... Jest taka różnorodność na świecie i twój ograniczony umysł nie pojmuje tak na serio, że istnieje ktoś inny poza tobą i twoim myśleniem? Krewet: przecież piszę, że są tacy co lubią grube, ale oni zawsze będą w mniejszości (wcześniej padło) super czyli dojrzały facet to taki co zaakceptuje nawet największe dupsko Anna: No ale z tym się nikt nie kłóci. Krewet: to o co jest ból dupy? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adeedra: To żadne rozwiązanie. Zapoznasz kraba, wyda się ok, wrócisz do normalnej wagi to porzuci, bo się okaże, że wolał tłustszą. Nie ma dokąd uciec.. Krewet: ania ty dalej jesteś dla mnie niemiła, i serio nie wiem czym zasłużyłem na taką pogardę obraziłem cię? Anna: Ale ja Tobą nie gardzę, nic z tych rzeczy. Po prostu nie po drodze by nam było razem i nie mam nic przeciw byciu aseksualną dla takich facetów, jak Ty, bo zwyczajnie i tak nic by z tego nie wyszło. Krewet: nie ze mną te numery "I jeszcze dodam, ze dla wielu kobiet rozszrzenie kręgu zainteresowanych o takich krewetów NIE jest rozwiązaniem." w pogrubionym jest zawarta niechęć a tekst, że specjalnie przytyjesz, żeby tacy jak ja się nie interesowali, też nosił ze sobą negatywny ładunek emocjonalny to jest pogarda i chęć odizolowania od siebie takich osobników jak ja Anna: Nie gardzę Tobą, jeśli Cię uraziłam, to przepraszam. Adeedra: A Ty tu nic tylko młócisz pozytywnym ładunkiem emocjonalnym, szacunkiem i chęcią jak cepem i nie wiedzieć czemu bidaku nie budzisz sympatii. Teksty, że gruba baba sobie nikogo nie znajdzie na badoo, albo sugestie, że nie zechce jej tylu ruchaczy ile szczupłą wręcz ociekają pozytywnym ładunkiem emocjonalnym. Moja chęć odizolowania się od takich osobników jest podyktowana chęcią odizolowania się od takich osobników. Nie wytykaj pogardy tam, gdzie jej nie było, bo tym samym ziałeś wcześniej. Krewet: ja piszę jak jest Btw. Anna,ten tekst: "Widzisz, znam też przystojnych facetów, którzy mają dość napalonych desperatek i wcale nie jest im łatwo poznać kogoś." był epicki. Wpakowałam się w tamtą dyskusję z niewinnym i idealistycznym przeświadczeniem, że jak człowiek chce się r*chać, jest kreatywny i zdeterminowany, to znajdzie (nieważne, czy k*rdupel, anorektyk, gruby, pryszczaty, owłosiony, nieowłosiony, bez rąk czy z trzecią nogą), bo każdy ma jakieś zboczenia/preferencje/fetysze/czy_whatever, a nawet jak mu się akurat nie pokrywają, to można kogoś bzyknąć z ciekawości albo dla urozmaicenia - i że w związku z tym nie ma powodów do dyskryminowania jakiejkolwiek grupy, ale historie o odrzucanych ze względu na urodę i stereotypy nieszczęsnych Enrique (bo jak przystojny to na pewno płytki, pusty cham i zdradzać będzie), którzy są jednocześnie osaczani przez tabuny napalonych desperatek, ale mimo to cierpią po odrzuceniu przez te, które im się wstępnie spodobały spowodowały moje nawrócenie. ![]() & ważne! Cytat:
A'propos napalonych desperatek, to można by jednak coś z tym trójkątem zorganizować. Jakby mój Mohammed nic przeciwko nie miał, to mogłoby być tak pięknie, jeszcze by się Gorszego wzięło i kolejny problem rozwiązany, bo jakby się wciągnął w sam środek tego pier*olnika, to by się od razu tabunu znajomych dorobił. A jak nie pozwoli, to Ty ich weźmiesz, ja awansuję na sutenera i też będzie fajnie. #boszszjakajajestemgenial na #ajkju260 #letsmaketheworldabetterp lace
#cud #miód #iwielbłądy hashtag #hashtag # |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
Anyway, czy ten wątek nie powinien być na plotkowym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
To miłość nie szczera i zakazana. Nakręcacie chłopaka tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Konto usunięte
|
Miłość jest szczera, a chłopak ją rozumie.
Mało tu tematów typu "pogadałam z nim 2 godziny na facebooku, jesteśmy w związku od 3 miesięcy, ale od tamtej pory się nie odezwał", które mają rację bytu jako problemy intymne, a uczucie, które się dzieje tu i teraz nie? Póki nie żyje jak mormon, z czterdziestoma żonami, to nie jest powód do plotek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Serio? W sumie..może myliłem się. Twoje zainteresowanie nim jest dość nie naturalne, wątek o Krewecie, czułe słówka, liściki, oczekiwanie na wiadomość od niego..Adeedra-krewetkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Nie jest nienaturalne. Inne kobiety czują tak samo, tylko nie tak intensywnie, no i nie są tak agresywne w ekspresji uczuć. Ale poza tym to zupełnie naturalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
adeedra, dziękuję Ci za tę tonę atencji
nawet prześmiewcza atencja wynagradza mi te niepowodzenia z laskami tymczasem coś dla Stewardesy: Enrique nie ma samochodu - brawo, dba o ekologię krewet nie ma samochodu - nieudacznik Enrique przeprowadza masakrę w Srebrenicy w 1995 - on po prostu bronił Europę przed islamizacją krewet przeprowadza masakrę w Srebrenicy w 1995 - morderca, trybunał w Hadze już czeka Enrique przyjmuje chrzest w 966 - brawo, Bóg Honor Ojczyzna krewet przyjmuje chrzest w 966 - ciemnogród, zaścianek Enrique powtarza klasę - znowu ta małpa od matmy się na niego uwzięła krewet powtarza klasę - debil Enrique jest prawiczkiem - chyba czeka na tę jedyną krewet jest prawiczkiem - nieudacznik, żadna go nie chciała Enrique jest gejem - trudno, trzeba szanować odmienność krewet jest gejem - dewiant, zakaz pedałowania Enrique pije codziennie 5 piw - a co ma wodę pić? jak zwierze? krewet pije codziennie 5 piw - alkoholik Enrique pracuje na budowie - prawdziwy mężczyzna, nie boi się fizycznej pracy krewet pracuje na budowie - debil bez wykształcenia Enrique nosi rurki - zna się na modzie, mężczyzna ze stylem krewet nosi rurki - pedał, kto nas obroni jak będzie wolna? Enrique ma za sobą 20 partnerek seksualnych - klucz który otwiera wiele dziurek to dobry klucz krewet ma za sobą 20 partnerek seksualnych - lovelas, skacze z kwiatka na kwiatek Enrique lubi dzieci - będzie dobrym ojcem krewet lubi dzieci - pedofil Enrique nie ma rąk - trudno, od czego są moje hihi krewet nie ma rąk - kaleka, pewnie czuje się niezręcznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Konto usunięte
|
Nie przesadzaj. Za dużo Enrique to też niezdrowo - chociaż proszony dowcip przedni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Chooociaż właściwie...
(miałam wziąć tęczową krewetkę, ale ta harleyki wygląda tak rozkosznie, jak sobie leży martwa i zwinięta aż się ma ochotę przytulić i pocałować, że ostatecznie różową wzięłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- (aaa, załapałam. posta z załącznikiem nie łączy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W każdym raziem - tam pisałam o związku, jeszcze najlepiej udanym, a to dla wielu ludzi nie jest proste. Na bzykanie to nawet ja coś znajdę, jak się przyłożę. Wtedy też jeszcze nie wiedziałam, po pierwsze - że to KREWET, po drugie, że ewentualny związek wpłynałby negatywnie na jego natchnienie i częstotliwość wpisów. Niestety, szczera... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |||||||||
BAN stały
|
Enrique klepnął mnie po tyłku - prawdziwy mężczyzna, wie co lubię
krewet klepnął mnie po tyłku - zboczeniec Enrique nie wziął portfela - roztargniony romantyk, jest za równouprawnieniem krewet zapłacił tylko za siebie - skąpiec, nigdy więcej się z nim nie umówię Enrique jeździ BMW - ma styl i klasę krewet jeździ BMW - myśli, że kogoś na to wyrwie, pfff Enrique zapomniał o moich urodzinach - geniusze zawsze są roztargnieni krewet zapomniał o moich urodzinach - egoista, nie zależy mu Enrique mnie bije - yeah, wreszcie doczekałam swojego Greya krewet na mnie krzyknął - patol, odchodzę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jesu, jak sobie wyobrażę jak on by zaczął jojczeć przy 3 napalonych laskach, że "to i tak bez sensu...", "i tak jest za późno...", "ile ja musiałem na to czekać...", to mi wszystko wysycha i nawet te jego uda nie pomogą. Ale wyobraź sobie, zakładając nawet, że krewet wygląda teraz jak taki nadgniły, bladoróżowy robal, że dałoby się jego osobowość upchać w ciało Gorszego ![]() Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2015-12-12 o 11:40 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.