Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-07, 21:12   #91
Adamantium01
Karo

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość

Wiem, że to niestety wyjątek, dlatego pełznę do niej za każdym razem, jak chce coś z MACa, bo wiem, że mnie nie zrobi w bambuko

A co do kremu, to on często występuje w tych zestawach (np. 3 mini kremy za 17 ojro) też w wersji mini. Tej wielkiej nie polecam nikomu, bo tego nie można zużyć (końcówkę kremu wyrzuciłam, bo chyba już minęły da lata)
ja mam właśnie tą wielką tubę

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:24   #92
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość

Ilcia naciągnęłaś mnie, po Twoich fotach na Insta kupiłam smarowidło powiększające usta.Dupa! Nie działa
A ja już niedługo muszę się zaopatrzyć w trzecie opakowanie, i chyba sprobuję różowego
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:29   #93
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość

Chętnie posłucham o doświadczeniach w Krakowskiej. Będę troszkę stronnicza bo sama pracuje w mac i czasem ktoś po prostu ma gorszy dzień, ale to tak jak wszędzie są ludzie z którymi sie dogadujemy dobrze, i im ufamy a są i tacy przy których czujemy niechęć i "wciskanie" na siłe.Ja jak polubię sprzedawcę jestem w stanie pół miasta przejechać byle być dobrze obsłużona
Hej, no oczywiście, że się z Tobą zgadzam, jednak zmęczenie i gorszy dzień raczej nie mogły wytłumaczyć zachowania pań pracujących w tym Macu.

Ja ogólnei jestem mega wyrozumiała, jesteśmy tylko ludźmi a praca sprzedawcy jest ciężka, dużo trzeba żeby mnie wkurzyć.

W macu w GK byłam dwa razy. za pierwszym razem chciałam próbkę najjaśniejszego podkładu i pomoc w dobraniu jakiegoś do potrzeb swojej cery. Miałam wrażenie, że panie niezbyt są skore do pomocy, a w sklepie nie było prawie nikogo, olewały mnie po prostu, chociaż wyraźnie było widać, że czegoś szukam ;/ w końcu po prostu do jakiejś podeszłam i wyjaśniłam. Ta jedynei szybko zapytała jaki mam typ cery, dała próbkę i tyle, o nic więcej nie zapytała(jaki typ wykonczenia preferuje, no nie wiem, czy ja oczekuje zbyt dobrej obslugi?), poszła plotkować dalej z drugą. Więc po prostu wyszłam, czułam się jakbym nie wiem, ukradła tę próbkę czy coś, bo z taką łaską mi jej udzieliła ;D

Za drugim razem ruch w sklepie był większy, było pełno nastolatek z zagranicy, którym panie robiły makijaż. Ogólnie widać było, że to na nich skupiała się uwaga pań, pozostałe klientki- polki były olewane, totalnie, zwłaszcza, że często jedna czy druga pracownica miały chwilę i rozmawiały sobie między sobą czekając. Widziałam, że wiele dziewczyn po prostu rezygnowało z zakupu i wychodziło ze sklepu. Ja chciałam ponownei próbkę, ponownei musiałam wręcz o nią błagać, tamten podkład okazał się lipny, za ciemny, wyczytałam, że można dostać jeszcze jaśniejszy, więc o niego poprosiłam. Babka przewróciła oczami(aa no rzeczywiście, mamy jaśniejszy odcień), ponownie o nic nie zapytała, szybko na odwal się wrzuciła próbkę i tyle. Totalna olewka po prostu, a byłam zainteresowana różnymi produkatami, chciałam pooglądać szminki, ale poczułam się nieswojo, tak biednie jakoś ;D Czułam się jakby mnie oceniały, że mnie nei stać, albo im się nie chciało. W każdym razie było to parę miesięcy temu, nie iwem jak jest teraz bo nie zaglądam.
Hermiona111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:33   #94
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hermiona111 Pokaż wiadomość
Ja mam niestety bardzo złe doświadczenia jeśli chodzi o obsługę w Macu, przynajmniej w Galerii Krakowskiej

Ja mogę tylko wypowiedzieć sie o poznańskim Macu, a mam same dobre rzeczy do powiedzenia. Za to z Douglasem mam tak jak Ty z Mac
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:34   #95
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, no oczywiście, że się z Tobą zgadzam, jednak zmęczenie i gorszy dzień raczej nie mogły wytłumaczyć zachowania pań pracujących w tym Macu.

Ja ogólnei jestem mega wyrozumiała, jesteśmy tylko ludźmi a praca sprzedawcy jest ciężka, dużo trzeba żeby mnie wkurzyć.

W macu w GK byłam dwa razy. za pierwszym razem chciałam próbkę najjaśniejszego podkładu i pomoc w dobraniu jakiegoś do potrzeb swojej cery. Miałam wrażenie, że panie niezbyt są skore do pomocy, a w sklepie nie było prawie nikogo, olewały mnie po prostu, chociaż wyraźnie było widać, że czegoś szukam ;/ w końcu po prostu do jakiejś podeszłam i wyjaśniłam. Ta jedynei szybko zapytała jaki mam typ cery, dała próbkę i tyle, o nic więcej nie zapytała(jaki typ wykonczenia preferuje, no nie wiem, czy ja oczekuje zbyt dobrej obslugi?), poszła plotkować dalej z drugą. Więc po prostu wyszłam, czułam się jakbym nie wiem, ukradła tę próbkę czy coś, bo z taką łaską mi jej udzieliła ;D

Za drugim razem ruch w sklepie był większy, było pełno nastolatek z zagranicy, którym panie robiły makijaż. Ogólnie widać było, że to na nich skupiała się uwaga pań, pozostałe klientki- polki były olewane, totalnie, zwłaszcza, że często jedna czy druga pracownica miały chwilę i rozmawiały sobie między sobą czekając. Widziałam, że wiele dziewczyn po prostu rezygnowało z zakupu i wychodziło ze sklepu. Ja chciałam ponownei próbkę, ponownei musiałam wręcz o nią błagać, tamten podkład okazał się lipny, za ciemny, wyczytałam, że można dostać jeszcze jaśniejszy, więc o niego poprosiłam. Babka przewróciła oczami(aa no rzeczywiście, mamy jaśniejszy odcień), ponownie o nic nie zapytała, szybko na odwal się wrzuciła próbkę i tyle. Totalna olewka po prostu, a byłam zainteresowana różnymi produkatami, chciałam pooglądać szminki, ale poczułam się nieswojo, tak biednie jakoś ;D Czułam się jakby mnie oceniały, że mnie nei stać, albo im się nie chciało. W każdym razie było to parę miesięcy temu, nie iwem jak jest teraz bo nie zaglądam.
Próbkowiczko Ty jedna
Stary 2016-01-07, 21:39   #96
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Ja mogę tylko wypowiedzieć sie o poznańskim Macu, a mam same dobre rzeczy do powiedzenia. Za to z Douglasem mam tak jak Ty z Mac
ja nie do końca. pisałam skargę
Stary 2016-01-07, 21:40   #97
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ja nie do końca. pisałam skargę

Rozwiń proszę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-07, 21:41   #98
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Dziewczyny z poznańskiego MACa są świetne, zawsze wychodzę z czymś więcej niż planowałam i jeszcze z tego powodu jestem zadowolona. Lubię też obsługę na stoisku MAC w Zielonej Górze w Douglasie. Niestety nie wszystkie, za to jak są te co lubię to zawsze zajdę i dowiem się czegoś nowego Za to raz trafiłam na jedną taką co miała w pupie klientów, bo sama musiała się pomalować i grasowała po ekspozycjach w całej perfumerii.
Stary 2016-01-07, 21:44   #99
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Rozwiń proszę
byłam w macu, jakoś wiosną. zrobiłam duże zakupy (piszę to, chociaż nie powinno mieć do żadnego znaczenia). przy kasie zapytałam, czy mogłabym dostać małą próbkę pewnego podkładu, który mnie interesuje, ale chcę najpierw wiedzieć, czy będzie dobry dla mojej skórnej sahary.
pani odpowiedziała, że nie ma takiej możliwości, bo to jest bardzo wydajny podkład i taka mała próbka starczyłaby na wiele razy i wtedy można oszukiwać i nie kupować wcale, tylko próbki brać.

wurwiłam się tak jak mało kiedy.
Stary 2016-01-07, 21:44   #100
adie94
Zadomowienie

Cytat:
ale jak za darmo?

Ja w MACu miałam tak, że jak chciałam kupić podkład, to Pani mi go nałożyła na buzię, potem pokazała jakiś tam róż, bronzer i jak bym chciała "testować" coś innego, to pewnie też by mi to za darmo nałożyła.
Co ciekawe, kazała mi iść na dwór i zobaczyć się w naturalnym świetle i potem dopiero wrócić i się zdecydować czy chce brać

W proponowanych miałam filmik My horrible MAC experience, odpaliłem i leciałam film za filmem o tej samej tematyce. W jednym z nich, dziewczyna z USA mówiła, że u nich w Hameryce za zakupy powyżej 50$ można umówić się na darmowy makijaż. Ciekawa jestem jak to wygląda u nas.

Cytat:
Napisane przez ewalucja Pokaż wiadomość
Witam się w nowej części Podczytuję prawie codziennie ale jakoś nie za często piszę Może czas się trochę uruchomić

W salonach MAC stacjonarnych (nie w douglasie) wykupujesz kartę makijażową za 250 zł i po wykonanej usłudze możesz zrobić zakupy i pieniążki pobierają ci właśnie z tej karty. W Punktach douglasowych jakoś inaczej to wygląda, jeśli się nie mylę to zobowiązujesz się zrobić zakupy po makijażu, wydaje mi się, że kwota ta sama ale pewności nie mam
Na chłopski rozum: wchodzę i proszę o tą kartę makijażową? Rozumiem, że nie jest to to samo co "szkolenie" za 250zl po którym można za tą kwotę wybrać kosmetyki. Am I right?

Cytat:

Wiem, że to niestety wyjątek, dlatego pełznę do niej za każdym razem, jak chce coś z MACa, bo wiem, że mnie nie zrobi w bambuko

A co do kremu, to on często występuje w tych zestawach (np. 3 mini kremy za 17 ojro) też w wersji mini. Tej wielkiej nie polecam nikomu, bo tego nie można zużyć (końcówkę kremu wyrzuciłam, bo chyba już minęły da lata)

Zaufana konsultantka to skarb 😀 Z ciekawości, jakie miasto? 😊

Cytat:
Ja mam niestety bardzo złe doświadczenia jeśli chodzi o obsługę w Macu, przynajmniej w Galerii Krakowskiej
Miałam się tam wybrać w międzyczasie ale chyba zrezygnuję 😞 opowiesz co się stało?

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 21:52   #101
Hermiona111
Zadomowienie

Cytat:
byłam w macu, jakoś wiosną. zrobiłam duże zakupy (piszę to, chociaż nie powinno mieć do żadnego znaczenia). przy kasie zapytałam, czy mogłabym dostać małą próbkę pewnego podkładu, który mnie interesuje, ale chcę najpierw wiedzieć, czy będzie dobry dla mojej skórnej sahary.
pani odpowiedziała, że nie ma takiej możliwości, bo to jest bardzo wydajny podkład i taka mała próbka starczyłaby na wiele razy i wtedy można oszukiwać i nie kupować wcale, tylko próbki brać.

No to faktycznie okropna sytuacja, ja strasznie nie lubię prosić o próbki, czuję się dziwnie. Wszyscy by chcieli żeby od razu kupować podkład czy cokolwiek innego tu i teraz a przecież nie wydam większej ilości monet na coś, czego nie jestem pewna.

Cytat:
Napisane przez adie94 Pokaż wiadomość

Miałam się tam wybrać w międzyczasie ale chyba zrezygnuję 😞 opowiesz co się stało?
Pisałam trochę wyżej
Nie rezygnuj, może coś się zmieniło i teraz jest lepiej. W końcu minęlo parę miesięcy kiedy ostatni raz tam byłam, potem napiszesz najwyżej jakie miałaś odczucia i jeśli pozytywne, to z chęcia przeproszę się z tym sklepem

Edytowane przez Hermiona111
Czas edycji: 2016-01-07 o 21:57
Stary 2016-01-07, 22:02   #102
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

ciekawe kto tak panienkę wyszkolił. Traktowanie klienta jako wyłudzacza i oszusta na pewno niewyobrażalnie zwiększa sprzedaż
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 22:03   #103
201607131114
Konto usunięte

Cytat:

Dobrze, ze napisałaś skargę. Masakra.
Stary 2016-01-07, 22:05   #104
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ciekawe kto tak panienkę wyszkolił. Traktowanie klienta jako wyłudzacza i oszusta na pewno niewyobrażalnie zwiększa sprzedaż
Ciekawa jestem, jaka jest teoria tej pani na temat tego, po co w ogóle są próbki, skoro nie do próbowania
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 22:08   #105
201607131114
Konto usunięte

Rachel i ulubieńcy roku

http://youtu.be/OMtBKNx8-Mc
Stary 2016-01-07, 22:12   #106
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Melanie i ulubieńcy grudnia, w tym także... wibratory

Nie jestem pruderyjna i jak do tej pory podobało mi się podejście Melanie do seksu, ale... Trochę dziwne mi się to wydało, żeby mówić o tym w ulubieńcach jutubowych. Wyobrażacie to sobie na polskim jutubie?

Edytowane przez Olkaaaa_s
Czas edycji: 2016-01-07 o 22:13
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 22:33   #107
adie94
Zadomowienie

https://m.youtube.com/watch?v=gwS1dVpH9SQ
Pierwsze skojarzenie: to dopiero Pan Olimpia 😀

"And while I wait I put on my perfume, yeah I want it all over you.

I gotta mark my territory." 😻

A.

adie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 22:39   #108
ophelie_
Zero Osiem Wojna

Ja jestem zadowolona z katowickiego maca Za każdym razem panie (i pan) są bardzo pomocne i nigdy nie czuję się jak intruz. W przeciwieństwie do obsługi w golden rose
ophelie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 22:40   #109
mevi_evi
wow

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem, jaka jest teoria tej pani na temat tego, po co w ogóle są próbki, skoro nie do próbowania

Wiecie co, ja mam takie wrażenia i w sephorach i w douglasach. Zawsze panie traktują mnie tak, jakbym była niegodna ich wielce cennego czasu i w ogóle dają odczuć, że nie jestem we właściwym miejscu. Bardzo mnie cieszą zakupy on line. Całe szczęście, że czesto jestem gdzieś w świecie i tam jak idę do sephory to i próbki dostaję normalne i obsługa mnie traktuje normalnie.

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 22:49   #110
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
bez kitu, kiedyś w lubelskiej sephorze pani mi dała tyle aqua brow, że starczyłby na miesiąc

lecę sobie 2 sezon Affair i jest o wieeele lepszy od 1, zostały mi tylko 4 odcinki

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2016-01-07 o 22:53
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 23:04   #111
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Pisałam trochę wyżej
Nie rezygnuj, może coś się zmieniło i teraz jest lepiej. W końcu minęlo parę miesięcy kiedy ostatni raz tam byłam, potem napiszesz najwyżej jakie miałaś odczucia i jeśli pozytywne, to z chęcia przeproszę się z tym sklepem
Ja na przykład z obsługi w Macu Krakowskim zawsze byłam zadowolona. Bez problemu dostałam próbki podkładu czy korektora. Chyba wszystko zależy od konsultantki, a z tego co widzę to jest tam teraz raczej duża rotacja.

Edytowane przez muchli
Czas edycji: 2016-01-07 o 23:05
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-07, 23:15   #112
2011607111034
Konto usunięte

Byłam w Macu w Galerii Krakowskiej raz, żeby sobie popatrzeć ale pani była bardzo miła, pokazywała mi produkty, które mnie interesowały, wymazałam się od stóp do głów i poszłam kontemplować na światło dzienne.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 00:18   #113
_Summer_
Zadomowienie

Wzielo mnie na stare filmy dziewczyn i wow, ale Karo tu byla szczupla
https://www.youtube.com/watch?v=6Ap_-93bX_M

I nie, nie wypominam jej obecnej wagi
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 00:24   #114
201607131110
Konto usunięte

Karolina ostatnio ślicznie wygląda na buzi. Mam do niej jakiś sentyment, bo to chyba pierwsza polska youtuberka, którą oglądałam... a może Katosu była pierwsza, ale później na pewno Stylizacje.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 00:32   #115
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Wzielo mnie na stare filmy dziewczyn i wow, ale Karo tu byla szczupla
https://www.youtube.com/watch?v=6Ap_-93bX_M

I nie, nie wypominam jej obecnej wagi
oj, masz rację..
ale na twarzy teraz wygląda zdecydowanie ładniej, ogólnie ładne makijaże ostatnio sobie robi
Stary 2016-01-08, 07:38   #116
iwi_83
Zadomowienie

dziewczyny co myślicie o hybrydach z tańszych firm niż Semilac? np o pierre rene? Ilcia Ty ich chyba używasz?
Stary 2016-01-08, 07:41   #117
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Karolina ostatnio ślicznie wygląda na buzi. Mam do niej jakiś sentyment, bo to chyba pierwsza polska youtuberka, którą oglądałam... a może Katosu była pierwsza, ale później na pewno Stylizacje.
Mam to samo, darzę ją sympatią chociaż nie oglądam regularnie. Wydaje mi się, że jest urodzona do prowadzenia kanału.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 08:07   #118
roseplum
niepolubiecie

do MACa po próbki polecam wysyłać facetów
Stary 2016-01-08, 08:26   #119
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Melanie i ulubieńcy grudnia, w tym także... wibratory

Nie jestem pruderyjna i jak do tej pory podobało mi się podejście Melanie do seksu, ale... Trochę dziwne mi się to wydało, żeby mówić o tym w ulubieńcach jutubowych. Wyobrażacie to sobie na polskim jutubie?
Na polskim yt sobie tego nie wyobrażam (no chyba że u SexMasterki ), ale ogólnie nie czuję się z tym faktem jakoś dziwnie. Spodobał jej się dany produkt to o nim mówi, co za różnica czy to szminka, telefon czy wibrator.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-08, 08:27   #120
aimra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Mam podobnie. Po ok. półrocznym zerwaniu z jej kanałami, jakiś czas temu znowu zaczęłam nieśmiało oglądać filmi... (wróć!) odcinki , aż w końcu zasubskrybowałam na nowo. I fakt, ostatnio Karolina wygląda świetnie ma piękne oczy i umie je odpowiednio podkreślać.

U mnie chyba ona była pierwsza i Katosu, ale za Katosu kiedyś nie przepadałam, za to bardzo lubiłam Maxineczkę. Teraz mam zupełnie odwrotnie, zwłaszcza kiedy zaglądam w komentarze Katosu i Maxi - widzę ogromną różnicę.

Edytowane przez aimra
Czas edycji: 2016-01-08 o 08:42
aimra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości