![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz.VIII
Witam się i ja w nowym wątku!
Któregoś_dnia Bardzo ładna pierwsza strona ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Wydaje mi się,że teraz już luźniej podchodzą w USC do imion. Ja bardziej obawiam się księdza proboszcza przy chrzcie...nie wszystkie imiona mu pasują i nie chce chrzcić (parafia teściów-wiejska). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Dark, lezaczek Tiny od urodzenia jest, długo się nad nim zastanawiałam przed urodzeniem Oliwci, ale w efekcie kupiliśmy wtedy Bright Stars.
Gosia, ja kupuję kombinezonik, ale taki bardziej przejściowy. Coś ala misiek z H&M ![]() Emma, Któregoś_dnia - miałam z tym wózkiem do czynienie w zeszłym roku, bo znajoma ma go w odcieniu popiel. One normalnie 1399 zl kosztowały, ale to wyprzedaż ostatnich modeli, a ta koleżanka co kupowała prosiła bym pomogła jej znaleźć coś taniego. I trafiłyśmy właśnie na tą wyprzedaż ![]() Był w tym dziale, koleżanka zgarnęła ostatni: http://dadaparadisogroup.com/sklep/kategoria/promocje Teraz tylko biały i beż za 700 zł zostały, ale już bez fotelika ![]() A na dino czy bobo wózki ten fiolet co koleżanka wzięła za 1399 był.
#95 |
Wtajemniczenie
|
A kupuję 56 ale zapowiada mi się nieduże dziecko. Poza tym i tak za max dwa miesiące nie będzie już potrzebny.
#96 |
Zakorzenienie
|
Katka, faktycznie super okazja, ciężko takie trafić
![]() A z Bartkiem to też myślę, że jest jak z Kubą. Kiedyś to tylko Jakub, a teraz można wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ale jak bedzie mial 56 cm pajacyk itp to mozesz go nie upchnac do tego kombinezonu 56
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Akurat imię, które wybraliśmy raczej mu przypadnie do gustu... ogólnie pisze,że tak potrafi rodzicom powiedzieć. Poza tym mamy zamiar chrzcić gdy proboszcz będzie na urlopie (co roku w tym samym miesiącu bierze i wtedy jest spoko)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny polecacie jakis balsam do Ciala? Nie taki na rozstepy.. tylko zwykly. Mam taka sucha skore na nogach plecach ramionach
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Witam się w nowym wątku. Właśnie wróciłam z pracy jakoś mnie brzuch boli w dole leżę dupa do góry.😏
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
caro_83 ![]() Edytowane przez caro_83 Czas edycji: 2016-01-11 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
A czy ktoras z was ma juz rozstepy? Czy to jeszcze czas na.nie ? Narazie nie mam nic ale zastanawiam.sie kiedy moga sie pokazac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
No masz rację, przemyślę. Jutro chcę kupić. I najchętniej taki spiworkowy, bez nogawek.
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Ja mam 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
O cholera, rzeczywiście. Dobra, będzie z nogawkami.
#109 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=misia880;54093145]Ja taki chcialam ale jak w takim zapniesz dziecko w foteliku?[COLOR="Silver"]
Dziś w sh widziałam śpiworek z suwakiem na zapięcie pasów w nosidełku (z przodu i z tyłu śpiworka),ale kolory chłopięce więc nie brałam... Edytowane przez olawojb Czas edycji: 2016-01-11 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Tez takie widzialam ale po 109 zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Dziś 15 zł/kg więc niedrogo wychodziło hihihi
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo go lubię i według mnie ładnie pachnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
świetnie!
![]() ![]() a ja komu strony produkuje na VII? zaraz wrzucę kopie swojego posta, bo nikt mnie nie zauważy ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Chciałam Was nadrobić, i wtedy napisać, ale to nie jest taka prosta sprawa w 15 min się nie da ![]() Ok później doczytam Relacja z wizyty: Ja idiotka, jak zwykle nie bez idiotyzmu, przyszłam na wizyte nie zarejestrowana, była kartka na drzwiach że od 1.01. wszystkie rejestracje są przez centrale, a nie położnych, jak do tej pory. A ja sobie olałam ten fakt, dobrze że nie było tej wydry w czerwonych spodniach(babka taka nie miła i zawsze w tych spodniach ![]() ![]() Mały leży jak na hamaku- Emma ![]() ![]() Dostałam karte porodu do wypełnienia.. Póżniej pojechałam obczaić sklepy, są wyprzedazy, ale co z tego.. Kupiłam czapeczke i Lovele , podpaski zwykłe ![]() Aha! co dowiedziałam się: byłam zerknąc na wózki i pan oznajmił mnie że bebetto , x-lander to sa chińska produkcja, że niby producent polski, ale wózki robione w chinach. Ten sklep miał wszystkie wózki polskich producentów, i z posiadanych bardzo polecał baby-merc, i w sumie przekonał mnie, przepiekne modele były i łatwe w demontażu, porządnie wykonane. Trochę żałuje że pospieszyłam się z zakupem bez dokładniejszej wiedzy. A bebetto nico podobno ma beznadziejne koła, tak mi powiedział. A ja tylko kiwnęłam głową, bo ja w tym naszym rzeczywiście koła mają kapcie jak to mąż powiedział. nieznajoma0 o dadach - tak, tak!!! potwierdzam szybko się wyrywają te rzepy moonunit, Kallina - zazdroszczę Wam miejsca zamieszkania ![]() ![]() eeyesblue; i ja mam takie drgawki ostatnio , pisałam juz o tym. Nie lubię tego uczucia sowa2806; ![]() hehe, mój tez pojęcia zielonego niema o niczym. Ja mówię, dobrze ze wiedziałeś jak dziecko zrobić, bo jak go stamtąd wyciągnąć to Ciebie już mniej obchodzi fasolka1987;-oj u mnie też ciuchland w domu, juz wszystko wyprane na ogromnej kupie lezy i czeka na moje zmiłowanie ![]() nie wiem jak mam zabrac się za posegregowanie, prasowanie i układanie ![]() polly_- trzymam kciuki za wyjasnienie sie sprawy z wypłatą ja chyba też chce w jak najmniejszą torbę spakować się, wezme to co pisze szpital, by nie jechać na poród jak na wakacje tygodniowe i nie robić sobie wstydu magda16262;- i ja musze pogłębić swoją wiedzę na temat kp, bo jak popatrzyłam na cene mm, to chyba wolę przyoszczędzić.Jesli dane będzie.Każdy powód jest dobry.. ![]() ![]() Bonku;- masakra, ja jak niezdrowe rzeczy daje dziecku to przynajmniej nikomu nie mówie bo wstyd, chyba każdemu się zdarza ![]() Ale są tacy "mądrzy" ludzie nieświadomi swojej tupości-szok! Gadżety i aksesoria- mi te wszystkie przybambasy podobaja się, - karuselki, literki, sowki, myszki, słoniki , gadżety i t.d. Ale ze względu na swoja teorię minimalizmu i oszczędności nic z tych rzeczy nie kupuję ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- sloneczko- duże masz dziecko ![]() Misia dobrze, że pojechałaś. Zastanawiałam się jak to wygląda taka ciągła aktywność cały poranek i co się dzieje w ogóle. monikmi;- faceci, to odwieczny problem. ![]() milenujdka- czy ta apteka jest najtansza? Dla czego wszyscy zamawiacie z gemini? mira81-też stwierdziłam że wole zamawiać online, bo kiedy łazisz po tych sklepach, to widzisz wwięcej niż potrzeba kupić. Będę onlinować, chcociaz i nie przypadam za zakupami online |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Nadia a ja mam zupelnie inne info o bebeto i x landerach. Wozki produkowane sa u nas, i serwis i wszystkie czesci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wracam od okulisty. Wada się nie pogłębiła, za to pojawiły się zwyrodnienia i na zaświadczeniu napisała żeby rozważyć cesarskie cięcie.
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Ale z Was gaduły.
4 strony nowego wątku zapisałyście!!! Gwiazdka mnie w pierwszej ciąży niestety rozstępy nie oszczędziły. Wyszły na calusieńkim brzuchu. A naprawdę kupę kasy wywaliłam na kosmetyki anty...Widać taką mam podatną skórę na to cholerstwo. Niestety jest to coś, z czym już nic się nie da zrobić ![]() Darolka , Któregoś_dnia, Gosza, Diablica to umawiamy się wstępnie 20 stycznia na 11:00 w Arkadach? |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Byłam pazurki ściągnąć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=misia880;54093145]Ja taki chcialam ale jak w takim zapniesz dziecko w foteliku? [\QUOTE]
ImageUploadedByWizaz Forum1452533675.958493.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Obgadalam z mężem sprawę i niestety pasuje mi tylko w dobie lub niedzielę. A to dlatego że w tygodniu on pracuje i nie może mnie zawieźć a pociągiem się nie wyrobie. Bo Natalka kończy lekcje o 12.30 wiec nie ma szans żebym zdarzyła :-\ sorki za kabinowanie Ale niestety sama autem nie przyjadę bo to już nie dla mnie.
#120 |
Zakorzenienie
|
Nadia mam nadzieję, że to hamakowanie znudzi się mojemu dziecku bo nie chcę cc! Myśl o rozcinaniu brzucha powoduje u mnie pocenie dłoni. Zemdlalabym na stole operacyjnym..
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Co do rozstępów to nie mam jeszcze żadnych nowych.. Z poprzedniej ciąży mam na piersiach "promyki" 😀
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.