Łóżkowe "wpadki" - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-01-21, 18:08   #91
agusiadawida
Przyczajenie

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez Nusi@
Kiedys znajoma opowiadala mi o przypadku jaki zdazyl sie w jej miasteczku. Do tegoż miasteczka przyjechało dwóch kolesi w delegacje bodajze. Po pracy mieli wyjezdzac. Mieli jeszcze troche czasu wiec jeden wyszedl na miasto a drugi chcial sie zabawic jeszcze z jakas wiec sobie zaprosil jedna miejscowa dziewczyne ktora wczesniej gdzies poderwal. Wiec sytuacja taka - jeden wyszedl na miasto wiec pokoj wolny to drugi z ta dziewucha zaczeli sie zabawiac ... Nie przewidzial ze kolega wroci wczesniej do pokoju i zastanie ich w tej sytuacji - dziewczyna sie zestresowala i tak sie zacisnela ze utknął na dobre. Nie wiedzieli podobno co robic wiec kolega weznal pogotowie. Pogotowie przyjechalo na ratunek - lekarz i pielegniarka. Reakcja byla podobno taka ze pielegniarka byla matka tej dziewczyny
Historia z opowiadan małomiasteczkowych, wiec tylko ją powtarzam ale szczerze powiem ze nie chcialo mi sie w to wierzyc. Dziewczyna musiala sie spalic ze wstydu ze matka nakryla ja w lozku z obcym facetem w takiej sytuacji.
o rany chyba spaliłabym się ze wstydu...i nie pokazała w domu do końca życia
agusiadawida jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-21, 21:41   #92
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Wy to macie dobrze, zawsze sie Waszym Te Zetom jakies urazy przytrafiaja. u mnie bylo gorzej...raz tak mna wywijal, ze jak walnelam glowa w szafke, to na pogotowie musielismy jechac, zeby mi glowe zaszyli. pozniej tej samej nocy po powrocie do domu mi sie niczego nie odechcialo (wrecz odwrotnie) i jemu tak samo. tyle, ze musial isc do lazienki po cos tam. jakos za dlugo go nie bylo i juz nie moglam wytrzymac, to tak sie rozpedzilam, zeby wparzyc do lazienki i w tym samym momencie moj TZ otworzyl drzwi, zeby wyjsc. tak mi w nos przywalil, ze znowu na pogotowie musielismy jechac, tym razem sie okazalo, ze mam nos zlamany i musialam z jakims plastrem na nosie lazic pozniej
heh, fajnie sie to teraz wspomina, ale wtedy nie bylo nam do smiechu, to byl chyba najmniej romantyczny wieczor w naszym zyciu
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-21, 23:48   #93
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Biedna Justin, strasznie Ci wspolczuje, ja bym chyba jakiejs histerii na Twoim miejscu dostala! Dzielna z Ciebie kobieta
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-22, 10:25   #94
Justin Timberlake
Zakorzenienie

dzieki Sea of honey to szycie nie bylo jeszcze takie najgorsze, ale nos mnie boli jak tylko sobie o tym wspomne...ale za to jaki moj misiaczek byl kochany dla mnie pozniej, jak nigdy
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-22, 13:08   #95
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla
Talking Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez joannat
1. pokój hotelowy, romantyczne przyćmione światło, muzyczka i szeroko otwarte drzwi balkonowe. Mój facet robiąc striptiz chciał fachowo zakręcić zdjętymi właśnie bokserkami i wyrzucił je przez te drzwi. Spadły na stolik w restauracji na dole. On po swoje galotki nie poszedł a ja nie byłam już w stanie się kochać

2. kupiliśmy mieszkanie i szybko się do niego wprowadziliśmy. Byliśmy przekonani że jesteśmy pierwszymi lokatorami w budynku, więc nie krępowałam się krzyczeć w trakcie Po dwóch dniach na drzwiach znaleźliśmy karteczkę "Bardzo proszę kochać się ciszej. Ps. Strasznie pani zazdroszczę. Sąsiadka"

3. czasami w ciągu dnia dzwonił do mnie (telefon służbowy) i mówił "milcz i słuchaj", po czym następowała lawina świństewek. Traf chciał, że razu pewnego miałam spotkanie a czekałam na ważny telefon, więc przekierowałam rozmowy na telefon kolegi. No i sie kolega nasłuchał Ale dzielny był, wytrzymał do końca, po czym obiecał, że przekaże mi każde słowo. Nie przekazał
dobre, usmiałam sie jak niewiem
: D
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-22, 19:44   #96
ewunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tysiulka18
ja też miałam kilka wpadek

wyszłam z pokoju, nie wiedzialam co powiedzieć...i nie wiem co mi do głowy strzeliło i zapytałam się siostry: gdzie są moje majtki??
Co za wstyd!! sama nie wiem jak mogłam zrobić taką glupotę!!

Jak mi sie jeszcze coś przypomni to napiszę

Niezłe, niezłe, uśmiałam się po pachy
ewunia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-23, 18:54   #97
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Justin Timberlake
dzieki Sea of honey to szycie nie bylo jeszcze takie najgorsze, ale nos mnie boli jak tylko sobie o tym wspomne...ale za to jaki moj misiaczek byl kochany dla mnie pozniej, jak nigdy
no tak, ja też wylądowałam przez niego na pogotowiu. mam teraz gips na nodze po kolano i 3 tygodnie bez wychodzenia z domu, i on jest dla mnie teraz taki kochany, przychodzi codziennie i wogóle

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-01-24, 09:00   #98
nurexx
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez arek***
Nurexx lepiej zmień uczelnie ja slyszałem wiele razy o takiej sytuacji ....a zresztą przecież go wyjął tylko przy pomocy pogotowia . ... Swoją drogą ciekawe jak pomaga pogotowie w tej sytuacji chyba dają coś na rozluźnienie
wiecie, slyszec to sobie mozna, ja np slyszalem ze jakis koles w zakladzie karnym przywiazal sie wlasnym jelitem do kaloryfera i biegal w kolo...

wazne jest stanowisko medeycyny w tej sprawie... Miesnie w pochwie to nie imadlo ze jak zlapie to juz nie pusci,,,
nurexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-24, 09:42   #99
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin

Cytat:
Napisane przez nurexx
wiecie, slyszec to sobie mozna, ja np slyszalem ze jakis koles w zakladzie karnym przywiazal sie wlasnym jelitem do kaloryfera i biegal w kolo...
Czy mi się wydaje czy taka scena nie była w jakimś filmie typu "Rob Roy", gdzie ojciec glównego bohatera zginął w meczeński sposób pojmany przez wroga, którzy mu kawałek jelita wyciagnęli,przywiązali do słupa i kazali mu chodzić dookoła niego. Pamietam, że jak to widziałam to myślałam, że puszcze bełta, przysiegam. Mimo że było widać gościa od pasa w góre, to jednak jak sobie człowiek wyobraził co jest ponizej to... To chyba był jakis film o wikingach...

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-28, 00:21   #100
demetria
Rozeznanie

GG do demetria

wpadka z wczoraj: mama odebrała od fotografa nasze rozbierane i perwersyjne zdjęcia i dogłebnie przejrzała a wszystko przez to że dałam jej do wywołania nie ta klisze co ctrzeba, zamiast z wakacji dałam...... od wczoraj nie patrzymy sobie w twarz a swoją droga to zdjęcia wyszły super
Stary 2006-01-28, 02:08   #101
naanahanae
Zadomowienie

uuuuu... ja też taki kiedyś miałam, myślałam że się spale ze wstydu...
Cytat:
Napisane przez demetria
a swoją droga to zdjęcia wyszły super
czyżby szykowała sie zmiana avatara?
naanahanae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-28, 11:19   #102
demetria
Rozeznanie

GG do demetria

Cytat:
Napisane przez naanahanae
uuuuu... ja też taki kiedyś miałam, myślałam że się spale ze wstydu...

czyżby szykowała sie zmiana avatara?
pomyślimy pomyślimy a mojemu TŻ nie powiedziałam o tym że mama widziała jego yghm.... już by nigdy do mnie nie przyszedł a mi się nie chce zawsze jeźdić do niego leń ze mnie Bosh nie moge sobie wyobrazić tego co sobie mama będzie myśleć jak będziemy siedzieć sobie sam na sam w pokoju u mnie......
Stary 2006-01-28, 12:00   #103
naanahanae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez demetria
Bosh nie moge sobie wyobrazić tego co sobie mama będzie myśleć jak będziemy siedzieć sobie sam na sam w pokoju u mnie......
boshe, moja mama jeszcze przez miesiąc po wchodzia do pokoju porzyczyc długopis, przynieść herbate, zaproponiwać kanapki, "u was grzeją kaloryfery?", a jak juz wybuchaliśmy smiechem za każdym kolejnym jej pretekstem... dyżur na straży naszej moralności zaczął pełnić mój młodszy brat

śmiesznie było
Stary 2006-01-28, 12:24   #104
agatus84
Raczkowanie

.

Edytowane przez agatus84
Czas edycji: 2013-01-21 o 17:09
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-28, 21:01   #105
IwkaB
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agatus84
No, kolezanki,dawac wiecej wpadek!!
Jeszcze mi sie przypomnialo-dawno temu,jak te sprawy byly dla mnie jeszcze tajemnica bylam na obozie. W nocy wstalam do ubikacji. No i wracajac przez korytarz uslyszalam na schodach dziwne dzwieki... Chlopak siedzial na poreczy od schodow,przed nim dziewczyna "dzialala ustami" na moj widok oboje poderwali sie,ale chlopak zapomnial gdzie jest i...fiknal do tylu przez porecz. W dodatku bokserki mu sie zaczepily i spadly,wiec lezal z wypietym golym tylkiem. Dziewczyna zaczela panikowac i go cucic(nic mu sie nie stalo). A ja...wrocilam do pokoju i nie moglam przestac sie chichrac
pozdrawiam
ih hi hi hi hi bua hahaha - dobre!!! Ale się uśmiałam
IwkaB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-01-29, 03:58   #106
musashimaru
Przyczajenie

Pawulonik

Cytat:
Napisane przez iron_angel_ona
W sumie to prawda ze kobiety tez cos "wydzielaja" ale faceci nie narzekaja tak na to jak my :P no ale sie nie dziwie bez ostzezenia to i zabic sie mozna :P A jak byscie sie tak zadławiły )
W sumie to masz rację. Bo bez ostrzeżenia to faktycznie kicha...

Edytowane przez musashimaru
Czas edycji: 2006-04-10 o 19:15 Powód: Post po poscie!!
musashimaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-01-29, 11:28   #107
naanahanae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatus84
No, kolezanki,dawac wiecej wpadek!!
Jeszcze mi sie przypomnialo-dawno temu,jak te sprawy byly dla mnie jeszcze tajemnica bylam na obozie. W nocy wstalam do ubikacji. No i wracajac przez korytarz uslyszalam na schodach dziwne dzwieki... Chlopak siedzial na poreczy od schodow,przed nim dziewczyna "dzialala ustami" na moj widok oboje poderwali sie,ale chlopak zapomnial gdzie jest i...fiknal do tylu przez porecz. W dodatku bokserki mu sie zaczepily i spadly,wiec lezal z wypietym golym tylkiem. Dziewczyna zaczela panikowac i go cucic(nic mu sie nie stalo). A ja...wrocilam do pokoju i nie moglam przestac sie chichrac
pozdrawiam
dobrze ze dziewucha nie dostała nerwowego szczękościsku na twój widok
Stary 2006-01-29, 12:42   #108
arek***
Zadomowienie

to dopiero byłby niezapomniany sex
Stary 2006-01-29, 13:33   #109
M42
Raczkowanie

Gdzie są moje majtki?? ta wpadka rządzi!
Ja miałam wpadkę kiedy pojachaliśmy do mieszkania mojego byłego TŻ, żeby otworzyć panom robotnikom mieszkanie. Dawno się nie widzieliśmy a że panowie majstrowali coś akurat w mieszkaniu na dole to my zaczęliśmy figlować. Niestety drzwi wejśiowe musieliśmy zostawić otwarte bo panowie krążyli w te i we w te od łazienki do drugiego mieszkania i spowrotem. Ale któżby z nas mógł wtedy wpaść, że podczas gdy mój exTŻ schowany pod kołudrą z głową między moimi udami a ja z wystającą poczochraną głową spod kołdry będziemy uraczeni towarzystwem panów robotników wnoszących do naszego pokoju kaloryfery <szok>. Pan wąsaty spojrzał się na mnie, popatrzył na wielki garb powstały z kołdry i nie wiedząc chyba co ma myśleć zapytał się: "jest właściciel?". Ja na to, że nie ma, on, że acha i wyszli. Zamknęli za sobą drzwi i wrócili dopiero po długiej nieplanowanej przerwie obiadowej. Pukając oczywiście.
M42 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-29, 16:39   #110
naanahanae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez M42
Pan wąsaty spojrzał się na mnie, popatrzył na wielki garb powstały z kołdry i nie wiedząc chyba co ma myśleć zapytał się: "jest właściciel?"
odp:"zszedł piętro nizej na mały poczęstunek"
Cytat:
Napisane przez M42
Zamknęli za sobą drzwi i wrócili dopiero po długiej nieplanowanej przerwie obiadowej. Pukając oczywiście.
no to się panowie kultury nauczyli
Stary 2006-01-30, 22:59   #111
naanahanae
Zadomowienie

wizażanki złożyły śluby czystości? bo coś nam wpadek nie przybywa
Stary 2006-01-31, 12:02   #112
joannap18
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

No dobra, niechże i tak będzie...ja też sie dopiszę... Pomijam wszystkie te wpadki z "nieproszonymi gośćmi bez pukania" w moim pokoju. Jedna, kiedy to kochaliśmy się w moim pokoju, siedziałam na TŻ, on leżał na tapczanie, bylismy przykryci kocem, wszedł mój tata i gadał sobie z nami, ja chyba nigdy jeszcze nie czułam się tak strasznie...tata chyba się nie domyślił, ja za to od razu straciłam ochotę na zabawę.
A druga, hmmm...trochę głupia....mój TŻ w ramach gry wstęnej cyt. "zszedł pięterko niżej na poczęstunek" (bardzo spodobał mi się ten tekst umieszczony wcześniej przez wizażankę) zaczął się trochę dziwnie zachowywać...okazało się, że poczuł krew....no pomyślałam sobie, ze jeszcze nie czas, o co chodzi...strasznie głupio się poczułam...okazało się, że mój TŻ miał rozciętą wargę i stąd zmiana smaku...
Strasznie głupio się czułam....i znowu straciąłm ochotę na zabawę....
Więcej grzechów nie pamiętam....
joannap18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-03, 10:39   #113
blo
Raczkowanie

Potrafimy sie smiać z wielu wpadek ,ale o jednej nigdy nie wspominamy..bo

Sobotnia noc wzielismy sobie kilka piwek kocyk i postanowilismy "POSIEDZIEC" nad jeziorkiem ..usadowilismy sie na środku pomostu , bylo duzo osob ,wielu tak samo jak my spedzali czas za miastem. No wiec muzyka śmiechy nagle ucichły i wszyscy sie ulotnili,zostalismy sami korzystając z amosfery zaczelismy zabawe -troche nam zeszło a w momencie jak zaczelismy się ubierać zauważylam kilkanascie metrów na wprost nas jakiś cień ,chyba za głosno powiedziałam omg ktoś tam jest - jakby malo tego bylo ten gość usłyszawszy to ,zamigał nam swiatelkiem chyba z zapalniczki powiedział GRTZ i poszedl sobie.. Nie wspominamy nigdy o tej sytuacji znajomym bo mieszkamy w malutkiej miejscowości i do dziś dnia nie wiemy kto tam siedział..
blo jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2006-02-06, 15:04   #114
ciapuszka
Raczkowanie

Płakałam ze smiechu !! Jesteście wspaniałe Ja narazie nie miałam zadnych wpadek i oby tak dalej !!
ciapuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-06, 21:51   #115
śliweńka
Zakorzenienie

Ja także jak narazie nie miałam żadnych wpadek. Natomiast mój brat jak był z żoną u nas i brat chodził w krótkich spodenkach to zauważyłam że ma jakby "powycierane" chaszcze ( tłumaczymy włosy) na kolanach pytam sie bratowej co mu sie stało?a ona że od klęczenia i sie zaczerwieniłamogłaby przynajmniej dać mu cos pod kolana tak jak mój TŻ używa do tego celu kołdry

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-07, 00:25   #116
Iwona21
Przyczajenie

To ja cos dodam od siebie:
Mój facet lubi ekstremalne sytuacje, a szczególnie jak jest pełno ludzi w domu.
I własnie raz była taka sytuacja. Bylismy sami w pokoju, tato TŻ ogladał telewizje, a jego młodszy brat kapał się. Skorzystalismy więc z okazji, już byliśmy nadzy, gdy nagle mama TŻ weszła do pokoju. Wróciła od znajomej, wiedziała, że jestem i przyszła na plotki. Gdy zobaczyła nas domysliła się co jest grane, rzuciła hasło: Przytulacie sie, jak miło!, i jak gdyby nic usiadła na fotelu i zaczeła opowiadać co tam słyszała u koleżanki. Siedziała tak chyba z pół godziny. Mój facet z gumką w ręce, ja cała naga, z kołdra zaciagnieta pod samą brodę, nasza bielizna porozrzucana po całym pokoju. Myslałam, że sie spale ze wstydu. Przez ten czas ani drgnełam, żeby przypadkiem nie wydało sie, że jestem naga.
Iwona21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-07, 00:36   #117
agatus84
Raczkowanie

.

Edytowane przez agatus84
Czas edycji: 2013-01-21 o 17:16
agatus84 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2006-02-07, 09:00   #118
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona21
I własnie raz była taka sytuacja. Bylismy sami w pokoju, tato TŻ ogladał telewizje, a jego młodszy brat kapał się. Skorzystalismy więc z okazji, już byliśmy nadzy, gdy nagle mama TŻ weszła do pokoju. Wróciła od znajomej, wiedziała, że jestem i przyszła na plotki. Gdy zobaczyła nas domysliła się co jest grane, rzuciła hasło: Przytulacie sie, jak miło!, i jak gdyby nic usiadła na fotelu i zaczeła opowiadać co tam słyszała u koleżanki. Siedziała tak chyba z pół godziny. Mój facet z gumką w ręce, ja cała naga, z kołdra zaciagnieta pod samą brodę, nasza bielizna porozrzucana po całym pokoju. Myslałam, że sie spale ze wstydu. Przez ten czas ani drgnełam, żeby przypadkiem nie wydało sie, że jestem naga.

to musiało wszytko wyglądać dziwne że sie nic a nic nie zorientowała labo sama jakos chciała wyjść z tej sytuacji tylko znalazła śmieszny pomysł

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-07, 09:09   #119
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13
Cytat:
Napisane przez wariatka_20
spoko ale mi nie było do śmiechu
nic dziwnego, ze ci nie bylo do smiechu...

jakies 5 lat temu w mojej szkolce...byla sobie pewna parka... baaaardzo im sie chcialo, nie mogli juz wytrzymac i skoczyli do damskiego kibelka. Zamkneli sie w kabinie... zaczeli robic swoje...niestety gdy chlopak juz skonczyl pojawil sei maly problem...

dziewczyne zakleszczylo... nie wiadomo czemu- silny orgazm, nerwy..
probowali sei jakos rozlaczyc...przez 3 godziny)) niestety nie udalo im sie...
Zaczeli wzywac pomoc... dyrektor wezwal karetke i wyniesli biedakow na noszach... wystawionych na widok calej szkoly))

zatrzasniecie sie kawalka skory jak widzisz nie jest takie straszne...Wy byliscie sami...wokol nich ponad 500 loodkoof

Cytat:
Napisane przez Iwona21
moja to by mnie i moje kocvhanie rozszarapal w takiej sytuacji... mocne nerwy ma babeczka)

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-02-26 o 23:43 Powód: Post pod postem.
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-02-07, 12:21   #120
Iwona21
Przyczajenie

mój TŻ ma fajna wyluzowaną mamę, dla niej to normalne że się przytulamy i uprawiamy seks. Sama się cieszy, że układa nam się w zwiazku. Może pomyslała, że się przytulamy nago, nic sobie z tego nie robiła.
Iwona21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości