Mój męski biust - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-01, 20:15   #91
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Mój męski biust

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Słyszałam, nic. Ale głosami to ja rozbestwiona jestem maksymalnie, może to dlatego.
sprecyzuj.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-01, 20:26   #92
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
jak Cię Statham nie podnieca, jak on podnieca wszystkich i wszystko?!
Zgadzam się Gustuję w szczupłych, mięśnie mnie nie jarają, ale Statham to co innego

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-01, 20:28   #93
niebieskosc4
Raczkowanie

Obleśna "klata", serio. Wydaje mi się, że założyłeś ten wątek tylko po to żeby się pocieszyć i wmówić, że każda lasia śni nocami o męskich cyckach. A tak serio to po co one facetowi? Karmisz piersią? Przestań sobie wmawiać, że są piękne, bo ani to nie wygląda ładnie, ani zdrowo.
niebieskosc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-01, 21:13   #94
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niebieskosc4 Pokaż wiadomość
Obleśna "klata", serio. Wydaje mi się, że założyłeś ten wątek tylko po to żeby się pocieszyć i wmówić, że każda lasia śni nocami o męskich cyckach. A tak serio to po co one facetowi? Karmisz piersią? Przestań sobie wmawiać, że są piękne, bo ani to nie wygląda ładnie, ani zdrowo.
Przy odpowiedniej hormonoterapii by mógł więc nie przekreślaj tak tego

"Wiedźmikołaj"
Stary 2016-02-01, 21:37   #95
A_dmino
Raczkowanie

O co Ci chodzi w ogóle? Są kobiece piersi i męskie (W pozytywnym sensie!) Jeżeli tego nie wiesz to się dowiedz. Nigdzie i nigdy nie twierdziłem, że są piękne, żeby było jasne. Są normalne męskie piersi i te przerośnięte, moje są normalne jako, że jestem dosyć dużej budowy. Jeżeli natomiast negujesz jakikolwiek fakt istnienia męskich piersi i Twoim zdaniem facet to nawet nie powinien mieć zbyt wyraźnych sutek to jest coś z Tobą nie tak, względnie cierpisz na wyjątkowy konserwatyzm w tej dziedzinie.

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Kahoko, po twoim poście, stwierdzam autorytatywnie: Zdechł Ci mózgojad
A_dmino jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-01, 21:50   #96
Wieszczka
Zadomowienie

Nie podnieca mnie ani Statham ani tym bardziej autor tematu
Wieszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-01, 22:00   #97
niebieskosc4
Raczkowanie

Nie, to nie są normalne męskie piersi. Normalne męskie piersi, moim zdaniem, nie są większe od większości damskich piersi
niebieskosc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-01, 22:15   #98
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez A_dmino Pokaż wiadomość
O co Ci chodzi w ogóle? Są kobiece piersi i męskie (W pozytywnym sensie!) Jeżeli tego nie wiesz to się dowiedz. Nigdzie i nigdy nie twierdziłem, że są piękne, żeby było jasne. Są normalne męskie piersi i te przerośnięte, moje są normalne jako, że jestem dosyć dużej budowy. Jeżeli natomiast negujesz jakikolwiek fakt istnienia męskich piersi i Twoim zdaniem facet to nawet nie powinien mieć zbyt wyraźnych sutek to jest coś z Tobą nie tak, względnie cierpisz na wyjątkowy konserwatyzm w tej dziedzinie.
chłopie, masz cycka większego, niż nie jedna 15-latka.

Cytat:
Kahoko, po twoim poście, stwierdzam autorytatywnie: Zdechł Ci mózgojad
po którym moim poście? i ogólnie to stwierdzenie rodem z podstawówki, yeah! dzięki za przypomnienie dawnych lat

Cytat:
Napisane przez Wieszczka Pokaż wiadomość
Nie podnieca mnie ani Statham ani tym bardziej autor tematu
Stary 2016-02-01, 23:06   #99
201607040946
Konto usunięte

80A tak na oko.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 00:14   #100
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
80A tak na oko.
Miękka koronka, push up, bardotka?

"Wiedźmikołaj"
Stary 2016-02-02, 05:33   #101
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Nie wiem, po co wstawiasz zdjęcia klaty.

Jeśli Tobie się podoba, Twojej dziewczynie (o ile takową masz) się podoba to gdzie leży problem? Wszystkim i tak się nie będzie podobać (wiadomo: jeden lubi znaczki, inny klej do znaczków) więc nie ma sensu uprawiać tu ekshibicjonizmu.

Czyj to był pomysł żeby ferie zimowe rozłożyć na trzy tury?

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:17   #102
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Nie wiem, po co wstawiasz zdjęcia klaty.

Jeśli Tobie się podoba, Twojej dziewczynie (o ile takową masz) się podoba to gdzie leży problem? Wszystkim i tak się nie będzie podobać (wiadomo: jeden lubi znaczki, inny klej do znaczków) więc nie ma sensu uprawiać tu ekshibicjonizmu.

Czyj to był pomysł żeby ferie zimowe rozłożyć na trzy tury?
To już od dawna jest. Ja też miałam 3turowe.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 11:38   #103
Wieszczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
chłopie, masz cycka większego, niż nie jedna 15-latka.

po którym moim poście? i ogólnie to stwierdzenie rodem z podstawówki, yeah! dzięki za przypomnienie dawnych lat

A co jest dziwnego w tym, że nie podoba mi się Statham? Chociaż obiektywnie wszystko z nim w porządku jest.
Wieszczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 14:02   #104
skazana_na_bluesa
.

jak facet ma piersi to znaczy, że ma problemy hormonalne, czyli ginekomastię. to wcale nie jest seksi. co innego brak biustu, co innego te cycki. ble. mięśni tam nie ma za grosz. porównaj sobie, jak wygląda "biust" u osób, które trenują.
mentalna gimbaza, nie ma co.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 14:04   #105
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:02   #106
A_dmino
Raczkowanie

Koleżanko Skazana na Bluesa, po pierwsze, nie myl kobiecych piersi z męskimi. Tak jak napisałem wcześniej, są normalne kobiece piersi i są normalne męskie piersi. CZY TY TO ROZUMIESZ? Facet co najwyżej może mieć powiększone zbytnio piersi a nie, że nie ma prawa wcale ich mieć. Proponuję zapytać, nie wiem, lekarza, kogokolwiek kto zna się na ludzkiej fizjonomii bo akurat Tobie chyba brakuje podstawowej wiedzy z tego zakresu. Bredzisz coś o ginekomastii nie rozumiejąc co to tak naprawdę jest.

Rozumiem, że nie masz nic przeciwko biustowi faceta, który zyskał go korzystając z siłowni? Ok, w porządku.

Ktoś pisał, że mam biust większy niż niejedna 15-latka. Ktoś inny, że mam większe piersi niż większość kobiet????? W takim układzie po polskiej ziemi chodzą same wybitnie płaskie kobiety. Ktoś inny w końcu napisał, że posiadam rozmiar A. I to już nie jest na szczęście wybitnym bredzeniem. Tak więc mam normalne męskie piersi, stosownie do swojej budowy ciała. Może mam duży biust ale nie jest to żadna ginekomastia. Mam tam mięśnie ponieważ gdyby ich nie było, mój biust by nie sterczał, jak raczyła słusznie zauważyć jedna z pań Tylko luźno zwisał. Więcej nie będę się powtarzał.

Trzepotka, solidarność jajników króluje, tak? Mniej hejtów ze strony co poniektórych. Mniej wpisów, które w założeniu mają mnie obrazić a moje odpowiedzi będą równie wyważone więc nie strasz mnie banem, tylko może prędzej zapowiedz go dla poniektórych swoich koleżanek.

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

o właśnie, niebieskosc4. Słuchaj jak moje piersi są większe od Twoich i od innych kobiet, które Ty uważasz za większość, to... Moja droga, bez jaj, czas odwiedzić specjalistę. Może zaproponuje jakieś środki zaradcze. Silikon np. Nie wiem, nie znam się.

Edytowane przez A_dmino
Czas edycji: 2016-02-02 o 16:08
Stary 2016-02-02, 16:06   #107
201803090921
Konto usunięte

Swoją drogą w życiu nie słyszałam, żeby facet określał swoje piersi w taki sposób
Nawet słownik określa tak piersi, ale KOBIECE.
http://sjp.pl/biust

Albo męski, albo biust
201803090921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:08   #108
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
są normalne kobiece piersi i są normalne męskie piersi.
Twoje nie są normalne.

Cytat:
"Porównaj sobie jak wygląda biust u osób, które trenują" O, czyli nie masz nic przeciwko temu aby facet chodzący na siłownię posiadał biust. Ok.
u osób, które trenują, to nie jest biust (tkanka łączna i tłuszczowa), a mięsień piersiowy. różnica jest diametralna.

Cytat:
Tak więc mam normalne męskie piersi
nie masz.
Cytat:
stosownie do swojej budowy ciała.
w sensie, że jesteś tak gruby, że aż Ci cycki urosły? tym bardziej nie jest to ani zdrowe, ani normalne.

Cytat:
Może mam duży biust ale nie jest to żadna ginekomastia.
lekarz Ci to powiedział?

Cytat:
o właśnie, niebieskosc4. Słuchaj jak moje piersi są większe od Twoich i od innych kobiet, które Ty uważasz za większość, to... Moja droga, bez jaj, czas odwiedzić specjalistę. Może zaproponuje jakieś środki zaradcze. Silikon np. Nie wiem, nie znam się.
o nasze mniejsze biusty się nie martw, zamiast tego idź zbadać hormony.
Stary 2016-02-02, 16:08   #109
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:

Chyba byłeś już proszony o zmianę tonu rozmowy, prawda?
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:10   #110
A_dmino
Raczkowanie

Ale ja też proszę o zmianę tonu rozmowy ze strony niektórych rozmówczyń, prawda? Uważasz, że mi nie należy się szacunek? Niektóre posty ewidentnie służą temu aby sprawić mi przykrość.
Stary 2016-02-02, 16:13   #111
Maguda_
Kawaii strona mocy

Akurat post na który odpowiadałeś nie był prześmiewczy ani atakujący. Przykro mi, że wizażanki nie popierają Twojego entuzjazmu Twoim torsem. Biust u panów niestety wynika albo z problemów hormonalnych albo z otłuszczenia organizmu. Nie wiem jak bardzo chciałbyś temu zaprzeczać, taka jest prawda.
Stary 2016-02-02, 16:15   #112
A_dmino
Raczkowanie

Sziket, wiesz, zawsze musi być ten pierwszy raz Musisz obracać się w większym kręgu osób. Może wtedy usłyszysz.

Kahoko, tkankę mięśniową plus tłuszczową (tłuszcz zawsze jest, nie tylko same mięśnie) z powodzeniem można nazwać biustem. Kwestia nazewnictwa po prostu. Tobie się to nie podoba, proszę bardzo. Do lekarza mnie nie posyłaj, jeżeli sama posiadasz kompleks zbyt małych piersi, sama go odwiedź.

Tak czy owak, Ja nie martwię się o wasz biust, wy nie martwcie się o mój. Wystarczy, że podoba się kobietom, które znam realnie a jednej w szczególności

Maguda, to nie jest prawda. Biust u panów istnieje również w znaczeniu pozytywnym, jak napisałem, kwestia nazewnictwa. Są to panowie, którzy chodzą na siłownię, którzy posiadają pewną masę, chociaż nie zawsze. Naprawdę nie zawężaj terminu "męski biust" do grubasów lub facetów z problemami hormonalnymi bo to krzywda dla tego słowa jak i wybitne uproszczenie.

A tak swoją drogą, bycie prześmiewczym nie świadczy zbyt pozytywnie o charakterze piszącego.

Podejrzewam, że choćbym nie wiem jak fajnie wyglądał. Ważne, że ośmieliłem się wtargnąć na babskie internetowe poletko. Jak to było? "SAMIEC TWÓJ WRÓG!"

Edytowane przez A_dmino
Czas edycji: 2016-02-02 o 16:22
Stary 2016-02-02, 16:17   #113
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Kahoko, tkankę łączną plus tłuszczową z powodzeniem można nazwać biustem. Kwestia nazewnictwa po prostu. Tobie się to nie podoba, proszę bardzo.
ale ja właśnie napisałam, że biust to tkanka łączna i tłuszczowa. facet po siłce nie ma biustu, a rozrośnięty mięsień piersiowy. czytaj dokładniej.

Cytat:
Tak czy owak, Ja nie martwię się o wasz biust, wy nie martwcie się o mój. Wystarczy, że podoba się kobietom, które znam realnie a jednej w szczególności
to po co w ogóle zakładałeś temat?
Stary 2016-02-02, 16:18   #114
Maguda_
Kawaii strona mocy

Cytat:
To po co się nim w takim razie chwalisz, gdybyś o nie wystawił, nie miałybyśmy pojęcia o jego istnieniu. Stoi w sprzeczności ... ale tak, to mimo wszystko lepsze niż pośladki
Stary 2016-02-02, 16:22   #115
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia kto to ale chcę z nim plakat
Były członek zespołu Blue (słuchałam za dzieciaka), teraz śpiewa solo https://www.youtube.com/watch?v=kqxMprerYdk huehue ale już nie preferuję takich piosenek ;p

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Po to założyłem ten wątek, żeby czytać normalne opinie ani tylko zachwycające ani negatywne... tylko normalne! A nie teksty od złośliwej baby jaką jesteś wmawiającą mi chorobę, której nie mam. Mój biust jest na bazie mięśni nie takich jak Twój ideał taki czy inny ale mięśnie są. Choćby dlatego że sterczą a nie wiszą, tak? Ty tego nie widzisz, Twój problem i nie pisz więcej bo odpiszę Ci tak jak na to zasługujesz w równie niewybredny sposób.
Poproszę kilka przykładów takich odpowiedzi. No dawaj, bo ciekawa jestem jakie to są NORMALNE.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:25   #116
201803090921
Konto usunięte

Cytat:
Sziket, wiesz, zawsze musi być ten pierwszy raz Musisz obracać się w większym kręgu osób. Może wtedy usłyszysz.
Przedkładam jakość nad ilość, także zostanę przy obecnym

Cytat:
To po co Ci nasze opinie?

Cytat:
A tak swoją drogą, bycie prześmiewczym nie świadczy zbyt pozytywnie o charakterze piszącego.
Ano, charakter mam zły, ale bardzo mi z tym dobrze

Cytat:
Podejrzewam, że choćbym nie wiem jak fajnie wyglądał. Ważne, że ośmieliłem się wtargnąć na babskie internetowe poletko. Jak to było? "SAMIEC TWÓJ WRÓG!"
Nie samiec, tylko cycaty troll na feriach. Prawdziwych samców to my hołubimy i kochamy, ale oni nie epatują cielskiem w internetach.
Stary 2016-02-02, 16:49   #117
A_dmino
Raczkowanie

Kahoko, to Ty czytaj dokładnie. Facet po siłce również może mieć bardziej napakowane piersi na które składa się tkanka tłuszczowa, niewielka tkanka łączna plus mięśnie. Jeżeli ktoś lubi nie ma przeszkód by takie piersi nazwać biustem w sensie pozytywnym. Rozumiesz?

Nawiasem mówiąc, nie ja pierwszy użyłem tego określenia wobec swoich piersi lecz zrobiła to kobieta, oczywiście w znaczeniu pozytywnym. Nie tak dawno natknąłem się na forum, gdzie były prezentowane fotki męskich brzuszków. Któraś z użytkowniczek wskazała zdjęcie numer 5 argumentując to słowami "...bo ma nie tylko umięśniony brzuch ale i biust". Także w ten sposób.

Grumpy Cat, sięgnij sobie wstecz.

Sziket, dobrze przynajmniej że zdajesz sobie sprawę ze swojego charakteru. Wiesz z pewnością kogoś takiego jak Ty bardzo trudno jest zadowolić. Wszystko widzi bowiem w przyciemnionych barwach.
I nie obrażaj mnie wyzywając od trolli bo ja zacznę wyzywać Ciebie.

Aha a jakich samców Ty hołubisz? Hm? Tych panów z fotek? Którzy zazwyczaj zyskali swoją rzeźbę tylko do jednego filmu? Bo naprawdę bardzo trudno jest ją utrzymać.

Swoją drogą, ciekaw jestem, jak Ty byś zareagowała gdyby Twój facet wystawiał zdjęcia seksownych modelek i się nimi publicznie zachwycał. Wyzwałaś by go od chamów? szowinistycznych świń itd? A on zrobiłby to samo co Ty, tyle że w stronę płci przeciwnej. Domyślam się, że bardzo daleko Ci do wyglądu seksownej modelki, choć pewnie mogę się mylić

Edytowane przez A_dmino
Czas edycji: 2016-02-02 o 16:53
Stary 2016-02-02, 16:57   #118
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Grumpy Cat, sięgnij sobie wstecz.
Niestety nie znalazłam żadnych konkretów. Jak napisałam, że mi się nie podobają (normalne zdanie chyba?), to mi pojechałeś, że na pewno lubię tylko napakowanych kolesi z płaską klatą i w ogóle nie znam się (!!!!)
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-02, 16:58   #119
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Kahoko, to Ty czytaj dokładnie. Facet po siłce również może mieć bardziej napakowane piersi na które składa się tkanka tłuszczowa, niewielka tkanka łączna plus mięśnie. Jeżeli ktoś lubi nie ma przeszkód by takie piersi nazwać biustem w sensie pozytywnym. Rozumiesz?
chłopczyku złoty, jeśli facet ma cycka z tłuszczu, to źle pakuje. jeśli ćwiczy, to mięśnie się wyrabiają, a tłuszcz jest spalany. i ta sytuacja Ciebie nie dotyczy, bo Ty masz cycki z tłuszczu lub koktajlu hormonalnego.

Cytat:
I nie obrażaj mnie wyzywając od trolli bo ja zacznę wyzywać Ciebie.
grozisz czy obiecujesz?

Cytat:
Aha a jakich samców Ty hołubisz? Hm? Tych panów z fotek? Którzy zazwyczaj zyskali swoją rzeźbę tylko do jednego filmu? Bo naprawdę bardzo trudno jest ją utrzymać.
trudno ją utrzymać, nic nie robiąc. jak się regularnie trenuje, to taka figura jest normą.

Cytat:
Swoją drogą, ciekaw jestem, jak Ty byś zareagowała gdyby Twój facet wystawiał zdjęcia seksownych modelek i się nimi publicznie zachwycał. Wyzwałaś by go od chamów? szowinistycznych świń itd? A on zrobiłby to samo co Ty, tyle że w stronę płci przeciwnej. Domyślam się, że bardzo daleko Ci do wyglądu seksownej modelki, choć pewnie mogę się mylić
nie, nie wyzywałabym. jakby były chude i patyczakowate, o i ja i mój partner byśmy się wzdrygnęli. jak seksowne i umięśnione - razem byśmy się na nie ślinili.
Stary 2016-02-02, 17:10   #120
201803090921
Konto usunięte

Ja mam tylko jednego pana, którego fotką się jaram A, że ów pan tez jest mój, to nie potrzebuje innych do szczęścia.

Co do fotek....oboje z mężem umiemy zachwycać się fajnymi, wysportowanymi ciałami, najczęściej kobiet, bo najczęściej w kwestii estetyki bija mężczyzn na głowę.

Ach, a jesli chodzi o mój wygląd to nie narzekam, choc oczywiście wszystko jest kwestia gustu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości