|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój męski biust
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gustuję w szczupłych, mięśnie mnie nie jarają, ale Statham to co innego
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Obleśna "klata", serio. Wydaje mi się, że założyłeś ten wątek tylko po to żeby się pocieszyć i wmówić, że każda lasia śni nocami o męskich cyckach. A tak serio to po co one facetowi? Karmisz piersią? Przestań sobie wmawiać, że są piękne, bo ani to nie wygląda ładnie, ani zdrowo.
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
O co Ci chodzi w ogóle? Są kobiece piersi i męskie (W pozytywnym sensie!) Jeżeli tego nie wiesz to się dowiedz. Nigdzie i nigdy nie twierdziłem, że są piękne, żeby było jasne. Są normalne męskie piersi i te przerośnięte, moje są normalne jako, że jestem dosyć dużej budowy. Jeżeli natomiast negujesz jakikolwiek fakt istnienia męskich piersi i Twoim zdaniem facet to nawet nie powinien mieć zbyt wyraźnych sutek to jest coś z Tobą nie tak, względnie cierpisz na wyjątkowy konserwatyzm w tej dziedzinie.
---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Kahoko, po twoim poście, stwierdzam autorytatywnie: Zdechł Ci mózgojad
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Nie podnieca mnie ani Statham ani tym bardziej autor tematu
![]() ![]()
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Nie, to nie są normalne męskie piersi. Normalne męskie piersi, moim zdaniem, nie są większe od większości damskich piersi
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#99 |
|
Konto usunięte
|
80A tak na oko.
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
#101 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Nie wiem, po co wstawiasz zdjęcia klaty.
Jeśli Tobie się podoba, Twojej dziewczynie (o ile takową masz) się podoba to gdzie leży problem? Wszystkim i tak się nie będzie podobać (wiadomo: jeden lubi znaczki, inny klej do znaczków) więc nie ma sensu uprawiać tu ekshibicjonizmu. Czyj to był pomysł żeby ferie zimowe rozłożyć na trzy tury?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
A co jest dziwnego w tym, że nie podoba mi się Statham? Chociaż obiektywnie wszystko z nim w porządku jest.
|
|
|
|
#104 |
|
.
|
jak facet ma piersi to znaczy, że ma problemy hormonalne, czyli ginekomastię. to wcale nie jest seksi. co innego brak biustu, co innego te cycki. ble. mięśni tam nie ma za grosz. porównaj sobie, jak wygląda "biust" u osób, które trenują.
mentalna gimbaza, nie ma co.
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Koleżanko Skazana na Bluesa, po pierwsze, nie myl kobiecych piersi z męskimi. Tak jak napisałem wcześniej, są normalne kobiece piersi i są normalne męskie piersi. CZY TY TO ROZUMIESZ? Facet co najwyżej może mieć powiększone zbytnio piersi a nie, że nie ma prawa wcale ich mieć. Proponuję zapytać, nie wiem, lekarza, kogokolwiek kto zna się na ludzkiej fizjonomii bo akurat Tobie chyba brakuje podstawowej wiedzy z tego zakresu. Bredzisz coś o ginekomastii nie rozumiejąc co to tak naprawdę jest.
Rozumiem, że nie masz nic przeciwko biustowi faceta, który zyskał go korzystając z siłowni? Ok, w porządku. Ktoś pisał, że mam biust większy niż niejedna 15-latka. Ktoś inny, że mam większe piersi niż większość kobiet????? ![]() ![]() ![]() W takim układzie po polskiej ziemi chodzą same wybitnie płaskie kobiety. Ktoś inny w końcu napisał, że posiadam rozmiar A. I to już nie jest na szczęście wybitnym bredzeniem. Tak więc mam normalne męskie piersi, stosownie do swojej budowy ciała. Może mam duży biust ale nie jest to żadna ginekomastia. Mam tam mięśnie ponieważ gdyby ich nie było, mój biust by nie sterczał, jak raczyła słusznie zauważyć jedna z pań Tylko luźno zwisał. Więcej nie będę się powtarzał.Trzepotka, solidarność jajników króluje, tak? Mniej hejtów ze strony co poniektórych. Mniej wpisów, które w założeniu mają mnie obrazić a moje odpowiedzi będą równie wyważone więc nie strasz mnie banem, tylko może prędzej zapowiedz go dla poniektórych swoich koleżanek. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- o właśnie, niebieskosc4. Słuchaj jak moje piersi są większe od Twoich i od innych kobiet, które Ty uważasz za większość, to... Moja droga, bez jaj, czas odwiedzić specjalistę. Może zaproponuje jakieś środki zaradcze. Silikon np. Nie wiem, nie znam się.
Edytowane przez A_dmino Czas edycji: 2016-02-02 o 16:08 |
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
Swoją drogą w życiu nie słyszałam, żeby facet określał swoje piersi w taki sposób
Nawet słownik określa tak piersi, ale KOBIECE. http://sjp.pl/biust Albo męski, albo biust
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Twoje nie są normalne.
Cytat:
nie masz. w sensie, że jesteś tak gruby, że aż Ci cycki urosły? tym bardziej nie jest to ani zdrowe, ani normalne. lekarz Ci to powiedział? o nasze mniejsze biusty się nie martw, zamiast tego idź zbadać hormony. |
|
|
|
|
#109 |
|
Kawaii strona mocy
|
Chyba byłeś już proszony o zmianę tonu rozmowy, prawda?
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ale ja też proszę o zmianę tonu rozmowy ze strony niektórych rozmówczyń, prawda? Uważasz, że mi nie należy się szacunek? Niektóre posty ewidentnie służą temu aby sprawić mi przykrość.
|
|
|
|
#111 |
|
Kawaii strona mocy
|
Akurat post na który odpowiadałeś nie był prześmiewczy ani atakujący. Przykro mi, że wizażanki nie popierają Twojego entuzjazmu Twoim torsem. Biust u panów niestety wynika albo z problemów hormonalnych albo z otłuszczenia organizmu. Nie wiem jak bardzo chciałbyś temu zaprzeczać, taka jest prawda.
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Sziket, wiesz, zawsze musi być ten pierwszy raz
Musisz obracać się w większym kręgu osób. Może wtedy usłyszysz.![]() Kahoko, tkankę mięśniową plus tłuszczową (tłuszcz zawsze jest, nie tylko same mięśnie) z powodzeniem można nazwać biustem. Kwestia nazewnictwa po prostu. Tobie się to nie podoba, proszę bardzo. Do lekarza mnie nie posyłaj, jeżeli sama posiadasz kompleks zbyt małych piersi, sama go odwiedź. Tak czy owak, Ja nie martwię się o wasz biust, wy nie martwcie się o mój. Wystarczy, że podoba się kobietom, które znam realnie a jednej w szczególności ![]() Maguda, to nie jest prawda. Biust u panów istnieje również w znaczeniu pozytywnym, jak napisałem, kwestia nazewnictwa. Są to panowie, którzy chodzą na siłownię, którzy posiadają pewną masę, chociaż nie zawsze. Naprawdę nie zawężaj terminu "męski biust" do grubasów lub facetów z problemami hormonalnymi bo to krzywda dla tego słowa jak i wybitne uproszczenie. A tak swoją drogą, bycie prześmiewczym nie świadczy zbyt pozytywnie o charakterze piszącego. Podejrzewam, że choćbym nie wiem jak fajnie wyglądał. Ważne, że ośmieliłem się wtargnąć na babskie internetowe poletko. Jak to było? "SAMIEC TWÓJ WRÓG!"
Edytowane przez A_dmino Czas edycji: 2016-02-02 o 16:22 |
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to po co w ogóle zakładałeś temat? |
|
|
|
|
#114 | |
|
Kawaii strona mocy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Wredny kotecek
|
Były członek zespołu Blue (słuchałam za dzieciaka), teraz śpiewa solo https://www.youtube.com/watch?v=kqxMprerYdk huehue ale już nie preferuję takich piosenek ;p
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#116 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie samiec, tylko cycaty troll na feriach. Prawdziwych samców to my hołubimy i kochamy, ale oni nie epatują cielskiem w internetach. |
|||
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Kahoko, to Ty czytaj dokładnie. Facet po siłce również może mieć bardziej napakowane piersi na które składa się tkanka tłuszczowa, niewielka tkanka łączna plus mięśnie. Jeżeli ktoś lubi nie ma przeszkód by takie piersi nazwać biustem w sensie pozytywnym. Rozumiesz?
Nawiasem mówiąc, nie ja pierwszy użyłem tego określenia wobec swoich piersi lecz zrobiła to kobieta, oczywiście w znaczeniu pozytywnym. Nie tak dawno natknąłem się na forum, gdzie były prezentowane fotki męskich brzuszków. Któraś z użytkowniczek wskazała zdjęcie numer 5 argumentując to słowami "...bo ma nie tylko umięśniony brzuch ale i biust". Także w ten sposób.Grumpy Cat, sięgnij sobie wstecz. Sziket, dobrze przynajmniej że zdajesz sobie sprawę ze swojego charakteru. Wiesz z pewnością kogoś takiego jak Ty bardzo trudno jest zadowolić. Wszystko widzi bowiem w przyciemnionych barwach. I nie obrażaj mnie wyzywając od trolli bo ja zacznę wyzywać Ciebie. Aha a jakich samców Ty hołubisz? Hm? Tych panów z fotek? Którzy zazwyczaj zyskali swoją rzeźbę tylko do jednego filmu? Bo naprawdę bardzo trudno jest ją utrzymać. ![]() Swoją drogą, ciekaw jestem, jak Ty byś zareagowała gdyby Twój facet wystawiał zdjęcia seksownych modelek i się nimi publicznie zachwycał. Wyzwałaś by go od chamów? szowinistycznych świń itd? A on zrobiłby to samo co Ty, tyle że w stronę płci przeciwnej. Domyślam się, że bardzo daleko Ci do wyglądu seksownej modelki, choć pewnie mogę się mylić
Edytowane przez A_dmino Czas edycji: 2016-02-02 o 16:53 |
|
|
|
#118 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grozisz czy obiecujesz? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam tylko jednego pana, którego fotką się jaram
A, że ów pan tez jest mój, to nie potrzebuje innych do szczęścia. Co do fotek....oboje z mężem umiemy zachwycać się fajnymi, wysportowanymi ciałami, najczęściej kobiet, bo najczęściej w kwestii estetyki bija mężczyzn na głowę. Ach, a jesli chodzi o mój wygląd to nie narzekam, choc oczywiście wszystko jest kwestia gustu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.

Gustuję w szczupłych, mięśnie mnie nie jarają, ale Statham to co innego