|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmy ze świątecznym nastrojem.
OOO, to ten, dziękuję Ci bardzo
<cmok>
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Filmy świąteczne
Witaj Święty Mikołaju
Przystanek Alaska First Snow Świąteczna rubryka Wigilijna opowieść - a christmas carol 2009 Anioł w rodzinie Świąteczna historia Przepis na idealne Święta Igraszki losu cztery gwiazdki chłopak na święta śnieżna kula holi day |
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Poszukuję filmu o tematyce świątecznej. Jest to włoska produkcja. Nie pamiętam jednak jej tytułu. Wiem natomiast, że był to splot perypetii różnych nieznanych sobie osób. Film to komedia.. dość durna jednak ;d Wiem, że jedną z bohaterek była kobieta, która spotkała mężczyznę z Mody na Sukces bodajże, na punkcie którego miała obsesję. pomocy
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Podbijam, może coś nowego z świątecznego kina?
Ja nie wyobrażam sobie grudnia bez: Dziennik Bridget Jones Masz Wiadomość Bezsenność w Seattle Igraszki Losu To właśnie miłość Ja Cię kocham a Ty śpisz Listy do M. Jack Frost O Kevinie i Grinchu już nie wspomnę - to wiadomo klasyka. A tymczasem może ktoś z Was skojarzy taki film - o dziewczynie, która miała od zawsze wymyślonego przyjaciela. W okolicy Świąt poznaje jednak chłopaka, w którym się zakochuje. Leciało nie raz w TV, ale niestety nie pamiętam tytułu. edit: Znalazłam, ten film to "Wszystko czego pragniesz" z 2005r. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2013-10-22 o 11:35 |
|
|
|
|
#95 |
|
Chimay
|
obejrzałam trochę wymienionych w wątku i odkopanych na filmwebie produkcji świątecznych i wydaje mi się, że jednak te z lat 90, przełomu 80/90 to zupełnie inna półka niż te powstałe po 2000r, stąd moja prośba
czy ktoś ma jakiś godny polecenia tytuł z tamtych lat, najlepiej komedie w klimacie Witaj święty Mikołaju/Wariackich świąt, ale obyczajówki też chętnie przyjmę
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Jest taki film pt Wakacje w domu z Holly Hunter. Akcja dzieje się w święto Dziękczynienia, ale ma wszystkie cechy, które charakteryzują filmy bożonarodzeniowe - rodzinna farsa, zwariowane rodzeństwo, katastrofa, wszyscy na końcu padają sobie w objęcia. Baaardzo ciepły film, na święta jak znalazł
|
|
#97 |
|
Chimay
|
dziękuję, obejrzany, jakby ktoś jeszcze miał jakieś propozycje, to chętnie przyjmę
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
Ja dodałabym jeszcze ''Dwóch zgryźliwych tetryków''
. Uwielbiam duet Matthau & Lemmon .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

<cmok>

Poszukuję filmu o tematyce świątecznej. Jest to włoska produkcja. Nie pamiętam jednak jej tytułu. Wiem natomiast, że był to splot perypetii różnych nieznanych sobie osób. Film to komedia.. dość durna jednak ;d Wiem, że jedną z bohaterek była kobieta, która spotkała mężczyznę z Mody na Sukces bodajże, na punkcie którego miała obsesję. pomocy