![]() |
#91 | |
Przyczajenie
|
Dot.: udar mózgu
Cytat:
Al_donka czy chciałabyś mi opowiedzieć dokładnie historię Twojego taty i przebieg udaru mózgu? Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej i chciałabym wykorzystać jeżeli pozwolisz i mi opowiesz Twoją historię. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Al_donka mogłabyś podać nazwę tego ośrodka?
Moja mama miała silny udar kilka dni temu, jeszcze musimy jej dać kilka dni na dojście do siebie ale juz planujemy co robic dalej. Niestety jest prawostronnie sparaliżowana i nie mówi. Martwi mnie, ze ciagle śpi. Lekarz trochę mnie dzisiaj zbył , nie wiem czy to normalne.
![]() |
![]() |
#93 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Myślę że od udaru Twojej mamy upłynęło jeszcze zbyt mało czasu dlatego lekarz może Cię zbywa. W tym ośrodku mają też opiekę logopedyczną. Pani Ania cierpliwa i zaangażowana sprawnie dobierała ćwiczenia. Śmiało możesz ich pytać o co chcesz, nam zawsze odpowiadali na wszelkie wątpliwości, pytania odnośnie choroby, a mało ich nie było ![]() Będę z Wami myślami, bo wiem jaki to ciężki czas. Mamie życzę mnóstwo siły i jeszcze więcej zdrowia i wiary, że będzie dobrze. Daj znać jak o postępach mamy. Pozdrawiam gorąco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Niestety, moja kochana mama opuściła nas w niedziele...
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Przyjmij moje najszczersze kondolencje
![]() Strasznie mi przykro ![]() Łączę się z Tobą i Twoją rodziną w bólu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.